ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهم خوردن مداوم ساعت کامپیوتر

jamaljamal951
02-08-2012, 18:12
با سلام
من ساعت کامپیوترم رو مدام تنظیم میکنم ولی ولی سیستم خاموش میشه مثلا نیم ساعت دیگه روشن میکنم ساعت هم خورده و باید مجددا تنظیمش کنم می خواستنم دلیلش رو بدونم
با تشکر

EXTREME
02-08-2012, 18:36
با سلام
من ساعت کامپیوترم رو مدام تنظیم میکنم ولی ولی سیستم خاموش میشه مثلا نیم ساعت دیگه روشن میکنم ساعت هم خورده و باید مجددا تنظیمش کنم می خواستنم دلیلش رو بدونم
با تشکر

اگه با تنظیم ساعت در ویندوز و بایوس مشکل حل نشد و با برداشتن تیک automatically در ساعت ویندوز باز هم مشکل حل نشد این مشکل یا از ضعیف بودن باتری مین است که باید عوض بشه یا ضعیف بودن پاور

jamaljamal951
02-08-2012, 23:01
اگه با تنظیم ساعت در ویندوز و بایوس مشکل حل نشد و با برداشتن تیک automatically در ساعت ویندوز باز هم مشکل حل نشد این مشکل یا از ضعیف بودن باتری مین است که باید عوض بشه یا ضعیف بودن پاور

باسلام ایا نرم افزاری هست که با اون بتونم بفهمم باتری مین ضعیف هست یا نه فکر کنم به خاطر باتری مین باشه میخوام مطمئن شم راه حلی برای مطمئنن شدن در این رابطه سراغ دارین بهم پیشنهاد بدین؟ ممنون میشم
باتشکر

EXTREME
02-08-2012, 23:16
باسلام ایا نرم افزاری هست که با اون بتونم بفهمم باتری مین ضعیف هست یا نه فکر کنم به خاطر باتری مین باشه میخوام مطمئن شم راه حلی برای مطمئنن شدن در این رابطه سراغ دارین بهم پیشنهاد بدین؟ ممنون میشم
باتشکر

نه
باید باتری مین رو دربیارین و با مولتی متر ولتاژشو بگیرین

jamaljamal951
03-08-2012, 21:53
ببخشید این تیک اتومیکالی کجاست در وینروز سون؟؟؟

rsh
04-08-2012, 01:21
باید باطری مادربورد رو عوض کنید خود باطری قیمت زیادی نداره کمتر از 5 هزار تومانه هر وقت دیدی تاریخ و ساعت سیستم با خاموش و روشن شدن کامپوتر بهم ریخته و عوض شده از باطری مادربورد ه احتیاجی به تست و غیره هم نیست باطری مادربورد یک روزی تموم میشه فوقش 4 تا 5 سال دوام میاره

EXTREME
04-08-2012, 09:23
ببخشید این تیک اتومیکالی کجاست در وینروز سون؟؟؟

در تنظیمات ساعت ویندوز است