مشاهده نسخه کامل
: مشکل با insprion dell n5110
ببخشید من می خواهم درایور گرافیک insprion dell n5110 از طریق ابدیت my computer نصب کنم ولی میگه نصب ولی مشکل اینکه وقتی می خواهم بازی نصب کنم مثلا بازی pes میگه گرافیک شما اجازه نمیده چون گرافیک شما 64 تو رو خدا کمک کنید ویندوز من سون می باشد و 32 بیتی کمک کنید
سلام من خواهرم این لپتاپ dell inspiron n5110 core i7داره روش فقط باید ویندوز7 64بیتی نصب بشه ها من که همون موقع خرید فروشنده دی وی دی درایورهای لپتاپ بهم داد 32 بیت نصب کنی روش بعضی از درایور های سخت افزاریش اصلن گیر نمیاد :20:
هیچ راهی نیست میشه اون درایور های 32 بیتی را به من بدید اگر دارید یا جایی میشناسید برای دانلود ممنونتون میشم
هیچ راهی نیست میشه اون درایور های 32 بیتی را به من بدید اگر دارید یا جایی میشناسید برای دانلود ممنونتون میشم
قبل اینکه شما پست بدین هم خیلی تو اینترنت دنبال درایورهای 32بیتیش گشتم اما چیزی گیرم نیومد :41: سایت برای دانلود درایورهای 64بیتیش فقط دارم شرمنده
دشمنت شرمنده انشالله میرم تو کار ویندوز بیتی64
این صفحه را میشه نگاه کنید و بعد من را راهنمایی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میشه این صفحه نگاه کنید و بعد من راهنمایی کنید:
nVidia GeForce GT 525M Driver for Win7 32Bit
الان چکش کردم درایور همین کارت گرافیکی هستش که روی لپتاپه فقط نشخه 32بیتیش هستش دانلودش کنین بعد نصبش کنین ببینین مشکلتون حل میشه حجمش هم 143مگابایته
سلام
من چند روزی هست با دل 5110 مشکل پیدا کردم
وقتی کول دیسکه خودم رو قرار میدم داخل یو اس بی اخطار زیر میاد
من کول دیسک دیگه ای هم قرار دادم ولی باز همین اخطار اومد حتی بعد از فرمت هم همین اخطار میاد
لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.