ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر اساتید؟؟؟؟؟

van123
02-08-2012, 17:42
سلام
دوستان من چند وقت هس مشکل انتخاب دارم
با کلب گشتن به برند ایسوز رسیدم
حالا میخام از فوق اساتید که کمکم کنن
1-انتظارات من کیفیت و دوام بسیار بالا
2-سیستمی قدرتمند چه CPU و چه VGA و چه RAM vga
3-میخام پورت های جدید رو داشته باشه مثلا USB-3 & HDMI & و چیزای دیگه که الان یادم نماد و اساتید ورد هستن
4-دوس دارم چراغ زیر کیبرد هم داشته باشه بک لایت
5-من واسه استفاده خانگی میخام ولی دوس ندارم فردا واسه کاری کم بیاره آنچنان که نمیاره
6- مانیتورش 15 اینا باشه و تو استفاده زیاد چشم رو خسته نکنه(خیلی مهم)
و میرسیم به اصلش
قیمت...........
دوروبر 1.300 باشه
لطفا راهنمایی کنید.....................

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لطفا نظرتون رو راجبه این سه محصول را اعلام فرمایید
Notebook Ideapad Z580 59-337510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Notebook Ideapad Z580 59-337509 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Notebook Ideapad Z580 59-337459 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من دنبال برند ایسوز بودم که به این مدل ها برخوردم

Highbury
02-08-2012, 18:19
نور بک لایت رو اگه فاکتور بگیریم چون معمولا این مورد خیلی کمه
زد 580 و ایسر V3 بهترین انتخابها تو 1300 هستش. تمام اون فاکتورهایی که گفتین داره
از ایسوز چیزی که به این دو تا برسه نداریم.

van123
02-08-2012, 20:11
نور بک لایت رو اگه فاکتور بگیریم چون معمولا این مورد خیلی کمه
زد 580 و ایسر V3 بهترین انتخابها تو 1300 هستش. تمام اون فاکتورهایی که گفتین داره
از ایسوز چیزی که به این دو تا برسه نداریم.

اینارو دیدین؟
Asus K53SD-E
Asus K53SD-D
Asus K53SD-B

یه پیشنهاد توپ بدن که موارد فوق رو داشته باشه و کیفیت ساختش و دوامش عالی باشه

Highbury
02-08-2012, 22:21
اینارو دیدین؟
Asus K53SD-E
Asus K53SD-D
Asus K53SD-B

دوست عزیز من که خصومت و دشمنی که باشما ندارم چیز بدی را پیشنهاد بدم
چیزی که شما در اینترنت و بازار ساعتها و روزها سرچ میکنید در کسری از ثانیه به ذهن بنده که کوچیک خیلی ها هستم و سایر دوستان میاد
این دوتایی که گفتم بهترینها تا همون قیمت هستن.
موفق باشی
چند تا از تاپیکهای سایت را مطالعه فرمایید اطلاعات خوبی نصیبتان میشود.

van123
02-08-2012, 23:35
دوست عزیز من که خصومت و دشمنی که باشما ندارم چیز بدی را پیشنهاد بدم
چیزی که شما در اینترنت و بازار ساعتها و روزها سرچ میکنید در کسری از ثانیه به ذهن بنده که کوچیک خیلی ها هستم و سایر دوستان میاد
این دوتایی که گفتم بهترینها تا همون قیمت هستن.
موفق باشی
چند تا از تاپیکهای سایت را مطالعه فرمایید اطلاعات خوبی نصیبتان میشود.

داداش آمپر چسبوندبا
منم مبگم اینا هم هس
نظرت رو راجب اینا خاستم بدونم
و در کل به مقایسه که بین این ایسوزا , Z580 رو خاسم

Mr.Mazmamfi
03-08-2012, 02:31
اینارو دیدین؟
Asus K53SD-E
Asus K53SD-D
Asus K53SD-B

عزیزم الان هیچ کدوم از این مدل هایی که شما داری پیشنهاد میدی ، بک لایت نداره !!!!

در ضمن گرافیکشون هم 610 هست که گرافیک ضعیفی هست .

و اینکه قیمتشون بالاس ، مثلا شما باید core i5 شو با هارد 500 حدود 1400 خریداری کنی ، خب چه کاریه ؟ آدم Z580 رو میخره که همه جوره از ایسوس بالاتره ، کیفیت و کانفیگ و گارانتی و . .. . .

اگر خیلی اصرار داری که ایسوس بخری باید از سریه A و با گرافیک 630 خریداری کنی ، که میشه A53 SM

من هم مدل های Zimka رو پیشنهاد میدم چون بعید هم میدونم تا این بودجه بشه مدلی که بک لایت داره رو خریدای کنید .

موفق باشید.

Highbury
03-08-2012, 04:57
داداش آمپر چسبوندبا
منم مبگم اینا هم هس
نظرت رو راجب اینا خاستم بدونم
و در کل به مقایسه که بین این ایسوزا , Z580 رو خاسم
سلام. آمپر چیه ؟!
برادر من با توجه به خواسته های شما بهترین انتخاب را برای شما گفتم. و در پست بعدی هم توضیح دادم. شما ممکنه فردا چند مدل دیگر را هم بیارید و بگین اینا را دیدین؟ خب مسلما همه ی اینا در کسری از ثانیه تو ذهن من میاد.
دلیل نادیده گرفتن خیلی از مدلها و مخصوصا اونایی که شما گفتین تو پست شماره 6 دوستمون توضیح دادن. اون مدلهایی که شما گفتین از هر لحاظ نسبت به زد 580 عقبن.
کیفیت صفحه نمایش- اسپیکر- کیبورد بهتر- جدید- گارانتی و کیفیت بهتر- قیمت مناسبتر
موفق باشی

van123
03-08-2012, 11:58
سلام
من از هر دو ذوست عزیز zimka_14162 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) & Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر میکنم
من اصرار خاصی رو برند خاصی ندارم فثط اسم ایسوز رو که آوردم فک میکردم کیفیت ساختش بالاس که الان فهمیدم IBM بهترشه
پس متفقول قول شما میگین Z580?
حالا کدوم مدلش رو من اوکی کنم؟
Core i5
Notebook Ideapad Z580 59-337518 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Notebook Ideapad Z580 59-337531 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Notebook Ideapad Z580 59-337518 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Core i7
Notebook Ideapad Z580 59-337510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Notebook Ideapad Z580 59-337509 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Notebook Ideapad Z580 59-337459 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2raj_a
04-08-2012, 01:31
دوست عزیز مسلما i7 بهتره ولی با اون میزان بودجه که قبلا گفته بودی همون مدلی که بهت گفته بودم حرف نداره باور کن برای یه کاربر عادی که نمیخواد حرفه ای کار کنه 5 بسنده میکنه من خودم تا الان از cpu i7 نتونستم بهره ای ببرم حتی به جرعت میگم که i3 هم پاسخگو کاره همه کاربرای عادی هستش