ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد external چی خوبه؟

hossein 91
04-08-2012, 12:19
سلام.آقا ما یه pc داریم با یه هارد 500 internal .حالا میخوام یه هارد external بگیرم وصل کنم به کامپیوتر.میخواستم بدونم میشه تو جفتش ویندوز نصب کنم ؟بعد وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم با کدوم میاد بالا.؟اگه میشه در مورد تنظیماتش یه راهنمایی کنید و اگه یه مدل خوب سراغ دارین دریغ نکنین!علی یارتون.

ata.royalfalcon
04-08-2012, 15:05
سلام.آقا ما یه pc داریم با یه هارد 500 internal .حالا میخوام یه هارد external بگیرم وصل کنم به کامپیوتر.میخواستم بدونم میشه تو جفتش ویندوز نصب کنم ؟بعد وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم با کدوم میاد بالا.؟اگه میشه در مورد تنظیماتش یه راهنمایی کنید و اگه یه مدل خوب سراغ دارین دریغ نکنین!علی یارتون.
سلام
نصب ويندوز روي هارد اكسترنال بصورت تئوري امكانپذير هست ولي در عمل به خاطر كند بودن سرعت usb ممكنه چندان جالب نباشه ضمن اينكه نوع هارد بكار رفته در هاردهاي اكسترنال بيشتر مناسب براي آرشيو هست نه نصب ويندوز .
ضمناً مادربرد سيستم شما قابليت بوت از usb رو بايد ساپورت كنه (براي اطمينان با فلش مموري بوتيبل امتحان كنيد) . براي تعيين كردن اينكه كدام ويندوز بوت بشه بايد اولويت بوت رو از bios تنظيم كرد براي اين منظور به محض مشاهده لوگوي مادربرد دكمه delete رو بزنيد تا وارد تنظيمات بايوس شود و گزينه بوت رو روي ديوايس مورد نظر تنظيم كنيد .
نكته : اگر با دكمه delete نتونستيد وارد تنظيمات بايوس شويد دفترچه راهنماي مادربردتان رو مطالعه كنيد ، ممكنه دكمه ديگري باشد .
نكته آخر : اگر واقعاً براي نصب ويندوز ميخواهيد توصيه ميكنم هارد اينترنال بخريد .