ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا آمدن صفحه آبی هارد نو

ahivid
31-07-2012, 09:00
سلام
من یه هارد جدید گرفتم .سیگیت 2 ترا 64بیت
تو بوت با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم.
الان مثلا موقعی که یکدفعه مودم اینترنت خاموش میکنم و بعد کامپیوتر خاموش یکدفعه میره تو صفحه آبی.:18:
هارد قبلیم که وصل بود جنین مشکلی نداشتم الان اینجوری شده.
می خوام تو بوت با fdisk فرمت و با همون پارتیشن بندی کنم.یکی میگه چطوری؟؟؟ بعد یه سوال روش بهتر و حرفه ای تر از پارتیشن بندی با پارتیشن مجیک هست.

saeed_136915
31-07-2012, 09:16
پارتیشن مجیک و fDisk که دیگه خیلی قدیمی هستن هارد 2 ترا رو با اونا پارتیشن بندی بکنین امکانش هست مشکل بوجود بیاد
با خود ویندوز پارتیشن بندی کنین. یا از داخل ویندوز یا با دیسک نصب ویندوز

Saeed System
31-07-2012, 09:25
درسته...من یه روز اومد برنامه پارتیشن مجیک دانلود کنم زیرش اخطار زده بود...هارهای با ظرفیت بالا و مخصوصا هاردها ی آکبند رو با این نرم افزار پارتیشن بند ی نکنید....مثل پست بsaeed-136915 نوشته بود موقع نصب ویندوز و.......پارتیشن بند ی کنید

LightningII
31-07-2012, 09:39
دوره ی پارتیشن مجیک سپری شده .
شما یا از پاراگون استفاده کنید و یا با DVD ویندوز هفت و یا xp .

EXTREME
31-07-2012, 10:27
سلام
من یه هارد جدید گرفتم .سیگیت 2 ترا 64بیت
تو بوت با پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کردم.
الان مثلا موقعی که یکدفعه مودم اینترنت خاموش میکنم و بعد کامپیوتر خاموش یکدفعه میره تو صفحه آبی.:18:
هارد قبلیم که وصل بود جنین مشکلی نداشتم الان اینجوری شده.
می خوام تو بوت با fdisk فرمت و با همون پارتیشن بندی کنم.یکی میگه چطوری؟؟؟ بعد یه سوال روش بهتر و حرفه ای تر از پارتیشن بندی با پارتیشن مجیک هست.

سیستمتون رو ببرید رو نصب ویندوز برای پارتیشن بندی هم از خود ویندوز در موقع نصب پارتیشن بندی کنید
ببینید موقع نصب ویندوز باز هم بلو اسکرین میاد یا نه اگه اومد مشکل سخت افزاری است

ahivid
31-07-2012, 11:11
mehrdad mm عزیز :

متوجه منظورتون نشدم؟
منظورتون همون فرمایش دوستانه دیگه نه!

با dvd ویندوز 7 بیارم بالا و پارتیشن بندی کنم دیگه!

پس نتیجه: کل هارد فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم اونم با dvd ویندوز درست!
یه سوال : تو خود dvd برای فرمت کل هارد گزینه هست دیگه نه؟فقط پارتیشن بندی نیست که!:31:

LightningII
31-07-2012, 11:34
mehrdad mm عزیز :

متوجه منظورتون نشدم؟

یه سوال : تو خود dvd برای فرمت کل هارد گزینه هست دیگه نه؟فقط پارتیشن بندی نیست که!:31:
دو راه داره:
میتونید در زمان بوت با CD ویندوز، وارد خط فرمان شوید و از دستور FDISK برای فرمت هارد و نیز و سوییچهای مربوطه ی آن برای پاک کردن MBR و... استفاده کنید . گاهی بندرت بعضی ویروسها در MBR رفته و خود رو اونجا کپی میکنند و با تعویض ویندوز، مشکلی حل نمیشود.
سوییچ های دستور Fdisk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یا می توانید از راه CD ویندوز بوت شده و کل پارتیشن ها رو حذف کنید و دوباره بسازید .

qwertym
31-07-2012, 16:02
دوست عزیز پیشنهاد می کنم اگر با برنامه Paragon Partition Manager آشنایی نسبی دارید با این برنامه پارتیشن بندی کنید

EXTREME
31-07-2012, 19:11
mehrdad mm عزیز :

متوجه منظورتون نشدم؟

شما تو نصب ویندوز سون به پارتیشن ها که رسیدین پارتیشن هارو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید

hamed-t
20-10-2012, 11:45
خوب ومفید بود