ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال راجع به کمک های گازی برای پراید

john nash
06-08-2012, 12:27
سلام دوستان

سوال راجع به کمک های گازی برا پراید داشتم که تو تاپیک سایپا کسی درست جواب نداد اینجا می گم

من یه 132 دارم 5000 تا کار کرده و میخواستم ببینم کمک های گازی بگیرم الان براش خوبه؟ یعنی واقعا تاثیرش تو نرمی قابل لمسه و میشه حسش کرد؟ و با اینکه ماشین منم چون نو هس فعلا بد نیست، بازم توصیه می کنید بگیرم؟

اگه تجربه استفاده ازش رو هم دارین یه کم توضیح بدید ممنون میشم

بعدش میخواستم بدونم باید چند تا خرید یعنی هر 4 تا چرخ می خواد؟ و بهترینه بهترین! جنسش چیه؟ و قیمتش چقدره؟

با تشکر فراوان:11:

dash_mehdi
06-08-2012, 23:51
سلام دوستان

سوال راجع به کمک های گازی برا پراید داشتم که تو تاپیک سایپا کسی درست جواب نداد اینجا می گم

من یه 132 دارم 5000 تا کار کرده و میخواستم ببینم کمک های گازی بگیرم الان براش خوبه؟ یعنی واقعا تاثیرش تو نرمی قابل لمسه و میشه حسش کرد؟ و با اینکه ماشین منم چون نو هس فعلا بد نیست، بازم توصیه می کنید بگیرم؟

اگه تجربه استفاده ازش رو هم دارین یه کم توضیح بدید ممنون میشم

بعدش میخواستم بدونم باید چند تا خرید یعنی هر 4 تا چرخ می خواد؟ و بهترینه بهترین! جنسش چیه؟ و قیمتش چقدره؟

با تشکر فراوان:11:

سلام دوست من
پرايد فنر هاي نرمي داره و مشكل اصليش كمك هاشه كه نمي تونه بازي هاي فنر رو كنترل كنه.
خريد فنر گازي براي پرايد خرج اضافس.
مي تونيد به تقويت كمك هاش فكر كنيد كه سيستم تعليق رو بهبود ببخشه :20:

john nash
07-08-2012, 12:38
سلام دوست من
پرايد فنر هاي نرمي داره و مشكل اصليش كمك هاشه كه نمي تونه بازي هاي فنر رو كنترل كنه.
خريد فنر گازي براي پرايد خرج اضافس.
مي تونيد به تقويت كمك هاش فكر كنيد كه سيستم تعليق رو بهبود ببخشه :20:

ممنون از جوابتون ولی من گیج شدم،

آخر کمک گازیه یا فنر گازیه؟؟؟

و منظور از تقویت کمک هاش مثلا چجوری ؟ میشه توضیح بدین؟

dash_mehdi
07-08-2012, 15:05
ممنون از جوابتون ولی من گیج شدم،

آخر کمک گازیه یا فنر گازیه؟؟؟

و منظور از تقویت کمک هاش مثلا چجوری ؟ میشه توضیح بدین؟

اره ببخشيد اشتباه پست شما رو خوندم
ببينيد شما اگر هندلينگ و پايداري ماشين براتون مهمه بهتره دست به كمك و فنر نزنيد ولي اگه مي خوايد ماشينتون نرم بشه كمك هاي گازي تاثير خوبي داره.
MONROE هم مارك خوبيه.

john nash
07-08-2012, 18:27
اره ببخشيد اشتباه پست شما رو خوندم
ببينيد شما اگر هندلينگ و پايداري ماشين براتون مهمه بهتره دست به كمك و فنر نزنيد ولي اگه مي خوايد ماشينتون نرم بشه كمك هاي گازي تاثير خوبي داره.
MONROE هم مارك خوبيه.

چرا تو هندلینگ و پایداری تاثیر داره؟

و آیا ارتفاع ماشین هم تغییر میکنه؟

dash_mehdi
07-08-2012, 21:21
چرا تو هندلینگ و پایداری تاثیر داره؟

و آیا ارتفاع ماشین هم تغییر میکنه؟

كلا كمك هاي گازي هندلينگ پايين تري دارن نسبت به روغني. البته اونقدر نيست كه فكر كنيد تو هر پيچي ماشين تعادلش به هم بخوره ولي هندلينگ رو پايين مياره اما در عوض نرمي بالاتري داره

ارتفاع ماشين هم به نوع كمك فنر ربط داره كه اندازه هاش فرق ميكنه. بعضي ها ارتفاع رو بيشتر ميكنن بعضي هم كمتر اما معمولا ارتفاع رو افزايش ميده كمك فنر گازي