rozesiaah
02-08-2012, 04:34
سلام دوستان..
یه مشکلی با کارت گرافیکم دارم که در حالت معمول یا کار گرافیکی بدجور منو اذیت میکنه..
و اما مشکل : مشکل اینه که وقتی دارم با سیستم کار میکنم روی سیستم البته در "محیط ویندوز پیکسلهایی به رنگ صورتی ظاهر میشه" که واقعا منو کلافه کرده یعنی نه میتونم فیلم نگاه کنم ن کار گرافیکی..در این مورد یه عکس ضمیمه خواهم کرد..
مشکل از مانیتور نمیتونه باشه چون در 2 مانیتور یکی " samsung SyncMaster DFX 17650 CRT " و یکی " SyncMaster S20R310B plus LED " تست کردم و باز همین مشکل رو داشتم..
الان خودم با LED ذکر شده دارم کار میکنم.
در ویندوز های مختلف از xp گرفته تا الان ک 8 نصبه همین مشکل رو داشتم..
مدل کارت گرافیکم : axtrom .. nvidia Geforce 9500 GT
ورژن bios : 62.94.84.0.0
درایورشم آپدیت کردم به ورژن :nVIDIA GeForce Driver 301.42/302.82 WHQL x86
2 رم دارم dual ..
مادربردمم gigabyte EP41UD3L
لطف بزرگی میکنید منو از این بلا نجات بدید چون کارم گرافیک و اصلا نمیتونم با سیستم کار کنم هیچ نمیتونم اینجوری ازش استفاده کنم :((
اینم از عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلی با کارت گرافیکم دارم که در حالت معمول یا کار گرافیکی بدجور منو اذیت میکنه..
و اما مشکل : مشکل اینه که وقتی دارم با سیستم کار میکنم روی سیستم البته در "محیط ویندوز پیکسلهایی به رنگ صورتی ظاهر میشه" که واقعا منو کلافه کرده یعنی نه میتونم فیلم نگاه کنم ن کار گرافیکی..در این مورد یه عکس ضمیمه خواهم کرد..
مشکل از مانیتور نمیتونه باشه چون در 2 مانیتور یکی " samsung SyncMaster DFX 17650 CRT " و یکی " SyncMaster S20R310B plus LED " تست کردم و باز همین مشکل رو داشتم..
الان خودم با LED ذکر شده دارم کار میکنم.
در ویندوز های مختلف از xp گرفته تا الان ک 8 نصبه همین مشکل رو داشتم..
مدل کارت گرافیکم : axtrom .. nvidia Geforce 9500 GT
ورژن bios : 62.94.84.0.0
درایورشم آپدیت کردم به ورژن :nVIDIA GeForce Driver 301.42/302.82 WHQL x86
2 رم دارم dual ..
مادربردمم gigabyte EP41UD3L
لطف بزرگی میکنید منو از این بلا نجات بدید چون کارم گرافیک و اصلا نمیتونم با سیستم کار کنم هیچ نمیتونم اینجوری ازش استفاده کنم :((
اینم از عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]