مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ساختن کرک با dup
hamidreza2010
31-07-2012, 02:00
سلام دوستان
حالتون خوبه؟
من وقتی که با dup 2.26 کرک درست میکنم (منظورم کرک یه برنامه رو دارم ولی میخوام با dup براش کرک بسازم) بعضی وقت ها مشکلی ندارم ولی بعضی وقتی حجم کرک اصلی من مثلا 9 مگابایته ولی وقتی کرک درست میکنم با dup میشه 35 مگ.حجمش خیلی زیاد میشه در حالی که باید کلی کم بشه.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظرتون مشکلش چیه یا کجای کار من اشتباست؟
اگه کسی میتونه کمک کنه
hamidreza2010
06-08-2012, 02:18
اقا کسی نیس کمک کنه؟
Mr.reCoder
06-08-2012, 19:06
سلام
شرایط کار رو دقیقا توضیح ندادی!
اما من فرض مبکنم که فایل اجرایی اصلی و پک شده به اندازه 5 مگ است. حالا اون رو آنپک و کرک میکنید و فایل اجرایی به حجم 9 مگ میرسد. سپس شما میخواهید یه Offset patch بسازید!
برنامه DUP تمام بایتهای فایل اجرایی اصلی و آنپک نشده را با بایتهای " فایل آنپک شده و کرک شده " مقایسه کرده و میبیند همه چیز متفاوت است!!! پس کل فایل اجرایی رو ذخیره میکند. پس حجم کرک خیلی میشود.!!!:46:
hamidreza2010
07-08-2012, 23:52
دوست عزیز من متوجه نشدم چی گفتین توضیح تکمیلی: فایل کرک من مثلا 9 مگابایت هست من برنامه رو نصب میکنم بعد با dup 2.26 به روش offset patch براش کرک میسازم ولی حجم فایل exe کرک میشه حدود 30 مگ یا بیشتر ولی در ساختن کرک بعضی برنامه ها درست عمل میکنه به این صورت که کرک یه برنامه 19 مگ بود من به همین روش براش کرک ساختم حجم کرکش شن 300 kb.(من کرک برنامه رو به همراه فایل اصلی دارم و با dup براش کرک میسازم)
ebrahimjan
08-08-2012, 00:00
دوست عزیز من متوجه نشدم چی گفتین توضیح تکمیلی: فایل کرک من مثلا 9 مگابایت هست من برنامه رو نصب میکنم بعد با dup 2.26 به روش offset patch براش کرک میسازم ولی حجم فایل exe کرک میشه حدود 30 مگ یا بیشتر ولی در ساختن کرک بعضی برنامه ها درست عمل میکنه به این صورت که کرک یه برنامه 19 مگ بود من به همین روش براش کرک ساختم حجم کرکش شن 300 kb.(من کرک برنامه رو به همراه فایل اصلی دارم و با dup براش کرک میسازم)
اگه ممکنه اسم نرم افزار و لینک دانلود رو قرار بدید تا تست کنم
یه سوال برام پیش اومد ایا ریسورس (Resource) کرک رو با Resource Hacker دستکاری می کنی؟
hamidreza2010
08-08-2012, 14:05
سلام نه دستکاری نمی کتم. من نرم افزار DJ Studio Pro 9.3.6 رو از نت گرفتم حجم کرکش 19 مگ بود براش با dup کرک ساختم حجمش شد 300 kb. اما مثلا بعضی برنامه ها مثل recovry my file که حجم کرکش 5 مگ هست رو با dup براش کرک میسازم حجم کرکش زیاد میشه مثلا 5 مگ یا حتی خیلی بیشتر.در حالی که من هر دو کرک رو با یه روش میسازم.خود کرک اصلی رو هم با هیج برنامه ایی دستکاری نمیکنم
ebrahimjan
08-08-2012, 23:47
بله این برنامه recovry my file پک(پروتکت) شده هست و شما فایل انپک شده رو با فایل پک شده داری بایتهاش رو مقایسه میکنی مشکل شما همین جاست
توضیحات تکمیلی رو Mr.reCoder در پست سه داده
hamidreza2010
09-08-2012, 01:27
خب ابراهیم جان لینک اون پست رو بذار دیگه.من که نمی تونم اینطوری پیداش کنم. ممنون
ebrahimjan
19-08-2012, 00:43
منظورم پست سه این تاپیک هست
hamidreza2010
24-08-2012, 19:24
آهان متوجه شدم خب راه حلش چیه من چطوری میتونم واسه اینطور برنامه ها کرک بسازم؟کمک کنید لطفا فقط خواهشا واضح بگید.ممنون
ebrahimjan
25-08-2012, 11:26
بگذار واضح توضیح بدم یه برنامه زمانی که توسط برنامه نویس بیرون داده میشه به دو صورت هست یا پک شده هست یا پک نشده هست اگه پک نشده باشه کار ما راحته اگه تونستیم کرکش کنیم خیلی راحت میتونی از dup استفاده کنیم و براش پچ بسازیم ولی بعضی مواقع برنامه نویس برنامه ی خودش رو پک می کنه به دو دلیل یکی اینکه کار کرکش رو مشکل کنه و یکی دیگه اینکه حجم فایل برنامه اش رو پایین بیاره مثل زمانی که ما برای کاهش حجم فایلها از Rar یا Zip استفاده می کنیم.
برای کرک برنامه هایی که پک شده باشند باید حتما اونها رو انپک کنی که به دو صورت میتونی انپک کنی یکی دستی و دیگری با استفاده از تولز یا اسکریپ هایی هست که برای پکرها نوشته میشه انپک دستی نیاز به مهارت داره و یه مبحث جداست و باید اصولش رو بلد باشی
خب حالا که موفق شدی برنامه رو انپک کنی باید کرکش کنی که حجم فایل کرک نسبت به فایل ستاپ بیشتره چون شما اون رو انپک کردی
حالا اگه بخوای از Dup استفاده کنی که به صورت پچ در بیاد و حجم کمتری داشته باشه شما باید تو Inline Patch مهارت داشته باشی که این امر مستلزم اینه که شما بتونی به صورت دستی اون فایل پک شده رو انپک کنی . در این صورت شما میتونی از داپ استفاده کنی
یه نکته رو یادم رفت بگم برای انالیز یه فایل که ایا پک شده هست یا نه میتونی از این ابزار استفاده کنی که نوع پک رو بهت میگه
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقوله ی انپک واقعا گسترده هست و نیاز به تجربه و مهارت داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.