ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس عجیب

MJ assassins creed
01-08-2012, 19:19
با سلام خدمت بچه های فروم.
برای سیستم من یه اتفاقی افتاده که ویدوز بعد مدتی کار هنگ میکنه.
من ویندوز رو عوض کردم درست نشد.هارد درایو رو کلا فرمت کردم و از نو پارتیشن بندی کردم حالا دوباره برای امتحان یه ویندوز XP نصب کردم اول خوب بود.اما این هم مثل اینکه مثل ویندوز های قبل هست.این مشکل در 90% موارد موقع اتصال به نت اتفاق می افته.
وقتی برای اولین بار ویندوز رو نصب میکنم وقتی به نت متصل ام یه لحظه ابنترنت قطع میشه و برای Redial هم همش ارور 691 میده تا یه مدت که بعدا وصل بشه.از این زمان به بعد این اتفاق(هنگ سیستم) رخ می ده.من به پشتیبانی اینترنت زنگ زدم گفتم خطم رو ریست کنند.تقریبا یک ربع ریست کردم.هنوز هنگ نکرده اما طرف میگفت ممکن ویروس توی هارددرایو مونده باشه و حذف نشده باشه.
حالا من از شما کمک میخوام.لطفا

smohsen
01-08-2012, 19:26
با این حالت که شما تعریف می کنی ربطی فک نکنم به ویروس داشته باشه
مگه اینکه شما اون ویروس رو توسط فلشی چیزی دوباره منتقل کنی به سیستم
من احتمال میدم شما مشکل سخت افزاری داشته باشید
CPU شما ممکنه نیاز به تمیز کردن داشته باشه البته FAN
شما می تونید برای امتحان این مورد یه نرم افزار تست دما نصب کنید ببینید چه اتفاقی میفته

آیا موقع مثلا استفاده از فایرفاکس سیستمتون هنگ می کنه؟

MJ assassins creed
01-08-2012, 19:29
با تشکر از شما دوست عزیز.
من از فایرفاکس استفاده نمیکنم از کروم استفاده میکنم.این مشکل چند ماه پیش اتفاق افتاده بود ولی وقتی درایو ویندوز رو فرمت کردم و ویندوز رو دوباره نصب کردم درست شد.تا الان.......

smohsen
01-08-2012, 19:31
فعلا اون موردی که میگی ارور 691 میده
منم بعضی وقتا که دی سی می کنم بعدش ارور 691 میده و مودم رو خاموش روشن می کنم مشکل حل میشه

شما بید ببینی دقیقا چه مواقعی سیستم هنگ می کنه

برا خود من مثلا با برخی سایتها به خاطر پلاگینشون سیستم برا لحظاتی سکته می کنه و بعد درست میشه و ....

MJ assassins creed
01-08-2012, 19:52
خوب برای من درست نمیشه مگر ریست کردن.ارور 691 رو هم وسط اتصال میده.(تو چند مورد هم وقتی داشتم آنتی ویروس رو آپ میکردم دی سی شد.)

A M ! N
01-08-2012, 20:06
سلام.

داخل Safe mode and network برو ، اونجا یه سری تست انجام بده ببین هنگ داری ؟

سیستم رو ریست کن دکمه ی F8 رو بزن و از لیست که میاد گزینه ی Safe mode and network

رو انتخاب کن.

ویندوز فقط XP تست کردی ؟ ویندوز 7 چطور ؟
اطلاعات سیستم رو بزار اینجا مشخصات قطعات.

بعد هم نیاز به یک لوگ از سیستمت دارم.

فعلا اینایی که گفتم رو بگو.

*Forgotten*
01-08-2012, 22:28
تجربه ای که من در مورد هنگ اینجوری دارم اینه که درایور شبکه مشکل ایجاد میکنه و ناسازگار هستش درایور رو unistall کنید و دوباره نصب کنبد و یا آپدیتش کنید

دور صورت نیاز ویندوز به روزی رو نصب کنید sp3 xp