ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذرات سریعتر از نور؛ شایعه یا واقعیت

yoosef_st
01-08-2012, 23:34
سلام
یه مدت پیش بود که همه جا پر از این خبر شد که نظریه نسبیت انیشتین نقض شد و ذرات سریعتر از نور هم کشف شده و این داشتانها

اما یه مدت بعد من این خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو توی نارنجی خوندم مبنی بر اینکه این نتیجه ناشی از یک اشتباه بوده و نظریه نسبیت نقض نشده
اما خب هیچ بازتاب خبری یی از این قسمت ماجرا هیچ جای دیگه ندیدم...

حالا سوالم اینه که بالاخره چی؟ شده یا نشده؟
و البته پاسخ با منابع معتبر. چون یه مقداری شبیه به کل کل بین من و یک نفر شده این جریان...

ممنون میشم از راهنماییهاتون:10:

Babak
02-08-2012, 08:39
سلام
این منبع از نیو ساینتیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دلیل اینکه خبر تکذیبش کمتر اهمیت پیدا کرد طبیعیه. مثل همه اخبار جنجالی، خود رخداد خارق العاده بیتر بودن سرعت نوترینو ها از حد سرعت نور تکان دهنده است . اما چه کسی به شل بودن یک کابل اهمیت میده و اون رو تیتر 1 اخبارش میکنه؟

yoosef_st
02-08-2012, 15:51
پس یعنی بالاخره خبر اصلی که اینهمه بازتاب رسانه ای داشت واقعیت نداشته؟
دمشون گرم بابا!

خب حالا به نظرتون من به اون بابایی که هیچ دسترسی به اینترنت هم نداره
چجوری ثابت کنم که یه همچون آزمایشگاهی با اینهمه عظمت و دانشمند و غیره یه همچین اشتباهی کرده؟

shabe.saket
04-08-2012, 19:13
سلام
این منبع از نیو ساینتیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دلیل اینکه خبر تکذیبش کمتر اهمیت پیدا کرد طبیعیه. مثل همه اخبار جنجالی، خود رخداد خارق العاده بیتر بودن سرعت نوترینو ها از حد سرعت نور تکان دهنده است .

این مطلب و متاسفانه توی خیلی از تحقیقات علمی مشاهده میکنیم
نمونه اینچنینش هم همین رد حیات مبتنی بر آرسنیک بوده که بازتاب نقض تحقیق از جنجال خود تحقیق به مراتب کمتر بوده
یا قضیه کشف تقویم دیگه ای از تمدن آزتک که اصل 2012 رو نقض میکرد.....

yoosef_st
04-08-2012, 20:10
این مطلب و متاسفانه توی خیلی از تحقیقات علمی مشاهده میکنیم
نمونه اینچنینش هم همین رد حیات مبتنی بر آرسنیک بوده که بازتاب نقض تحقیق از جنجال خود تحقیق به مراتب کمتر بوده
یا قضیه کشف تقویم دیگه ای از تمدن آزتک که اصل 2012 رو نقض میکرد.....

جالب شد. میشه اگه ممکنه یکمی بیشتر در مورد چیزهایی که گفتین توضیح بدین؟
ممنون میشم:11:

shabe.saket
05-08-2012, 09:42
جالب شد. میشه اگه ممکنه یکمی بیشتر در مورد چیزهایی که گفتین توضیح بدین؟
ممنون میشم:11:

بفرمایید:
رد حیات مبتنی بر آرسنیک پست 2985# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضربه اي بزرگ بر پيكره تئوري پايان جهان در 21 دسامبر پست 778# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])