ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت گرافیک

rozesiaah
02-08-2012, 04:34
سلام دوستان..

یه مشکلی با کارت گرافیکم دارم که در حالت معمول یا کار گرافیکی بدجور منو اذیت میکنه..

و اما مشکل : مشکل اینه که وقتی دارم با سیستم کار میکنم روی سیستم البته در "محیط ویندوز پیکسلهایی به رنگ صورتی ظاهر میشه" که واقعا منو کلافه کرده یعنی نه میتونم فیلم نگاه کنم ن کار گرافیکی..در این مورد یه عکس ضمیمه خواهم کرد..

مشکل از مانیتور نمیتونه باشه چون در 2 مانیتور یکی " samsung SyncMaster DFX 17650 CRT " و یکی " SyncMaster S20R310B plus LED " تست کردم و باز همین مشکل رو داشتم..

الان خودم با LED ذکر شده دارم کار میکنم.

در ویندوز های مختلف از xp گرفته تا الان ک 8 نصبه همین مشکل رو داشتم..

مدل کارت گرافیکم : axtrom .. nvidia Geforce 9500 GT
ورژن bios : 62.94.84.0.0

درایورشم آپدیت کردم به ورژن :nVIDIA GeForce Driver 301.42/302.82 WHQL x86

2 رم دارم dual ..
مادربردمم gigabyte EP41UD3L

لطف بزرگی میکنید منو از این بلا نجات بدید چون کارم گرافیک و اصلا نمیتونم با سیستم کار کنم هیچ نمیتونم اینجوری ازش استفاده کنم :((

اینم از عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Rainbow
02-08-2012, 08:24
کارت گرافیک مشکل داره و باید تعویض بشه

rozesiaah
02-08-2012, 17:56
تشکر بابت پاسخ..

یعنی هیچ راهی جز تعویض وجود نداره ؟؟

..........

شرمنده این سوال رو توی همین تاپیک میپرسم
خواستم جای دیگه پست نزنم ..

یه گرافیک خوب 1 گیگ DDR2 چی پیشنهاد میدین ؟

1376MAXIMUM
02-08-2012, 20:41
من میگم ویروسه اخه شکلش منظم هست یه امتحان بکن بایه هارد دیگه میتونه اگر اورکلاک شده ممکنه مال اونم باشه می تونه ولتاژش کم باشه من سیستم قبلیم یکی از هست ها را کم تر نشون میداد تا بایوسش را پیشفرض کردم درست شد اینا را چک کن

ali2424
02-08-2012, 22:50
سلام دوستان..

یه مشکلی با کارت گرافیکم دارم که در حالت معمول یا کار گرافیکی بدجور منو اذیت میکنه..

و اما مشکل : مشکل اینه که وقتی دارم با سیستم کار میکنم روی سیستم البته در "محیط ویندوز پیکسلهایی به رنگ صورتی ظاهر میشه" که واقعا منو کلافه کرده یعنی نه میتونم فیلم نگاه کنم ن کار گرافیکی..در این مورد یه عکس ضمیمه خواهم کرد..

مشکل از مانیتور نمیتونه باشه چون در 2 مانیتور یکی " samsung SyncMaster DFX 17650 CRT " و یکی " SyncMaster S20R310B plus LED " تست کردم و باز همین مشکل رو داشتم..

الان خودم با LED ذکر شده دارم کار میکنم.

در ویندوز های مختلف از xp گرفته تا الان ک 8 نصبه همین مشکل رو داشتم..

مدل کارت گرافیکم : axtrom .. nvidia Geforce 9500 GT
ورژن bios : 62.94.84.0.0

درایورشم آپدیت کردم به ورژن :nVIDIA GeForce Driver 301.42/302.82 WHQL x86

2 رم دارم dual ..
مادربردمم gigabyte EP41UD3L

لطف بزرگی میکنید منو از این بلا نجات بدید چون کارم گرافیک و اصلا نمیتونم با سیستم کار کنم هیچ نمیتونم اینجوری ازش استفاده کنم :((

اینم از عکس:
دوست عزیز مشکل شما یک مقدار مشکوک هست پیشنهاد میکنم حتما گرافیک رو رو یک سیستم دیگر تست کنید این مشکل از دمای بالای گرافیک نیز میباشد شما در حین کار به چیپ گرافیک دست بزنید ببینید دماش چطوریه اگه فن داره حتما کنترلش کنید

rozesiaah
02-08-2012, 23:50
من میگم ویروسه اخه شکلش منظم هست یه امتحان بکن بایه هارد دیگه میتونه اگر اورکلاک شده ممکنه مال اونم باشه می تونه ولتاژش کم باشه من سیستم قبلیم یکی از هست ها را کم تر نشون میداد تا بایوسش را پیشفرض کردم درست شد اینا را چک کن

ویروس نیستش دوست من با دوتا هارد مختلف تست کردم :) یکی 500 و 1 ترابایت خودم که تازه 1 هفته هستش خردیم و جز تعویض ویندوز کاری نکردم فایلم تو هارد نیست ..
درمورد اورکلاک هم نشده

فکر نکنم ولتاژ دهی سیستم کم باشه .. پاور الگانس p4-900 دارم

ممنون بابت پاسخ

دوست عزیز مشکل شما یک مقدار مشکوک هست پیشنهاد میکنم حتما گرافیک رو رو یک سیستم دیگر تست کنید این مشکل از دمای بالای گرافیک نیز میباشد شما در حین کار به چیپ گرافیک دست بزنید ببینید دماش چطوریه اگه فن داره حتما کنترلش کنید

بله علی جان واقعا هم مشکوکه هم رو اعصاب منه :((

درمورد دمای گرفیک گرافیک داغ نیست خنکه فنش هم خوب کار میکنه
در مورد تست هم حتما فردا تست میکنم و نتیجه رو میگم

ممنون از پاسخگوییتون

1376MAXIMUM
03-08-2012, 21:55
مانیتورت را تازه عوض نکردی؟ کابل مانیتور چی منظورم اینه که مثلا روی وی جی ای بوده گذاشته باشی روی دی وی آی ممکنه مال ورودی های کارت هم باشه خراب شده باشه

rozesiaah
04-08-2012, 16:22
ن داداش درست وصل کردم :دی رو مونیتور قبلیمم بود ---------------- دوستان یه کارت گرافیک دیگه رو سیستمم نصب کردم اون مشکلی نداشت مثل اینکه مجبور شدیم بلاخره یکی دیگه بخریم :* ممنون از همگی