PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست سیستم ارزان قیمت

rostamiani
31-07-2012, 15:28
سلام
من یک سیستم با قیمت مناسب برای کارای دفتری می خوام که به این زودی ها قدیمی نشه ! مثلا ویندوز 8 رو به راحتی جواب بده و در کل به قیمتش بیرزه.
فقط هم کیس رو لازم دارم با محتویاتش .قیمت هم تا 400 خوبه ولی ارزون تر باشه بهتره به شرطی سیستم خیلی ضعیف نشه !

خیلی وقته از بازار خبر ندارم و زیاد هم فرصت بررسی نیست .

با جستجویی که کردم فکر می کنم CPU های Intel G530 نسبت به قیمتشون خیلی بهتر از AMD هستند . درسته ؟
مادربرد USB3 ساپورت کنه خیلی بهتره

متشکرم :D

سیستم من تا این لحظه (لطفا هر نظری دارید بگید تا اصلاح کنم :)) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lpfan1
31-07-2012, 17:19
MSI H61MA-E35=125
Intel G620=120
4Gb(2x2Gb) DDR3-1333=45
Seagate Barracuda 500GB SATA3=130
Green GP480A=80
total=500
دوست عزیز من کارت گرافیک براتون ننوشتم.میتونید از گرافیک خود پردازنده استفاده کنید.مادربردی هم که usb3 رو ساپورت کنه از این ارزونتر نیست دیگه.با این خواسته هایی که شما دارین سیستم از این ارزونتر نمیتونید پیدا کنید مگه اینکه توقعتون از یک سیستم 400 تومنی رو پایین تر بیارید.

rostamiani
31-07-2012, 17:26
خیلی متشکرم
کیس رو فراموش کردید . رایتر هم لازم دارم
چطور میشه از گرافیک CPU استفاده کرد ؟ همه مادربورد های سوکت 1155 خروجی گرافیک CPU رو ساپورت می کنن ؟
همه CPU های سری G کارت گرافیک دارند ؟

rostamiani
01-08-2012, 14:58
خیلی متشکرم
کیس رو فراموش کردید . رایتر هم لازم دارم
چطور میشه از گرافیک CPU استفاده کرد ؟ همه مادربورد های سوکت 1155 خروجی گرافیک CPU رو ساپورت می کنن ؟

تفاوت فقط در سرعت کلاک و مقدار کش هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنچمارک این دو مدل هم زیاد با هم تفاوت نداره . برای همین تصمیم گرفتم G530 بخرم :)

CPUBenchmark :

G530 : 2280
G620 : 2482

rostamiani
01-08-2012, 15:56
لیست قطعاتی رو که تا اینجا انتخاب کردم به پست اول اضافه کردم
اگه هر چیزی به نظرتون می رسه لطفا بگید :)

متشکرم

rostamiani
01-08-2012, 16:36
در مورد کیس نظرتون چیه ؟ اگه قیمتا اینطوری نبود حتما Green Magnum 2 می خریدم . کیس خوب مشابه سراغ دارید که فیلتر هوا هم داشته باشه و از 40 تومن بیش تر نشه ؟

rostamiani
09-08-2012, 17:13
سلام
دیروز یک کیس مگنوم 2 سفارش دادم که امروز به دستم رسید.
خیلی کیس خوبیه ولی در کناریش با عکسش توی سایت فرق داره و از تونل هوای روی CPU هم خبری نیست !
در کناری کیس هم به جای دو دریچه عکس زیر دو دریچه مربعی زیر هم داره
می خواستم بدونم همه کیس های مگنوم 2 و احتمالا اربیت تغییر کردن یا نه

اینم تصویر کیس من :

متشکرم

lpfan1
09-08-2012, 17:51
در اینکه تغییر کرده باشن شک دارم چون اگه تغییر میکرد اسمشو میذاشتن مگنوم 3.با کمال احترام و اینکه قصد جسارت ندارم ولی شاید مدل اشتباهی رو سفارش دادید شاید magnum plus رو سفارش دادید.اگه اینترنتی سفارش دادید دوباره سایت فروشنده رو چک کنید ببینید اوضاع از چه قراره.

rostamiani
09-08-2012, 18:00
در اینکه تغییر کرده باشن شک دارم چون اگه تغییر میکرد اسمشو میذاشتن مگنوم 3.با کمال احترام و اینکه قصد جسارت ندارم ولی شاید مدل اشتباهی رو سفارش دادید شاید magnum plus رو سفارش دادید.اگه اینترنتی سفارش دادید دوباره سایت فروشنده رو چک کنید ببینید اوضاع از چه قراره.

خیلی متشکرم :)

تلفنی از نمایندگی گرین در مشهد خریدم
روی جعبه نوشته Magnum 2 و جای پاور هم پایین هست !
ولی حتی Magnum Plus هم روی CPU کانال هوا داره !!!

lpfan1
09-08-2012, 18:17
من مگنوم 2 رو از نزدیک ندیدم ولی تو سایت خود گرین زده بود که کانال رو داره پس شاید بازش کردن یا ... زنگ بزنید ازشون بپرسید میتونید به تهران هم زنگ بزنید.اگرم کلا گفتن کانال نداره زیاد مهم نیست خودتون یه فن بگیرید و به جاش نصب کنید که خیلی هم بهتر میشه.

MR.CART
09-08-2012, 19:31
باید از خروجی که خود مادربرد داره استفاده کنین و کابل مانیتور رو به اونجا وصل کنین
همه ی چیپ ها نه!چیپ p67 این سوکت چون خروجی آنبرد نداره غیر قابل استفادس

بله ;) البته بگم همه ی 1155 ها گرافیک آنبرد دارن...
و البته سیستم معکوس تهویه خوبی داره(پاور پایین)

rostamiani
11-08-2012, 14:53
سلام
با مشکل مواجه شدم !!!
ظاهرا مینبورد با رم همخوانی نداره !
ولی سیستم رو روشن می کنم سه تا بوق بلند می زنه. درست وقتی رم رو بر می دارم

سیستم با یک رم Verico کار کرد. رم هم توی سیستم دیگه کار کرد
حالا باید یک رم دیگه بخرم ؟ راه دیگه ای نداره ؟

متشکرم

rostamiani
11-08-2012, 15:05
کانال هوای CPU ی کیس Magnum 2 حذف شده.
این عکس پشت در کیس بود :

فیلتر های هوای کیس خیلی سوراخ های درشتی داره ! به نظر نمی رسه بتونه طوری که ادعا شده به طور کامل جلوی گرد و خاک رو بگیره
اگه مدل های قبلی گرین رو دیدید یا دارید ،فیلتر های این مدل ها هم اینقدر درشت هستند یا نه ؟ چقدر کارایی دارند ؟

متشکرم

lpfan1
11-08-2012, 17:09
سلام با مشکل مواجه شدم !!! ظاهرا مینبورد با رم همخوانی نداره ! ولی سیستم رو روشن می کنم سه تا بوق بلند می زنه. درست وقتی رم رو بر می دارم سیستم با یک رم Verico کار کرد. رم هم توی سیستم دیگه کار کرد حالا باید یک رم دیگه بخرم ؟ راه دیگه ای نداره ؟ متشکرم

امکان نداره که رم با مین همخوانی نداشته باشه.شما اول cmos رو ریست کنید.بعد مین رو خارج از کیس امتحان کنید.دقت کنید که کانکتورهای 24 و 8 پین همه نصب باشن و نتیجه رو اعلام کنید.

rostamiani
11-08-2012, 17:35
امکان نداره که رم با مین همخوانی نداشته باشه.شما اول cmos رو ریست کنید.بعد مین رو خارج از کیس امتحان کنید.دقت کنید که کانکتورهای 24 و 12 پین همه نصب باشن و نتیجه رو اعلام کنید.

خدا کنه مشکل همخوانی نباشه :))
متشکرم

تا به حال چند بار بایوس رو با جامپر روی مین ریست کردم
کانکتور 24 پین وصله .

یک کانکتور 8 پین هم هست. پاور یک کانکتور 4+4 داره و یکی 6+2 ! اول 6+2 رو وصل کردم که سیستم اصلا روشن نشد ! ولی با 4+4 کار کرد
کانکتور 8 تایی به رم مربوط میشه یا CPU ؟

انشاالله بیرون کیس هم تست می کنم و خبر می دم
اینم مدل هایی هست که خریدم :

MB : ASRock H61M-PS
CPU : Intel G530
Ram : Geil Value Plus 1333 4GB

متشکرم ...

rangine.ir
11-08-2012, 17:39
سلام .پاور رو چند خریدی؟

rostamiani
11-08-2012, 17:42
سلام .پاور رو چند خریدی؟

مدل SP رو 71 تومن خریدم از lion computer

lpfan1
11-08-2012, 17:54
کانکتور 8 پین مربوط به پردازنده هست.یه سری پیچ برنجی هستن که باید روی کیس بسته بشن بعد مادربرد رو روی اون ها بست آیا شما به این صورت عمل کردید؟

rostamiani
11-08-2012, 18:03
کانکتور 8 پین مربوط به پردازنده هست.یه سری پیچ برنجی هستن که باید روی کیس بسته بشن بعد مادربرد رو روی اون ها بست آیا شما به این صورت عمل کردید؟

آره .
ولی یک سری واشر نارنجی هم بود که ظاهرا برای قطع اتصال مین و کیس هست. اونا رو نبستم چون دیدم دور پیچ های مادربورد اتصال هایی برای وصل شدن به پیچ هست !

lpfan1
11-08-2012, 18:16
خب رم جدید با یه سیستم دیگه کار کرده ، یه رم دیگه هم با مین جدید کارکرده.از نظر من هم که رم با مین کاملا همخونی داره و مشکلی ندارن.راستش خیلی عجیبه.رم رو با هر دو اسلات چک کنید ببینیم چی میشه.اینم مشخصات مین شما هست کاملا با رمی که خریدین همخونی داره:

rostamiani
11-08-2012, 18:19
خب رم جدید با یه سیستم دیگه کار کرده ، یه رم دیگه هم با مین جدید کارکرده.از نظر من هم که رم با مین کاملا همخونی داره و مشکلی ندارن.راستش خیلی عجیبه.رم رو با هر دو اسلات چک کنید ببینیم چی میشه.اینم مشخصات مین شما هست کاملا با رمی که خریدین همخونی داره:

تا به حال چندین بار با هر دو اسلات تست کردم
سعی می کنم سرعت باس و ولتاژ رو دستی بدم ببینم چی میشه ...
اینجا یکی از کاربرا فکر می کنه ممکنه مین و رم همخوانی نداشته باشن ! :

lpfan1
11-08-2012, 18:40
یه کاری کن ببین ورژن بایوست چند هست بعد تو سایت ازراک نگاه کن ببین بایوس جدیدتری اومده برای مادربردت یا نه اگه بایوس جدیدتری موجود بود با رم و هارد قدیمی سیستم رو روشن کن و بایوسش رو آپدیت کن احتمالا باید درست بشه.

1376MAXIMUM
11-08-2012, 20:05
رم روسیستم دیگه ای کار کرد اگه امتحان نکردید یه امتحان بکنید نتیجه را بگید و کارایی که دوستمون بالا هم گفتند را انجام بدید اگه نشد از mehrdad mm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید را هنماییتون میکنه خداییش هیچ کس را پیدا نکردم که به انداره ی ایشون وارد باشه
سوئ تفاهم نشه lpfan1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خان

lpfan1
12-08-2012, 04:13
رم روسیستم دیگه ای کار کرد اگه امتحان نکردید یه امتحان بکنید نتیجه را بگید و کارایی که دوستمون بالا هم گفتند را انجام بدید اگه نشد از mehrdad mm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید را هنماییتون میکنه خداییش هیچ کس را پیدا نکردم که به انداره ی ایشون وارد باشه
سوئ تفاهم نشه lpfan1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خان
نه عزیز مشکلی نیست اگه اوشون بیشتر بدونن منم یاد میگیرم.لطفا هر موقع درست شد بگید که مشکل چی بوده!

lpfan1
12-08-2012, 04:45
دوست عزیز الان متوجه شدم که پردازنده شما رم DDR3-1066 رو ساپورت میکنه و شاید به خاطر همین باشه من اصلا حواسم طرف پردازنده نرفته بود.شما اگه تونستید فرکانس رم رو روی 1066 بذارید ببنید بازم مشکل داره!اگه نشد توی بایوس XMP رو Enable کنید ببینید درست میشه.ولی خب بازم رم با فرکانس 1066 به بالا رو محدود میکنه نه اینکه اصلا نشناسه

black years
12-08-2012, 09:43
گاهی اوقات شده پاور های گرین از همون اول مشکل داشتن.
شما سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنید...
اگر گرافیک دارید...ببینید کانکتور برق بهش میخوره؟؟؟ 6 یا 8 پین.
در مورد کیس هم باید بگم،کیس شما مگنوم 2 هست و فقط کاور بغل عوض شده.به نظر من که از قبل بهتر و زیباتر شده.

rostamiani
12-08-2012, 11:18
با یک رم دیگه سیستم رو بالا اوردم و تایمینگ و ولتاژ رم رو دستی وارد کردم.
تایمینگ 21-8-8-8 بود و ولتاژ 1.65
تغییر دادم به 9-9-9-24 و ولتاژ 1.5

رم من رو شناخت ولی دیگه رم 2 گیگی که روش بود رو نمیشناسه !!!
یعنی اگه بخوام ارتقا بدم ممکنه نتونم ؟

CMOS رو آپدیت کردم. الآن با تنظیمات خودکار هم رم رو میشناسه :D ولی تایمینگ همون 8-8-8-21 هست !!! بهتره عوضش کنم ؟

از کمک همگی هم متشکرم :)

MR.CART
12-08-2012, 13:53
............................حذف

rostamiani
12-08-2012, 14:48
............................حذف

متشکرم
پیامتون رسید
بهتر بود تاپیک جدا می ساختم، ولی چون عجله داشتم فرصت نشد !

lpfan1
12-08-2012, 16:35
ولی تایمینگ همون 8-8-8-21 هست !!! بهتره عوضش کنم ؟
نه همین تایمینگ خوبه.کلا هر چی تایمینگ کمتر باشه بهتره.فقط اگه مشکل ساز شد عوضش کنید.

rostamiani
14-08-2012, 08:13
در مورد فن هم لطفا یک راهنمایی بکنید

فن خود سی پی یو اول که روشن میشه دور بر میداره و کلی سر ور صدا می کنه ولی بعد از یکی دو ثانیه دورش به 1000 می رسه و صداش کم میشه ! در حالی که توی بایوس Full Speed تنظیم شده !

پایه های رم فشاری هست و محکم هم نمیشه و با فشار کمی از جا در میاد !

به نظرتون بهتره فن رو عوض کنم ؟
اگه یک فن زیر 10 تومن بخرم صدا و استحکام بهتر میشه ؟

فقط فن Deep Cool پیدا کردم. این فن ها چطورن ؟
چه برندی پیشنهاد می کنید ؟

این فن هم فشاریه . آیا اینم از جا در میاد ؟ صداش چطوره ؟
CK-77509‎

این یکی پیچ میشه ولی نمی دونم سر و صدا داره یا نه !
Alpha 6‎

اینم هست :
Alta 9

متشکرم

lpfan1
14-08-2012, 08:24
فن چه جور صدایی میده؟ صدای پره هاش زیاده یا صدای تق تق میده؟
اون 2 تا فن اولی مال سوکت 775 هستن ولی Alta 9 به 1155 هم میخوره.

1376MAXIMUM
14-08-2012, 08:40
ببین فن از پشت مین بورد پایه هاش زده بیرون گه فن بر بردارید و پایه هاش را نگاه کنید می بینید یه حالتی داره که باید از مین رد بشه تا محکم باشه فشارش بدید مشکلی پیش نمیاد ولی خیلی زیادش نکنید می شکنه وقتی جا بیوفته تق صدامیده و اگه با خمیر خودش بر داشتید فن را یعنی از روی کار یه خمیر بخرید چون باعث میشه بین خمیر هوا بیوفته و گرماش زیاد میشه

rostamiani
14-08-2012, 11:06
فن چه جور صدایی میده؟ صدای پره هاش زیاده یا صدای تق تق میده؟
اون 2 تا فن اولی مال سوکت 775 هستن ولی Alta 9 به 1155 هم میخوره.

صدای پره هاست !
مادربوردی که دارم هم فن 775 بهش می خوره هم 1155 هم 1156

ببین فن از پشت مین بورد پایه هاش زده بیرون گه فن بر بردارید و پایه هاش را نگاه کنید می بینید یه حالتی داره که باید از مین رد بشه تا محکم باشه فشارش بدید مشکلی پیش نمیاد ولی خیلی زیادش نکنید می شکنه وقتی جا بیوفته تق صدامیده و اگه با خمیر خودش بر داشتید فن را یعنی از روی کار یه خمیر بخرید چون باعث میشه بین خمیر هوا بیوفته و گرماش زیاد میشه

فشار میدم و تق هم می کنه. سرش رو می چرخونم که مثلا محکم بشه ولی همینکه یه طرفش فشار زیادی بخوره اون طرفش در میاد !!!!
تر جیح می دم فن فشاری نخرم :)

فن های Deep Cool صداشون چطوره ؟

black years
14-08-2012, 11:20
شما یه کولر معمولی بگیرید،خیلی بهتر از فن استوک هست.

CPU Cooler Deepcool Gamma 200 = 22

Deepcool Iceedge Mini FS = 19

rostamiani
14-08-2012, 11:25
شما یه کولر معمولی بگیرید،خیلی بهتر از فن استوک هست.

CPU Cooler Deepcool Gamma 200 = 22

Deepcool Iceedge Mini FS = 19

نمی خوام اورکلاک کنم . برای همین اگه قدرتش چیزی در حد فن اصلیش باشه ولی بی سر و صدا و قابل اعتماد باشه خوبه. هر چه ارزون تر بهتر
جایی خوندم یکی از مدل های ارزون Deep Cool بر خلاف چیزی که توی سایتش نوشته پر سر و صدا بوده !!! شما از این فن ها تست کردید ؟

متشکرم

black years
14-08-2012, 11:31
نمی خوام اورکلاک کنم . برای همین اگه قدرتش چیزی در حد فن اصلیش باشه ولی بی سر و صدا و قابل اعتماد باشه خوبه. هر چه ارزون تر بهتر
جایی خوندم یکی از مدل های ارزون Deep Cool بر خلاف چیزی که توی سایتش نوشته پر سر و صدا بوده !!! شما از این فن ها تست کردید ؟

متشکرم

این مدل ها رو تست نکردم.

اما خودم یه OCZ Vendetta 2 دارم که اصلا نویز نداره.

این مدل هایی هم که به شما معرفی کردم فقط برای کنترل دما خوبه،برای اورکلاک مناسب نیستن.

black years
14-08-2012, 12:25
دوست عزیز هم این فن هایی که شما معرفی کردید و هم فن هایی که من معرفی کردم همشون با دور ثابت 2200 میچرخند و 3 پین هستند.

BEBETO1
14-08-2012, 23:01
با سلام
من یه سیستم میخوام برای کار اداری؟++یعنی حداقل 3 تا 5 سال بهم جواب بده؟؟
شما چی پیشنهاد میکنید؟؟
آیا سیستمهای all in one حوب هست یا نه؟؟

1376MAXIMUM
14-08-2012, 23:58
فشار میدم و تق هم می کنه. سرش رو می چرخونم که مثلا محکم بشه ولی همینکه یه طرفش فشار زیادی بخوره اون طرفش در میاد !!!!
تر جیح می دم فن فشاری نخرم :)

فن های Deep Cool صداشون چطوره ؟
یعنی چی؟ چجوری ؟مگه میشه؟
اگه درست باشه برداشتم یا فن تاب داره که احتمالش کمه یا مین تاب داره با سوراخ هاییکه زدن گشاد هست اخه این چیزی که من دیدم به این را حتیا در نمیاد یه بار برای در اوردن فن سی پی یو این قدر زور زدم که ناخنم تا دوسه روز درد میکرد رو دوتا سوکت مختلف و روی دوتا کیس مختلف همین طور بود خیلی محکم بودن هر چی می کشیدم بالا در نمیومد