ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مودم ADSL 2 + وایرلس

Ali_locker
30-07-2012, 02:24
سلام به دوستان :27::21:

یه مودم ای دی اس ال 2 + میخوام که پارس انلاین ساپورتش کنه پوست کلفت هم باشه طوری که 24 ساعت بتونه روشن باشه
بردشم طوری باشه که راحت کل خونه رو پوشش بده
قیمت یادتون نره :40::10:
ممنون

grouptfs
30-07-2012, 04:51
سلام خدمت دوست عزیز
اگه یخوای ی چیزی باشه که عموم ازش استفاده میکنن TP-Link بگیر
قیمتش بسته بکارت حدودا آخرین مدلش تا 130.000 تومانه که یک پورت USB برای اشتراک گذاری فایل ها از رو هارد دیسک ها یا فلشها رو داره و یا میشه پرینتر رو بصورت وایرلس اتراک بزاری باهاش که مدلش اینه TD-W8968 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لینک اطلاعات کامل این مودم هم اینه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگه زیاد از این دستگاه ها سر در نمیاری باید بگم این مودم هم روتر هم امودم هم اکسس پوینت
اگه ارزونتر میخوای با این امکانات بدون پوردت یو اس پیش هست که راهتر پیدا مشه
قیمتشم حدود 70 تا 84 تومن هست
کمتر هم بخوای هست از 55 تومن شروع میشه.
اگه خواستی بالاتر از این حرفا بخری برو قول مودم ها رو که بهش الماس سیاه میگن که ماله شرکت ASUS هست رو بخر
مدلش DSL-NU55 قیمتشم 190 تا 240 دلار (اوشلوقه) :-):46:
موفق باشی
هرچی خریدی اعلام نظر کن

armin_punisher6
30-07-2012, 11:07
به نظر من تی پی لینک 8960 بخر عالیه.حدود 85 تومانه.دو آنتنه هم هست که برد خوبی داره.

Ali_locker
30-07-2012, 21:29
ممنون از دوستان گلم :11: پرینتر که خونه ندارم
مودم فعلی asus am602 هست من فقط میخوام اینترنت رو توی خونه شیر کنم یعنی از همه جای خونه بشه بهش وصل شد تا الان هم با بلوتوث شیر هست که واقعا رو مخ هست هی قطع میشه برای این کار چی بگیرم نمیخوام هی قطع کنه میخوام طوری باشه که 24 ساعت هم روشن بود چیزیش نشه راستی رو جعبه asus am602 زده وایرلس داستانش چیه ؟؟
این TP-Link کیفیتش خوبه امنیتش چی ؟؟؟ ؟؟؟