ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش متفاوت نصب کارت صدای کریتیو Sound Blaster Audigy Value 7.1 در ویندوز 7

black years
30-07-2012, 20:52
سلام خدمت تمامی دوستان.

آموزشی که امروز در اختیار شما دوستان قرار میدم رو خودم ابداعش کردم و با انجام این آموزش شما میتوانید Console را نصب کنید و با یک Volume Panel زیبا روبرو شوید.

برای نصب به این روش شما نیاز به CD همراه کارت صدای خود دارید و درایور ویندوز 7.

دانلود درایور برای ویندوز سون 64 و 32 بیت : حجم فایل 40.42 مگابایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب حالا میریم سراغ آموزش.

در مرحله اول شما نیاز به CD کارت صدا دارید.

وارد مرحله نصب شوید و در مرحله اول گزینه ی Only Driver را انتخاب کنید و فقط درایور را نصب کنید و در مرحله دوم Media Source را بصورت کامل نصب کنید.

بعد از انجام مراحل بالا سیستم را ریستارت کنید.

حال باید وارد CD کارت صدا شوید و سپس وارد پوشه VISTA شوید،بعد وارد پوشه Audio شوید،وارد پوشه Setup شوید و با دابل کلیک برروی setup وارد مرحله نصب شوید. تمامی تیک ها را بزنید تا نصب کامل انجام شود.

Varede CD Shavid >>> VISTA >>> Audio >>> Setup >>> Nasbe setup

بعد از انجام مراحل بالا سیستم را ریستارت کنید.

حال با بالا آمدن ویندوز،شما به Console و Volume Panel دسترسی دارید اما شروع صدای سیستم از 6% میباشد،برای اینکه از 1% هم صدا داشته باشیم نیاز به درایور ویندوز سون داریم که میتوانید از لینکی که در اختیار شما قرار دادم درایور را دانلود کنید.

حال با نصب درایور ویندوز سون صدای ویندوز شما از 1% هم قابل شنیدن است.

امیدوارم این آموزش برای دوستانی که از این کارت صدا استفاده میکنند مفید واقع بشه.

rasul.dusti
18-11-2012, 00:49
سلام دوستان در ادامه صحبت های دوست عزیزمون باید بگم من خودم کارت صدای
Sound Blaster Audigy Value دارم راستش من این کارهارو کردم به نتیجه ای نرسیدم.با مراجعه به سایت کریتیو با کلی دنگ و فنگ متوجه شدم چیکار کنم.کاری که من کردم رفتم قسمت ساپوورت تو اونجا کارت صدا یا هر قطعه ای که از کریتیو خرید کردید رو کلیک می کنید و مراحل رو طی می کنید اگر جایی مشخصاتتون رو خواست وارد کنید تو یه قسمت ازتون سریال نامبر رو می خواد(S/N)اون رو از روی کارتون کارت صدا وارد اون قسمت کنید و بعد به درایور دلخواهتون میرسید.اینم از لینکی که من دانلود کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]