PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کانفیگ مودم وایرلس

parham6933
06-08-2012, 17:01
سلام دوستان
من تا الان از یه مودم معمولی ای دی اس ال استفاده میکردم به تازگی یه مودم وایرلس D-Link 23700 خریداری کردم،میخواستم اگه ممکنه واسه کانفیگ مودم بهم کمک کنید
vpi و vci رو هم از شرکت کردم
یه سوال: واسه گانفیگ فقط باید مقادیری که شرکت داده رو جایگزین کنم؟ یا تنظیمات دیگه ای هم داره؟
ممنون میشم کمکم کنید؛خودم میتونم وارد مودم بشم ، اینترنتمم از پارس آنلاین گرفتم دو سال پیش.

alikhafan123
06-08-2012, 17:38
سلام.شما ابتدا باید یک کانکشن درست کنید یا از نوع Bridge (که باید یک کانکشن جدا داخل ویندوز درست کنید یوزر و پسووردا توش وارد کنید و وصل بشید) یا از نوع PPPOE (که خود مودم اتوماتیک آنلاین میشه و چند تا دستگاه را میتونید باهم به مودم به صورت کابلی یا وایرلس وصل کنید.)
در حالت PPPOE باید یوز و پسوورد را روی مودم ست کنید.

برای ساخت کانکشن باید بعد از اینکه وارد تنظیمات مودم شدید برید تو قسمت Advanced Setup و بعد قسمت WAN و تو اون قسمت هم دکمه ADD را بزنید و کانکشن مورد نظرتونا بسازید(از نوع Bridge یا PPPOE)

VPI و VCI هم باید هنگام ساختن کانکشن وارد کنید(البته تو مودمای جدید Dlink یخورده فرق میکنه اگه بتونید عکسی از اینترفیس تنظیمات مودما بزارید بهتر میتونم راهنماییتون کنم)
بعد از ساختن کانکشن باید تنظیمات وایرلسا انجام بدید .برید تو قسمت وایرلس در بخش Wireless Basic باید در قسمت SSID یه اسم برا مودم انتخاب کنید (سلیقه ای) تا هروقت خواستید به صورت وایرلس بهش وصل بشید به این اسم پیداش کنه

تو قسمت Wireless Security هم میتونید برای مودم رمز بگذارید تا همه نتونن به صورت بیسیم بهش وصل بشن.بهترین نوع رمزگذاری هم WPA2 است
در آخر هم یک سر مودما Save/Reboot کنید تا تنظیمات ذخیره بشه.
اگه مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید

parham6933
07-08-2012, 20:56
سلام.شما ابتدا باید یک کانکشن درست کنید یا از نوع Bridge (که باید یک کانکشن جدا داخل ویندوز درست کنید یوزر و پسووردا توش وارد کنید و وصل بشید) یا از نوع PPPOE (که خود مودم اتوماتیک آنلاین میشه و چند تا دستگاه را میتونید باهم به مودم به صورت کابلی یا وایرلس وصل کنید.)
در حالت PPPOE باید یوز و پسوورد را روی مودم ست کنید.

برای ساخت کانکشن باید بعد از اینکه وارد تنظیمات مودم شدید برید تو قسمت Advanced Setup و بعد قسمت WAN و تو اون قسمت هم دکمه ADD را بزنید و کانکشن مورد نظرتونا بسازید(از نوع Bridge یا PPPOE)

VPI و VCI هم باید هنگام ساختن کانکشن وارد کنید(البته تو مودمای جدید Dlink یخورده فرق میکنه اگه بتونید عکسی از اینترفیس تنظیمات مودما بزارید بهتر میتونم راهنماییتون کنم)
بعد از ساختن کانکشن باید تنظیمات وایرلسا انجام بدید .برید تو قسمت وایرلس در بخش Wireless Basic باید در قسمت SSID یه اسم برا مودم انتخاب کنید (سلیقه ای) تا هروقت خواستید به صورت وایرلس بهش وصل بشید به این اسم پیداش کنه

تو قسمت Wireless Security هم میتونید برای مودم رمز بگذارید تا همه نتونن به صورت بیسیم بهش وصل بشن.بهترین نوع رمزگذاری هم WPA2 است
در آخر هم یک سر مودما Save/Reboot کنید تا تنظیمات ذخیره بشه.
اگه مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون

یه سوال این کانکشن وایرلس توی ویندوز ایکس پی چطوری ساخته میشه؟ مثل کانکشن ADSL معمولی ساخته میشود یا روش دیگه ای داره؟
من میخوام هردفعه باکانکشن به اینترنت وصل شوم نه اتوماتیک ،بعد میخوام وقتی سیستم خاموشه درصورتی که تنها مودم روشن باشه بشه از اینترنتش توسط گوشی یا لپ تاپ استفاده کرد.

alikhafan123
08-08-2012, 09:22
شما باید همون کانکشن ADSL بسازی .
ولی بهتره مودما اتوماتیک کنی چون همزمان میتونی هم لپتاپ وصل کنی هم PC و هم موبایل
اگه بخوای وقتی سیستم خاموشه با لپتاپ یا موبایل به مودم وصل بشی چاره ای نیست جز اینکه مودما به صورت اتوماتیک تنظیم کنی.یعنی خود مودم به صورت اتوماتیک آنلاین بشه.(PPPOE)
سوالی بود در خدمتم