مشاهده نسخه کامل
: کمک خیلی فوری یه ویروس عوضی به نام live sequrity platinume
Reza R"ch
01-08-2012, 23:08
یکی کمک کنه این ویروس عوضی خودشو به شکل انتی ویروس معرفی کرده و هی داره تو درایورها میگرده و الکی الکی میگه ویروس داری ؟؟؟
همینجوری داره مارول و تروجان کرم معرفی میکنه و در اخر میگه منو بخر تا اینارو حذف کنم رجیستری و ران رو غیر فعال مرده و نمیتونم برم حذفش کنم
! کمکم کنید
یک راه ساده :
اول بد افزار(ویروس) رو با کد زیر ریجستر کن
AA39754E-715219CE
فراموش نکن که هیچ کاری دیگه با این ویروس نکنی
بعد Malwarebyte Anti malware رو دانلود و آپدیت کن و سیستمت رو باهاش اسکن کن و فایل پیدا شده رو پاک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این ویروس اجازه اجرای مالواربایت رو نداد به داخل فولدر مالواربایت برو و از فولدر Chameleon نرم افزار svchost.exe رو اجرا کن و یک کلیک کن و اجازه بده کارش رو انجام بده
C:\Program Files\Malwarebytes’ Anti-Malware
راه بعدی :
آنتی ویروس تقلبی
بهترین ابزار برای نابودی این بدافزارها Norton Power Eraser است
تاپیک زیر رو مطالعه کنید و کار با NPE رو یاد بگیرید و در سیف مود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیستم خود را اسکن و فایل پیدا شده رو پاک کنید
تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza R"ch
01-08-2012, 23:53
من ویندوز رو به عقب اوردم فعلا پاک شد!!
با کدوم انتی ویروس جلوش رو بگیرم تا دیگه نیاد؟
من ویندوز رو به عقب اوردم فعلا پاک شد!!
با کدوم انتی ویروس جلوش رو بگیرم تا دیگه نیاد؟
اینهمه زحمت کشیدم راه حل گفتم ها :دی
کسپر , بیت دیفندر , نورتون , امسی سافت ...
اینجا بهتر میتونن کمکتون کنند
تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها و تبادل نظر کاربران ╣══ نتایج نظرسنجی های سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reza R"ch
02-08-2012, 00:09
دمت گرم اقایی!!
اینم به راه حلات اضافه کن!!
اوست هم خوبه؟
دمت گرم اقایی!!
اینم به راه حلات اضافه کن!!
اوست هم خوبه؟
اوست هم خوبه ولی جدیداً ایران رو تحریم کرده و محصولاتش آپدیت نمیشه !
از لحاظ قدرت هم کمی پایین تر از نرم افزارهایی است که بالا نام بردم
یک راه ساده :
اول بد افزار(ویروس) رو با کد زیر ریجستر کن
AA39754E-715219CE
فراموش نکن که هیچ کاری دیگه با این ویروس نکنی
بعد Malwarebyte Anti malware رو دانلود و آپدیت کن و سیستمت رو باهاش اسکن کن و فایل پیدا شده رو پاک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این ویروس اجازه اجرای مالواربایت رو نداد به داخل فولدر مالواربایت برو و از فولدر Chameleon نرم افزار svchost.exe رو اجرا کن و یک کلیک کن و اجازه بده کارش رو انجام بده
C:\Program Files\Malwarebytes’ Anti-Malware
راه بعدی :
آنتی ویروس تقلبی
بهترین ابزار برای نابودی این بدافزارها Norton Power Eraser است
تاپیک زیر رو مطالعه کنید و کار با NPE رو یاد بگیرید و در سیف مود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیستم خود را اسکن و فایل پیدا شده رو پاک کنید
تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عباس واقعا متخصص کشتن فیک انتی هستی:laughing:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.