PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ظاهرا فن لپتاپم کار نمی‌کند (Dell Vostro 1500)

Honradez
29-07-2012, 01:07
سلام.

من لپ تاپ Dell Vostro 1500 دارم. اخیرا بنظر میرسه بطور غیرعادی زیرش داغ میشه. با نرم افزار CPUID hardware monitor چکش کردم دمای سی پی یو 71 درجه سانتیگراد بود، و هسته‌های سی پی یو 66 و 72 درجه. بنظر دمای بالایی میرسه. البته موقعی که نرم افزار دما رو اندازه میگرفت، هیچ برنامه دیگری باز نبود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا این دما (بخصوص برای سی پی یو و مادربورد) بالا هستش یا عادیه.

البته مدتی هستش که Windows Explorerام پیغام Don't Send میده گهگاه (ویندوز 7 هستش). یکی دو بار هم پیغام صفحه آبی مرگ (blue screen of death) داد. نمیدونم این مشکل هم به مشکل گرماش ربط داره یا نه.

بهرحال متشکر.

qwertym
29-07-2012, 06:33
برای سی پی یو دما از 45 تا 70 عادیه

Honradez
29-07-2012, 13:49
خب پس اون 72 غیرعادیه. مادربورد که 71 هست چطور؟

البته اینها در شرایطیه که هیچ برنامه‌ای (مثلا google chrome) باز نبود.

Honradez
04-08-2012, 14:15
ممنون میشم پاسخم رو بدید.

musa
04-08-2012, 15:53
سلام
دما بالا هست اگه در زمان بیکاری باشه ،البته اگه محیط جاییکه لپ تاپ باشه دمای بالایی داشته باشه تاثیر داره ولی با این دما فن سرعت بیشتری داره و صداش مشخص میشه.
اگه فن کار نکنه و اگه خروجی هوا نداشته باشه مشخص میشه و صفحه آبی هم میتونه ناشی از این مشکل باشه.

توصیه میشه تا آسیبی به قطعات نرسیده با مراجعه به نمایندگی های معتبر چک بشه.

LightningII
04-08-2012, 18:12
T7250 توی 100 درجه کرش میکنه . ولی دمای فعلیش خیلی بالاست . core2 نباید اینقدر بیخود داغ باشه . مشکلش حاده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببرید یه تعمیرگاه تخصصی لپ تاپ تا بازش کنند و تمیزکاری داخل فنش رو انجام بدهند و خمیر سیلیکن راهم عوض کنند . اگه مشکل دیگری هم داره رفع کنند .
هیچوقت روی فرش و پا و سطوح کثیف نذارید....