ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فرمت کردن و رایت کردن سی دی و دی وی دی

hph7
02-08-2012, 18:22
سلام
من با رایتر لپ تاپم مشکل دارم یعنی دقیقا مشکلش اینه که چون سی دی رو فرمت نمیکنه در نتیجه نمیشه باهاش رایت هم کرد
قبلا یه بار وقتی این مشکل رو با همین سیستم داشتم nero رو عوض کردم درست شد ولی الان دیگه جواب نمیده می خواستم بدونم که این مشکل سخت افزاریه ؟ اگه سخت افزاریه پس چرا نرو رو عوض کرده بودم درست شده بود؟ چطوری می تونم مطمئن بشم مشکل از چیه؟

EXTREME
02-08-2012, 18:37
سی دی رو فرمت کنه ؟
اگه منظورتون erase کردن است باید اون سی دی یا دی وی دی اون قابلیت رو داشته باشه یعنی rw که اول erase کنید بعد روش رایت کنید

hph7
02-08-2012, 19:17
آره با سی دی های rw مشکل داره خود nero قبل از رایت این سی دی ها رو فرمت میکنه

EXTREME
02-08-2012, 22:01
آره با سی دی های rw مشکل داره خود nero قبل از رایت این سی دی ها رو فرمت میکنه

با یک نرم افزار دیگه erase کنید بعد با نرو رایت کنید مثل clone cd یا alcohol 120%

hph7
02-08-2012, 22:39
نه مو ضوع eras کردن نیست خود nero قبل از رایت خودش cd رو فرمت میکنه که کار همین جا گیر میکنه و دیگه نمی تونه رایت کنه چون دستگاه نمی تونه فرمت کنه

EXTREME
02-08-2012, 23:13
نه مو ضوع eras کردن نیست خود nero قبل از رایت خودش cd رو فرمت میکنه که کار همین جا گیر میکنه و دیگه نمی تونه رایت کنه چون دستگاه نمی تونه فرمت کنه

خوب منم گفتم با نرم افزار های دیگه هم تست کنید اگه مشکل بود بریم سراغ خود درایو

hph7
03-08-2012, 01:29
ببخشید این نرم افزار هایی که معرفی کردین برای رایت سی دی هست یا imag گرفتن
من درست نمی دونم چطوری باید باهاشون کار کنم اگه امکان داره یه راهنمایی مختصر بکنین ممنون میشم

Ghaioom
03-08-2012, 02:38
ببخشید این نرم افزار هایی که معرفی کردین برای رایت سی دی هست یا imag گرفتن
من درست نمی دونم چطوری باید باهاشون کار کنم اگه امکان داره یه راهنمایی مختصر بکنین ممنون میشم
هر دو تاش.
با کلون سی دی میتونید erase کنید سی دی رو. برنامه رو باز کن سمت راست یه پاک کن هست که نوشته erase cd
با اون هم میتونید ولی نصب ندارمش نمیدونم کجاست.

hph7
07-08-2012, 00:21
مشکل اصلا erase کردن نیست dvd خامه
چطوری می تونم با این نرم افزار ها رایت کنم؟
این نرم اقزار alcohol دی وی دی رو سوزوند clone cd هم انگار درایو رو نیشناسه شاید هم من بلد نیستم باهاش کار کنم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]