PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور واسه گیم

nod33
03-08-2012, 03:20
سلام دوستان
با توجه به بودجه ای که دارم می خوام یکی از این دو مانیتور رو تهیه کنم lg IPS226V و lgE2260V (فقط فقط واسه ی گیم )
با توجه به اینکه هر دو دارای زمان پاسخ دهی 5 میلی ثانیه ای هستن و همینطور که میدونید پنل ips کیفیت بالاتری نسبت به tn داره ، به نظر شما کدوم مانیتور در صحنه های سریع تارشدگی کمتری دارد ؟ ( من به 5 میلی ثانیه بودن واقعیه ips شک دارم نظر شما چیه ؟)

mInI_ClockEr
03-08-2012, 09:15
دوستان برای من هم معرفی کنند حتماً هم 2 میلی باشه شنیدم که این مانیتور هایی که روشون زده 2 میلی توی تست های واقعی حدود 14-16 میلی هستن کسی میتونه راهنمایی کنید ؟

nod33
03-08-2012, 21:35
دوستان لطفا تاپیک رو به بی راهه نکشید ! چرا بعضی دوستان در تاپیکی که هدفی رو دنبال میکنه که به جواب برسه این جواب واسه ی شخصی که تاپیک رو آغاز کرده مهمه ولی بعضی از دوستان با بی ملاحظگی سوالات بی رط می پرسن و...:41:

mInI_ClockEr
03-08-2012, 23:17
الان این پست رو زدی که تاپیک بیاد بالا ؟؟؟؟
شما که توی همه انجمن ها این تاپیک رو زدی
دوستان جواب سوال من رو ندن فقط جواب ایشون رو بدن

alilosting
04-08-2012, 14:22
سلام دوستان
با توجه به بودجه ای که دارم می خوام یکی از این دو مانیتور رو تهیه کنم lg IPS226V و lgE2260V (فقط فقط واسه ی گیم )
با توجه به اینکه هر دو دارای زمان پاسخ دهی 5 میلی ثانیه ای هستن و همینطور که میدونید پنل ips کیفیت بالاتری نسبت به tn داره ، به نظر شما کدوم مانیتور در صحنه های سریع تارشدگی کمتری دارد ؟ ( من به 5 میلی ثانیه بودن واقعیه ips شک دارم نظر شما چیه ؟)
5 میلی ثانیه بودن ips و tn تفاوتی با هم ندارن و هردوشون همین 5 میلی ثانیه هستن .
من خودم از کیفیت رنگ و تصویر ips226 بیشتر لذت می برم ولی سلیقه ای هست . یکی ممکنه از طراحی و ظاهر 2260 بیشتر خوشش بیاد .
مشخصات کلیشون تقریبا" یکیه . فقط زاویه دید ips خیلی وسیعتره .