مشاهده نسخه کامل
: آیا پراید 131 فیلتر هوای کابین دارد ؟ مشکل بوی عرق بعد از خاموش شدن کولر !
eng.j.mehrdad
30-07-2012, 00:43
سلام
من قبلا 206 داشتم و عادت داشتم که فیلتر کابین رو عوض می کردم هر 6000 تا تفریبا ، الان پراید دارم و با خاموش کردن کولرش بوی عرق میده هوای فن معمولی
در حالی که در حالت کولر حذف میشه بو ، من گفتم شاید فیلتر کابین باید عوض شه ،
رفتم نمایندگی و با جوابی مواجه شدم که داشتم شاخ در میاوردم! گفت پراید اصلا فیلتر کابین نداره !!!:13:
من باورم نشد ، یعنی ممکنه ؟!!
سوال دیگه اینه که این بو رو چطوری درستش کنم !!!؟؟؟
mehdi_08
30-07-2012, 22:24
هیچی دیگه فیلتر نداره خو
شما قبلش نباید کولر روشن کنی وگرنه اون بو رو می ده
MITAJOON
01-08-2012, 22:45
سلام
من قبلا 206 داشتم و عادت داشتم که فیلتر کابین رو عوض می کردم هر 6000 تا تفریبا ، الان پراید دارم و با خاموش کردن کولرش بوی عرق میده هوای فن معمولی
در حالی که در حالت کولر حذف میشه بو ، من گفتم شاید فیلتر کابین باید عوض شه ،
رفتم نمایندگی و با جوابی مواجه شدم که داشتم شاخ در میاوردم! گفت پراید اصلا فیلتر کابین نداره !!!:13:
من باورم نشد ، یعنی ممکنه ؟!!
سوال دیگه اینه که این بو رو چطوری درستش کنم !!!؟؟؟
اواپراتور کولر شما قارچ گذاشته و بو بخاطر اون هاست.یه سری اسپری تو بازار هست که روی اواپراتور میپاشی و اون قارچ ها از روی اواپراتور کنده میشه و بو برطرف میشه.نیازی نیست ماشین یا موتور یا داشبورد یا هرچیزی رو باز کنی کافیه دریچه کولر رو باز کنی و به اسپری شلنگشو وصل کنی و شلنگ رو بفرستی داخل و اسپری کنی.
ولی قبلش بگو ماشینت صفره یا خیلی کارکرده؟چون این مشکل برای ماشینهاییه که خیلی کار کردن یا تو محیط های آلوده و یا خیلی مرطوب(مثل شمال کشور) کار کردن.
eng.j.mehrdad
04-08-2012, 18:27
ممنونم از جوابت ، من ماشینم 18000 تا و تهران کار کرده ، یعنی با این اسپری ها حل میشه ؟ چون به نظر بوی عرقه که برمیگرده !
MITAJOON
04-08-2012, 19:24
18000 کیلومتر یه کم واسه قارچ و این حرفا کمه.بعید میدونم قارچ باشه.البته بازم نمیشه گفت و باید اواپراتور چک بشه.
MicroSystem
12-09-2012, 23:08
کسي ميدونه ميشه شلنگ آب رو گرفت تو دريچه هاي کولر داخل کابين؟
mohamad skystar
12-09-2012, 23:17
از داخل کابین شیلنگ آب رو بگیرین تو دریچه کولر؟
اصلا همچین کاری نکنید چون امکان داره آب به سایر نقاط خودرو راه پیدا بکنه و باعث خرابی میشه
و امکان داره به قطعات برقی ماشینتون که پشت کنسول هست آسیب برسونه.
این کارو نکنید
FC.Barcelona
14-09-2012, 23:03
چرا آب؟
با فشار هوا میشه تمیزشون کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.