ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین عکاسی به جای فیلمبرداری

Soalziad
01-08-2012, 13:49
با سلام. نظر شما چیه؟ الان دوربین های کامپکت خودشون full hd فیلم میگیرن و کوچک و سبک هم هستند و با 600 تومان مدل عالیش رو میشه خرید. بهتر نیست جای دوربین فیلمبرداری آدم یدونه از همینا مثل Canon IXUS 1100 HS یا Fujifilm FinePix REAL 3D W3 بگیره؟

LightningII
01-08-2012, 14:06
با سلام. نظر شما چیه؟ الان دوربین های کامپکت خودشون full hd فیلم میگیرن و کوچک و سبک هم هستند و با 600 تومان مدل عالیش رو میشه خرید. بهتر نیست جای دوربین فیلمبرداری آدم یدونه از همینا مثل Canon IXUS 1100 HS یا Fujifilm FinePix REAL 3D W3 بگیره؟
خب معلومه . من قبلاً یه دوربین پاناسونیک SLR Like داشتم که HD فیلمبرداری میکرد و خیلی ازش راضی بودم .
یکساله یه کامپکت سونی گرفتم که Full HD فیلمبرداری میکنه و نقصی توی کارش ندیدم . برای یک از دوستانم هم کنون sx230 گرفتم اونم FHD فیلمبرداری میکنه و عالیه .
خرید هندی کم و... دیگه قدیمی شده دوست عزیز . البته اونا زوم بالاتری دارند که عمراً زیاد به کار نمیاد .
فقط مشکلی که هست بی حساب و کتاب شدن بازاره . مثل sx230 که آبان ماه 90 برای دوستم گرفتم 350 ت قیمتش بود حالا 200 ت رفته روی اون ! در حالیکه مدلهای جدیدتر sx240 و sx260 اومدن.

Soalziad
01-08-2012, 14:09
با تشکر از شما. به نظرتون من با 600 تومان SX260 کنون بگیرم خوبه؟ چه مدلهایی با 600 تومان مناسب هستند؟ یک سوال دیگه هم داشتم. کلا پایه دوربین رو بر چه اساسی باید خرید؟ آیا هر پایه ای که میفروشن به هر دوربینی میخوره؟ من میخوام دوربین عکاسی بگیرم با هدف فیلمبرداری و پایه هم میخوام بخرم ولی برام سوال شده که چطور بفهمم چه پایه ای برای دوربین بگیرم.

Soalziad
01-08-2012, 14:11
یک سوال دیگه هم داشتم. الان دوربینهای عکاسی همه باطری قلمی میخورن؟ آیا مدلهای فعلی قابلیت شارژ و عدم استفاده از باطری رو ندارن؟ چون اینطوری باید مدام باطری عوض کرد حتی با وجود باطری شارژی.
همچنین کامپکتها حافظه که ندارن. مموری باید گرفت. حالا باید دید فیلمبرداری به فرض با هر تنظیماتی برای هر دقیقه چند مگابایت رو اشغال میکنه.

LightningII
01-08-2012, 14:56
در حالیکه sx230 که دیگه داره قدیمی میشه رو دارن 550 و کمتر بیشتر میفروشند خب معلومه sx260 بصرفه است . شک نکن . اخیراً مشخصات دقیقش رو داشتم مقایسه میکردم دیدم بمراتب خیلی بهتر بود .
برای پیدا کردن مشخصات دقیق و review های تخصصی دوربینهای دیجیتال به معتبرترین مرجع تخصصی یعنی dpreview.com مراجعه کنید .
پایه ها همه میخورن به دوربینها چون اون سوراخ پیخ خور همه ی دوربینها یکسانه پس همه ی پایه ها به دوربینها میخورن . فقط از این پایه فانتزی های بچه گانه که جدیداً اومده نگیرید .
من پایه ی vct-r100 مارک سونی دارم توی گوگل مشخصاتش گیر میاد که بسیار سبک و متسحکمه ارتفاع خوبی هم داره . اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه پول به پایه ای بده که ضمن قیمت متعادل، کاربرد حرفه ای داشته باشه نه اینکه اسباب بازی باشه . من آبان پارسال فکر کنم بقیمت 30-40 ت تهیه کردم.
در مورد حافظه ی داخلی دوربینها، همینقدر باید بدونی که در حد 10 الی 15 عکس ظرفیت دارند و باید کارت حافظه ی با کیفیت و پرطرفیت خریداری کنید .
برای اینکه بعداً با کارت حافظه تون بمشکل نخورید این تاپیک رو تا ص آخرش حتماً نگاه کنید : تاپیک جامع بررسی کارتهای حافظه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باتری هم دیگه قلمی قدیمی شده و اکثراً باتری داخلی دارند . اگه بهمون مرجعی که گفتم مراجعه کنید ( dpreview.com) همه چی رو راجع به دوربین مورد نظرتون سیر تا پیاز گفته که چقدر باتریش دوام میاره . ولی در یک کلام بطور معمول کم نمیاره !
مثلاً ص مشخصات کلی sx260:
و از اون مهمتر اینجا در 9 صفحه تشریح کامل ویژگیها و نقاط قوت و ضعف sx260 بهمراه نمونه عکس و فیلمش :
از اون منوی بالا یا پایین صفحه برین به صفحات بعدیش .

Soalziad
01-08-2012, 19:55
خیلی لطف کردید. من فقط درست متوجه نشدم. تنها 10 تا 15 عکس؟ من فکر میکردم چند صد عکس حداقل بشه گرفت. من مموری کارت 32 گیگ براش میگیرم. کاش میشد فهمید رو بیشترین رزولوشن چند عکس و چند ساعت فیلم رو میشه روی 32 گیگ ریخت

LightningII
01-08-2012, 21:54
یادم رفت بگم . یعنی داشتم میگفتم سایت به مشکلات سرور خورد و بعدم لپتاپ ما باتریش تموم شد و یهو ریست شد و همه چی پرید رفت حتی history مرورگر !
ببین . در کنون سری 200 مثل sx230 و sx260 که همگی 12 مگاپیکسلی هستند هر عکس در بالاترین کیفیت حدود 1.7MB و ویدئو در بالاترین کیفیت خودش با سرعت 28 مگابایت در ثانیه ذخیره میشه . دیگه خودتون حساب کنید چقدر ظرفیت لازم دارید .
خوبی کنون های سری 200 اینه که شرکت سازنده بیجهت و الکی رزولوشن حسگر cmos رو بالا نبرده و مثل سونی و... نکرده 16 مگاپیکسل - 18 مگاپیکسل ... چون اینجوری نه تنها کیفیت عکس بهتر نمیشه بلکه نویز عکسها میره بالا .
یکوقت مگاپیکسل بالای کامپکتها شما رو فریب نده . همون چیزی که فروشنده های بیسواد زیاد روی اون تأکید می کنند ...
ضمناً همه ی دوربینهای رایج دیجیتال از کامپکت ها گرفته تا حرفه ای های SLR هیچکدوم حافظه ی داخلی قابل توجهی ندارند و وابسته به کارت حافظه هستند .
همین حالا حافظه ی داخلی بهترین کامپکت 2011 دنیا یعنی sony hx9v رو اندازه گرفتم چیزی حدود 16MB بود . در حالت حافظه ی داخلی نه تنها فیلمبرداری نمیکنه بلکه عکاسی هم در کیفیت بسیار پایین (VGA) انجام میگیره .

ELSIN
01-08-2012, 23:52
دوستمون LightningII توضیحات کاملی دادند که ازشون ممنونیم

اما فگر کنم در باره باطری چیزی نگفتند ، میتونید 230 تا عکس باهش بگیرید

توی 32 گیگ میتونید 6,044 عکس بگیرید و فیلم Full HD بمدت 2 ساعت

Soalziad
02-08-2012, 08:44
خیلی ممنونم از شما بزرگواران. من فقط یک کلام آخر تایید رو میخوام که با 650 تومان همین SX260 رو بخرم و یا گزینه دیگری مطرح هست؟ بهترین فروشگاه دوربین در تهران کجاست؟
خیلی متشکرم.