PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

artyst
02-08-2012, 17:55
سلام بر دوستان خوبم

اگه لپ تاپی بخرید خودش روش ویندوز اوریجینال هست . فروشنده به شما میگه که من از این ویندوز اوریجینال براتون ریکاوری میگیرم و به شما میدم تا هروقت ویندوزتون مشکل دار شد بتونید دوباره از این ویندوز اوریجینال استفاده کنید . (ریکاوری ویندوز اوریجینال را روی یک یا چند dvd برای شما رایت میکند و به شما میدهد) حالا سی دی ریکاوری من شکسته و موندم چیکار کنم .

حالا آیا میشه این dvd ریکاوری لپ تاپ دوستمو روی لپ تاپ خودم نصب کنم ؟؟؟؟؟ خیلی گیرم لطفا سریع جواب من رو بدهید با تشکر از همه ی دوستان خوبم در پی سی ورلد:11:

LightningII
02-08-2012, 18:29
بوت میشه ولی اگه سخت افزار دو تایی با هم فرق داشته باشه ممکنه یک مقدار به مشکل بخوری که در صورت نصب درایورها مشکلش حل میشه .
ولی از اینکار بهتر اینه که یه DVD ویندوز هفت باکیفیت مثل محصول شرکت پرنیان رو از بازار تهیه کنید و یک ویندوز سبک و مرتب نصب کنید . راحت هم آپدیت میشه .
من خودم هیچوقت ویندوز اصل لپتاپهام را نگهنداشتم چون سنگینه و تنظیماتش بوسیله ی کارخونه دستکاری شده .

artyst
02-08-2012, 19:03
کسی دیگه جوابی نداره

artyst
02-08-2012, 19:24
تو رو خداجواب بدید فقط تا ساعت 8:40 وقت دارم

saeed_136915
02-08-2012, 19:29
سلام
اگه سریال ویندوز رو دارین(عموما پشت لپتاپ نوشته میشه) میتونین یه ویندوز دستکاری نشده از بازار بخرین (البته دقت کنین که اگه مثلا سریال مال ویندوز 7 Home هست از همون نوع ویندوز بگیرین)
موقع نصب هم هر موقع از شما سریال خواست سریال خودتون رو بدین

ali2424
02-08-2012, 22:44
سلام بر دوستان خوبم

اگه لپ تاپی بخرید خودش روش ویندوز اوریجینال هست . فروشنده به شما میگه که من از این ویندوز اوریجینال براتون ریکاوری میگیرم و به شما میدم تا هروقت ویندوزتون مشکل دار شد بتونید دوباره از این ویندوز اوریجینال استفاده کنید . (ریکاوری ویندوز اوریجینال را روی یک یا چند dvd برای شما رایت میکند و به شما میدهد) حالا سی دی ریکاوری من شکسته و موندم چیکار کنم .

حالا آیا میشه این dvd ریکاوری لپ تاپ دوستمو روی لپ تاپ خودم نصب کنم ؟؟؟؟؟ خیلی گیرم لطفا سریع جواب من رو بدهید با تشکر از همه ی دوستان خوبم در پی سی ورلد:11:

بستگی داره به پلتفرم مثلا اگه دو لپ تاپ از یک خانواده اینتل و با یک گرافیگ در یک نسل مثلا سری 6 انویدیا باشند میشه اینکار رو کرد در غیر این صورت به مشکلات کانفیگ و صفحه ابی میخورید اگه اطلاعات بیشتر خواستید بگید تا راهنمایتون کنم من این کار رو کردم

LightningII
03-08-2012, 09:05
بستگی داره به پلتفرم مثلا اگه دو لپ تاپ از یک خانواده اینتل و با یک گرافیگ در یک نسل مثلا سری 6 انویدیا باشند میشه اینکار رو کرد در غیر این صورت به مشکلات کانفیگ و صفحه ابی میخورید اگه اطلاعات بیشتر خواستید بگید تا راهنمایتون کنم من این کار رو کردم
خود ویندوز هفت بدلیل بانک غنی درایورهاش معمولاً میتونه گرافیک و سخت افزار جدید رو تا حدودی شناسایی کنه . قبلاً به ایشون گفتنیها رو گفتم و گفتم ممکنه به مشکلاتی بخوره ولی مثل اینکه ایشون دنبال جواب دیگه ایه ! شایدم فکر کرده ما آماتوریم و روی هوا یه چیزی گفتیم !