مشاهده نسخه کامل
: ریست بی جهت 7
سلام
مدتی بود که ویندوز من سنگین شده بود (( ویندوزم 7 بود ))
ویندوز 7 جدید نصب کردم و بعد از پایان نصب و ورود به دسکتاپ بعد از دو یا سه ثانیه ویندوز ریست می شود و کلا نابود می شود . چند بار ویندوز ریختم و باز همین مشکل اتفاق افتاد و در لود بعدی ویندوز را پیدا نمی کند .:18::18::18:
هم 32 بیت نصب کردم و هم 64 ، فرقی نکرد چند مدل ویندوز هم امتحان کردم از شرکتهای مختلف.:11:
jafarian
04-08-2012, 23:02
اول از همه بایوس مادربورد بروز کنید بعدبه داخل ستاپ برین دمای cpu خودتون چک کنید ببینید تو حالت عادی یا که نه در مرحله بعد ازطریق safe mode تست کنیدببینید وارد ویندوز میتونید بشین اگر وارد ویندوز شدین از داخل اون محیط برنامه Malwarebytes' Anti-Malware نصب کنیدبرنامه رو رجیستر و بعدم آپدیت اخرم سیستم فول اسکن کنید اگر بازم رفع نشد هارد خودتون کلا clean کنید یعنی کلا پاک ازنوع پارتیشن بندی کنید به اینصورت که dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین تو صفحه اول Next بزنید تو صفحه دوم از اون پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین تو این صفحه گزینه command prompet انتخاب کنید بعدش تو خط فرمان ابتدا این دستور diskpart وارد اینترکنید تو خط فرمان بعدی این دستور list disk وارد اینتر کنید تو خط سوم select disk 0 وارد اینتر کنید فقط بجای 0 شما شماره هارد خودتون بدین اگر که 0 مثل من 0 بزنید اینترت کنیدبعدشم گزینه clean all بزنید اینتر کنید از آخرم دستور exit تایپ اینتر کنید بعدش سیستم که ریست کردین بالا اومدازنوع اقدام به پارتیشن بندی کنیدالبته قبلش از اطلاعات خودتون روی یک هارد دیگه بک آپ بگیرین درضمن این مشکل ار اول داشتین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.