مشاهده نسخه کامل
: آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟
سلام بر دوستان خوبم
اگه لپ تاپی بخرید خودش روش ویندوز اوریجینال هست . فروشنده به شما میگه که من از این ویندوز اوریجینال براتون ریکاوری میگیرم و به شما میدم تا هروقت ویندوزتون مشکل دار شد بتونید دوباره از این ویندوز اوریجینال استفاده کنید . (ریکاوری ویندوز اوریجینال را روی یک یا چند dvd برای شما رایت میکند و به شما میدهد) حالا سی دی ریکاوری من شکسته و موندم چیکار کنم .
حالا آیا میشه این dvd ریکاوری لپ تاپ دوستمو روی لپ تاپ خودم نصب کنم ؟؟؟؟؟ خیلی گیرم لطفا سریع جواب من رو بدهید با تشکر از همه ی دوستان خوبم در پی سی ورلد:11:
LightningII
02-08-2012, 18:29
بوت میشه ولی اگه سخت افزار دو تایی با هم فرق داشته باشه ممکنه یک مقدار به مشکل بخوری که در صورت نصب درایورها مشکلش حل میشه .
ولی از اینکار بهتر اینه که یه DVD ویندوز هفت باکیفیت مثل محصول شرکت پرنیان رو از بازار تهیه کنید و یک ویندوز سبک و مرتب نصب کنید . راحت هم آپدیت میشه .
من خودم هیچوقت ویندوز اصل لپتاپهام را نگهنداشتم چون سنگینه و تنظیماتش بوسیله ی کارخونه دستکاری شده .
تو رو خداجواب بدید فقط تا ساعت 8:40 وقت دارم
saeed_136915
02-08-2012, 19:29
سلام
اگه سریال ویندوز رو دارین(عموما پشت لپتاپ نوشته میشه) میتونین یه ویندوز دستکاری نشده از بازار بخرین (البته دقت کنین که اگه مثلا سریال مال ویندوز 7 Home هست از همون نوع ویندوز بگیرین)
موقع نصب هم هر موقع از شما سریال خواست سریال خودتون رو بدین
سلام بر دوستان خوبم
اگه لپ تاپی بخرید خودش روش ویندوز اوریجینال هست . فروشنده به شما میگه که من از این ویندوز اوریجینال براتون ریکاوری میگیرم و به شما میدم تا هروقت ویندوزتون مشکل دار شد بتونید دوباره از این ویندوز اوریجینال استفاده کنید . (ریکاوری ویندوز اوریجینال را روی یک یا چند dvd برای شما رایت میکند و به شما میدهد) حالا سی دی ریکاوری من شکسته و موندم چیکار کنم .
حالا آیا میشه این dvd ریکاوری لپ تاپ دوستمو روی لپ تاپ خودم نصب کنم ؟؟؟؟؟ خیلی گیرم لطفا سریع جواب من رو بدهید با تشکر از همه ی دوستان خوبم در پی سی ورلد:11:
بستگی داره به پلتفرم مثلا اگه دو لپ تاپ از یک خانواده اینتل و با یک گرافیگ در یک نسل مثلا سری 6 انویدیا باشند میشه اینکار رو کرد در غیر این صورت به مشکلات کانفیگ و صفحه ابی میخورید اگه اطلاعات بیشتر خواستید بگید تا راهنمایتون کنم من این کار رو کردم
LightningII
03-08-2012, 09:05
بستگی داره به پلتفرم مثلا اگه دو لپ تاپ از یک خانواده اینتل و با یک گرافیگ در یک نسل مثلا سری 6 انویدیا باشند میشه اینکار رو کرد در غیر این صورت به مشکلات کانفیگ و صفحه ابی میخورید اگه اطلاعات بیشتر خواستید بگید تا راهنمایتون کنم من این کار رو کردم
خود ویندوز هفت بدلیل بانک غنی درایورهاش معمولاً میتونه گرافیک و سخت افزار جدید رو تا حدودی شناسایی کنه . قبلاً به ایشون گفتنیها رو گفتم و گفتم ممکنه به مشکلاتی بخوره ولی مثل اینکه ایشون دنبال جواب دیگه ایه ! شایدم فکر کرده ما آماتوریم و روی هوا یه چیزی گفتیم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.