PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید جوهر برای انواع پرینترهای جوهرافشان

m_2t_ab
31-07-2012, 04:10
سلام دوستان
جای همچین تاپیکی خالی بود و به همین دلیل تصمیم گرفتم ایجادش کنم.
در اینجا می خوایم تجربیات خودمون از انواع جوهر هایی که استفاده کردیم به اشتراک بگذاریم.

لطفا در بیان تجربیاتتون این موارد رو هم اعلام کنید:
1- مارک (برند) جوهر و کشور سازنده
2- نوع حوهر (پیگمنت، دای بیس، سابلیمیشن و ...)
3- مدل اختصاصی درج شده بر روی بسته بندی جوهر (بعضی از جوهرها برای مدل های خاصی از پرینترها ساخته شدن و روی بسته بندی جوهر این مدل قید شده.)(ترجیحا از بسته بندی جوهر عکس بذارید)
4- برند و مدل پرینتر(ها)یی که از این جوهر استفاده کردین براشون.
5- ترجیحا نمونه چاپ شده یک عکس با این جوهر و دستگاه بخصوص. (به زودی و با کمک شما یک نمونه استاندارد برای چاپ معرفی خواهم کرد که دوستان عزیز اون نمونه رو چاپ کنن و بعد اسکنش رو اینجا بذارن تا مقایسه بهتر انجام بشه.)
سعی کنید روی کاغذ باکیفیتی پرینت بگیرید که رنگ ها خوب خودشون رو نشون بدن.
و اگر نکته و یا تجربه خاصی در مورد جوهرها دارید بیان کنید.
اگر مقاله ویا مطلب مفیدی هم در مورد جوهر ها در اینترنت پیدا کردید، خوشحال میشیم که لینک اونا رو هم اینجا قرار بدید.
به مرور و با کمک دوستان پست اول رو ویرایش می کنم و تجربیاتشون رو با نام خودشون در اینجا قرار می دم.
ممنونم

m_2t_ab
31-07-2012, 04:11
انواع جوهر پرینترهای جوهر افشان کوچک (Dye Base و Pigment Base) جوهرهای رایج در پرینترهای کوچک جوهر افشان به دو دسته کلی Pigment Base و Dye Base تقسیم می شوند، جوهر های Dye Base به جوهرهای محلول گفته می شود، حلال این جوهرها معمولا آب است و جوهرهای Pigment Base شامل ذرات بسیار کوچک و جامد رنگی و مایع حلال (عموماً آب) می باشد.
جوهرهای Dye Base ارزانترند و عموما مشکل گرفتگی هد در پرینترهایی که از این جوهرها استفاده می کنند کمتر است. از معایب این جوهرها ماندگاری بسیار پایین در برابر نور بویژه اشعه UV است به طوریکه هنگام اعلام عمر تصور پرینت شده توسط کاخانجات سازنده این جوهرها اصطلاح In album (در آلبوم) ذکر می گردد. ایراد دیگر این جوهرها مقاومت پایین در برابر رطوبت است.
جوهرهای Pigment Base عموما گرانتر می باشند، مهمترین مزیت این جوهرها پایداری بسیار خوب آنها در برابر نور و همچنین مقاومت بهتر نسبت به رطوبت است ولی در پرینترهایی که از این جوهرها استفاده می کنند مسدود شدن هد بیشتر اتفاق می افتد، علت این اشکال ذرات جامد تشکیل دهنده این جوهرها است البته باید توجه داشت که اندازه ذرات جامد رنگی کمتر از 0.1 میکرون است، این اندازه در مقایسه با قطر نازل (حدود 20 الی 25 میکرون) بسیار کوچک است.
جوهرهای Pigment Base به مرور زمان ته نشین می شوند و سازندگان توصیه می کنند قبل از نصب این گونه جوهر ها حتما آنها را تکان دهید.

نوع جوهر
قیمت
مقاومت در برابر نور
مقاومت در بربر رطوبت
احتمال گرفتگی هد

Dye Base
پایین
کم
کم
بسیار کم

Pigment Base
بالا
عالی
خوب
کم

جدول شماره 1 - مقایسه جوهرهای Pigment و Dye

آیا می توان جوهر Dye Base را در پرینتر Pigment Base و یا برعکس به کار برد؟
عملا پرینترهای Pigment Base با جوهرهای Dye Base کار می کنند ولی از آنجایی که متدهای Head Cleaning در آنها متفاوت است، این سازگاری صد در صد نیست، البته خیلی از تولیدکنندگان و فروشندگان جوهرهای OEM به خاطر قیمت بالاتر جوهر های Pigment Base جوهرهای Dye Base را به مشتریان عرضه می کنند، استفاده از جوهر Pigment در پرینترهای Dye Base به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

چگونه جوهر Dye Base را از Pigment Base تشخیص دهیم؟
به غیر از تفاوت در ویژگیهایی که در بالا ذکر گردید، این دو جوهر یک تفاوت ظاهری آشکار دارند، جوهرهای Dye Base شفاف هستند و نور از آنها عبور می کند ولی جوهر های Pigment Base شفاف نیستند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر شماره 1 - تفاوت رنگ زرد در جوهرهای Pigment و Dye مقابل نور آشکار می شود.منبع:

m_2t_ab
31-07-2012, 04:16
این هم یه نمونه خوب از مقایسه:

نتایج آزمایش جوهرهای موجود در بازار ایران

نتایجی که در ادامه ملاحظه می فرمایید، نتایج تست جوهرهای موجود در بازار ایران می باشد، که توسط سایت پارس کپی با همکاری شرکت Neomark تایوان در ژوئن 2009 (خرداد 1388) تهیه شده است.

جوهر های آزمایش شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انواع آزمایشها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتایج آزمایش تطابق رنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتایج آزمایش پایداری در برابر نور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جمع بندی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پایین ترین امتیازها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسکن تصاویر پرینت شده با جوهر Pigment Base ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسکن تصاویر پرینت شده با جوهر Dye Base ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوهر های آزمایش شده:

الف) جوهر Dye Base اپسون:
مادایران، WOX، Inktec و Neomark
ب) جوهر Pigment Base اپسون:
اپسون اورجینال، مادایران و Neomark

انواع آزمایشها:

جوهرهای معادل را با فاکتورهای متنوعی ارزیابی می کنند، در مرحله اول جوهرهای معادل باید از نظر غلظت، درجه اسیدی و بازی، همگنی و چگالی بسیار شبیه به جوهر اصلی باشند تا مشکلی برای پرینترها بوجود نیاورند، جوهرهایی که این مشخصات را نداشته باشند با ایجاد مشکلهای جدی برای پرینترها مانند مسدود کردن هد، سریعا توسط استفاده کننده ها طرد میگردند.
فاکتورهای مهم دیگری که کیفیت رنگ را مشخص می کنند میزان شباهت رنگ جوهر با جوهر اصلی و همچنین پایداری تصویر چاپ شده در برابر نور می باشد. از آنجایی که این فاکتورها به راحتی قابل لمس نیستند، سایت پارس کپی به کمک شرکت Neomark اقدام به انجام این دو آزمایش روی جوهرهای معروف بازار ایران نموده است تا استفاده کنندگان حرفه ایی با اطلاعات بیشتری اقدام به خرید جوهر نمایند.
همانطور که گفته شد دو نوع آزمایش روی کلیه جوهرها انجام شده است، ابتدا آزمایش تطابق رنگ، که بیانگر شباهت رنگ جوهر مورد آزمایش با جوهر اورجینال می باشد. سپس آزمایش میزان ماندگاری رنگ در برابر نور آمده است.
نتایج آزمایش تطابق رنگ:

مارک جوهر
نوع
رنگ
میزان اختلاف (dE)

Epson (Orginal)
Pigment
Cyane
0.00

Magenta
0.00

Yellow
0.00

Black
0.00

مجموع
0.00
رتبه اول Pigment

Neomark
Pigment
Cyane
4.90

Magenta
9.42

Yellow
3.31

Black
4.62

مجموع
22.25
رتبه دوم Pigment

مادایران
Pigment
Cyane
6.54

Magenta
8.99

Yellow
17.03

Black
1.98

مجموع
34.55
رتبه سوم Pigment

نتایج آزمایش پایداری در برابر نور:

برای انجام این آزمایش، با استفاده از هر جوهر دو پالت رنگی پرینت شده است، پالت اول به عنوان مرجع در محلی تاریک نگهداری شده و به پالت دوم به مدت 200 ساعت توسط لامپ زنون نور دهی می شود، در پایان اختلاف رنگهای پالت نوردهی شده با پالت مرجع اندازه گیری شده است.

مارک جوهر
نوع
رنگ
میزان تغییر رنگ (dE)

Epson (Orginal)
Pigment
Cyane
2.86

Magenta
1.06

Yellow
0.90

Black
0.33

مجموع
5.15
رتبه اول Pigment

Neomark
Pigment
Cyane
3.05

Magenta
1.59

Yellow
0.50

Black
0.61

مجموع
5.75
رتبه دوم Pigment

مادایران
Pigment
Cyane
3.53

Magenta
1.21

Yellow
1.56

Black
0.17

مجموع
6.47
رتبه سوم Pigment

مارک جوهر
نوع
رنگ
میزان تغییر رنگ (dE)

مادایران
Dye
Cyane
4.53

Magenta
1.71

Yellow
1.21

Black
1.64

مجموع
9.09
رتبه اول Dye

Neomark
Dye
Cyane
6.23

Magenta
2.32

Yellow
0.82

Black
2.38

مجموع
11.75
رتبه دوم Dye

WOX
Dye
Cyane
9.57

Magenta
1.35

Yellow
1.11

Black
3.28

مجموع
15.31
رتبه سوم Dye

Inktec
Dye
Cyane
9.99

Magenta
1.79

Yellow
2.58

Black
6.89

مجموع
21.25
رتبه چهارم Dye

جمع بندی

تطابق رنگ

مارک جوهر
نوع
رتبه تطابق رنگ

Epson (Orginal)
Pigment
اول

Neomark
Pigment
دوم

مادایران
Pigment
سوم

پایداری در برابر نور

مارک جوهر
نوع
رتبه پایداری در برابر نور

Epson (Orginal)
Pigment
اول*

Neomark
Pigment
دوم*

مادایران
Pigment
سوم*

* پایداری در برابر نور هر سه جوهر مطلوب است و اختلافات جزئی است.
پایداری در برابر نور

مارک جوهر
نوع
رتبه پایداری در برابر نور

مادایران
Dye
اول

Neomark
Dye
دوم

WOX
Dye
سوم

Inktec
Dye
چهارم

پایین ترین امتیازها

جوهر رنگ زرد نوع Pigment مادایران به علت تفاوت بسیار زیاد رنگ با جوهر اصلی.
جوهر رنگ نیلی (Cyane) نوع Dye مارکهای WOX و Inktec به علت پایداری ضعیف در برار نور.
جوهر رنگ مشکی نوع Dye مارک Inktec به علت پایداری ضعیف در برار نور.

اسکن تصاویر پرینت شده با جوهر Pigment Base (پرینتر Epson C91):

اسکن تصاویر پرینت شده
تصویر اصلی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسکن تصاویر پرینت شده با جوهر Dye Base (پرینتر Epson R270):

اسکن تصاویر پرینت شده
تصویر اصلی

توضیحات:

الف) جوهرهای Pigment با پرینتر Epson C91 و جوهرهای Dye با پرینتر Epson R270 چاپ شده اند.
ب) کلیه تصاویر تحت شرایط یکسان با کیفیت photo روی کاغذ Photo Glossy Paper - EUNP4120 ساخت شرکت آلمانی Unik پرینت شده اند.
ج) کلیه اندازه گیریها توسط دستگاه Spectrophotometer مدل NF333 ساخت کمپانی NIPPON DENSHOKU صورت گرفته است.
د) نور دهی با لامپ زنون با طول موج 367nm با قدرت 10,000KJ/m2 به مدت 200 ساعت انجام شده است.
ه) برای تعیین میزان تطابق رنگ، رنگهای جوهر Epson اورجینال به عنوان مرجع در نظر گرفته شده است.
و) متاسفانه بعلت موجود نبودن جوهرهای Pigment مارکهای WOX و Inktec در بازار، آزمایشی روی این جوهرها انجام نگردید.

ز) هنگام پرینت کلیه تصاویر، هد پرینتر آزمایش شده و از باز بودن کلیه نازلها اطمینان حاصل شده است.
منبع:

m_2t_ab
31-07-2012, 04:21
من از جوهر پارت تکنیک استفاده کردم:
الف)جوهر مشکی پارت تکنیک برای پرینترهای کانن و کارتریج های BCI-3 PG-5 PGI-520 PGI220
این جوهر ساختار Dye Base داره و من از اون برای شارژ کارتریج PG-510 متعلق به پرینتر MX-320 کانن استفاده کردم و نتیجه بسیار رضایت بخش بود.

ب) جوهر زرد پارت تکنیک برای تمام مدل های اپسون و با کد T50
این جوهر بسیار مناسب هست، هم رنگ خوبی داره (مقایسه ندارم) و هم غلظت مناسبی داره که باعث میشه هد پرینتر EPSON Stylus Photo T50 در اون از جوهر مذکور استفاده شده نگیره، (بعد از استفاده از این جوهر به یاد ندارم که نازل چک رنگ زرد هیچ وقت نقصانی داشته باشه!)

نتیجه: کلا جوهر های پارت تکنیک کیفیت مناسبی دارن و اونا رو تایید می کنم.

نکته: من به تجربه به قانون رسیدم که جوهرهایی که خوب هستن به ظرفشون نمی چسبن! به عبارت دیگه اگر شما ظرف شون رو تکون بدید و نگه دارید، به دیواره ظرف نچسبیده و در کف اون جمع میشن. و این یعنی اینکه کشش بین مولکولی اونها بیشتر از کشش سطحی بین جوهر و سطح ظرف هست. این مسئله باعث میشه که جوهر به نازل ها نچسبه و کمتر باعث گرفتگی هد بشه.

نکته: من شنیدم که اگر برای رنگ های پرینتر از یک مارک استفاده کنید بهتره و به نظر منطقی هم میاد چون ترکیب رنگ یه مارک خاص بهتر از اختلاط چند مارک بدست میاد. (البته این قضیه قطعی نیست!)

raico
02-08-2012, 15:06
دوستان میتونن از این عکس پرینت بگیرن و اسکنش رو اینجا قرار بدن:

البته باید نسخه اصلی رو پرینت بگیرید.

نسخه اصلی رو میتونید با حجم 516 کیلوبایت از این لینک دانلود کنید:

internet
04-08-2012, 08:14
ویرایش شد ...

m.b.z
15-10-2012, 19:27
دوستان میتونن از این عکس پرینت بگیرن و اسکنش رو اینجا قرار بدن:

البته باید نسخه اصلی رو پرینت بگیرید.

نسخه اصلی رو میتونید با حجم 516 کیلوبایت از این لینک دانلود کنید:
سلام
پرینت با 4940 با جوهر wox در حالت high qiality روی گلاسه 150 گرمی
رنگ خاکستری دورتادور هم به خاطر اسکنره

m.b.z
16-10-2012, 21:40
سلام
امروز رنگ پارت تکنیک از دفتر اصلیشون گرفتم
و رنگ مشکی پیگمنتش رو جایگزین مشکی WOX کردم
رنگ مشکیش واقعا خوبه و عمق رنگ کاملا محسوسه
فردا هم بقیه رنگها رو عوض میکنم ببینم چطور از آب درمیاد

arash rashno
16-10-2012, 22:19
من از جوهر پارت تکنیک استفاده کردم:
الف)جوهر مشکی پارت تکنیک برای پرینترهای کانن و کارتریج های BCI-3 PG-5 PGI-520 PGI220
این جوهر ساختار Dye Base داره و من از اون برای شارژ کارتریج PG-510 متعلق به پرینتر MX-320 کانن استفاده کردم و نتیجه بسیار رضایت بخش بود.

ب) جوهر زرد پارت تکنیک برای تمام مدل های اپسون و با کد T50
این جوهر بسیار مناسب هست، هم رنگ خوبی داره (مقایسه ندارم) و هم غلظت مناسبی داره که باعث میشه هد پرینتر EPSON Stylus Photo T50 در اون از جوهر مذکور استفاده شده نگیره، (بعد از استفاده از این جوهر به یاد ندارم که نازل چک رنگ زرد هیچ وقت نقصانی داشته باشه!)

نتیجه: کلا جوهر های پارت تکنیک کیفیت مناسبی دارن و اونا رو تایید می کنم.

نکته: من به تجربه به قانون رسیدم که جوهرهایی که خوب هستن به ظرفشون نمی چسبن! به عبارت دیگه اگر شما ظرف شون رو تکون بدید و نگه دارید، به دیواره ظرف نچسبیده و در کف اون جمع میشن. و این یعنی اینکه کشش بین مولکولی اونها بیشتر از کشش سطحی بین جوهر و سطح ظرف هست. این مسئله باعث میشه که جوهر به نازل ها نچسبه و کمتر باعث گرفتگی هد بشه.

نکته: من شنیدم که اگر برای رنگ های پرینتر از یک مارک استفاده کنید بهتره و به نظر منطقی هم میاد چون ترکیب رنگ یه مارک خاص بهتر از اختلاط چند مارک بدست میاد. (البته این قضیه قطعی نیست!)

پارت تکنیک کجا داره ؟
من چند ماه پیش دنبال پودرش بودم برای پرینتر 1006 که کل بازار ایران رو گشتم پیدا نکردم

m_2t_ab
16-10-2012, 23:20
پارت تکنیک کجا داره ؟
من چند ماه پیش دنبال پودرش بودم برای پرینتر 1006 که کل بازار ایران رو گشتم پیدا نکردم

سلام دوست عزیز
از شماره و آدرس های سایت اصلی شرکت می تونید بپرسید.
موفق باشید

m_2t_ab
16-10-2012, 23:22
سلام
امروز رنگ پارت تکنیک از دفتر اصلیشون گرفتم
و رنگ مشکی پیگمنتش رو جایگزین مشکی WOX کردم
رنگ مشکیش واقعا خوبه و عمق رنگ کاملا محسوسه
فردا هم بقیه رنگها رو عوض میکنم ببینم چطور از آب درمیاد

مبارکه.
اگر بتونید کل رنگ ها رو عوض کنید و دوباره اون عکس رو چاپ کنید و اینجا بذارید مقایسه خوبی میشه.
ممنونم

m.b.z
17-10-2012, 12:18
سلام
پرینت همون عکس با همون شرایط با جوهر پارت تکنیک
رنگ ها نسبت به wox کیفیت و شفافیت بیشتری دارن
فقط رنگ خاکستریش بیشتر به سمت قهوه ای گرایش داره
پس نتیجه اینکه رنگ های پارت تکنیک بغیر از مشکیdye از wox بهتره

m_2t_ab
17-10-2012, 21:22
سلام
پرینت همون عکس با همون شرایط با جوهر پارت تکنیک
رنگ ها نسبت به wox کیفیت و شفافیت بیشتری دارن
فقط رنگ خاکستریش بیشتر به سمت قهوه ای گرایش داره
پس نتیجه اینکه رنگ های پارت تکنیک بغیر از مشکیdye از wox بهتره

خیلی ممنونم دوست عزیز
با تنظیم رنگ ها در تنظیمات پرینتر می تونید به ترکیب رنگ دلخواه دست پیدا کنید.
موفق باشید

afaridegar
29-10-2012, 16:36
سلام.
- اصولا جوهرها را میشه طولانی مدت نگه داشت(داخل ظرف خودشون). یعنی الان بخری چند ماه بعد استفاده کنی یا اینکه بعد از مدتی خراب میشن؟
- قیمت این جوهرهای پارت تکنیک چنده؟
- مقایسه بین جوهرهای پارت تکنیک با جوهر نئومارکی که تو تست ها استفاده شده ندارین(تجربه خودتون یا مستند)؟

mohammad.t
29-10-2012, 18:52
سلام.
- اصولا جوهرها را میشه طولانی مدت نگه داشت(داخل ظرف خودشون). یعنی الان بخری چند ماه بعد استفاده کنی یا اینکه بعد از مدتی خراب میشن؟
- مقایسه بین جوهرهای پارت تکنیک با جوهر نئومارکی که تو تست ها استفاده شده ندارین(تجربه خودتون یا مستند)؟

سلام
نه خراب نميشن درشون رو ببنديد تا چند سال هم ميتونيد نگه داري كنيد!
اطلاعي ندارم دوستان مي تونند بگن.
چيزي كه كمه اطلاعات مستند! دوستان هر كدوم رو استفاده كردند ميگن عاليه! مثل من كه از wox و wwm استفاده كرده ام و ميگم خوبه! تازه مقايسه ابزار و ... مي خواد.

m_2t_ab
29-10-2012, 20:20
سلام.

ضمن تشکر از دوست عزیزم محمد آقا بابت پاسخ،
1) بطور استاندار روی جوهر های تاریخ مصرف درج میشه و بدین معنی هست که بعد از مدتی بعضی از خواص اونها ممکنه تغییر کنه. این تغیر ممکنه در ظاهر دیده نشه و یا حتی در کاربرد هم دیده نشه اما احتمال اینکه در دراز مدت روی پرینتر و اسناد چاپ شده تاثیر منفی بذاره وجود داره. البته معمولا مدت مصرف در حد چند سال هست.
دو نکته دیگه وجود داره:
اول اینکه حتما جوهر رو دور از نور شدید و نور مستقیم خورشید نگهداری کنید و همچنین در دمای اتاق نگهداری کنید. (در معرض دمای زیاد نباشه)
دوم اینکه اگر جوهرتون از نوع پیگمنت هست، حتما قبل از مصرف قوطی جوهر رو به خوبی تکون بدید تا مواد نامحلول در جوهر (رنگدانه ها) یکنواخت بشن و تهنشین نباشن.
2) قیمت خرید از شرکت اصلی در تهران در مرداد ماه 91 برای جوهر های لیتری اپسون 20 هزار تومن و برای جوهر های لیتری کانن 19 هزار تومن بود، قیمت روز رو می تونید با مراجعه به سایت اصلی شرکت و یا شماره تلفن های مندرج در سایت بدست بیارید:
3) همونطور که دوست عزیزم گفتن، مطالب خیلی مستندی در این مورد وجود نداره و دلیلیش هم اینه که جوهر های داخلی عموما بصورت فله وارد میشه و داخل ایران و با نام وارد کننده بسته بندی میشه، بنابراین شاهد تنوع بسیار زیاد در نام جوهر ها هستیم.
این تاپیک هم برای همین ایجاد شده تا دوستان تجربیاتشون رو در مورد جوهر ها بذارن. (خوشبختانه با کمک یکی از دوستان یک نمونه از جوهر وکس و یک نمونه از جوهر پارت تست شده.)
بنده به شخصه از جوهر های WWM و Wox و گاما و پارت استفاده کردم و از جوهر پارت بسیار راضی هستم چه از نظر سازگاری با پرینتر (چه کانن و چه اپسون) و چه از نظر ترکیب رنگ و کیفیت چاپ.

موفق باشید

afaridegar
30-10-2012, 08:22
.....
اول اینکه حتما جوهر رو دور از نور شدید و نور مستقیم خورشید نگهداری کنید و همچنین در دمای اتاق نگهداری کنید. (در معرض دمای زیاد نباشه)
دوم اینکه اگر جوهرتون از نوع پیگمنت هست، حتما قبل از مصرف قوطی جوهر رو به خوبی تکون بدید تا مواد نامحلول در جوهر (رنگدانه ها) یکنواخت بشن و تهنشین نباشن.
2) قیمت خرید از شرکت اصلی در تهران در مرداد ماه 91 برای جوهر های لیتری اپسون 20 هزار تومن و برای جوهر های لیتری کانن 19 هزار تومن بود، قیمت روز رو می تونید با مراجعه به سایت اصلی شرکت و یا شماره تلفن های مندرج در سایت بدست بیارید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
......

سلام . تشکر از شما و جناب
mohammad.t
- آیا هر پرینتر جوهرافشانی می تونه از هر دو نوع جوهری که عنوان کردین(dye base , pigment base) استفاده کنه. بعنوان مثال برای پرینتر 3600 کانن میشه از هر دو نوع استفاده کرد
- آیا فارغ از نوع جوهر کارهای دیگه ای نمیشه برای عمر بیشتر عکس بخصوص در dye baseها کرد. مثلا پوشش خاصی یا اسپری خاصی و...

دو سوال جانبی هم داشتم:
1- میشه درباره کاغذهای فتوگلاسه موجود در بازار هم بحثی داشته باشین . کیفیت و قیمت روز
2- تاپیکی تو فروم هست که درباره تنظیماتی که برای چاپ عکس توی فتوشاپ (منظورم ویرایش عکس نیست. منظورم از زمان انتخاب منوی print به بعده) باید توجه داشت بحث شده باشه و همین طور تنظیماتی که روی پرینتر از طریق درایورش باید انجام بشه بحث شده باشه

بازهم تشکر

m_2t_ab
30-10-2012, 13:19
سلام . تشکر از شما و جناب
mohammad.t

- آیا هر پرینتر جوهرافشانی می تونه از هر دو نوع جوهری که عنوان کردین(dye base , pigment base) استفاده کنه. بعنوان مثال برای پرینتر 3600 کانن میشه از هر دو نوع استفاده کرد
- آیا فارغ از نوع جوهر کارهای دیگه ای نمیشه برای عمر بیشتر عکس بخصوص در dye baseها کرد. مثلا پوشش خاصی یا اسپری خاصی و...

دو سوال جانبی هم داشتم:
1- میشه درباره کاغذهای فتوگلاسه موجود در بازار هم بحثی داشته باشین . کیفیت و قیمت روز
2- تاپیکی تو فروم هست که درباره تنظیماتی که برای چاپ عکس توی فتوشاپ (منظورم ویرایش عکس نیست. منظورم از زمان انتخاب منوی print به بعده) باید توجه داشت بحث شده باشه و همین طور تنظیماتی که روی پرینتر از طریق درایورش باید انجام بشه بحث شده باشه

بازهم تشکر

خواهش می کنم دوست عزیز

1) عموما پرینتر هایی که با جوهر پیگمنت کار می کنن می تونن با جوهی دای بیس هم کارکنن اما عکس این مطلب صادق نیست. در پرینتر Canon Pixma iP3600 تنها جوهر مشکی متن یا PGBK از نوع پیگمنت هست و سایر جوهر ها دای بیس هستن.
در این مورد خوندن مطلب زیر مفیده:

انواع جوهر پرینترهای جوهر افشان کوچک (Dye Base و Pigment Base) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2) اگر عکس رو در آلبوم نگهداری کنید عمرش بسیار زیاد خواهد بود. عموما نور شدید و رطوبت بیشترین تاثیر رو در عمر عکس های جوهر افشان دارن. برای جلوگیری از نفوذ بیشتر رطوبت می تونید از اسپری های فیکساتیو که برای تثبیت آثار هنری نقاشی ها بکار میره استفاده کنید. (فروشگاه های لوازم هنریو معماری این اسپری رو دارن)
استفاده از کاغذ عکس مرغوب هم در طول عمر عکس چاپ شده تاثیر بسیار زیادی داره.

درمورد سایر مباحث، اگر اجازه بدید در این تاپیک اختصاصا راجع به جوهر صحبت کنیم و سوال های دیگه رو در تاپیک های مرتبط دیگه بپرسید.
ممنونم

amir ghayour
30-10-2012, 13:43
با سلام
ما قبلا یه بحث هایی با هم داشتیم من یه سئوال داشتم به نظر شما پرینتر من که اپسون p50 هستش و از مخزن هم استفاده میکنم بهترین مارک رنگی که با پرینتر من سازگاری داشته باشه و مخصوصا از لحاظ شباهت رنگی بیشترین شباهت رو با رنگ اصلی داشته باشه و در بازار به راحتی پیدا بشه معرفی کنید خیلی ممنون میشم .

afaridegar
30-10-2012, 16:04
......
درمورد سایر مباحث، اگر اجازه بدید در این تاپیک اختصاصا راجع به جوهر صحبت کنیم و سوال های دیگه رو در تاپیک های مرتبط دیگه بپرسید.
ممنونم
سلام عزیز. تاپیک های مرتبطی را پیدا نکردم( شاید قدیمی باشند. اگه وجود دارند لینکش بدین) از این جهت اینجا مطرح کردم

ممنون

m_2t_ab
30-10-2012, 19:36
با سلام
ما قبلا یه بحث هایی با هم داشتیم من یه سئوال داشتم به نظر شما پرینتر من که اپسون p50 هستش و از مخزن هم استفاده میکنم بهترین مارک رنگی که با پرینتر من سازگاری داشته باشه و مخصوصا از لحاظ شباهت رنگی بیشترین شباهت رو
با رنگ اصلی داشته باشه و در بازار به راحتی پیدا بشه معرفی کنید خیلی ممنون میشم .

سلام دوست عزیز
همونطور که قبلا هم گفتم، من از جوهر پارت بسیار راضی هستم. اما اینکه چقدر شباهت به رنگ اصلی داشته باشه، دقیقا نمیشه گفت چون وسیله خاص اندازه گیری می خواد، جوهر های معرفی شده در پست های ابتدایی این تاپیک بوسیله دستگاه های خاص بررسی شدن. جوهر پارت تکنیک در تهران و مشهد به راحتی گیرمیاد و در سایر شهر ها اطلاعی ندارم.
دو مارک دیگه هم هست که من استفاده نکردم اما تعریفش رو از فروشندگان شنیدم.
یکی مارک Parrot
و دیگری مارک meetris (اگر املاش رو درست نوشته باشم!) که به گفته فروشنده جوهر آمریکایی و بسیار با کیفیتی هست اما قیمتش چهار تا پنج برابر جوهر های دیگه هست.
موفق باشید

سلام عزیز. تاپیک های مرتبطی را پیدا نکردم( شاید قدیمی باشند. اگه وجود دارند لینکش بدین) از این جهت اینجا مطرح کردم

ممنون
سلام دوست من
می تونید در تاپیک های عمومی مطرح کنید و یا تاپیک جدید باز کنید (قبلش قوانین بخش رو مطالعه کنید)
از این جهت میگم که در این تاپیک بحث های مزتبط با جوهر انجام بشه تا خوانندگان سردرگم نشن.
ممنونم

amir ghayour
30-10-2012, 19:55
راستش من هر جا سر میزنم جوهرهای Mir و Wox رو فقط دارن موندم که آیا مارک خوبی هستن یا نه و یه مدل دیگه که روش خیلی تاکید میکنن MIR-AUS هست نظر شما درباره اینا چی هستش.

m_2t_ab
30-10-2012, 20:49
راستش من هر جا سر میزنم جوهرهای Mir و Wox رو فقط دارن موندم که آیا مارک خوبی هستن یا نه و یه مدل دیگه که روش خیلی تاکید میکنن MIR-AUS هست نظر شما درباره اینا چی هستش.

از سه مارک نامبرده من فقط با وکس کار کردم و خوب بوده.
اگر مشهد یا تهران هستید به راحتی می تونید جوهر پارت تهیه کنید.
با تماس با شماره های شرکت که در سایت شرکت درج شده می تونید در مورد نمایندگی های فروش سوال کنید.
موفق باشید

amir ghayour
31-10-2012, 08:17
من متاسفانه نه در مشهد هستم نه تهران من در آذربایجان غربی هستم و به سختی به منابعی که شما میگید دسترسی دارم در ضمن اگه شد یه تحقیقی در مورد برند هایی که فرمودم بکنید و اگر هم نشد مشکلی نیست باز هم بخاطر نظرات و پیشنهادات شما ممنونم.

EngineerX
31-10-2012, 09:31
دوستان برای این مدل کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

پریتر چهار کاره HP مدل:
HP psc 2410 photosmart

m_2t_ab
31-10-2012, 23:25
من متاسفانه نه در مشهد هستم نه تهران من در آذربایجان غربی هستم و به سختی به منابعی که شما میگید دسترسی دارم در ضمن اگه شد یه تحقیقی در مورد برند هایی که فرمودم بکنید و اگر هم نشد مشکلی نیست باز هم بخاطر نظرات و پیشنهادات شما ممنونم.
خواهش می کنم دوست عزیز
بین اون جوهر ها من از وکس استفاده کردم و راضی بودم اما از سایر اونها استفاده نکردم و نظری ندارم، بهتره سایر دوستانی که استفاده کردن نظر بدن.
موفق باشید.

دوستان برای این مدل کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

پریتر چهار کاره HP مدل:
HP psc 2410 photosmart

سلام
من تا به حال خودم پرینتر اچ پی نداشتم که بخوام تخصصی رو جوهرش نظر بدم اما با توحه به شواهد و قرائن (!) جوهر پارت و وکس احتمالا در این مورد هم خوب عمل کردن.
موفق باشید

mohammad_tuzlu
03-01-2013, 20:41
با سلام و خسته نباشید.من چند تا سوال داشتم.خواستم ببینم میتونید برام کاری کنید.ممنون میشم.
پرینترم کنون مدل mp560 pixma هستش.من چند وقت پیش هد پرینترم بسته شده بود که با سوال های فراوان{که آخرشم ا یکی از غرفه داران نمایشگاه کامپیوتربودش}به من گفتن که هد رو درون گاز پاک کن 2روزی بزارم و ورش دارم با دستگاه های باد با فاصله 30 تا 35 سانتی متری به منفذهای هد بزنم.که البته با این کار باز شدش.
1.میخواستم بدونم کارتریج ها رو چجوری تمیز کنم.
2.مدل رنگ پرینترم چیه؟چون با این حال که توضیح داده شده تو تاپیک مورد نظر بازم من مدل رنگ های پرینتر رو نفهمیدم.{dye base , pigment base}
3.من از رنگ های wox استفاده میکنم.راضی هستم.اما نه کامل.یه مارکی میخواستم که ضد آب تر باشه و کیفتش هم مثل wox خوب باشه.مدل رنگ پیشناهادی خودتون چیه؟
4.من تانک میخواستم نصب کنم.بعضی ها میگن تانک خوب نیست.یه سری هم خلافشو میگن؟آیا تانک مضره؟
5.و از کجا بفهمم رنگی که خریدم اصله؟
خسته نباشید....:n16:

m_2t_ab
04-01-2013, 04:00
با سلام و خسته نباشید.من چند تا سوال داشتم.خواستم ببینم میتونید برام کاری کنید.ممنون میشم.
پرینترم کنون مدل mp560 pixma هستش.من چند وقت پیش هد پرینترم بسته شده بود که با سوال های فراوان{که آخرشم ا یکی از غرفه داران نمایشگاه کامپیوتربودش}به من گفتن که هد رو درون گاز پاک کن 2روزی بزارم و ورش دارم با دستگاه های باد با فاصله 30 تا 35 سانتی متری به منفذهای هد بزنم.که البته با این کار باز شدش.
1.میخواستم بدونم کارتریج ها رو چجوری تمیز کنم.
2.مدل رنگ پرینترم چیه؟چون با این حال که توضیح داده شده تو تاپیک مورد نظر بازم من مدل رنگ های پرینتر رو نفهمیدم.{dye base , pigment base}
3.من از رنگ های wox استفاده میکنم.راضی هستم.اما نه کامل.یه مارکی میخواستم که ضد آب تر باشه و کیفتش هم مثل wox خوب باشه.مدل رنگ پیشناهادی خودتون چیه؟
4.من تانک میخواستم نصب کنم.بعضی ها میگن تانک خوب نیست.یه سری هم خلافشو میگن؟آیا تانک مضره؟
5.و از کجا بفهمم رنگی که خریدم اصله؟
خسته نباشید....:n16:

سلام دوست عزیز
لطفا شرح کامل کاری که در مورد هد انجام دادید اینجا بنویسید تا دوستان دیگر هم استفاده کنن.
1- چرا می خواهید تمیز کنید؟
2- اصولا نوع رنگ مشکی بزرگ پیگمنت و سایر رنگ ها دای هست،‌اما توصیه میشه همه رو دای بریزید چون پیگمنت های غیر اصل مشکلات دارن.
3- من پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم، اما وکس هم خوبه. ضد آب بودن بیشتر از اونکه به رنگ ربط داشته باشه، به نوع کاغذ ربط داره،‌کاغذ های عکس ضد آب هم دارن.
4- اگر حجم کارتون پایین هست تانک پیشنهاد نمیشه. از کارتریج قابل شارژ استفاده کنید.
5- رنگ پارت تکنیک که تقلبی نداره اما حالت کلی باید به فروشنده اعتماد کنید و یا به فروشنده مورد اعتماد رجوع کنید.
سلامت باشید

mohammad_tuzlu
04-01-2013, 12:16
سلام دوست عزیز
لطفا شرح کامل کاری که در مورد هد انجام دادید اینجا بنویسید تا دوستان دیگر هم استفاده کنن.
1- چرا می خواهید تمیز کنید؟
2- اصولا نوع رنگ مشکی بزرگ پیگمنت و سایر رنگ ها دای هست،‌اما توصیه میشه همه رو دای بریزید چون پیگمنت های غیر اصل مشکلات دارن.
3- من پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم، اما وکس هم خوبه. ضد آب بودن بیشتر از اونکه به رنگ ربط داشته باشه، به نوع کاغذ ربط داره،‌کاغذ های عکس ضد آب هم دارن.
4- اگر حجم کارتون پایین هست تانک پیشنهاد نمیشه. از کارتریج قابل شارژ استفاده کنید.
5- رنگ پارت تکنیک که تقلبی نداره اما حالت کلی باید به فروشنده اعتماد کنید و یا به فروشنده مورد اعتماد رجوع کنید.
سلامت باشید

از پاسخ هایی که به سوالات من دادید بی نهایت سپاس گذارم....و در مورد تمیز کردن هد!من در واقع با دستور عمل یکی از صاحبان غرفه های نمایشگاه کامپیوتر عمل کردم...ایشون گفتند که در صورتی که هد پرینتر متحرک باشه اونو خارج کرده و در محلول گاز پاک کن {که هرچی جنسش بهتر باشه بهتر هم عمل میکنه}که از همه مغازه ها و سوپر مارکتی ها هم میشه پیدا کرد به مدت حدودا 2 روز قرار بدید{البته بگم که زمان قرار دادنش بستگی به سریع و دیر باز شدن هد داره که درصورت لزوم یه تست با دستمال کاغذی بگیرید}....بعد 2 روز هد رو برداری و با دستگاه های باد که معمولا تو کارگاه ها یا خدمات کامپیوتری هم هست از فاصله 30 تا 35 سانتی متری یه سمت زیر هد که رنگ خارج میشه بگیرید.{اینم بگم که اون صاحب غرفه گفتش که حدود 70 درصد با این روش باز میشه...درضمن گفتش که مراقب باشید که شدت برخورد بادی که میزنید زیاد نشه چون باعث گشاد شدن دریچه های هد میشه!!!}<<<<<<<<<<<من خودم که از این روش جواب گرفتم.درحالی که هد پرینترم بطور کامل مسدود شده بودش:n19:

بخاطر اینکه فکر کنم کارتریج ها هم رنگ داخلش فاسد میشه.:n13:
بازم بخاطر پاسختون متشکرم:n16:

m_2t_ab
04-01-2013, 22:54
از پاسخ هایی که به سوالات من دادید بی نهایت سپاس گذارم....و در مورد تمیز کردن هد!من در واقع با دستور عمل یکی از صاحبان غرفه های نمایشگاه کامپیوتر عمل کردم...ایشون گفتند که در صورتی که هد پرینتر متحرک باشه اونو خارج کرده و در محلول گاز پاک کن {که هرچی جنسش بهتر باشه بهتر هم عمل میکنه}که از همه مغازه ها و سوپر مارکتی ها هم میشه پیدا کرد به مدت حدودا 2 روز قرار بدید{البته بگم که زمان قرار دادنش بستگی به سریع و دیر باز شدن هد داره که درصورت لزوم یه تست با دستمال کاغذی بگیرید}....بعد 2 روز هد رو برداری و با دستگاه های باد که معمولا تو کارگاه ها یا خدمات کامپیوتری هم هست از فاصله 30 تا 35 سانتی متری یه سمت زیر هد که رنگ خارج میشه بگیرید.{اینم بگم که اون صاحب غرفه گفتش که حدود 70 درصد با این روش باز میشه...درضمن گفتش که مراقب باشید که شدت برخورد بادی که میزنید زیاد نشه چون باعث گشاد شدن دریچه های هد میشه!!!}<<<<<<<<<<<من خودم که از این روش جواب گرفتم.درحالی که هد پرینترم بطور کامل مسدود شده بودش:n19:

بخاطر اینکه فکر کنم کارتریج ها هم رنگ داخلش فاسد میشه.:n13:
بازم بخاطر پاسختون متشکرم:n16:

خواهش می کنم دوست عزیز.
روش تون جالب هست، من تا بحال این روش رو نشنیدم. ممنونم بابت توضیحاتتون.

کارتریج های کانن داخل شون اسفنجی هست که رنگ رو جذب می کنه بنابریان شستن شون راحت نیست. (برخلاف اپسون که داخل کارتریج ها اسفنج وجود نداره)
کلیت کار اینه که اگر خیلی اصرار دارید،‌اونقدر توش جوهر بریزید تا از طررف دیگر (زیر کارتریج) جوهر خارج بشه و تقریبا جوهر های قبلی با جوهر های جدید عوض بشن اما صد درصد عوض نمیشن!

ضمن اینکه جوهر داخل کارتریج اگر از ابتدا فاسد نبوده باشه،‌توی اون فاسد نمیشه چون از دوعامل مهم فساد جوهر یعنی نور و گرما به دور بوده.

موفق باشید

آرش جون
16-01-2013, 04:43
با سلام و درود بسيار زياد برشما دوستان و تمامي مديران
من يك پرينتر اچ پي مدل فتو اسمارت b209 چند روزي ميشه خريدم( چهار كاتريجه)
البته اصلا از اچ پي خوشم نميامد و فقط از كيفيت ميتونم اپسون رو نام برم
وقتي اين پرينتر رو خريدم با كاتريج اورجينالش خدايي خيلي خوب پرينت گرفت و از كييفيتش خوشم اومد بخصوص در بخش تركيب رنگ و مشابه بودن رنگ ها با تصوير اصلي
اما مشكل اصيلش مصرف كاتريجش بود كه خيلي ميخوره و مصرف ميكنه و مشكل بعدشم اينه كه قيمت هر كدوم از كاتريج هاي اصليش 35 تا 40 هزار تومنه :(اگر كاتريج با هد يكي بود خوب بود ولي متاسفانه كاتريجش مثل كاتريج هاي اپسون جداست و هد دستگاه هم جداست و به كاتريج ربط نداره)
وقتي ديدم خريد كاتريج برام نمي صرفه رفتم و گشتم براي جوهر خوبي در حد جوهر اورجينال براي شارژ
بعد از شارژ ديدم دستگاه مشكلاتي بعد از هر چند روز داره
احتمال دادم شارژ جواب نميده
چند روزي است سفارش مخزن جوهر وكس دادم (البته با جوهر بود)و بعداز اينكه نصبش كردم ديدم كيفيت پرينتر به گرد كيفيت قبلش نميرسه
عكس رو خوب چاپ كرد فقط رنگ مشكي كه پرينت زد (پرينت عكس)رو مشكي مشكي نميزد و مايل به سبز بود رنگ هاي ديگه خوب بود كه مطمئنم نزدن دقيق رنگ مشكي قرمزي رو از روي عكس ها كم كرده
(لازم به ذكر است كه از نظر هوا گيري مخزن،نازل چك و هد كلين دستگاه كاملا درسته مشكلي در اين رابطه ندارد و مشكل هدي هم نداره 2 تادستگاه تازه خريدم و كيفيت هر دو تاشون مثل همه البته بعد از نصب مخزن)
حالا سوالم اينه چه جوهري بگيرم كه تقريبا كيفيت جوهر اورجينال رو داشته باشه و اينقدر كيفيتش خراب نشه
البته نميدونم اين مخزني كه خريدم جوهر داخليش وكسه يا كه جوهر ديگه اي است از فروشنده كه پرسيدم گفت جوهر داخل مخزن جوهر وكسه و مخزن ها رو خود كارخانه پر و هوا گيري كرده
داخل اينترنت گشتم ديدم جوهر گاما خيلي از جوهرش تعريف كرده اما من نميدونم كيفيت جوهر گاما براي اچ پي چطوريه از نظر كيفيت كدام جوهرش بهتره فتو بهتره يا معمولي( به نظر من كه بايد فتو بهتر باشه البته استفاده نكردم و مطمئن نيستم)
البته خيلي ها از جوهرهاي سابليميشن تعريف ميكنن. كيفيت پرينتشون چگونه است به هد دستگاه كه صدمه نميزنه
اوصلا جوهرهاي سابليميشن سيستمشون چطوريه و تركيب رنگشون رو پرينتر خوب انجام ميده يا فرقي نميكنن
كسي هست كه از اين جوهرهاي سابليميشن استفاده كرده باشه مي خوام از اين جوهر بگيرم به نظر دوستان بدردم ميخوره يا برم سراغ جوهر ديگه اي يا مارك بهتر و جوهر معمولي اي ، مارك خوبه اين جوهر چه ماركيه وكس يا نئو مارك
واسه من ماندگاريش مهم نيست و فقط كيفيت اوليه پرينت مهمه فقط هم براي عكس

m_2t_ab
16-01-2013, 06:06
وقتي اين پرينتر رو خريدم با كاتريج اورجينالش خدايي خيلي خوب پرينت گرفت و از كييفيتش خوشم اومد بخصوص در بخش تركيب رنگ و مشابه بودن رنگ ها با تصوير اصلي
اما مشكل اصيلش مصرف كاتريجش بود كه خيلي ميخوره و مصرف ميكنه و مشكل بعدشم اينه كه قيمت هر كدوم از كاتريج هاي اصليش 35 تا 40 هزار تومنه :(اگر كاتريج با هد يكي بود خوب بود ولي متاسفانه كاتريجش مثل كاتريج هاي اپسون جداست و هد دستگاه هم جداست و به كاتريج ربط نداره)
وقتي ديدم خريد كاتريج برام نمي صرفه رفتم و گشتم براي جوهر خوبي در حد جوهر اورجينال براي شارژ
چند روزي است سفارش مخزن جوهر وكس دادم (البته با جوهر بود)و بعداز اينكه نصبش كردم ديدم كيفيت پرينتر به گرد كيفيت قبلش نميرسه
عكس رو خوب چاپ كرد فقط رنگ مشكي كه پرينت زد (پرينت عكس)رو مشكي مشكي نميزد و مايل به سبز بود رنگ هاي ديگه خوب بود كه مطمئنم نزدن دقيق رنگ مشكي قرمزي رو از روي عكس ها كم كرده
(لازم به ذكر است كه از نظر هوا گيري مخزن،نازل چك و هد كلين دستگاه كاملا درسته مشكلي در اين رابطه ندارد و مشكل هدي هم نداره 2 تادستگاه تازه خريدم و كيفيت هر دو تاشون مثل همه البته بعد از نصب مخزن)
حالا سوالم اينه چه جوهري بگيرم كه تقريبا كيفيت جوهر اورجينال رو داشته باشه و اينقدر كيفيتش خراب نشه
البته نميدونم اين مخزني كه خريدم جوهر داخليش وكسه يا كه جوهر ديگه اي است از فروشنده كه پرسيدم گفت جوهر داخل مخزن جوهر وكسه و مخزن ها رو خود كارخانه پر و هوا گيري كرده
داخل اينترنت گشتم ديدم جوهر گاما خيلي از جوهرش تعريف كرده اما من نميدونم كيفيت جوهر گاما براي اچ پي چطوريه از نظر كيفيت كدام جوهرش بهتره فتو بهتره يا معمولي( به نظر من كه بايد فتو بهتر باشه البته استفاده نكردم و مطمئن نيستم)
البته خيلي ها از جوهرهاي سابليميشن تعريف ميكنن. كيفيت پرينتشون چگونه است به هد دستگاه كه صدمه نميزنه
اوصلا جوهرهاي سابليميشن سيستمشون چطوريه و تركيب رنگشون رو پرينتر خوب انجام ميده يا فرقي نميكنن
كسي هست كه از اين جوهرهاي سابليميشن استفاده كرده باشه مي خوام از اين جوهر بگيرم به نظر دوستان بدردم ميخوره يا برم سراغ جوهر ديگه اي يا مارك بهتر و جوهر معمولي اي ، مارك خوبه اين جوهر چه ماركيه وكس يا نئو مارك

سلام دوست عزیز
خیلی متشکرم از توضیحات خوب و کامل شما.

1- اینکه می فرمایید رنگ مشکی مایل به سبز هست، چند دلیل می تونه داشته باشه:

دلیل عمده اش هماهنگ نبودن رنگ های اصلی (CMY) با یکدیگر هست. این دلیلش می تونه کیفیت نامناسب جوهر ها و یا استفاده از جوهر های گوناگون برای هر رنگ باشه. به عبارت دیگه، سیستم CMYK به گونه ای هست که ترکیب سه رنگ CMY مشکی میشه. حالا اگر حداقل یکی از این رنگ ها خلوص و دقت کافی رو نداشته باشه، دیگه ترکیب این سه رنگ مشکی خالص نخواهد شد و کمی انحراف رنگی خواهد داشت.

برای اینکه از این قضیه مطمئن بشید، یک آزمایش انجام بدید:

یک لیوان شیشه ای رو آب کنید (آب زلال و ترجیحا خالص و تصفیه شده)
از هر رنگ یک قطره با قطره چکان یا وسیله ای مشابه داخل لیوان بریزی و مقداری هم بزنید.
اگر آب و رنگ ها خلوص مناسبی داشته باشه و همچنین مقدار قطره از هر رنگ با هم برابر باشه، رنگ محلول نهایی باید خاکستری باشه.
اگر رنگ ها هماهنگ نباشن و یا اب مثلا اسیدی باشه و یا مقدار ریخته شده از هر رنگ برابر نباشه، نتیجه قابل اعتماد نیست.

اما احتمال دیگه اینه که رنگ مشکی شما خالص نباشه. این رنگ رو هم به تنهایی به روش بالا آزمایش کنید تا خلوص اون رو متوجه بشید. (و یا عکسی رو در حالت GrayScale چاپ کنید تا فقط از رنگ مشکی برای چاپ استفاده بشه و اگر اون رنگ مشکل داشته باشه مشخص میشه)
احتمال دیگه کالیبره نبودن مانیتور با پرینتر هست (یعنی اون عکس شما واقعا سبز هست و مانیتور شما مشکی نشون میده و یا پرینتر شما با ترکیب رنگ نامناسب سبز چاپ می کنه.) که در این صورت باید تنظیمات پرینتر و مانیتور رو تغییر بدید تا به نتیجه مطلوب برسید.

در بین این دلایل، محتمل ترینش همون هماهنگ نبودن رنگ ها با هم هست. که با آزمایش مطرح شده و یا خرید رنگ های جدید (و هماهنگ) مشکل مشخص و مرتفع میشه.

2- اینکه فروشنده گفته کارخونه توی تانک ها جوهر ریخته،‌ من تصور می کنم کذب هست. چون کارخونه (کارگاه) هایی که مخازن رو می سازن نوع کار و موادشون کلا با کارخونه (کارگاه)‌هایی که جوهر ها رو می سازن تفاوت داره. به عبارت دیگه اون کارخونه ها به احتمال قوی اصلا جوهر ندارن که بخوان پر کنن!
کارخونه هایی که این مخازن رو می سازن در واقع کارخونه هایی هستن که کلا وسایل پلاستیکی و PET تولید می کنن و اشخاص یا شرکت هایی بهشون سفارش می دن تا با قالبی خاص مخازن رو تولید کنن. بعد این شرکت ها به کارخونه های دیگری هم سفارش خرید و یا ساخت جوهر رو میدن و سپس بسته بندی و به بازار عرضه می کنن.
به دلیل مسائل حمل و نقل و همچنین تبلیغات،‌ غالبا همراه این مخازن و در بسته بندی های اونها به تعداد رنگ های موجود، از هر رنگ یک قوطی 100 میلی لیتری از جوهر با مارک بسته بندی وجود داره که کسی که نصب می کنه اون جوهر ها رو داخل مخرن می ریزه و هواگیری و سایر عملیات رو انجام میده.
درواقع قبل از نصب نمیشه و نباید هواگیری کرد چون هم بی فایده است و هم احتمال نشت جوهر داخل بسته بندی مخزن وجود داره.
بنابراین در این مورد من احتمال میدم فروشنده قوطی های 100 میلی رو برداشته و فروخته و به جاش مخزن رو از رنگ های لیتری و یا گالنی پر کرده که براش سود بیشتر داشته باشه (احتمالا)
البته ممکنه همون رنگ ها رو داخل مخزن ریخته باشه که البته به نظر من احتمالش کمه!!!

3- من به شخصه از جوهر گاما استفاده کردم. جوهر مشکی پیگمنت اون بسیار منو اذیت کرد، هد دستگاه رو خراب کرد و کلی مشکلات دیگه. این جوهر رو اصلا توصیه نمی کنم.

4- توصیه میشه به دلیل کیفیت جوهر های موجود در بازار،‌ از رنگ مشکی دای بیس (یا همون فوتو) باری رنگ مشکی استفاده کنید تا طول عمر هد بیشتر باشه. (رنگ های پیگمنت موجود در بازار،‌به دلیل پیچیدگی و تکنولوژی ساخت، گاها اذیت می کنن.)

5- جوهر های سابلیمیشن نوع خاصی از جوهر ها هستند که برای چاپ روی بشقاب،‌لیوان و یا تیشرت استفاده میشن. به نحوی که ابتدا عکس رو روی کاغذ ها خاص با این جوهر ها چاپ می کنن و سپس به وسیله حرارت و پرس اون رو به سطح مورد نظر (مثل بشقاب) منتقل می کنن.
تا اونجایی که من اطلاع دارم این جوهر ها با دستگاه شما سازگار نیستن و علاوه براین برای چاپ عادی مورد استفاده قرار نمی گیرن.

6- در مورد مارک جوهر، من به شما مارک های پارت تکنیک، وکس و دبلبو دبلیو ام رو پیشنهاد می کنم. (البته مطمئن نیستم همه اینها برای دستگاه شما جوهر سازگار داشته باشن)
یک راه ساده برای اطمینان از کیفیت جوهر اینه که از فروشنده بخواین یه نمونه چاپ شده با اون رو به شما نشون بده (فروشندگانی که کارشون این هست،‌غالبا نمونه دارن)

در پایان توجه شما رو به مقالات زیر جلب می کنم:

ایتدا مقاله ای در مورد سیستم CMYK:

CMYK color model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و مقالات سایت پارس کپی که آموزنده هستن:
جوهر

معرفی محصولات شرکت Neomark ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انواع جوهر پرینترهای جوهر افشان کوچک (Dye Base و Pigment Base) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکات مهم برای استفاده از جوهر OEM (لیتری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Tips)
نتایج آزمایش جوهرهای موجود در بازار ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارتریج

مشخصات کارتریج های پرینترهای مختلف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معرفی کارتریج قابل شارژ (Refillable Cartridge) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش پر کردن کارتریج قابل شارژ (Refillable Cartridge) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مخزن جوهر (CISS)

معرفی مخزن جوهر (CISS) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش پر کردن و هواگیری مخزن جوهر (CISS) برای بار اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش نصب کردن مخزن جوهر (CISS) برای پرینتر Epson R290 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش نصب کردن مخزن جوهر (CISS) برای پرینتر Epson C91 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چاپ Sublimation (تصعیدی)

چاپ Sublimation (تصعیدی) چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستورالعمل چاپ به روش Sublimation (تصعیدی) روی بشقاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستورالعمل چاپ به روش Sublimation (تصعیدی) روی ماگ (لیوان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عمومی

باور های نه چندان درست در مورد پرینتر های جوهر افشان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشرفته: آموزش نحوه باز کردن هد مسدود شده پرینتر Head Cleaning ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

آرش جون
18-01-2013, 23:40
با درود و تشكر بسيار زياد بر شما

دوست عزيز دمت گرم بابا خيلي گل كاشتي
توضيحات ارزنده و بسيار كاملي داديد
منم احتمال اينو دادم كه جوهر ش شماره و ماركش فرق كنه منم تقريبا مطمئن شدم
چون زماني كه كاتريج اين پرينتر رو با جوهر هاي نامرغوبي مثل sky و چند مارك ديگه خدايي كيفيتش خيلي كم تغيير كرد و مشكلات ديگه اي از جمله نكشيدن جوهر به مقدار كافي رو داشت (يعني اينكه تا عكسي پرينت ميگرفتم دقيقا 3 تا 4 سانت اوليه كاغذ a4 البته عكس رو خوب ميزد و بقيه عكس رو خراب ميزد و جوهر قرمز نمرسيد)
حال با توجه به آزمايشي كه فرموديد من داخل ليوان يك قطره از هر رنگ انداختم
بعد از مخلوط كردن متوجه شدم رنگ حاصل از آزمايش تقريبا خاكستري خيلي تيره مايل به كمي آبي بود ميشه تقريبا گفت رنگش اسيد سياه چاه فاضلاب در آمد
البته من با مخزن جوهر جوهر اضافي خريدم البته وكس
متاسفانه فروشنده دو تا از جوهر ها رو اشتباهي اپسونش رو واسم فرستاده
رو الباقي جوهر ها شماره كاتريج مشابه روي جلد وجود داره
متاسفانه من زاهدان زندگي ميكنم و اينجا اصللا جوهر گير نمياد هر چي نافروشه با قيمت زياد به مردم ميفروشن
من تلفني از تهران خريدم
جوهر نئومارك واسه اچ پي هم جوهر ساخته شماره ايه يا يك جوهر بر تمامي مدلها
داخل آزمايشات كه جوابش خوب بود اگر نمايندگي فروش اين جوهر جوهر خوبيه لينكش رو لطفا
يكم در مورد اين جوهر پيگمنت واسه پرينترم خوبه يا داي كدومش رو بگيرم
جوهر وكس هم فتو و ساده داره يا همشون يووي بالا هست
ممنون از پاسخ سريع شما

m_2t_ab
19-01-2013, 06:45
با درود و تشكر بسيار زياد بر شما

دوست عزيز دمت گرم بابا خيلي گل كاشتي
توضيحات ارزنده و بسيار كاملي داديد
منم احتمال اينو دادم كه جوهر ش شماره و ماركش فرق كنه منم تقريبا مطمئن شدم
چون زماني كه كاتريج اين پرينتر رو با جوهر هاي نامرغوبي مثل sky و چند مارك ديگه خدايي كيفيتش خيلي كم تغيير كرد و مشكلات ديگه اي از جمله نكشيدن جوهر به مقدار كافي رو داشت (يعني اينكه تا عكسي پرينت ميگرفتم دقيقا 3 تا 4 سانت اوليه كاغذ a4 البته عكس رو خوب ميزد و بقيه عكس رو خراب ميزد و جوهر قرمز نمرسيد)
حال با توجه به آزمايشي كه فرموديد من داخل ليوان يك قطره از هر رنگ انداختم
بعد از مخلوط كردن متوجه شدم رنگ حاصل از آزمايش تقريبا خاكستري خيلي تيره مايل به كمي آبي بود ميشه تقريبا گفت رنگش اسيد سياه چاه فاضلاب در آمد
البته من با مخزن جوهر جوهر اضافي خريدم البته وكس
متاسفانه فروشنده دو تا از جوهر ها رو اشتباهي اپسونش رو واسم فرستاده
رو الباقي جوهر ها شماره كاتريج مشابه روي جلد وجود داره
متاسفانه من زاهدان زندگي ميكنم و اينجا اصللا جوهر گير نمياد هر چي نافروشه با قيمت زياد به مردم ميفروشن
من تلفني از تهران خريدم
جوهر نئومارك واسه اچ پي هم جوهر ساخته شماره ايه يا يك جوهر بر تمامي مدلها
داخل آزمايشات كه جوابش خوب بود اگر نمايندگي فروش اين جوهر جوهر خوبيه لينكش رو لطفا
يكم در مورد اين جوهر پيگمنت واسه پرينترم خوبه يا داي كدومش رو بگيرم
جوهر وكس هم فتو و ساده داره يا همشون يووي بالا هست
ممنون از پاسخ سريع شما

خواهش می کنم دوست عزیز.
لطف دارید.

جوهر اپسون رو به هیچ وجه با این پرینتر استفاده نکنید. سازگار نیست.
من جوهر نئومارک تا به حال استفاده نکردم ولی این سایت ظاهرا برای اچ پی نداره:
ترجیحا از جوهر دای بیس استفاده کنید، بی دردسرتر هست.
سعی کنید جوهر متناسب و مخصوص مارک اچ پی و ترجیحا مدل خودتون تهیه کنید، حالا اگر دقیقا مربوط به مدل خودتون هم نبود خیلی مشکلی نیست.
موفق باشید

afaridegar
19-01-2013, 16:43
سلام جناب m_2t_ab
و تشکر از وقتی بی شائبه اینجا میزارین
(ما که نتونستیم به این جوهر پارت تکنیک دسترسی پیدا کنیم همونطور که تو پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم. اگه اطلاعی ازشون گرفتید اطلاعی بدین)
جوهر های wox و wwm زیادن تو بازار آیا میشه به همشون اعتماد کرد. چجوری میشه اصلش رو از تقلبیش تشخیص داد. (چون منم مشکل همین دوستمون رو دارم که با توضیحات شما بیشتر باید برگردد به جوهر و عدم تطابق با سیستم رنگ CMYK. و جوهری که استفاده می کنم wox مخصوص کانن. مثلاً رنگ صورت را به سرخیه بیش از حد میزنه و ...)راستی تو کامنت های قبلی که مزاحمتون شدم برای گرفتگی هد از همون روشی که مقاله ای که ارجاع دادین استفاده کردم البته برای پرینتر کانن و خوشبختانه مشکل برطرف شد.( ممنون از اون بابت)

- اگه فروشنده معتبری برای جوهر در تهران سراغ دارید یا سایت معتبری لطفاً معرفی کنید چون واقعاً دچار مشکل شدم

- همین جا سو استفاده کنم یک سوالی بپرسم از خدمت شما یا سایر دوستان: تو فتوشاپ نسخه 6 وقتی میخوای پرینتر بگیری گزینه ای داره که میپرسه "آیا میخواهی کنترل چاپ را فتوشاپ انجام بده یا خود پرینتر" بالا سر او گزینه هشدار میده که " در حالتی که فتوشاپ را انتخاب می کنید با استفاده از تنظیمات پرینتر مطمئن شوید که پرینتر کنترل چاپ را انجام نمیده" ولی من هر چی گشتم تو تنظیمات پرینتر چنین چیزی را پیدا نکردم. پرینتر هم mp540 کانن هست.

با سپاس

m_2t_ab
20-01-2013, 00:32
سلام جناب m_2t_ab
(ما که نتونستیم به این جوهر پارت تکنیک دسترسی پیدا کنیم همونطور که تو پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم. اگه اطلاعی ازشون گرفتید اطلاعی بدین)
جوهر های wox و wwm زیادن تو بازار آیا میشه به همشون اعتماد کرد. چجوری میشه اصلش رو از تقلبیش تشخیص داد. (چون منم مشکل همین دوستمون رو دارم که با توضیحات شما بیشتر باید برگردد به جوهر و عدم تطابق با سیستم رنگ CMYK. و جوهری که استفاده می کنم wox مخصوص کانن. مثلاً رنگ صورت را به سرخیه بیش از حد میزنه و ...)راستی تو کامنت های قبلی که مزاحمتون شدم برای گرفتگی هد از همون روشی که مقاله ای که ارجاع دادین استفاده کردم البته برای پرینتر کانن و خوشبختانه مشکل برطرف شد.( ممنون از اون بابت)

- اگه فروشنده معتبری برای جوهر در تهران سراغ دارید یا سایت معتبری لطفاً معرفی کنید چون واقعاً دچار مشکل شدم

- همین جا سو استفاده کنم یک سوالی بپرسم از خدمت شما یا سایر دوستان: تو فتوشاپ نسخه 6 وقتی میخوای پرینتر بگیری گزینه ای داره که میپرسه "آیا میخواهی کنترل چاپ را فتوشاپ انجام بده یا خود پرینتر" بالا سر او گزینه هشدار میده که " در حالتی که فتوشاپ را انتخاب می کنید با استفاده از تنظیمات پرینتر مطمئن شوید که پرینتر کنترل چاپ را انجام نمیده" ولی من هر چی گشتم تو تنظیمات پرینتر چنین چیزی را پیدا نکردم. پرینتر هم mp540 کانن هست.

با سپاس

سلام دوست عزیز
می تونید منو مصطفی خطاب کنید.
خواهش می کنم. من چیز زیادی بلد نیستم اما سعی می کنم تا با تحقیق و تجربه راجع به مشکلاتی که برای دوستان پیش میاد علمم رو بیشتر کنم.
نکته دوم اینکه من هم یک یوزر یا کاربر کامپیوتر هستم و فقط صرف علاقه و کنجکاوی تا به حال چندین دستگاه رو تعمیر، تشریح و عیب یابی کردم. از این جهت امیدوارم دوستان و اساتید دیگه هم در بحث ما شرکت کنن.
من خیلی از شرکت پارت تکنیک خبر جدیدی ندارم و قبلا از طریق همون شماره های سایت باهشون تماس گرفتم و جوهر تهیه کردم که مناسب و خوب بود.

در مورد جوهر های دیگه واصل و تقلبی بودنشون متاسفانه باید بگم که در بازار بی حساب کتاب امروزه که اجناس بدون نظارت وارد و توزیع میشن عملا راهی وجود نداره، باید به فروشنده اعتماد کنید!!!
اگر فقط مشکل سرخی هست، با نرم افزار هایی میشه یه مقدار توناژ اون رنگ رو کم کرد تا نتیجه خوب بشه.

متاسفانه به دلیل مشغله زیاد و کثرت سوالات،‌ مشکل شما رو به خاطر ندارم. خیلی خوشحالم که رفع شده. دست سایت پارس کپی و مسئولینش درد نکنه!
اگر ممکنه تجربه کامل خودتون از اون قضیه رو بگید تا دوستان دیگر هم استفاده کنن.

خیابون ایرانشهر در تهران مرکز و بورس ماشین های اداری و لوازم شون هست. اگر اونجا سری بزنید و پرس و جو کنید، حتما به نتیجه خوبی خواهید رسید.

در مورد اون سوال در مورد فتوشاپ، در تنظیمات پرینتر معمولا گزینه وجود داره به نام ICM Matching یا ICM Profile که اون تعیین می کنه کنترل رنگ رو چه نرم افزاری به عهده بگیره.
من ترجیح میدم با نرم افزار اصلی خود دستگاه چاپ کنم چون سازگار تر باهش هست.

موفق باشید

m_2t_ab
20-01-2013, 00:33
سلام جناب m_2t_ab

با سپاس

سلام دوست عزیز
خواهش می کنم. من چیز زیادی بلد نیستم اما سعی می کنم تا با تحقیق و تجربه راجع به مشکلاتی که برای دوستان پیش میاد علمم رو بیشتر کنم.
نکته دوم اینکه من هم یک یوزر یا کاربر کامپیوتر هستم و فقط صرف علاقه و کنجکاوی تا به حال چندین دستگاه رو تعمیر، تشریح و عیب یابی کردم. از این جهت امیدوارم دوستان و اساتید دیگه هم در بحث ما شرکت کنن.
من خیلی از شرکت پارت تکنیک خبر جدیدی ندارم و قبلا از طریق همون شماره های سایت باهشون تماس گرفتم و جوهر تهیه کردم که مناسب و خوب بود.

در مورد جوهر های دیگه واصل و تقلبی بودنشون متاسفانه باید بگم که در بازار بی حساب کتاب امروزه که اجناس بدون نظارت وارد و توزیع میشن عملا راهی وجود نداره، باید به فروشنده اعتماد کنید!!!
اگر فقط مشکل سرخی هست، با نرم افزار هایی میشه یه مقدار توناژ اون رنگ رو کم کرد تا نتیجه خوب بشه.

متاسفانه به دلیل مشغله زیاد و کثرت سوالات،‌ مشکل شما رو به خاطر ندارم. خیلی خوشحالم که رفع شده. دست سایت پارس کپی و مسئولینش درد نکنه!

خیابون ایرانشهر در تهران مرکز و بورس ماشین های اداری و لوازم شون هست. اگر اونجا سری بزنید و پرس و جو کنید، حتما به نتیجه خوبی خواهید رسید.

در مورد اون سوال در مورد فتوشاپ، در تنظیمات پرینتر معمولا گزینه وجود داره به نام ICM Matching یا ICM Profile که اون تعیین می کنه کنترل رنگ رو چه نرم افزاری به عهده بگیره.
من ترجیح میدم با نرم افزار اصلی خود دستگاه چاپ کنم چون سازگار تر باهش هست.

موفق باشید

afaridegar
20-01-2013, 14:47
سلام دوست عزیز

موفق باشید
سلام آقا مصطفی عزیز
و تشکر مجدد
- مشکل من گرفتی هد مشکی بزرگ در پرینتر mp540 بود که به این شکل برطرف شد(شاید بدرد سایر دوستان بخوره): حلال جوهر تهیه کردم. کارتریج ها را در حالیکه کابل برق پرینتر را کشیده بودم خارج کردم. کاست هد ها و نازل را از پرینتر خارج کردم. مقداری حلال را روی ورودی جوهر در کاست ریختم که علیرغم تکرار نتیجه ای بدنبال نداشت. واشر کنار ورودی جوهر را خارج کردم. یک قطعه کوچک شلنگ لاستیکی نرم که قابلیت انعطاف کافی داشت را روی ورودی جوهر فیکس کردم بنحوی که هیچ نشتی نداشت. سرنگ را با حلال پر کردم و سر سرنگ رو در داخل شلنگ جوری فیکس کردم که از این ناحیه هم هیچ نشتی نداشته باشه. در این وضعیت برای خالی کردن سرنگ نیاز به کمی فشار خواهد بود. محتوی سرنگ را خالی کردم. پس از دو سه بار تکرار هد کاملاً باز شده(در اینحالت باید مایع سرنگ با فشار از سمت دیگر خروجی هد خارج شود). بعد از خشک شدن کاست را به ....اگه توضیح اضافه ای لازم بود در خدمتم

- ظاهرن مشکل فقط سرخی بیش از حده، اگر یکی از این نرم افزار که مقدار توناژ رنگ را تنظیم می کنه رو معرفی کنید خیلی ممنون میشم

m_2t_ab
20-01-2013, 18:50
سلام آقا مصطفی عزیز
و تشکر مجدد
- مشکل من گرفتی هد مشکی بزرگ در پرینتر mp540 بود که به این شکل برطرف شد(شاید بدرد سایر دوستان بخوره): حلال جوهر تهیه کردم. کارتریج ها را در حالیکه کابل برق پرینتر را کشیده بودم خارج کردم. کاست هد ها و نازل را از پرینتر خارج کردم. مقداری حلال را روی ورودی جوهر در کاست ریختم که علیرغم تکرار نتیجه ای بدنبال نداشت. واشر کنار ورودی جوهر را خارج کردم. یک قطعه کوچک شلنگ لاستیکی نرم که قابلیت انعطاف کافی داشت را روی ورودی جوهر فیکس کردم بنحوی که هیچ نشتی نداشت. سرنگ را با حلال پر کردم و سر سرنگ رو در داخل شلنگ جوری فیکس کردم که از این ناحیه هم هیچ نشتی نداشته باشه. در این وضعیت برای خالی کردن سرنگ نیاز به کمی فشار خواهد بود. محتوی سرنگ را خالی کردم. پس از دو سه بار تکرار هد کاملاً باز شده(در اینحالت باید مایع سرنگ با فشار از سمت دیگر خروجی هد خارج شود). بعد از خشک شدن کاست را به ....اگه توضیح اضافه ای لازم بود در خدمتم

- ظاهرن مشکل فقط سرخی بیش از حده، اگر یکی از این نرم افزار که مقدار توناژ رنگ را تنظیم می کنه رو معرفی کنید خیلی ممنون میشم

ممنونم دوست عزیز
توضیحات خوب و ارزنده ای بود. امیدوارم برای دوستان مفید باشه، برای من که مفید بوده. اگر امکانش باشه عکس هم بذارید دیگه نور علی نور میشه.

من با نرم افزار ACDSee Pro 4 وقتی عکس ها رو باز می کنم، در قسمت Process و بعد Edit و بعد Advanced Colors می تونم توناژ رنگ های مختلف رو تغییر بدم. کلا نرم افزار خیلی خوبی هست، بهتون توصیه اش می کنم.

موفق باشید

آرش جون
20-01-2013, 21:27
با سلام و درود بسيار زياد بر شما
از توضيحات مفيدي كه نوشتي خيلي ممنون
ديشب آمدم چند تا كار كردم چند مارك جوهر داشتم ريختم داخل كاتريجش ديدم كيفيت پرينت فرقي نكرد
اما دوباره كه مخزن راه اندازي كردم ديدم كيفيت عكس بهتر شده در صورتي كه نوع كاغذ رو معمولي گذاشته و فقط كيفيت خوب رو انتخاب كنم خوب ميزنه فقط مشكلي كه داره مثل اينكه هد دستگاه گير باشه خط راه راه روي عكس (رد هد) ميندازه البته دستگاه نوعه و با كاتريج اورجينال اين مشكل رو نداره و كيفيت پرينتش عاليه
وقتي كه برم نوع كاغذ رو فتو انتخاب كنم و تيك انيبل ماكسيمم دي پي اي رو بزنم ديگه خط نميندازه ولي تصوير سبز سبز ميشه
راستي يكي از دوستان بهم گفت برو جوهر ink tec بگير (لازم به ذكر است پرينترش هد جداگانه نداشت و هدش روي كاتريج متصل بود مارك پرينترش هم اچ پي بود) البته خيلي ها ميگن اين جوهر ديگه اصليش گير نمياد و قلابي داخل بازاره نظر شما نسبت به اين جوهر چيه
راستي بنظر شما جوهر وكس بهتر يا دبيليو دبليو ام از نظر كيفيت عكس
بعد يك سئوال ديگه اينه روي جوهر معمولا شماره كاتريج رو نوشته يا مدل پرينتر رو
جوهرwwm هم روي جوهرش مدل كاتريج يا مدل پرينتر رو نوشته
شماره كاتريج من 564 است البته روي مخزني كه خريدم روي كاتريجش مدل چند تا دستگاه كه مثل 920،178،564،364 رونوشته احتمالن اين كاتريج ها رنگ و ... مشابه هست
حالا كسي نيست كه روي اين شماره كاتريجها جوهري استفاده كرده باشه كه كيفيت عكسش تقريبا مثل كاتريج فابريك باشه
خواهشن اگه فروشگاهي ميشناسيد كه انواع جوهر wwm رو داشته باشه رو معرفي كنيد
با تشكر زياد از اين همه آموزش و راهنماي كه تا حالا براي اينجانب انجام داده ايد:n16:

آرش جون
20-01-2013, 21:28
كسي در مورد جوهر استرانگ خبري داره
كيفيتش چطوره
واسه پرينتر اچ پي

m_2t_ab
20-01-2013, 23:06
با سلام و درود بسيار زياد بر شما
از توضيحات مفيدي كه نوشتي خيلي ممنون
ديشب آمدم چند تا كار كردم چند مارك جوهر داشتم ريختم داخل كاتريجش ديدم كيفيت پرينت فرقي نكرد
اما دوباره كه مخزن راه اندازي كردم ديدم كيفيت عكس بهتر شده در صورتي كه نوع كاغذ رو معمولي گذاشته و فقط كيفيت خوب رو انتخاب كنم خوب ميزنه فقط مشكلي كه داره مثل اينكه هد دستگاه گير باشه خط راه راه روي عكس (رد هد) ميندازه البته دستگاه نوعه و با كاتريج اورجينال اين مشكل رو نداره و كيفيت پرينتش عاليه
وقتي كه برم نوع كاغذ رو فتو انتخاب كنم و تيك انيبل ماكسيمم دي پي اي رو بزنم ديگه خط نميندازه ولي تصوير سبز سبز ميشه
راستي يكي از دوستان بهم گفت برو جوهر ink tec بگير (لازم به ذكر است پرينترش هد جداگانه نداشت و هدش روي كاتريج متصل بود مارك پرينترش هم اچ پي بود) البته خيلي ها ميگن اين جوهر ديگه اصليش گير نمياد و قلابي داخل بازاره نظر شما نسبت به اين جوهر چيه
راستي بنظر شما جوهر وكس بهتر يا دبيليو دبليو ام از نظر كيفيت عكس
بعد يك سئوال ديگه اينه روي جوهر معمولا شماره كاتريج رو نوشته يا مدل پرينتر رو
جوهرwwm هم روي جوهرش مدل كاتريج يا مدل پرينتر رو نوشته
شماره كاتريج من 564 است البته روي مخزني كه خريدم روي كاتريجش مدل چند تا دستگاه كه مثل 920،178،564،364 رونوشته احتمالن اين كاتريج ها رنگ و ... مشابه هست
حالا كسي نيست كه روي اين شماره كاتريجها جوهري استفاده كرده باشه كه كيفيت عكسش تقريبا مثل كاتريج فابريك باشه
خواهشن اگه فروشگاهي ميشناسيد كه انواع جوهر wwm رو داشته باشه رو معرفي كنيد
با تشكر زياد از اين همه آموزش و راهنماي كه تا حالا براي اينجانب انجام داده ايد:n16:

سلام دوست عزیزم
خواهش می کنم، شما لطف دارید.

احتمال قوی نازل چک کامل نیست و اون خطوط به همین دلیل هست، چند بار هد کلین کنید و مجدد نازل چک بگیرید تا هوا و احیانا گرفتگی هد مرتفع بشه.

من خودم از جوهر اینک تک استفاده نکردم اما تعریف بدش رو شنیدم، بهتره ازش استفاده نکنید.
از جوهر های وکس و دبلیو دبلیو ام استفاده کردم و راضی بودم.
پارت تکنیک از همه بهتر بود.

معمولا روی کارتریج شماره کارتریج رو می نویسن و در برخی موارد شماره دستگاه هم نوشته میشه. اینکه مشترک با کارتیج های دیگه باشه، مشکلی نیست.

یه نکته رو بهش دست یافتم: هیچ جوهری مثل جوهر اصلی نمیشه!!!

موفق و موید باشید

mesdakh
06-04-2013, 14:45
سلام من یک پرینتر قدیمی مدل C67 دارم...آیا میشه به جای رنگ سیاه رنگ صورتی بزارم...جواب میده؟؟؟؟؟

یا پرینتر مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m_2t_ab
08-04-2013, 22:57
سلام من یک پرینتر قدیمی مدل C67 دارم...آیا میشه به جای رنگ سیاه رنگ صورتی بزارم...جواب میده؟؟؟؟؟

یا پرینتر مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این پرینتر که رنگی هست،‌مگرنه؟
اما گرچه کار درستی نیست اما ایده جالبیه!!!
هدفتون چیه؟
(اگر ساختار رنگ یکی باشه، می تونید جا به جا بریزید اما هد کثیف میشه و اگر بخواید دوباره به رنگ اصلی برگردید ممکنه مثل اول نشه،‌ضمن اینکه رنگ بندی چاپ کلا به هم می ریزه.)

shabe.saket
24-04-2013, 21:36
دوستان من یه پرینتر hp 970 cxi دارم
جوهرش تموم شده
کسی میدونه قیمت جوهرش چنده؟
و چی باید بخرم؟

عکس پرینتر

h_khozooei
27-04-2013, 18:16
دوستان من یه پرینتر hp 970 cxi دارم
جوهرش تموم شده
کسی میدونه قیمت جوهرش چنده؟
و چی باید بخرم؟

عکس پرینتر

دستگاه خیلی عالی هستش کارتریج HP 45 و HP 78 می خوره جمعا حدود 210 هزار تومان جوهر فابریک این دستگاه هست می تونی البته شارژ کنی خیلی بصرفه تر هست یا اینکه کارتریج طرح بخری که فکر کنم هر کدوم حدود 20 تا 30 تومان باشه

shabe.saket
27-04-2013, 22:13
ببخشید جوهر دستگاه تموم شده و فکرکنم کارتریج ها سالمه
در چه صورت باید کارتریج بخرم؟ در صورتی که خراب بشه؟

میتونم جوهر بخرم خودم و بریزمش توی کارتریج؟
اگر بله چه جوهری؟ به چه رنگی؟

h_khozooei
28-04-2013, 19:14
اگر بلدی می تونی بخری و پر کنی
تا پرینتر ارور کارتریج نمی ده می تونی پرش کنی
اگر بلد نیستی بده برات انجام بدن

mohandes66
29-04-2013, 10:15
سلام
الان سری جدید پرینتر های اپسون (سری L) تو بازار هستش که به صورت فابریک تانک دارن. اپسون برای این مدل ها جوهر 70 میلی تولید کرده (اینجا کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . حالا از کجا میشه جوهر اصلی اپسون رو تهیه کرد. فکر کنم کیفیتش مثل کارتریج های اصلی باشه.

mohandes66
10-05-2013, 18:51
سلام
الان سری جدید پرینتر های اپسون (سری L) تو بازار هستش که به صورت فابریک تانک دارن. اپسون برای این مدل ها جوهر 70 میلی تولید کرده (اینجا کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . حالا از کجا میشه جوهر اصلی اپسون رو تهیه کرد. فکر کنم کیفیتش مثل کارتریج های اصلی باشه.

دوستان سوالم اینهمه سخت بود؟

رعد
10-05-2013, 23:15
با عرض سلام ميخواستم يك سوال از خدمت دوستان بكنم
الان پرينتراي تانكدار اپسون هنوز توليد ميشه ؟ ارزونترين مدلش چي هست و آيا به راحتي ميشه با ريختن رنگ در مخزنش به پرينت گرفتن ادامه داد ؟

NIK66
22-05-2013, 11:43
با سلام ، آیا میتواننم از جوهر های EPSON جهت شارژ کاتریج کانن استفاده کنم؟ یا جوهر های HP به آن نزدیکترند؟

flight_ali
27-07-2013, 12:06

سلام دوست عزیز منم همین مشکل داشتم کیفیت وقتی میزاری روی حداکثر به جای استفاد از مشکی میاد با ترکیب 3تا رنگ مشکی مایل به سبز میزنه
تو تست پرینت (print qualiti)مشکی میزنه؟
اگه نمیزنه چون از جوهر پیگمنت استفاده میکنی این مشکل داری از جوهر دی بیس استفاد کن بهتره البته اون خالی کن جوهر گاما اصلا خوب نیست من خودم این تیک کرهای استفاده میکنم کیفیتش مثل اولشه

libert0r
25-09-2013, 15:40
برای کارتریج مشکی 21 اچ پی چه مارک جوهر دای بیسی رو پیشنهاد میکنید ؟!

m_2t_ab
28-09-2013, 04:31
سلام
سلام دوست عزیز

جوهر های این دستگاه ها در بسته بندی های حجیم (همون 70 سی سی) تولید شده و در بازار هست،‌ اینکه از کجا میشه تهیه کرد رو می تونید از مرکز پاسخگویی شرکتی که دستگاه رو گارانتی کرده بپرسید.

اما نکته مهم در این جوهر ها اینه که به همراه هر قوطی جوهر، کدی روش نوشته شده که وقتی جوهر رو داخل مخازن مربوطه می ریزید،‌کد اون رو هم توسط نر افزار دستگاه بهش وارد می کنید و با این کار کانتر یا شمارنده اون جوهر پر شده و نشانگر جوهر رو پر نشون میده، این کار علاوه بر این باعث میشه که فقط از جوهر های اصلی بتونید استفاده کنید، چون در غیر این صورت نمی تونید کانتر رو ریست کنید.

اما هیچ مشکلی بدون راه حل نیست...

قبلا که یکی از دوستان در این مورد ازم پرسیده بودن، جستجو کردم و دیدم که برخی سایت ها کد جوهر ها رو قرار دادن، یعنی فرض کنید طرف یک جوهر مشکی اصلی خریده و کدش رو علاوه بر اینکه تو دستگاه خودش زده، تو سایت هم گذاشته و اگر شما هم اون کد رو بزنید،‌ دستگاه متوجه نمیشه که قبلا این کد استفاده شده و بنابراین ریست میشه. البته هر کد رو تو هر دستگاه فقط یک بار میشه استفاده کرد.
این سایت ها رو به راحتی با جستجو می تونید پیدا کنید.

بنابراین اگر هزینه جوهر ها خیلی زیاد بود و یا پیدا نکردید جوهر های اصلی رو، می تونید از جوهر های مناسب برای دستگاه مشابه (P50) استفاده کنید و با کد هایی که پیدا کردید، کانتر رو ریست کنید.
(البته همونطور که گفتم،‌ هیچ جوهری،‌جوهر اصلی دستگاه نمیشه، اگر با قیمت اون و یا نایاب بودنش مشکلی ندارید، حتما از جوهر اصلی استفاده کنید.)

موفق باشید

m_2t_ab
28-09-2013, 04:42
با سلام ، آیا میتواننم از جوهر های EPSON جهت شارژ کاتریج کانن استفاده کنم؟ یا جوهر های HP به آن نزدیکترند؟

سلام دوست عزیزم

خیر،‌ جوهر های اپسون با کانن سازگار نیستن.

جوهر های کانن و اچ پی ساختاری مشابه دارن اما پیشنهاد می کنم فقط در صورت ناچاری و نایابی جابجا ازشون استفاده کنید و برای دستگاه تون از جوهر های مخصوص که برند (و ترجیحاً مدل) دستگاه تون به همراه تاریخ انقضا روشون درج شده باشه استفاده کنید.

موفق باشید

m_2t_ab
28-09-2013, 04:44
برای کارتریج مشکی 21 اچ پی چه مارک جوهر دای بیسی رو پیشنهاد میکنید ؟!
سلام دوست گرامی

من اخیرا برای اچ پی جوهر نخریدم،‌ اما قبلا جوهر های دبلیو دبلیو ام و وکس مناسب بودن،‌ پارت تکنیک اگر برای اچ پی جوهر داشته باشه،‌ در اولویته!!!

موفق باشید

hasandhp
06-12-2013, 16:09
سلام من اینو با اپسون 1410 روی کاغذ 150 گرم پرینت کردمC:\Users\Novin Pendar\Pictures\2013-12-06

Nigha
09-12-2013, 22:34
سلام دوستان

کسی از جوهرهای "wox میر" استفاده کرده؟

قیمت لیتریش 21500

تیراژ کارم بالاست

کیفیت رنگ مهم

قیمت مهم تر

Nigha
12-12-2013, 13:43
سلام دوستان

کسی از جوهرهای "wox میر" استفاده کرده؟ کیفیتش خوبه؟

قیمت لیتریش 21500

تیراژ کارم بالاست

کیفیت رنگ مهم

قیمت مهم تر

mosi-vafa
13-12-2013, 17:03
با عرض سلام ميخواستم يك سوال از خدمت دوستان بكنم
الان پرينتراي تانكدار اپسون هنوز توليد ميشه ؟ ارزونترين مدلش چي هست و آيا به راحتي ميشه با ريختن رنگ در مخزنش به پرينت گرفتن ادامه داد ؟
l100 گرانتی مادیران 550

mosi-vafa
13-12-2013, 17:07
سلام دوستان

کسی از جوهرهای "wox میر" استفاده کرده؟ کیفیتش خوبه؟

قیمت لیتریش 21500

تیراژ کارم بالاست

کیفیت رنگ مهم

قیمت مهم تر
جوهر وکس جوهر چینیه ولی بد نیست تا اونجا که من میدونم قیمتش گرونتره بعد میر هم فرق میکرده البته نگفتی که پرینترت چه مارکیه و چه مدلیه که من دقیقتر راهنمایت کنم

edomanoo
23-01-2014, 00:21
سلام دوست عزیز

جوهر های این دستگاه ها در بسته بندی های حجیم (همون 70 سی سی) تولید شده و در بازار هست،‌ اینکه از کجا میشه تهیه کرد رو می تونید از مرکز پاسخگویی شرکتی که دستگاه رو گارانتی کرده بپرسید.

اما نکته مهم در این جوهر ها اینه که به همراه هر قوطی جوهر، کدی روش نوشته شده که وقتی جوهر رو داخل مخازن مربوطه می ریزید،‌کد اون رو هم توسط نر افزار دستگاه بهش وارد می کنید و با این کار کانتر یا شمارنده اون جوهر پر شده و نشانگر جوهر رو پر نشون میده، این کار علاوه بر این باعث میشه که فقط از جوهر های اصلی بتونید استفاده کنید، چون در غیر این صورت نمی تونید کانتر رو ریست کنید.

اما هیچ مشکلی بدون راه حل نیست...

قبلا که یکی از دوستان در این مورد ازم پرسیده بودن، جستجو کردم و دیدم که برخی سایت ها کد جوهر ها رو قرار دادن، یعنی فرض کنید طرف یک جوهر مشکی اصلی خریده و کدش رو علاوه بر اینکه تو دستگاه خودش زده، تو سایت هم گذاشته و اگر شما هم اون کد رو بزنید،‌ دستگاه متوجه نمیشه که قبلا این کد استفاده شده و بنابراین ریست میشه. البته هر کد رو تو هر دستگاه فقط یک بار میشه استفاده کرد.
این سایت ها رو به راحتی با جستجو می تونید پیدا کنید.

بنابراین اگر هزینه جوهر ها خیلی زیاد بود و یا پیدا نکردید جوهر های اصلی رو، می تونید از جوهر های مناسب برای دستگاه مشابه (P50) استفاده کنید و با کد هایی که پیدا کردید، کانتر رو ریست کنید.
(البته همونطور که گفتم،‌ هیچ جوهری،‌جوهر اصلی دستگاه نمیشه، اگر با قیمت اون و یا نایاب بودنش مشکلی ندارید، حتما از جوهر اصلی استفاده کنید.)

موفق باشید

سلام

من اتفاقا امروز جوهر گرفتم برا ال 800 فروشنده گفت این جوهر هاش کد داره و با جوهر p50 فرق می کنه و قیمت جوهرش گرونتره

بعد جوهره وکس گرفتم . جوهر اصلی اپسون هم داشت که قیمت بالایی داشت

کد جوهر رو یک کاغذ پرینت گرفته بود

الان این پست دیدم کد که داده بود سرچ کردم تو سایت ها پیدا کردم

حالا سوالم اینه که جوهر ال 800 با p50 صرف نظر از کد دار بودنش فرق داره... یا فرق نمی کنه مثلا همون وکس لیتری بگیرم میشه؟؟

البته جوهر 70 سی سی که ازش گرفتم روش زده بود فقط ال 800 و ال 810

Nigha
23-01-2014, 21:29
جوهر وکس جوهر چینیه ولی بد نیست تا اونجا که من میدونم قیمتش گرونتره بعد میر هم فرق میکرده البته نگفتی که پرینترت چه مارکیه و چه مدلیه که من دقیقتر راهنمایت کنم

سلام
خیلی ممنونم که جواب دادید
پرینتر P50 هستش
از کاغذ wox استفاده کردم افتضاح بود یعنی بنفش رو که رو یه کاغذ دیگه با همون پرینتر بنفش میزنه روی wox سرمه‌ای میزد یعنی گامت یه چیزی فراتر از AdobeRGB
می‌خواستم بدونم جوهرش چطوره؟ مثل کاغذش نباشه
البته منظورم از wox میر همون woxی هست که میر میفروشه
جوهر فاکس (Fox) هم که 23000 تومنه چطوره؟

راستی کسی از میدونه این کاغذای Fruit یا Flower (همش یکیه) از کدوم شرکتن و قیمت فروش عمدشون چنده؟

masqxz
03-06-2014, 01:45
سلام
خیلی ممنونم که جواب دادید
پرینتر P50 هستش
از کاغذ wox استفاده کردم افتضاح بود یعنی بنفش رو که رو یه کاغذ دیگه با همون پرینتر بنفش میزنه روی wox سرمه‌ای میزد یعنی گامت یه چیزی فراتر از AdobeRGB
می‌خواستم بدونم جوهرش چطوره؟ مثل کاغذش نباشه
البته منظورم از wox میر همون woxی هست که میر میفروشه
جوهر فاکس (Fox) هم که 23000 تومنه چطوره؟

راستی کسی از میدونه این کاغذای Fruit یا Flower (همش یکیه) از کدوم شرکتن و قیمت فروش عمدشون چنده؟

من p50 دارم مخزن دار با مخزن wox و جوهر هم جوهر Epson Wox میریزم توش و روی کاغذ معمولی و گلاسه عادی میزنم و کیفیت هم خیلی خوبه تغییر رنگ ندارم اصلا
تجربیات دوستان برای جالبه که رو کاغذ وکس بنفششون شده سرمه ای !
جوهر از نماینده اصلی میخرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A_Epson_.html

ali268
09-07-2014, 00:21
سلام
یه p50 مخزن دار دارم. میخواستم بدونم جوهر اورجینال اپسون (که همراه L800 ارائه میشه) مقاومتش در برابر نور چطوره؟ میشه این جوهر رو توی P50 استفاده کرد؟
کار آتلیه می کنم و عدم دوام رنگ برای من یعنی عدم دوام مشتری

m.b.z
26-01-2016, 13:45
سلام
برای L800 پیشنهاد دوستان برای رنگ لیتری کدومه؟
که از لحاظ چاپ زیاد تغییر با رنگ ارجینال نداشته باشه و هد هم دچار گرفتگی نشه
Wox
Ink Teck
WWM
MGP
Meva

m.b.z
12-02-2016, 16:29
سلام
برای L800 پیشنهاد دوستان برای رنگ لیتری کدومه؟
که از لحاظ چاپ زیاد تغییر با رنگ ارجینال نداشته باشه و هد هم دچار گرفتگی نشه
Wox
Ink Teck
WWM
MGP
Meva
به پشنهاد یکی از دوستان جوهر Meva تهیه کردم
باید بگم اصلا جوهر خوبی نیست
مخصوصا رنگ مشکیش که در چاپ در حالت Best Photo هم
نمیتونه رنگ مشکلی مناسب رو تحویل بده
خواستم بگم این جوهر رو از انتخاب هاتون خارج کنید

m.b.z
21-02-2016, 21:37
سوالی دارم
میشه رنگ مشکلی پرینتر L110 رو در پرینتر L800 استفاده کرد؟
چون فکر کنم رنگ همون باشه فقط کد روی رنگ فرق کنه

amir3852
07-10-2016, 17:28
با سلام به دوستان
طبق تجربه خودم و طبق گفته مدير فروش و كارشناس تعميرات پرينتر ماديران به هيچ وجهي - عرض ميكنم به هيچ وجهي از جوهرهاي ميوا استفاده نكنيد
1- آسيب شديد و گرفتگي نالزهاي هد و هزينه 600 هزار تومني براي هد
2- كيفيت رنگ بسيار پايين
3- ماندگاري و دوام بسيار ضعيف چه در برابر نور و چه در برابر آب

اگر جوهر براتون مهم نيست همون WOX در حد خوب كفايت ميكنه ولي اگر كيفيت براتون خيلي مهمه بايد از جوهرهاي اصل اپسون استفاده كنيد
موفق باشيد

amir3852
07-10-2016, 17:42
تصوير اون عكسي رو كه دوستان گذاشته بودند من پرينت كردم
با پرينتر اپسون T50 كه تازه خريدمش و تنظيمات رو نوشتم جوهرشم MIR_AUS هست روي كاغذ WOX با سايز A4 و 150 گرمي و اسكنر كانن 210
كاغذ مرغوبتر كداك و كونيكا مينولتا اصل ژاپن دارم تست نكردم ولي اين عكسها خودش گوياي همه چيز هست
با تظنيمات ICM پورفايل پرينت در محيط ACDSEE و تنظيمات به عهده خود برنامه
i.is.cc/1EYJvhRb.jpg

با تنظيمات color COntrols و Epson VIVID و در برنامه ACDSee

i.is.cc/1EZ0VUS7.jpg

دوستان نشرونو بگن كه نتيجه كارم بهتر بشه
ممنون

آرش جون
01-11-2016, 05:05
باسلام و درود
به نظر شما برای پرینتر کنون ip7240 یا ip7250 چه مارک جوهری استفاده کنم
با جوهر وکس پرینت میزنم خوب میزنه ولی نمیونم چرا وقتی کیفیت رو میبرم برای فتو تصویر رو سیاه میکنه این خدایی روی اعصابه که بخوام خودم سیاهی رو کم و زیاد بکنم تا بدک نزنه
ولی تا میزارم روی پرینت معمولی خدایی رنگ بندی رو لذت میبرم
جوهر in tek چطوره سایت کمرنگ 100سی سی رو گرون میده ولی نوشته در حد جوهر اورجینال
به نظر شما چی بریزم که بهتر باشه
sky چطوره
خلاصه نظرتون رو بگید منم استفاده کنم
ممنون

amir3852
01-11-2016, 12:37
من خودم با جوهر vox‌نزديك 8 سال با پرينتر زدم بعضي وقتها روي رنگ سياه مشكل پيدا ميكرد كه با هد كلين درست ميشد
ولي توي اين سايت و چند تا سايت ديگه جوهر نئومارك رو معرفي كردند و جالب اينجاست حتي بچه هاي خيابون ايرانشهر هم خبر ندارند اين جوهر چيه
كلا تهران در بي خبري هستش
و سايت پارس كپي خيلي روي اين جوهر داره مانور ميده كه اصلا پيدا نميشه
من حدس ميزنم چيز زياد جالبي نيستش - مثل همون دوراني كه يك عده خاص تموم دفاتر فني تهران رو خريده بودند و هر چند روز يكبار ميرفتن اين پودرهاي مگنت شده خراب رو جمع آوري ميكردند
بعدش با پودر بچه و كمي پودر اصلي قاطي ميكردند و يك نمه هم سرمه ميزدند توش - بعدش به اسم پودر اصل ميدادند بيرون

اين كلكها ديگه قديمي شده به شرطي كه هم پودر و هم جوهر باز هم با همون كيفيت سابق از كشورهاي خاصي وارد بشه
موفق باشيد

Sayeh-Dreamer
20-12-2016, 10:13
دوستان خواهش میکنم یک جوهر به من معرفی کنید برای خرید.
من پرینتر Epson L805 دارم. جوهر اصلی اپسول الان شده 370 هزار تومن که خیلی گرونه...

فقط به من بگید جوهری هست که کیفیتش مثل جوهر اصل باشه و رنگ تصویر بعد از مدتی نپره...

sadecesen1998
15-05-2019, 16:54
دوستانی که ماندگاری عکس می خوان باید حتما از جوهر های اصلی اپسون استفاده کنند.

استفاده از جوهر های ارزان قیمت در ظاهر بهتر است اما در باطن باید هرروز هد کلین بزنید و چند برابر جوهر دور بریزید در حالی که در جوهر اصلی این مشکل نیست و اصلا هد گرفته نمیشه
ضمنا چاپ با این جوهر های ارزان بعد از مدتی کیفیت و رنگ خود را از دست می دهد

اگه آگهی ترحیم میزنید جوهر وکس بریزید ولی اگه برای عکس استفاده می کنید فکرشم از سرتون بیرون کنید چون جوهر ارزون ضرر بیشتره.

با جوهر ارزون هم به هد دستگاه آسیب میزنید هم رنگ و ماندگاری عکس خراب میشه و اینطوری رو هزینه کاغذ و جوهر و هد ضرر کردید و هرروز چند سی سی باید هد کلین بزنید.

abolfazl.k
16-05-2019, 15:07
سلام.
جوهر اینک تک آیا کیفیت خوبی داره؟
برای مصارف آتلیه و چاپ عکس حرفه ای نیاز دارم . مارک پرینترم هم کانن هست.
آیا به درد این کار ها می خوره؟

afn.gig
06-06-2019, 14:49
دوستان چند خط حاصل 9 سال تجربه پرینت عکس:

1) جوهر پیگمنت رنگ به صورت پودر هست که با یه حلال مایع مخلوط شده و به شکل یه مایع غلیظ در میاد
2) جوهر دای هم رنگ و هم حلال مایع هستند که جوهر خیلی رقیق تر و سیال تر هست.

کیفیت عکس چاپ شده بیشتر از جوهر به جنس کاغذ و تنظیمات چاپ بستگی داره. من همه جور جوهری استفاده کردم و اونقدر که کاغذ تفاوت ایجاد میکنه جوهر نمیکنه. مثلا "کوداک" و "اینک تک" هر دو کاغذ عکس تولید میکنن ولی این کجا و آن کجا (!)

جوهرهای دای مزیتی که دارن اینه که خیلی سیال و وران توی هد جریان دارن و گرفتگی هد در این جوهر ها بسیار بسیار کم هست. اما یه عیب بسیار بزرگ دارن و اون اینه که عکس چاپ شده در تابش نور طولانی مدت عمر بسیار کمی داره و کم رنگ میشه. سه ماه عکس روی دیوار باشه، همین تابش چند ساعته نور لامپ اتاق عکس رو نابود میکنه (آفتاب تو یه روز ترتیبش رو میده). از اون طرف جوهر های پیگمنت در تابش نور عمر بالایی دارند ولی (بلانسبت) پدر صاحب پرینتر رو در میارن و هر روز باید سرنگ و حلال به دست مشغول بازکردن هد باشید. همش باید در حال هم زدن تانک باشید (ته نشین میشه لامصب!).

این که کدوم جوهر رو استفاده کنید بستگی به کارکردتون داره. اگر تصاویری که چاپ میکنید میرن توی پوشه یا دفتر یا آلبوم و خلاصه زیر نور نیستند جوهر دای خوبه. اگر عکسهای قاب کردنی چاپ میکنید باید پیگمنت استفاده کنید به همراه روزی دو نوبت قرص اعصاب!

من خودم فقط دای استفاده میکنم. مارکهای اینک تک و وکس مثل هم هستند (هر دو یه آشغالی هستند و نباید نور بخوره عکس). میوا یه دو هفته بیشتر دووم میاره عکس ولی به قیمتش نمی ارزه. کارتریج های اصلی خود اپسون با این که دای هستند ولی عکسهای چاپ شده باهاشون عمر نوح دارن. جوهر دای که خوبباشه ، نیست توی بازار. شما هم اگر نمیخوای عکس برای قاب کردن بزنید خیلی سخت نگیرید و عکسهای قاب کردنی رو بدید عکاسی با دستگاه هیولا بزنه و خودتون فقط عکسهای آلبومی رو بزنید.

محمد7966
06-06-2019, 15:11
دوستان چند خط حاصل 9 سال تجربه پرینت عکس:

1) جوهر پیگمنت رنگ به صورت پودر هست که با یه حلال مایع مخلوط شده و به شکل یه مایع غلیظ در میاد
2) جوهر دای هم رنگ و هم حلال مایع هستند که جوهر خیلی رقیق تر و سیال تر هست.

کیفیت عکس چاپ شده بیشتر از جوهر به جنس کاغذ و تنظیمات چاپ بستگی داره. من همه جور جوهری استفاده کردم و اونقدر که کاغذ تفاوت ایجاد میکنه جوهر نمیکنه. مثلا "کوداک" و "اینک تک" هر دو کاغذ عکس تولید میکنن ولی این کجا و آن کجا (!)

جوهرهای دای مزیتی که دارن اینه که خیلی سیال و وران توی هد جریان دارن و گرفتگی هد در این جوهر ها بسیار بسیار کم هست. اما یه عیب بسیار بزرگ دارن و اون اینه که عکس چاپ شده در تابش نور طولانی مدت عمر بسیار کمی داره و کم رنگ میشه. سه ماه عکس روی دیوار باشه، همین تابش چند ساعته نور لامپ اتاق عکس رو نابود میکنه (آفتاب تو یه روز ترتیبش رو میده). از اون طرف جوهر های پیگمنت در تابش نور عمر بالایی دارند ولی (بلانسبت) پدر صاحب پرینتر رو در میارن و هر روز باید سرنگ و حلال به دست مشغول بازکردن هد باشید. همش باید در حال هم زدن تانک باشید (ته نشین میشه لامصب!).

این که کدوم جوهر رو استفاده کنید بستگی به کارکردتون داره. اگر تصاویری که چاپ میکنید میرن توی پوشه یا دفتر یا آلبوم و خلاصه زیر نور نیستند جوهر دای خوبه. اگر عکسهای قاب کردنی چاپ میکنید باید پیگمنت استفاده کنید به همراه روزی دو نوبت قرص اعصاب!

من خودم فقط دای استفاده میکنم. مارکهای اینک تک و وکس مثل هم هستند (هر دو یه آشغالی هستند و نباید نور بخوره عکس). میوا یه دو هفته بیشتر دووم میاره عکس ولی به قیمتش نمی ارزه. کارتریج های اصلی خود اپسون با این که دای هستند ولی عکسهای چاپ شده باهاشون عمر نوح دارن. جوهر دای که خوبباشه ، نیست توی بازار. شما هم اگر نمیخوای عکس برای قاب کردن بزنید خیلی سخت نگیرید و عکسهای قاب کردنی رو بدید عکاسی با دستگاه هیولا بزنه و خودتون فقط عکسهای آلبومی رو بزنید.

سلام.چندتا سوال:اگر تجربه داشتید لطف میکنید جواب میدید

آیا پرینترهای لیزری کاغذهای عکس رو ساپورت میکنن؟

2-پرینترهای لیزری رنگی کیفیت چاپ رنگیشون واقعا به پای پرینترهای جوهرافشان نمیرسه؟

3-برای یه کافی نت که پرینت رنگی خیلی نمیگیره،پرینتر لیزری رنگی به صرفه تر نیست تا پرینتر جوهرافشان؟مصرف کارتریج پرینتر لیزری ها و هزینه خرید یه پرینتر لیزری یا حتی شارژکردن آنها بهتر از اعصاب خوردی پرینترهای جوهرافشان نیست؟

با تشکر

artist_alinazari
02-09-2020, 17:02
سلام. همه نظرات را خوندم و آخر به یه نتیجه دقیق و قطعی نرسیدم درباره استفاده از چه جوهری.
بنده چهار سال پیش یه اپسون L800 خریدم و در داخل کارتن خودن جوهرهای اصل اپسون بود. تا زمانی که جوهر ها بود خیلی عالی پرینت میگرفت و عکسها را روی شاستی به دیوار زدم و هنوز بعد چهار سال رنگ پریدگی نداره.
وقتی جوهر ها تموم شد رفتم و از نمایندگی اپسون تو ایریانشر با قیمت ارزونتر از جاهای دیگه جوهر های اصلی اپسون را خریدم حدود سه سال پیش.

ولی همش کارم شده بود هد کلین کردن و اخرم کیفیت خوب بهم نداد و منم اعصابم خورد شد و پرینتری که یک سال خریده بودم را گذاشتم تو کارتن و گذاشتم کنار تا همین چند روز پیش که احتیاج بهش پیدا کردم و بردم نمایندگی مادیدران و کلا پرینت سفید میگرفت و گفت ممکنه اصلا هدت سوخته باشه ولی من میدونستم که هد کاملا خشک شده چون کنار بوده.
خلاصه گارانتیشم تموم شده بود و در محلول گذاشت 24 ساعت و درست شد.
اخرشم جوهر میوا بهم داد و گفت اینا را اپسون توصیه کرده و گفته خوبه و جالبه جدیدا تو کارتن اپسون ازین میواها هم میزارن.
خلاصه پرینتر را بردم خونه باز پرینت گرفتم و باز مشکل قبل و باز هد کلین کردم و باز درست نشد و عکسها را خراب میزنه.
به نظرتون چکار کنم؟
مشکل از جوهره؟
مشکل از هده؟
مشکل از چیه؟
چه جوهری برای L800 آخر بخرم؟

(این نکته هم بگم که سال 91 من اپسون p 50 داشتم و اون خدابیامرز هم بعد اینکه طرف تانک بهش وصل کرد تا سه ماه استفاده کردم و اخر هدش سوخت برم پیش طرف گفت میبره نماندگی هدو عوض کنن و برات میارم که تا همین الان نیورده و منم کلا بیخیال اون p50 شدم و دوباره سال 94 رفتم L800 خریدم که تانک اورجینال داره.
کلا این جوهر افشانا مغزمو پوک کردن و شانس نداشتم توشون، خواهشا راهنمایی کنید.
بعدم دوستان اگر اینجا دیگه فعالیت نیست ممنون میشم یه گروه یا کانال اگر دارید یا میشناسید تو هر پیامرسانی به من معرفی کنید که منم استفاده کنم.

m.b.z
04-09-2020, 20:07
سلام. همه نظرات را خوندم و آخر به یه نتیجه دقیق و قطعی نرسیدم درباره استفاده از چه جوهری.
بنده چهار سال پیش یه اپسون L800 خریدم و در داخل کارتن خودن جوهرهای اصل اپسون بود. تا زمانی که جوهر ها بود خیلی عالی پرینت میگرفت و عکسها را روی شاستی به دیوار زدم و هنوز بعد چهار سال رنگ پریدگی نداره.
وقتی جوهر ها تموم شد رفتم و از نمایندگی اپسون تو ایریانشر با قیمت ارزونتر از جاهای دیگه جوهر های اصلی اپسون را خریدم حدود سه سال پیش.

ولی همش کارم شده بود هد کلین کردن و اخرم کیفیت خوب بهم نداد و منم اعصابم خورد شد و پرینتری که یک سال خریده بودم را گذاشتم تو کارتن و گذاشتم کنار تا همین چند روز پیش که احتیاج بهش پیدا کردم و بردم نمایندگی مادیدران و کلا پرینت سفید میگرفت و گفت ممکنه اصلا هدت سوخته باشه ولی من میدونستم که هد کاملا خشک شده چون کنار بوده.
خلاصه گارانتیشم تموم شده بود و در محلول گذاشت 24 ساعت و درست شد.
اخرشم جوهر میوا بهم داد و گفت اینا را اپسون توصیه کرده و گفته خوبه و جالبه جدیدا تو کارتن اپسون ازین میواها هم میزارن.
خلاصه پرینتر را بردم خونه باز پرینت گرفتم و باز مشکل قبل و باز هد کلین کردم و باز درست نشد و عکسها را خراب میزنه.
به نظرتون چکار کنم؟
مشکل از جوهره؟
مشکل از هده؟
مشکل از چیه؟
چه جوهری برای L800 آخر بخرم؟

(این نکته هم بگم که سال 91 من اپسون p 50 داشتم و اون خدابیامرز هم بعد اینکه طرف تانک بهش وصل کرد تا سه ماه استفاده کردم و اخر هدش سوخت برم پیش طرف گفت میبره نماندگی هدو عوض کنن و برات میارم که تا همین الان نیورده و منم کلا بیخیال اون p50 شدم و دوباره سال 94 رفتم L800 خریدم که تانک اورجینال داره.
کلا این جوهر افشانا مغزمو پوک کردن و شانس نداشتم توشون، خواهشا راهنمایی کنید.
بعدم دوستان اگر اینجا دیگه فعالیت نیست ممنون میشم یه گروه یا کانال اگر دارید یا میشناسید تو هر پیامرسانی به من معرفی کنید که منم استفاده کنم.
منم تقریبا از همون 4 سال پیش اپسون دارم
اول L800 و بعدا هم یه L805 اضافه کردم
قبلش کنون میگرفتم که بعلت سوختن زیاد هد اومدم سمت اپسون
من جوهر wox ، میوا، پیکسل و یه جوهر لیتری دیگه استفاده کردم
جوهرهای غلیظ کیفیت بالاتری میده ولی از اون سمت هر 20 تا 30 تا چاپ باید هد کلین کنی مثل پیکسل
جوهر میوا آشغال به تمام معناست اصلا سمتش نرو
ولی تنها جوهری که هد کلین لازم نداره wox بوده
و راحت 500، 400 تا پرینت بدون هد کلین و با خیال راحت میتونی ازش بگیری
ولی هیچکدوم از این جوهرها ماندگاری جوهر اصلی اپسون که توی کارتن هست رو ندارن
شنیدم جوهر اصلی Inktec هم کیفیت خوبی داره ولی هنوز فرصت نشده استفاده کنم

m.b.z
25-05-2022, 22:38
منم تقریبا از همون 4 سال پیش اپسون دارم
اول L800 و بعدا هم یه L805 اضافه کردم
قبلش کنون میگرفتم که بعلت سوختن زیاد هد اومدم سمت اپسون
من جوهر wox ، میوا، پیکسل و یه جوهر لیتری دیگه استفاده کردم
جوهرهای غلیظ کیفیت بالاتری میده ولی از اون سمت هر 20 تا 30 تا چاپ باید هد کلین کنی مثل پیکسل
جوهر میوا آشغال به تمام معناست اصلا سمتش نرو
ولی تنها جوهری که هد کلین لازم نداره wox بوده
و راحت 500، 400 تا پرینت بدون هد کلین و با خیال راحت میتونی ازش بگیری
ولی هیچکدوم از این جوهرها ماندگاری جوهر اصلی اپسون که توی کارتن هست رو ندارن
شنیدم جوهر اصلی Inktec هم کیفیت خوبی داره ولی هنوز فرصت نشده استفاده کنم
جوهر Inktec رو هم گرفتم
اگر مثل من قبلا از جوهر Wox استفاده کرده باشید باید برای استفاده از اینک تک
توی تنظیمات رنگ یه مقدار تغییرات انجام بدید تا زنگ مناسب رو از پرینتر بگیرید
روی رنگ مشکی عالیه
رنگی هاش هم از بقیه جوهرها بهتره
ولی حتما باید از جای مطمئن بخرید چون تقلبی زیاد هست ازش
و دم اینکه اگر L805 نو دارید که زیاد باهاش پرینت گرفته نشده باید یه مقدار رقیق کننده هم داخل مخزن جوهر بریزید
تا نازل دچار گرفتگی نشه