PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعضی وقتا علاقه به خود زنی و آسیب دیدن پیدا میکنم

استاکس نت
29-07-2012, 13:22
اولین بار وقتی تو آزمایشگاه خون ازم گرفتن خیلی حس خوبی پیدا کردم
بعدش فهمیدیم که وقتی به خودم اسیبهای سطحی میزنم خیلی لذت میبرم
میشه راهنمایی کنین این چه بیماری هست؟

Saeed System
29-07-2012, 13:57
سلام دوست عزیز...خودزنی جرمه..اگر پلیس ببینتت کارشناسایی داره که براحت یمیفهمن خودتو زدی و خط انداختی و بازاداشت میشی...علاوه بر اینکه در شرع اسلام حرامه...

و از نظر علمی هم کلا مشکل روان یمحسوب میشه میل به خودکشی و خودزنی...من نظری ندارم بدم فقط می تونم بگم اینکارو نکنید چون از نظر یک بچه 5 ساله هم اینکار ضرر زدن به خود انسان و بده.

پسر به روانپزشک مراجعه کنید و با تنظیم سطوح شیمایی مغز با داروها ی مختلف به زندگی خود ادامه بدید....

از لحاظ منطقی..خود زنی یه آسیبه ..و وقتی انسان لذت ببره از اون حتما یه ا یکا رکه همون مغزه میتونه مشکل داشته باشه...

من دکت رنیستم ول یالان همه دنیا می دونن خودزنی کار بدیه و ضرر به خود...

با تشکر :11:

استاکس نت
29-07-2012, 22:03
سلام دوست عزیز...خودزنی جرمه..اگر پلیس ببینتت کارشناسایی داره که براحت یمیفهمن خودتو زدی و خط انداختی و بازاداشت میشی...علاوه بر اینکه در شرع اسلام حرامه...

و از نظر علمی هم کلا مشکل روان یمحسوب میشه میل به خودکشی و خودزنی...من نظری ندارم بدم فقط می تونم بگم اینکارو نکنید چون از نظر یک بچه 5 ساله هم اینکار ضرر زدن به خود انسان و بده.

پسر به روانپزشک مراجعه کنید و با تنظیم سطوح شیمایی مغز با داروها ی مختلف به زندگی خود ادامه بدید....

از لحاظ منطقی..خود زنی یه آسیبه ..و وقتی انسان لذت ببره از اون حتما یه ا یکا رکه همون مغزه میتونه مشکل داشته باشه...

من دکت رنیستم ول یالان همه دنیا می دونن خودزنی کار بدیه و ضرر به خود...

با تشکر :11:

میدونم کار بدیه البته تا حالا این کارو نکردم فقط یه همچین علاقه ای به این کار تو خودم حس میکنم
دلیلش رو نمیدونم

cool11
30-07-2012, 00:32
لطفا تا کسی سوالی می پرسه سریع همه چیز رو اسلامیزه نکنید!
نه پلیس بیکاره که کسی رو وارسی نه کسی بیکاره که خودش رو به پلیس! نشون بده.
از نقطه نظر اسلامی هم بخواهید نگاه کنید "ضرر معتنا به" مجاز نیست
بله درسته که حتی ضرب و شتم خفیف در حد قرمز شدن هم دیه داره ولی اگه کسی بگه بیا منو بزن من خوشم میاد یه بحث دیگه است.
روانشناسی و علمی بودنش هم چیزی نیست به صرف یه ادعا بشه قبولش کرد .
خیلی از مسائل این چنینی رو اوایل اختلال و نابهنجاری می دونستن ولی کم کم تاییدش هم کردن!
امیدوارم کسی این جملات رو علیه چیزی قلمداد نکنه!

استاکس نت
30-07-2012, 08:40
خوب کسی میدونه آیا این جز علایم بیماری های روانیه

morsadr
30-07-2012, 17:48
اولین بار وقتی تو آزمایشگاه خون ازم گرفتن خیلی حس خوبی پیدا کردم
بعدش فهمیدیم که وقتی به خودم اسیبهای سطحی میزنم خیلی لذت میبرم
میشه راهنمایی کنین این چه بیماری هست؟

دوست عزیز این مساله یک مشکل روحی بنام مازوخیسم می باشد که فرد تمایل به خود آزاری دارد . توصیه به مراجعه به روانپزشک می شود

cool11
30-07-2012, 22:38
مازوخیسم یک پارافیلیا ست و از قضا توی لیست اختلالات روانی انجمن روانپزشکان آمریکا هم نیست

اگر همون طور که گفتید ، مسئله ای نیست که خوره روحتون بشه و وسواس در شما ایجاد کنه ، چیز مهمی نیست

نمیدونم که آیا سابقه روان رنجوری داشتید یا نه

در هر صورت کاری که روانپزشک های ایران می کنن فقط تجویز دارو ئه بدون اینکه بخوان مشکل رو اساسی حل کنن (اگر اصولا مشکلی باشه)

بله اگر کسی به حد پرخاشگری شدید و جنون برسه چاره ای جز استفاده از دارو نیست ، اون هم نه به عنوان درمان ، که مقدمه ش

اگر براتون مقدوره و مهمه به روانشناس مراجعه کنید ( و نه روانپزشک و یا روانکاو)

استاکس نت
08-08-2012, 22:49
مازوخیسم یک پارافیلیا ست و از قضا توی لیست اختلالات روانی انجمن روانپزشکان آمریکا هم نیست

اگر همون طور که گفتید ، مسئله ای نیست که خوره روحتون بشه و وسواس در شما ایجاد کنه ، چیز مهمی نیست

نمیدونم که آیا سابقه روان رنجوری داشتید یا نه

در هر صورت کاری که روانپزشک های ایران می کنن فقط تجویز دارو ئه بدون اینکه بخوان مشکل رو اساسی حل کنن (اگر اصولا مشکلی باشه)

بله اگر کسی به حد پرخاشگری شدید و جنون برسه چاره ای جز استفاده از دارو نیست ، اون هم نه به عنوان درمان ، که مقدمه ش

اگر براتون مقدوره و مهمه به روانشناس مراجعه کنید ( و نه روانپزشک و یا روانکاو)

بله سابقه افسردگی شدید و وسواس فکری عملی داشتم
العان افسردگیم رو با مصرف دارو تحت کنترل در آوردم تا حدودی
و یه مشکل دیگه بدبینی شدیدی به همه چیز و همه کس دارم
به نظرتون روانپزشک یا روانشناس باید برم؟یا هردوشون

cool11
09-08-2012, 11:09
بله سابقه افسردگی شدید و وسواس فکری عملی داشتم
العان افسردگیم رو با مصرف دارو تحت کنترل در آوردم تا حدودی
و یه مشکل دیگه بدبینی شدیدی به همه چیز و همه کس دارم
به نظرتون روانپزشک یا روانشناس باید برم؟یا هردوشون

به نظر من پیش روانشناسی برید که تخصصش شناخت درمانی باشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-08-2012, 22:50
اولین بار وقتی تو آزمایشگاه خون ازم گرفتن خیلی حس خوبی پیدا کردمبعدش فهمیدیم که وقتی به خودم اسیبهای سطحی میزنم خیلی لذت میبرم میشه راهنمایی کنین این چه بیماری هست؟
سلام .
سهم معنویات در زندگی شما چقدر هست ؟
بنظرتون کم رنگ شدنِ معنویات میتونه نقشی در اینجور مشکلات داشته باشه؟

استاکس نت
17-08-2012, 23:11
سلام .
سهم معنویات در زندگی شما چقدر هست ؟
بنظرتون کم رنگ شدنِ معنویات میتونه نقشی در اینجور مشکلات داشته باشه؟

معنویات خیلی پررنگه تو زندگی من
بعید میدونم دلیلش این باشه
مثلا وقتی یه خانوم بی حجاب رو می بینم حالم خیلی بد میشه

shabe.saket
17-08-2012, 23:18
فرمایش morsadr عزیز رو گوش کنید و سعی در درمان برایید
البته مازوخیسم نیست مال شما با این چیزی که میگید ولی نزدیک به مازوخیسم میشه

بنظر من خودت در جهت اصلاح این ناهنجاری روانی سعی کن
روانشناس بیشتر میتونه بهت کمک کنه

Переклад не
17-08-2012, 23:51
معنویات خیلی پررنگه تو زندگی من
بعید میدونم دلیلش این باشه
مثلا وقتی یه خانوم بی حجاب رو می بینم حالم خیلی بد میشه

دوست عزیز این احساس شما نسبت به فرد بی حجاب بیانگر معنوی بودن شما نیست(اصلا چه ربطی داره)
شما از این کاری که میکنید(همون زخمی کردن خودتون) لذت میبرید .اینکار یک کار استثناییه و تو رفتار عادی و همیشگی یک فرد دیده نمیشه یا کم دیده میشه پش اسمشو میذاریم یه مسئله ی نادر و غیر طبیعی .
این پرس و جو کردن شما و پیگیر بودنتون هم نشون میده در اصل نمیخواید این کارو ادامه بدید چون از نظر شما هم غیر طبیعیه.و این نشونه ی خیلی خوبیه.بهتره خیلی تخصصی تر برخورد کنید و اونم با مراجعه به یک روانشناس محقق میشه

A M ! N
07-10-2012, 15:33
جالبه ، من هم این مشکل رو دارم اما چرا....:23: مثلا همین زخمی کردن و یه سری کارای دیگه..
اما به نظرم اختلال روانی نداشته باشم حداقل این چیزیه که خودم حس میکنم.

A M ! N
10-10-2012, 22:53
یکم جستجو کردم دیدم فقط خودم اینطوری نیستم : )))) خیلی ها اینطورین ولی هیچکس این رو جدی نمیگیره.
به نظر من هم مهم نیست یعنی چیز خاصی نیست که بخاطرش برم دکتر...:sq_20: