مشاهده نسخه کامل
: علت اختلال در اينترنت كشور
شبكه اينترنتي كشور از صبح امروز به دليل بروز اختلال در شبكه فيبر بينالمللي فجيره ـ بمبئي مختل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شبكه فيبر بينالمللي فجيره ـ بمبئي كه يكي از خطوط ارتباطي ايران به شمار ميرود، از ساعت پنج و نيم صبح امروز به وقت تهران به مدت 2100 دقيقه حدود 35 ساعت تا بعدازظهر فردا مختل شده است.
بنا بر اين گزارش، بروز اختلال در اين شبكه فيبر بينالمللي موجب شده تا خطوط اينترنتي در كشور مختل شود.
اين اختلال همچنين سبب قطعي ارتباط Flag و Folcon شده است.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات
در پي بروز اختلال در شبكهي فيبرنوري كه از صبح امروز آغاز شده، شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد اين اختلال به دليل عمليات تغيير در تجهيزات و كابلهاي مخابراتي پايانهي فيبر دريايي امارات و عربستان ايجاد شده است.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت ارتباطات زيرساخت در مورد علت بروز اختلال در خطوط ارتباطي اينترنتي، اعلام كرد: اين مساله به دليل عمليات تغيير در تجهيزات و كابلهاي مخابراتي پايانهي فيبر دريايي امارات و عربستان است كه از ساعت 9:30 امروز - 27 تيرماه - آغاز شده و به مدت 36 ساعت در ارتباطات بينالمللي ايران اختلال بهوجود خواهد آمد.
بنابر اعلام، مركز كنترل شبكهي شركت ارتباطات زيرساخت حجم اختلال در شبكه را 30 درصد محاسبه كرده و در تلاش است كه از ساير منابع نسبت به تامين نياز ارتباطي كشور و رفع اختلال از كل شبكه اقدام كند.
..........................................
...........
پس دوباره تا يكي دو.روز مشكل جدي خواهيم داشت
ويرايش:
مدير جان احتمالا اين خبر من هم كمي تا قسمتي تكراري باشه با توجه به اين يكي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا خودتان اقدام لازم رو بعمل آوريد(گمانم دوتاشون ادغام بشن وبشن يك تاپيك بهتر باشه)
با تشكر
شبكه فيبر بينالمللي فجيره ـ بمبئي كه يكي از خطوط ارتباطي ايران به شمار ميرود، از ساعت پنج و نيم صبح امروز به وقت تهران به مدت 2100 دقيقه حدود 35 ساعت تا بعدازظهر فردا مختل شده است.
ب.
گوبلز(وزيرتبليغات هيتلر )ميگفت چاخان هرچي گنده ترباشه باوركردنش راحت تره
اين 2100دقيقه يعني مثلادقت كارروميرسونه؟
ماكه ازديشب با128adslسرعت27داشتيم
حالاتواين خبرآقايون مسئولين دقيقه ش روهم گفتند كه يعني ماباوركنيم كارشون روي حساب وكتاب ودقيقه!!!!!!!!!
به گزارش رسيده از سازمان نظام صنفي رايانهاي، در پي بروز اختلال در شبكه فيبرنوري كه از صبح روز 27 تير ماه آغاز شده بود، شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد اين اختلال به دليل عمليات تغيير در تجهيزات و كابلهاي مخابراتي پايانه فيبر نوري امارات و عربستان ايجاد شده است و به مدت 36 ساعت در ارتباطات بين المللي ايران اختلال به وجود خواهد آمد. مقامات مخابراتي ميزان اختلال را بين30 تا 50 درصد محاسبه کرده و قول داده بودند که تا پايان روز چهارشنبه اين اختلالات برطرف شود.
مديرعامل شركت زيرساخت گفت: شركت فلگ هنوز نتوانسته مشكل فيبر نوري را حل كند و طبق گفتهي مسوولان اين شركت، مشكل شبكه فيبر نوري تا هفتهي آينده برطرف خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اختلال در شبكهي فيبرنوري از صبح روز 27 تيرماه آغاز شده و قرار بود تا پايان روز چهارشنبه (28 تير) برطرف شود، اما ناصر يوسفپور در گفتوگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه مشكل فيبر نوري تا هفتهي آينده ادامه خواهد داشت، گفت: شركت فلگ، فعلا قدرت تامين مسير را ندارد و به همين دليل در حال انتقال ترافيك شبكه به مسير تركيه هستيم.
وي ادامه داد: اين شركت براي تجهيز خطوط خود، قرار بود دو مفصل را در دريا ايجاد كند كه اولي با موفقيت نصب شد، اما مفصل دوم براي فيبرنوري مشكل ايجاد كرد. اين در حالي است كه فيبرنوري اين منطقه ارتباط ما را با لندن برقرار ميكرد و بيشترين حجم ترافيك شبكه روي اين مسير قرار داشت.
يوسفپور با اعلام اينكه 20 درصد از ظرفيت فيبر نوري را براي پشتيباني خالي نگه داشته بوديم، گفت: مشكل بهوجود آمده 30 درصد شبكه فيبرنوري را دچار مشكل كرده است، در حالي كه ما 20 درصد ظرفيت خالي داشتيم و اين امر باعث شده تا با 10 درصد كمبود ظرفيت مواجه شويم. البته انتظار داشتيم كه طبق گفتهي مسوولان شركت، مشكل فيبرنوري 36 ساعته برطرف شود، اما اين مشكل تا هفتهي آينده برطرف نميشود.
مدير عامل شركت زيرساخت دربارهي نامناسب بودن خطوط پشتيبان، گفت: اگر بخواهيم خطوط پشتيبان خود را سه برابر كنيم، هزينههاي سرباري به شركت تحميل خواهد شد.
وي دربارهي پرداخت خسارت شركتهاي اينترنتي با قطع شدن فيبرنوري، گفت: هر شركتي كه قرارداد خود را به صورت Sla بسته باشد، خسارت دريافت خواهد كرد؛ درغير اين صورت ما موظف به پرداخت خسارت نخواهيم بود.
========
منبع:ايسنا
تفسير خبر
آهان ديدين؟ همونطوركه گفته بودم .......... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصولا وقتيآقايون با قاطعيت وذكر دقيقه ها(2100دقيقه) حرف ميزنند بايد بدونيم كه نه تنها توي اون چتد دقيقه كذائي كار انجام نميشه بلكه معلوم هم نيست كه تاچقدر طول بكشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همين راحتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کس میدونه ان یعنی چه برین به سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.