PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شدن لپ تاپ و نتیجه آن : غیرفعال شدن برخی از کلیدهای سمت چپ صفحه کلید

nasi_1987
29-07-2012, 22:06
لپ تاپ بنده ویروسی شده است، در حدی که اوایل وایرلس آن گاهی می پرید و سپس در یک روز چند کلید آن غیر فعال شد. بعد ری استارت، ویندوز پرید... ویندوز جدید نصب کردم... آنتی ویروس ناد را که نصب کردم سیستم هنگ کرد... سیستم را به زمان قبل از نصب ناد، ری استور کردم...آنتی ویروس ای وی جی را نصب کردم...برخی تروجان ها را حذف کرد...اما همچنان مشکل کیبردم باقی است و حل نشده...چه راه حلی پیشنهاد میکنین؟

فکر فرمت درایو ویندوز یا کل هارد هستم، ولی مطمئن نیستم، نتیجه دهد و کیبردم درست شود.
لطفا راهی سریع پیشنهاد دهید.
بنطر شما می توان با استفاده از وصل یک کیبرد یو اس بی، بطور موقت تایپ کرد، تا بعدا سیستم را درست کنم؟ (چند روزی کار واجب با سیستم دارم و وقتم هم کم است)
منتطر جواب فوریه شما به ایمیلم هستم.
just.nasi@gmail.com

با تشکر

asa2000
29-07-2012, 22:58
ربطي به ويروس نداره . يا كيبرد خرابه و يا اينكه num lock روشنه

nasi_1987
30-07-2012, 04:03
گفتم سمت چپ صفحه کلید که ربطی به «نام لاک» نداره...

maminsafari
30-07-2012, 09:18
برید این ابزار را بگیرید و دانلود و نصب کنید و یه بار کامل سیستم را اسکن کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط قبلش چند تا سوال دارم و لی کارای بالایی را انجام بدید در هر صورت.
1- آیا از سورس ویندوزتون مطمئنید سالمه ؟
2- نود 32 اصلی استفاده میکردید؟
3- نرم افزار درایو آپدیت دارید . مثلا از این نرم افزارها که کل درایورها را نصب میکنه؟
4- سیم کیبوردتون سالمه و کلیدهای کیبوردتون گیر نکرده ؟

اگه مشکلتون از والای بالا نبود و با ابزار ارسالی هم رفع نشد . بگید شاید بشه ریموت بررسیش کرد.

با team wiever

*Batman*
30-07-2012, 21:49
قوانین اختصاصی انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):

بند 5 : درمواردی که سیستم آلوده به ویروس شده و یا مشکوک به آلودگی هستید، درخواست خود را در بخش اورژانس سیستمهای آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح نمایید.