مشاهده نسخه کامل
: تايمر معكوس يك بار مصرف
سلام دوستان من يك تايمر معكوس روي فرم دارم كه مي خوام فقط يك بار كار كنه و ديگه اجرا نشه به عبارتي بعد از اجراي يك كد خودش براي هميشه غير فعال بشه ممنون ميشم اگه كسي كمكم كنه
Akbar"22"
30-07-2012, 12:03
سلام دوستان من يك تايمر معكوس روي فرم دارم كه مي خوام فقط يك بار كار كنه و ديگه اجرا نشه به عبارتي بعد از اجراي يك كد خودش براي هميشه غير فعال بشه ممنون ميشم اگه كسي كمكم كنه
سلام ، نتونستی منظور خودتو برسونی ، یه کم بیشتر توضیح بده یا اون کدشو که نوشتی رو بفرست ببینیم ، چیکار کردیی .
كه مي خوام فقط يك بار كار كنه و ديگه اجرا نشه به عبارتي بعد از اجراي يك كد خودش براي هميشه غير فعال بشه
شما بعد از اجرای دستورات ، آخر سر مشخصه ی Enabled کنترل Timer رو False کنید .
سلام اكبر آقا: بازم گلي به جمال شما واقعا حقتونه كه مدير قسمت vbبشيد
ببين داداش من واسه برنامه ام يك قفل درست كردم توي فرم اول(برنامه اصلي) يك تايمر معكوس گذاشتم كه با اتمام مدت زمان اون فرم به قسمت رجيستر واردميشه اما مشكل من اينه كه بعد از رجيستر كردن و شروع دوباره(اجراي مجدد) برنامه باز هم تايمر شروع به كار ميكنه من ميخوام كه همون يك بار كه برنامه رجيستر شد ديگه اون تايمر از كار بيفته
اين هم آدرس پروژه ام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sosani2007
08-09-2012, 18:17
پروژه رو ولش فقط به این تیکه توجه کن
اگر که منظورت این هست که در هر بار برنامه اجرا بشه تایمر فقط یک بار اجرا بشه و تا آخر دیگه اجرا نشه این کد مشکلت رو حل می کنه
option explicit
timer1_click
.
.
.
timer1.enable=false
end sub
اگر منظورت این هست قضیه فرق می کنه
"تایمر فقط در اولین باری که فرم اجرا شد اجرا بشه و در هر بار که فرم اجرا بشه دیگه کار نکنه "
option explicit
dim a as string
open"test.txt"for input as #1
do while not(eof(1))
input#1,a
if a=enable then
timer1.enable=false then
timer1.enable=false
else
timer1.enable=true
end if
loop
Akbar"22"
08-09-2012, 18:53
اگر منظورت این هست قضیه فرق می کنه
"تایمر فقط در اولین باری که فرم اجرا شد اجرا بشه و در هر بار که فرم اجرا بشه دیگه کار نکنه "
option explicit
dim a as string
open"test.txt"for input as #1
do while not(eof(1))
input#1,a
if a=enable then
timer1.enable=false then
timer1.enable=false
else
timer1.enable=true
end if
loop
هر چند که کد شما ناقص هستش ولی منظور شما رو فهمیدم شما میخواد بعد از رجیستر شدن یک فایل متنی ایجاد کنید و مقداری رو درون اون ذخیره کنید و بعد با یک شرط بررسی کنید اگر این فایل وجود داشت و فلان مقدار درونش بود صفحه ی رجیستر رو نشون نده ...
دوست من بعد از این یک نفر نرم افزار رو استفاده کرد و رجیسترش کرد میفهمه که یک فایل test متنی وجود داره و به راحتی دفعات بعد یک فایل متنی ایجاد میکنه واسمشو میزاره test از این طرف هم رجیستر بر باد میره .
sosani2007
26-09-2012, 18:59
هر چند که کد شما ناقص هستش ولی منظور شما رو فهمیدم شما میخواد بعد از رجیستر شدن یک فایل متنی ایجاد کنید و مقداری رو درون اون ذخیره کنید و بعد با یک شرط بررسی کنید اگر این فایل وجود داشت و فلان مقدار درونش بود صفحه ی رجیستر رو نشون نده ...
دوست من بعد از این یک نفر نرم افزار رو استفاده کرد و رجیسترش کرد میفهمه که یک فایل test متنی وجود داره و به راحتی دفعات بعد یک فایل متنی ایجاد میکنه واسمشو میزاره test از این طرف هم رجیستر بر باد میره .
درضمن آقای اکبر 22 می شه کاری کرد که شماره سریال هارد تو فایل متنیمون ثبت بشه اون وقت مشکلی پیش نمی اد چون شماره سریالی که در فایل ذخیره شده با شماره سریال فایل بررسی می شه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.