مشاهده نسخه کامل
: ویروس services.exe و از کار انداختن nod 32
p3yman_xl
30-07-2012, 11:42
سلام دوستان
کامپیوتر من دچار ویروس عجیبی شده که به هر دری میزنم نا امید شدم!
این ویروس و یا هر کوفتی که هست، Services.exe نام داره و از روی سیستم پاک نمیشه. آنتی ویروس من nod 32 ورژن 4 هست که تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم و ویروس ها رو پیدا و پاک میکرد اما این یکی ... از کار انداختش و فقط میتونه ویروس رو پیدا کنه اما پاک نه و ارور میده.
من تاپیک های مهم این انجمن رو خوندم اما نتیجه ای نگرفتم .... ابتدا rkill رو اجرا و بعد malware bytes رو اجرا کردم پیدا و پاک نشد.
برنامه ای به اسم spy hunter نصب کردم و اسکن کردم پیدا شد اما پاک نشد.
ویندوز رو در حالت safe mode بالا آوردم و سعی کردم دوباره با rkill و anti malware ویروس رو پاک کنم باز هم نشد.
یک روشی در اینترنت پیدا کردم که باید از رجیستری ویروس رو پاک کنیم امتجان کردم باز هم جواب نداد.
خلاصه کلافه شدم و دیگه نمیدونم باید چه کار کنم. خواهش میکنم سریع به من کمک کنید یک در دنیا صد در آخرت شما رو دعا میکنم.
p3yman_xl
30-07-2012, 16:50
خواهشا کمک کنید. کارم گیره.
سلام میتونید فایل رو در قالب یک فایل زیپ پسورد دار واسه ما آپلود کنید ؟!
p3yman_xl
02-08-2012, 09:53
ویندوز رو عوض کردم ..
ممنون
*Forgotten*
02-08-2012, 10:20
services.exe ویروس نیست یکی از فایل های سیستمی ویندوز میباشد که مبتلا به ویروس شده و در حالتی که ویندوز فعال هست حذف کل فایل امکان پذیر نیست باید با نرمافزار های خاصی که در حالت آفلاین ویروس کشی میکنن کار کنید
که بعد از حذف ویروس باید ویندوز رو repair کنید
ویروس هم به احتمال زیاد sirefe بوده که احتمال زیاد توی قرنطینه بوده که با غیر فعال کردن آنتی ویروس (به هر دلیلی) سیستم رو آلوده کرده
زمانی که آنتی ویروس رو برای چند لحظه میخاید غیر فعال کنید قبلش پوشه قرنطینه رو کامل پاکسازی کنید و به اینترنت وصل نباشید
asrit.net
02-08-2012, 17:25
شما که ویندوز رو عوض کردید ولی مشکل شما ویروسی شدن یکی از فایل های اصلی OS بود که
خود را از طریق Services.exe اجرا می کرد. (اجرای سرویسی) برای رفع این ویروس ها معمولا از
ویروس کشی بوت استفاده می شود.
maminsafari
06-08-2012, 20:09
خواهشا کمک کنید. کارم گیره.
با ابزار زیر میتونی یه گزارش بفرستی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با این یه اسکن کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل حل شد بگو
این فایلها حجمشون از 1 مگ کمتره .با دیال اپ هم میتونی کار کنی .
new2012user
10-08-2012, 13:30
دوستا من به عینه همین مشکل مواجه شدم
ویروس کش از کار افتاده
فایر وال نمیشه تنظیمش رو تغییر داد و ارور میده
سرور mysl هم خاموش نمیشه
کلا همه چیزای سیستمی رو میخوام تغییر بدم ارور و acces denied میده
این نرم افزارهای log هم تو هارد دیسک نصبه ولی موقع log گرفتن هی ارور میدن که داری از روی cd اجرا میکنی و انتقال بده فایل رو به هارد دیسک
دیگه درمونده شدم خواستم ویندوز عوض کم ولی خیلی اطلاعات مهم دارم
راه نجاتی هست؟
انتی ویروس هی ارور sirefe میده و کاری از پسش بر نمیاد
تو حالت safemode هم چیزی درست نشد
maminsafari
10-08-2012, 14:27
با ابزار های بالا اسکن کن ببین درست میشه البته آنتی ویروس را باید ریموو و ریست کنی سیستم را بعد نصب کنب مجدد از ایت نود هم دانلودش کن.
آپدیتش هم آنلاین بزار خودش بگیره.
new2012user
10-08-2012, 14:52
نه درست نشد
نه درست نشد
در پست زیر ابزار پاکسازی ویروس sirefef وجود داره دانلود و سیستم رو باهاش اسکن کنید
ابزار پاکسازی مخرب sirefef ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
maminsafari
10-08-2012, 20:17
نه درست نشد
به اینترنت وصل بودید؟ بعد اجراشون کردید.
ازتون ایمیالل پرسید؟
اگه حل نشد اینا امتحان کنید اول ثبت نام کنید و یه کد میده و لینک دانلود نصب کنید و اسکن تمامه .
new2012user
12-08-2012, 14:09
این عکس از آنتی ویروسم:
در پست زیر ابزار پاکسازی ویروس sirefef وجود داره دانلود و سیستم رو باهاش اسکن کنید
ابزار پاکسازی مخرب sirefef ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میگه یافت نشد!
در حالی که نود ارور این ویروس رو میده!
به اینترنت وصل بودید؟ بعد اجراشون کردید.
ازتون ایمیالل پرسید؟
اگه حل نشد اینا امتحان کنید اول ثبت نام کنید و یه کد میده و لینک دانلود نصب کنید و اسکن تمامه .
آره به اینترنت متصل بودم ایمیل هم دادم
کلا فکر کنم دخل سیستمم اومده
تو درایو c هم نمیتونم چیزی ذخیره کنم و میگه اجازه ندارید و باید با adminstrator صحبت کنید
در حالی که قبلا اینطوری نبود!
فایلای عکس هم ویندوز به صورت ناشناس نشون میده
ولی وقتی روشون کلیک میکنی عکس میاد
دانلود منیجرم idmدیگه تو اینرنت برای دانلود اتوماتیک کار نمیکنه
خب این کاری رو که میگم انجام بدین
ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود کنید
نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و بعدش باید سیستمتون رو ریستارت کنید تا درایوش نصب بشه
حال اسکن کنید و فایل های پیدا شده رو disfect کنید ( اگر فایلی رو نود قرنطینه کرده از قرنطینه خارج کنید چون که احتمالا فایل های سیستمی است نود رو هم پاک کنید یا غیرفعال)
و دوباره ریستارت
maminsafari
12-08-2012, 21:43
یه راهکار باید از شرکت وب روت براتون بگیریمالبته قبلش یه کاری کن برو تو قسمت tools وب روتت و از قسمت clean سیستمت را پاک سازی کن بعد مراحل زیر را انجام بده.
پس بهتره یه کاری کنید این نرم ازفار را ر حالت آنللاین اجرا کنید و ایمیلی بدید که دارید و بعد برای تیکتش ایمیل و پسورد پنل شتیبانی را برای ما ارسال کنید.
البته امییل را میتونید در این لینک ثبت نام کنیدو پنل را باز کنید بعد پسورد را برایتان ارسال میکنه.
پاندا هم بروزرسانیش خیلی زیاده و این راهکار از کارشناسای یک شرکت امینیتی برای شما ارسال میشه و جامعتره البته وب روتی که نصب کردید هم بر ندارید و یک لاگ از ریپورت گارانتیش برام بزارید.
این ابزار برای ریپورت و گزارش گیری که باید ایمیل بدید.
میتونی ایمیل من را بدی یا از این لینک ثبت نام کنی
یه راهکار باید از شرکت وب روت براتون بگیریمالبته قبلش یه کاری کن برو تو قسمت tools وب روتت و از قسمت clean سیستمت را پاک سازی کن بعد مراحل زیر را انجام بده.
پس بهتره یه کاری کنید این نرم ازفار را ر حالت آنللاین اجرا کنید و ایمیلی بدید که دارید و بعد برای تیکتش ایمیل و پسورد پنل شتیبانی را برای ما ارسال کنید.
البته امییل را میتونید در این لینک ثبت نام کنیدو پنل را باز کنید بعد پسورد را برایتان ارسال میکنه.
پاندا هم بروزرسانیش خیلی زیاده و این راهکار از کارشناسای یک شرکت امینیتی برای شما ارسال میشه و جامعتره البته وب روتی که نصب کردید هم بر ندارید و یک لاگ از ریپورت گارانتیش برام بزارید.
این ابزار برای ریپورت و گزارش گیری که باید ایمیل بدید.
میتونی ایمیل من را بدی یا از این لینک ثبت نام کنی
این ویروس فایل های سیستمی رو آلوده میکنه و نیاز به گندزدایی داره که من احتمال 99 درصد میدم webroot این کار رو نمیتونه انجام بده و فقط فایل های سیستمی رو پاک میکنه و سیستم فرد رو بیشتر از این دچار مشکل میکنه لطفا اول با ویروس ها آشنا شوید و اینقدر برای تبلیغ برای webroot آنها را دچار مشکل نکنید
new2012user
13-08-2012, 13:42
خب این کاری رو که میگم انجام بدین
ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود کنید
نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و بعدش باید سیستمتون رو ریستارت کنید تا درایوش نصب بشه
حال اسکن کنید و فایل های پیدا شده رو disfect کنید ( اگر فایلی رو نود قرنطینه کرده از قرنطینه خارج کنید چون که احتمالا فایل های سیستمی است نود رو هم پاک کنید یا غیرفعال)
و دوباره ریستارت
این کار رو هم کردم و فایده ای نداشت
فکر کنم تمام فایلای سیستمی آلوده شده و هیچ تنظیمات سیستمی هم نمیتونم تغییر بدم
اصلا فایر وال هم حتی میخوام روشن خاموش کنم ارور میده
خودم دو تا راه جلوم میبینم:
یکی پاک کردن ویندوز و نصب ویندوز جدید که باید از کلی از اطلاعاتم قبلش پشتیبان بگیرم
یا استفاده از کسپرسکای رسکیو دیسک
روی ویندوز جدیدم یه آنتی ویروس جدید و خوب باید پیدا کنم نه یکی مثل این نود در پیت که با کوچکترین حمله از پا در میاد
عجب ویروس سمجی است
خب قیل از تعویض ویندوز این فایل رو هم امتحان کنید
kaspersky virus removal tools
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرجیحاً این کارها رو در سیف مود انجام دهید
maminsafari
13-08-2012, 16:05
دوست عزیز آقای jolan57 بنده تبلیغ نکردم مثل شما راهکار ی که به فکرم میرسه تا سریعتر مشکل ایشون را حل و تشخیص بده دادم. مثل شما. بنده هم مثل شما متخصص امنیت هستم و بهتره به راهکارهای دیگران هم احترام بزاریم و همدیگه را متهم نکنیم .
بنده از راهکارم جواب گرفتم که برای ایشون هم گذاشتم و دوستمون که استفاده کردند راهکار اولم را به ایشون گفتم در راهکار دوم باید گزارش گیری بشه سیستمشون و برای این کمپانی ارسال کنند و بنده هم تیکتش را براشون بزارم همین . شما اگه خوب بلدید بگید اگه سیستمش آلوده است برای پاکسازی اول باید از اطلاعاتش بکآپ بگیره طوری که دیگه سیستم ممکنه بالا نیاد ولی بنده حتی اگر فایلهای سیستمی آلوده باشه بدون هیچ مشکلی سیستم ایشون را پاکسازی میکنیم تا حداقل اگر ویندوز هم عوض کرد دوباره آلودده نشه . اطلاعاتش پرت نشه به کنار.
حالا دوست عزیز که مشکل دارید هر راهکاری را میدونید درسته استفاده کنید. رهکار دوستمون یا بنده که میگویم با یک کمپانی امنیتی معتبر با گزارشی از سیتموتون مشکل را حل کنیم تا 4 تا متخصص بالاتر از ما این کار را بررسی کنند. شما که بهشون گفتید آنتی ویروس نصب کنه . این کار که خودش باعث از کار افتادن ویندوز میشه اگه آلوده باشه البته در چنین مواردی بنده حداقل میدونستم چیزی در اختیبارش قرار میدم که نمیزه ک فایلهاش را با ریل تایم پاک کنه .اگه ویروسی بود یه فرصت بهش بده بک آپ بگیره مجبور نشه هاردا در یاره بره رو سیستم دیگه وصل کنه برا بک آپ
دوست عزیز آقای jolan57 بنده تبلیغ نکردم مثل شما راهکار ی که به فکرم میرسه تا سریعتر مشکل ایشون را حل و تشخیص بده دادم. مثل شما. بنده هم مثل شما متخصص امنیت هستم و بهتره به راهکارهای دیگران هم احترام بزاریم و همدیگه را متهم نکنیم .
تنها راهکار شما برای هر نوع آلودگی که در انجمن گزارش میشه نصب اسکنر 1 مگابایتی webroot هست که مطمئنا این نرم افزار نمیتونه فایل های آلوده رو گندزدایی کنه و سیستم آلوده رو بیشتر دچار مشکل میکنه , فقط من نیستم که در این انجمن پست میذارم برین ببینید چند نفر پست میذارن و راهکار ارائه میدن و من به راهکارهای آنها احترام میذارم ولی برای راهکار شما که سیستم طرف رو بیشتر دچار مشکل میکنه هیچ احترامی قائل نیستم
شما اگه خوب بلدید بگید اگه سیستمش آلوده است برای پاکسازی اول باید از اطلاعاتش بکآپ بگیره طوری که دیگه سیستم ممکنه بالا نیاد ولی بنده حتی اگر فایلهای سیستمی آلوده باشه بدون هیچ مشکلی سیستم ایشون را پاکسازی میکنیم تا حداقل اگر ویندوز هم عوض کرد دوباره آلودده نشه . اطلاعاتش پرت نشه به کنار.
خب اولین اشتباه شما همینجاست , این ویروس فایل های سیستمی رو آلوده کرده در مورد بکاپ گیری مطمئنا خود کاربر میدونه که از اطلاعات مهمی مثل عکس و فیلم و داکیومنت ها باید قبل از تعویض ویندوز بک آپ بگیره ولی چون سیستم آلوده است از فایل های سیستمی نباید بکاپ بگیره ضمنا ما هنوز به تعویض ویندوز نرسیدیم که من بخواهم بهشون بگم که بک آپ بگیرن فعلا داریم روش های مختلف گندزدایی رو امتحان میکنیم
شما که بهشون گفتید آنتی ویروس نصب کنه . این کار که خودش باعث از کار افتادن ویندوز میشه اگه آلوده باشه البته در چنین مواردی بنده حداقل میدونستم چیزی در اختیبارش قرار میدم که نمیزه ک فایلهاش را با ریل تایم پاک کنه .اگه ویروسی بود یه فرصت بهش بده بک آپ بگیره مجبور نشه هاردا در یاره بره رو سیستم دیگه وصل کنه برا بک آپ
اشتباه بعدی شما هم اینجاست که من به دوستمون نگفتم هیچ آنتی ویروسی نصب کنه اگر منظور شما kaspersky virus removal tools است که این نرم افزار پرتابل است و اصلا قابل نصب به عنوان آنتی ویروس نیست
در پایان ما همه اینحا هستیم که مشکلات کاربران رو برطرف کنیم و هیچ سودی هم از کار نصیب ما نمیشه خوشبختانه پست های من اینجا هست میتونید نوع پست های من رو ببینید و تا به حال هم با هیچ کسی مشکل نداشتم به جز کسانی که این جا را با بازار تبلیغاتی اشتباه گرفتن و نه تنها به فکر برطرف کردن مشکلات کاربران نیستند بلکه فقط به دنبال تبلیغ محصول خود هستند البته سوء تفاهم نشه منظور شخص خاصی نیست :46:
من و خیلی از کاربران دیگه اینجا زحمت کشیدیم و مشکلات کاربران رو برطرف کردیم و این تصادفی نیست که کاربران زیادی به اینجا میان و مشکلات خودشون رو مطرح میکنند نمیزاریم اعتبار این فروم زیر سوال بره
new2012user جان من چند ابزار دیگه برای شما میذارم اینها رو هم امتحان کنید این ابزارها مخصوص همین ویروس هستند و همچنین کم حجم هستند و امتحانش ضرری نداره
Sirefef – ZeroAccess Removal Tool – 32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LightningII
13-08-2012, 16:51
nod32 ویروس کشی سبک هستش ولی همین سبک بودنش باعث میشه مثل آب خوردن ویروسی شه .
روی سیستمهای اداری و خانگی خیلی مختلفی این رو نصب کردم با کلید معتبر و قابل آپدیت نه با کرک . پدرم درآمد و بعد از چند ماه کلاً دیدم باز ویروسی شدند .
آخرالامر کاسپرسکی رو براشون نصب کردم . سنگینه ولی علت سنگین بودنش همینه که مو رو از ماست میکشه .
maminsafari
13-08-2012, 20:08
nod32 ویروس کشی سبک هستش ولی همین سبک بودنش باعث میشه مثل آب خوردن ویروسی شه .
روی سیستمهای اداری و خانگی خیلی مختلفی این رو نصب کردم با کلید معتبر و قابل آپدیت نه با کرک . پدرم درآمد و بعد از چند ماه کلاً دیدم باز ویروسی شدند .
آخرالامر کاسپرسکی رو براشون نصب کردم . سنگینه ولی علت سنگین بودنش همینه که مو رو از ماست میکشه .
سبک بودن به قدرت آنتی ویروس ربطی نداره اگه اینطور باشه آنتی ویروس جیدیتا یا ترات پورت از همه بهتر ویروس میگیره. چون حجمشو از همه بیشتر یا سنگینتره.
لطفا درست راهنمایی کنید که کاربر هم دچار شک نشه. ایشون مشکلشون از ویرو سه و شما هم اگه با نود ویروس ی شدی ببین چه نسخه ای و با چه روشی نصب کردید. احتمالا از سایت نود دانلود نشده و کدش هم همین طور شاید هم آپدیت نبوده یا سیستمتون از قبل ویروسی بوده و قصد داشتید با آنتی ویروس آن را درست کنید. در حالی که آنتی ویروس وظیفه محافظت داره نه پاکسازی سیستم آلوده . برای این کار ابزارهایی توسط این کمپانی ها ارائه شده و روشهای خاصی برای هر ویروس باید به کار گرفته بشه که در نهایت به پارتیشن بندی مجدد هارد و نصب ویندوز هم میتونه منجر بشه.
maminsafari
13-08-2012, 20:26
تنها راهکار شما برای هر نوع آلودگی که در انجمن گزارش میشه نصب اسکنر 1 مگابایتی webroot هست که مطمئنا این نرم افزار نمیتونه فایل های آلوده رو گندزدایی کنه و سیستم آلوده رو بیشتر دچار مشکل میکنه , فقط من نیستم که در این انجمن پست میذارم برین ببینید چند نفر پست میذارن و راهکار ارائه میدن و من به راهکارهای آنها احترام میذارم ولی برای راهکار شما که سیستم طرف رو بیشتر دچار مشکل میکنه هیچ احترامی قائل نیستم
اول این که فروم جای این بحثها نیست
خب اولین اشتباه شما همینجاست , این ویروس فایل های سیستمی رو آلوده کرده در مورد بکاپ گیری مطمئنا خود کاربر میدونه که از اطلاعات مهمی مثل عکس و فیلم و داکیومنت ها باید قبل از تعویض ویندوز بک آپ بگیره ولی چون سیستم آلوده است از فایل های سیستمی نباید بکاپ بگیره ضمنا ما هنوز به تعویض ویندوز نرسیدیم که من بخواهم بهشون بگم که بک آپ بگیرن فعلا داریم روش های مختلف گندزدایی رو امتحان میکنیم
بنده اطلاعات خود را دارم و شما هم اطلاعات خودتان را از منابعی که ظاهرا جداگانه است.
ولی بنده نمیخواهم راهکار شما را زیر سوال ببرم. این که میگویید گند زدایی فکر کردید از کجا صوورت میگیرد از همین فایلهایی که آلوده شده و سیستمی هم ممکنه باشه . وقتی سیستمی آلوده میشه ویروس کار خود را انجام داده و تغییراتی که نباید را در رجیستری و فایلهای سیستمی انجام میدهد و در مواردی آسیب تا حدی است که حتی با ویروس یابی با ابزارهای پاکسازی باز مجبور به تعویض سیستم عامل هستند و ما هم نیز این را میدانیم .ولی بهتر است بدانید قبل از انجام هر عملیاتی بر روی سیستم آلوده یا مشکوک به آلوده تذکر در مورد ایجاد نسخه پشتیبانی از فایلهای مورد نیاز و نه فایلهای سیستم عامل ضروری است مگر راهکاری داشته باشید که از عدم اسیبش به سیستم عامل و فایلهای سیسمی مطمئن باشید . درست است که این پشتیبان گیری با آلودگی و انتقال آن همراه است ولی در صورتی که سیستم پاک شود کاربر میتواند با آنتی ویروس بروز خود از فایلهای پشتیبان آلودگی را بر طرف کند.
اشتباه بعدی شما هم اینجاست که من به دوستمون نگفتم هیچ آنتی ویروسی نصب کنه اگر منظور شما kaspersky virus removal tools است که این نرم افزار پرتابل است و اصلا قابل نصب به عنوان آنتی ویروس نیست
بنده به این امر واقفم و این ابزار ها را پیش از این که شما آنتی ویروس استفاده کنید استفاده میکردم.پس بهتر است وقتی کسی را نمیشناسید در موردش اظهار نظر نکنیدتا سوء تفاهم پیش نیاید.
در پایان ما همه اینحا هستیم که مشکلات کاربران رو برطرف کنیم و هیچ سودی هم از کار نصیب ما نمیشه خوشبختانه پست های من اینجا هست میتونید نوع پست های من رو ببینید و تا به حال هم با هیچ کسی مشکل نداشتم به جز کسانی که این جا را با بازار تبلیغاتی اشتباه گرفتن و نه تنها به فکر برطرف کردن مشکلات کاربران نیستند بلکه فقط به دنبال تبلیغ محصول خود هستند البته سوء تفاهم نشه منظور شخص خاصی نیست :46:
من و خیلی از کاربران دیگه اینجا زحمت کشیدیم و مشکلات کاربران رو برطرف کردیم و این تصادفی نیست که کاربران زیادی به اینجا میان و مشکلات خودشون رو مطرح میکنند نمیزاریم اعتبار این فروم زیر سوال بره
دست شما درد نکنه ما نیز منکر این نشدیم و بنده هم مثل شما یک راهکار ارائه دادم که به نظر بنده درست است حال شما میگویید تبلیغات . مثلا اگر شما بگویید ابزار کسپرسکی یا پاندا استفاده کنید تبلیغات نیست ولی بنده اگر بگویم از راهکار وب روت استفاده کنند تبلیغات میشود. ظاهرا راهکار بنده را به خوبی میشناسید که از نام بردن آن تا این میزان ناراحت شده اید البته بنده به این نوع برخورد عادت دارم فقط شما نیستید که تهمت میزنید و قصد خراب کردن دیگران و راهکارهای مفیدشان برای کاربران را دارید . شما وقتی میبینید راهکاری جامعتر به کاربر ارائه میشود و حضور شما را بی نیاز میکند و کار را به متخصصان این رشته در لابراتوارهای تخصصی آنتی ویروس ها میبرد باید هم ناراحت شوید البته در زمانی که به فکر فقط رفع نیاز کاربران نباشید مثل بنده . این ناراحت کننده نیست که کابر حرفه ای چون شما چنین مخالفتی را با بنده به محض ارائه این راهکار داشتید چون نتیجه حاصل را خوب میدانید.
به نظر بنده و با تخصصی که در این زمینه دارم میتونم فقط بگویم راهکار های شما لقمه دور سر گرداندن است . شما حتی امتحان نکرده به راهکار بنده اظهار نظر کرده اید و گفته اید کاربر از آن جواب نمیگیرد در حالی که بنده بدون این حرفها میتوانم در بی اثر بودن راهکار شما نظر بدهم ولی این کار را نمیکنم تا خود کاربر انتخاب کند . شما از چه چیزی نگرانید ؟ واضح بگویید . نگرانی شما اعتبار فروم نیست چون اگر در این فروم کسی باشد که در حال حاضر راهکاری جامع برای کاربران بر اساس قوائد حال حاضر شرکتهای امنتی ارائه نموده بنده باشم که با دریافت پشتیبانی از همان کمپانی مورد نظر خود هم که حتما مراجعه داشتید به این مسئله دریابید . در حالی که میدانم این موارد را داشته اید. بنده نیز جلوی شما را نمیگیرم و متهمتان نمیکنم چون یک امتیاز بیشتر در فروم دارم یا رتبه ای بالاتر . از توضیحاتتون هم متشکرم.
maminsafari
13-08-2012, 20:26
نه عزیزم . من 15 ساله بطور حرفه ای و تخصصی دارم روی سیستمهای آلوده کار میکنم . 15 سال .
این چیزهایی که شما میگید بخشیش از نظر من کاملاً اشتباهه . بخشیش هم آموزش به افراد آماتوره .
متأسفانه این تنها موردیه که من به نتایج Virus Bulletin نمیتونم اعتنا و اعتماد کنم .
چون نود32 یکی از بدترین ویروس کش هاست بنابه تجربه ی طولانی من . این دیگه ربطی به نسخه یا آپدیت بودن و... اش نداره . توجه کن چی عرض کردم .
توی همین انجمن و یا اینترنت هم بگردید یکی از بیشترین گزارشات و شکایات مربوط به همین ویروس کشه .
با اینهمه روی یکی از لپتاپهام که بلحاظ سخت افزاری کمی قدیمی شده و اختصاصاً وقف امور دانلود شبانه ی خودم کردمش نود32 نصب دارم . اونم فقط چون ویروسی شدنش اهمیتی نداره و سخت افزار قدرتمندی هم نداره .
وگرنه هیچوقت این ویروس کش رو برای امور حرفه ای تر و به افراد متخصص پیشنهاد نمیکنم .
نظر شما تا حدی درسته . نود یه آنتی ویروس حرفه ای نیست. علت این که کاربرای نود اینقدر شاکیند بیشر اینه که کرک استفاده میکنندو نسخه اصلی را از فرعی تشخیص نمیدند یا پیش نیازهای نصب را درت انجام نمیدند .
اگر بنده براتون نود نصب کنم میبینید که هیچ مشکلی پیش نمیاد البته خودم طرفدار نود نیستم ولی میگم که بدونید بیشتر این مشکلات از درست استفاده نکردن آنتی ویروس یا نسخه اصلی استفاده نکردنه بخشیش هم به خاطر مشکلات سیستمی و سخت افزاریه یا نگرفتن برخی ویرو سها با این آنتی ویروس هاست. که کم پیش میاد. پس علت عمدش میشه عدم استفاده از نسخه اصلی و یا رعایت پیش نیازهای نصب و بروز رسانی آنلاین و به موقع یا دستکاری تنظیمات آنتی ویروس توسط کاربر .
بحث رو الکی دارین کش میدین شما گفتین که نباید میگفتین آنتی ویروس نصب کنه منم گفتم که هیچ آنتی ویروسی بهشون ندادم نصب کنند و این نرم افزار پرتابل است و نصبی نیست حالا هم میگید
بنده به این امر واقفم و این ابزار ها را پیش از این که شما آنتی ویروس استفاده کنید استفاده میکردم.پس بهتر است وقتی کسی را نمیشناسید در موردش اظهار نظر نکنیدتا سوء تفاهم پیش نیاید.
یا اینکه میگید چرا ابزارهای کسپر و پاندا پیشنهاد میدم خب چون این ابزار برای پاکسازی این ویروس ها ساخته شده اند و نه تنها از کسپر و پاندا بلکه از بیت دیفندر و نورتون و آ وی جی ابزارهای مختلفی اینجا گذاشتم دیگه بیشتر از این من بحث نمیکنم پست ها موجود هستند و دیگر کاربران میتونند پست ها رو ببینند
LightningII
13-08-2012, 21:51
سبک بودن به قدرت آنتی ویروس ربطی نداره اگه اینطور باشه آنتی ویروس جیدیتا یا ترات پورت از همه بهتر ویروس میگیره. چون حجمشو از همه بیشتر یا سنگینتره.
لطفا درست راهنمایی کنید که کاربر هم دچار شک نشه. ایشون مشکلشون از ویرو سه و شما هم اگه با نود ویروس ی شدی ببین چه نسخه ای و با چه روشی نصب کردید. احتمالا از سایت نود دانلود نشده و کدش هم همین طور شاید هم آپدیت نبوده یا سیستمتون از قبل ویروسی بوده و قصد داشتید با آنتی ویروس آن را درست کنید. در حالی که آنتی ویروس وظیفه محافظت داره نه پاکسازی سیستم آلوده . برای این کار ابزارهایی توسط این کمپانی ها ارائه شده و روشهای خاصی برای هر ویروس باید به کار گرفته بشه که در نهایت به پارتیشن بندی مجدد هارد و نصب ویندوز هم میتونه منجر بشه.
نه عزیزم . من 15 ساله بطور حرفه ای و تخصصی دارم روی سیستمهای آلوده کار میکنم . 15 سال .
این چیزهایی که شما میگید بخشیش از نظر من کاملاً اشتباهه . بخشیش هم آموزش به افراد آماتوره .
متأسفانه این تنها موردیه که من به نتایج Virus Bulletin نمیتونم اعتنا و اعتماد کنم .
چون نود32 یکی از بدترین ویروس کش هاست بنابه تجربه ی طولانی من . این دیگه ربطی به نسخه یا آپدیت بودن و... اش نداره . توجه کن چی عرض کردم .
توی همین انجمن و یا اینترنت هم بگردید یکی از بیشترین گزارشات و شکایات مربوط به همین ویروس کشه .
با اینهمه روی یکی از لپتاپهام که بلحاظ سخت افزاری کمی قدیمی شده و اختصاصاً وقف امور دانلود شبانه ی خودم کردمش نود32 نصب دارم . اونم فقط چون ویروسی شدنش اهمیتی نداره و سخت افزار قدرتمندی هم نداره .
وگرنه هیچوقت این ویروس کش رو برای امور حرفه ای تر و به افراد متخصص پیشنهاد نمیکنم .
new2012user
15-08-2012, 09:19
ضمن سلام دوباره و تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن
در این تاپیک به مشکل مشابه خودم برخوردم:
و با kaspersky resque disk از طریق بوت سیستم گند زدایی شد و الان خدا رو شکر هم nod دوباره شروع به کار کرد هم برنامه هایی که غیر فعال شده بودن دوباره فعال شدن(مثل download manager ها و...)
فقط الان یه سری آثاری از این آلودگی ها تو سیستم به جا مونده
وگرنه چندین بار بعد از حل مشکل سیستم رو با ابزارهای مختلف اسکن کردم و هیچ الودگی اعم از ویروس و تروجان و... یافت نشد.
مثلا در قسمت فایروال ویندوز با این پیغام خطا که عکسش رو در زیر میبینید موجه میشم:
در تمام بخش ها (رو تمام گزینه های ستون سمت چپ کلیک میکنی این میاد فقط)این پیغام اومده و جایی برای روشن و خاموش کردن فایروال نیست :
یا در بخش advance این ارور:
تو گوگل سرچ کردم تو چند تا سایت خارجی نوشته بود از آثار مخرب بد افزارها بعد از پاک شدن از سیستمه ولی راهکاره مناسبی پیدا نکردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.