temadt
28-07-2012, 23:48
سلام دوستان ، من میخوام نهایت 1550 هزینه کنم و لپتاپ بخرم ، بر طبق نیازهام ( اینترنت که همیشه،فیلم و سریال،گیم هر از گاهی ) سرچ کردم و به این مدل دل 5110 T رسیدم ، کم کم داشتم مطمین میشدم که همینو میخوام که تو 1-2 تا پست همینجا دیدم که گفتن خیلی بده و به عنوان زباله دل هم خطاب میشه گاهی و اینکه خریدش ریسکه چون خرابیش زیاده ! دودل شدم :13:! از یه مغازه دار هم پرسیدم گفت خوبه و این حرفا !
اینم مشخصاتش :
CPU : Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 1 TR GB SATA / LED: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT525M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و بگید که دقیقا مشکلاتش چیه ؟ چیش خراب میشه که خریدش ریسکه !؟ ( البته من خوب ازش نگهداری میکنما ! )
تنکیو وری ماچ !!ببخشید که سرتون رو هم درد آوردم !
اینم مشخصاتش :
CPU : Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 1 TR GB SATA / LED: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT525M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید و بگید که دقیقا مشکلاتش چیه ؟ چیش خراب میشه که خریدش ریسکه !؟ ( البته من خوب ازش نگهداری میکنما ! )
تنکیو وری ماچ !!ببخشید که سرتون رو هم درد آوردم !