ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک خیلی فوری یه ویروس عوضی به نام live sequrity platinume

Reza R"ch
01-08-2012, 23:08
یکی کمک کنه این ویروس عوضی خودشو به شکل انتی ویروس معرفی کرده و هی داره تو درایورها میگرده و الکی الکی میگه ویروس داری ؟؟؟
همینجوری داره مارول و تروجان کرم معرفی میکنه و در اخر میگه منو بخر تا اینارو حذف کنم رجیستری و ران رو غیر فعال مرده و نمیتونم برم حذفش کنم
! کمکم کنید

jolan57
01-08-2012, 23:27
یک راه ساده :
اول بد افزار(ویروس) رو با کد زیر ریجستر کن

AA39754E-715219CE
فراموش نکن که هیچ کاری دیگه با این ویروس نکنی
بعد Malwarebyte Anti malware رو دانلود و آپدیت کن و سیستمت رو باهاش اسکن کن و فایل پیدا شده رو پاک کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر این ویروس اجازه اجرای مالواربایت رو نداد به داخل فولدر مالواربایت برو و از فولدر Chameleon نرم افزار svchost.exe رو اجرا کن و یک کلیک کن و اجازه بده کارش رو انجام بده

C:\Program Files\Malwarebytes’ Anti-Malware

راه بعدی :
آنتی ویروس تقلبی
بهترین ابزار برای نابودی این بدافزارها Norton Power Eraser است
تاپیک زیر رو مطالعه کنید و کار با NPE رو یاد بگیرید و در سیف مود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیستم خود را اسکن و فایل پیدا شده رو پاک کنید
تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza R"ch
01-08-2012, 23:53
من ویندوز رو به عقب اوردم فعلا پاک شد!!
با کدوم انتی ویروس جلوش رو بگیرم تا دیگه نیاد؟

jolan57
02-08-2012, 00:06
من ویندوز رو به عقب اوردم فعلا پاک شد!!
با کدوم انتی ویروس جلوش رو بگیرم تا دیگه نیاد؟
اینهمه زحمت کشیدم راه حل گفتم ها :دی
کسپر , بیت دیفندر , نورتون , امسی سافت ...
اینجا بهتر میتونن کمکتون کنند
تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها و تبادل نظر کاربران ╣══ نتایج نظرسنجی های سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza R"ch
02-08-2012, 00:09
دمت گرم اقایی!!
اینم به راه حلات اضافه کن!!
اوست هم خوبه؟

jolan57
02-08-2012, 00:25
دمت گرم اقایی!!
اینم به راه حلات اضافه کن!!
اوست هم خوبه؟
اوست هم خوبه ولی جدیداً ایران رو تحریم کرده و محصولاتش آپدیت نمیشه !
از لحاظ قدرت هم کمی پایین تر از نرم افزارهایی است که بالا نام بردم

kases
02-08-2012, 03:34
یک راه ساده :
اول بد افزار(ویروس) رو با کد زیر ریجستر کن

AA39754E-715219CE
فراموش نکن که هیچ کاری دیگه با این ویروس نکنی
بعد Malwarebyte Anti malware رو دانلود و آپدیت کن و سیستمت رو باهاش اسکن کن و فایل پیدا شده رو پاک کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر این ویروس اجازه اجرای مالواربایت رو نداد به داخل فولدر مالواربایت برو و از فولدر Chameleon نرم افزار svchost.exe رو اجرا کن و یک کلیک کن و اجازه بده کارش رو انجام بده

C:\Program Files\Malwarebytes’ Anti-Malware

راه بعدی :
آنتی ویروس تقلبی
بهترین ابزار برای نابودی این بدافزارها Norton Power Eraser است
تاپیک زیر رو مطالعه کنید و کار با NPE رو یاد بگیرید و در سیف مود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیستم خود را اسکن و فایل پیدا شده رو پاک کنید
تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عباس واقعا متخصص کشتن فیک انتی هستی:laughing: