ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات لپ تاپ Dell Inspiron 5110 T

temadt
28-07-2012, 23:48
سلام دوستان ، من میخوام نهایت 1550 هزینه کنم و لپتاپ بخرم ، بر طبق نیازهام ( اینترنت که همیشه،فیلم و سریال،گیم هر از گاهی ) سرچ کردم و به این مدل دل 5110 T رسیدم ، کم کم داشتم مطمین میشدم که همینو میخوام که تو 1-2 تا پست همینجا دیدم که گفتن خیلی بده و به عنوان زباله دل هم خطاب میشه گاهی و اینکه خریدش ریسکه چون خرابیش زیاده ! دودل شدم :13:! از یه مغازه دار هم پرسیدم گفت خوبه و این حرفا !
اینم مشخصاتش :
CPU : Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 1 TR GB SATA / LED: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT525M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و بگید که دقیقا مشکلاتش چیه ؟ چیش خراب میشه که خریدش ریسکه !؟ ( البته من خوب ازش نگهداری میکنما ! )
تنکیو وری ماچ !!ببخشید که سرتون رو هم درد آوردم !

HITB0Y
28-07-2012, 23:57
هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست و هیچ گرونی ای بی حکمت نیس!باور کن...

temadt
29-07-2012, 20:12
هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست و هیچ گرونی ای بی حکمت نیس!باور کن...

خب سونی که 400 تومن گرونتره ، مشخصه که داره پول مارک میگیره دیگه! دل همیشه ارزون بوده!ولی ارزونیش واقعا بی دلیله و گرونی سونی هم بنظرم واقعا بی حکمته !

mehrdad8086
30-07-2012, 21:12
سلام دوستان ، من میخوام نهایت 1550 هزینه کنم و لپتاپ بخرم ، بر طبق نیازهام ( اینترنت که همیشه،فیلم و سریال،گیم هر از گاهی ) سرچ کردم و به این مدل دل 5110 T رسیدم ، کم کم داشتم مطمین میشدم که همینو میخوام که تو 1-2 تا پست همینجا دیدم که گفتن خیلی بده و به عنوان زباله دل هم خطاب میشه گاهی و اینکه خریدش ریسکه چون خرابیش زیاده ! دودل شدم :13:! از یه مغازه دار هم پرسیدم گفت خوبه و این حرفا !
اینم مشخصاتش :
CPU : Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 1 TR GB SATA / LED: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT525M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و بگید که دقیقا مشکلاتش چیه ؟ چیش خراب میشه که خریدش ریسکه !؟ ( البته من خوب ازش نگهداری میکنما ! )
تنکیو وری ماچ !!ببخشید که سرتون رو هم درد آوردم !
هرچند اینجا جای سوال نو راهنمایی نیست و مدیریت محترم به بخش مربوطه منتقل کنن ولی ...
دوست من ...سعی کن زیاد به این مدل فکر نکنی .دستگاه های خوبی نیستن و بردهای بسیار نازک و حساس و بعضا غیر قابل تعمیر دارن.زیاد مهمونت نیست و ایرادات بسیاری دارن .منجمله گرمای زیاد و خرابی چیپ گرافیک.
به عنوان تعمیر کار بهتون می گم این موضوع رو...
با این پول انتخابهای بهتری نیز داری.ممکنه ایسوس i5 بگیری ولی کیفیت فراتر از این مدل گیرت میاد.

یا حق