ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : @@------ میخوام کتابخوان بخرم کمک کنید

armenak
28-07-2012, 17:13
سلام
میخوام بخرم ولی نمیدونم چی
برای مادرم میخوام میخواد کتاب فارسی بخونه پس ساپورت فارسیش میخوام خوب باشه
این چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم رنگیه هم همه جور فرمت رو ساپورت میکنه هم 7 اینچه هم قیمتش 200 تومنه
قیمتش میخوام همین حدود باشه زیاد نمیخوام هزینه کنم ولی میخوام تو زوم کردن pdf های فارسی و رونی اسکرول و ورق زدن صفحات مشکلی نداشته باشه
نه میخواد باهاش بازی کنه نه اینترنت بره پس سیستم عامل اندروید! نداشته باشه

armenak
30-07-2012, 13:17
دوستان کمک کنید>>>>>>>>>>>

armenak
30-07-2012, 13:17
دوستان کمک کنید>>>>>>>>>>>

mahmoud_bahal
08-08-2012, 00:23
بهترین پیشنهاد خرید تبلته ... کتابخوان برای فارسی ارزش نداره من خودم یه سونی داشم اصلا خوب نیست الان یه تبلت ارنوا دارم به راحتی کتاب فارسی میخونم با زوم عالی

haniballecter1
26-01-2013, 11:42
سلام
میخوام بخرم ولی نمیدونم چی
برای مادرم میخوام میخواد کتاب فارسی بخونه پس ساپورت فارسیش میخوام خوب باشه
این چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم رنگیه هم همه جور فرمت رو ساپورت میکنه هم 7 اینچه هم قیمتش 200 تومنه
قیمتش میخوام همین حدود باشه زیاد نمیخوام هزینه کنم ولی میخوام تو زوم کردن pdf های فارسی و رونی اسکرول و ورق زدن صفحات مشکلی نداشته باشه
نه میخواد باهاش بازی کنه نه اینترنت بره پس سیستم عامل اندروید! نداشته باشه

سلام دوست عزیز اینی که شما لینک دادید صفحه اش ال سی دی هستش ولی ای بوک ریدرها ink هستند نه LCD لذا در صورت مطالعه زیاد میتونه چشم رو اذیت کنه و از این بابت با تبلت فرقی نداره.
رو این اساس پیشنهاد من یا خرید تبلت یا خرید ebook reader هستش که هم LCDنباشه وهم مشخصات مد نظرتون رو داشته باشه
با تشکر

Reza31001
26-01-2013, 12:18
البته تاپیک مال 6 ماه پیشه ولی برای دوستانی که بعدا میخوان بخرند و این تاپیک رو میخونن

برای آشنایی با E-reader ها تاپیک زیر رو مطالعه کنید (مربوط به دو سال قبله ولی برای شروع اطلاعات مفیدی داره)
ebook reader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم قصد خرید داشتید با توجه به اینکه کتابخوان چندان تو بازار پیدا نمیشه ( یا مثل همین گزینه ای که در پست بالا اشاره شد دارای صفحات lcd هستن و عملا اسمشون کتابخوان نیست!) بهتره از سایتهایی نظیر سایت زیر استفاده کنید
ereader shop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

waltz
26-01-2013, 12:35
ببینید دوست عزیز الان مثل سابق ایبوک ریدر‌ها طرفدار ندارن، با ورود تبلت‌ها فروش این گجت‌ها و تولیدشون اومده پایین، Energy Book بدرد نمی‌خورن اگه می‌خوای بگیری برو سراغ محصولاتِ آمازون کیندل فایر یا مدل‌ها ارزونترش، الان با تولید سرسام آور تبلت‌های اندرویدی دیگه کمتر کسی می‌ره سراغ ایبوک ریدر ولی اگه خواستید بگیرید حتما مدل‌هایی رو انتخاب کنید که فرمت pdf و epub رو ساپورت کنه همشون می کنن، حتما تست کنید پی دی اف فارسی به چه نحوی درش نمایش داده می‌شه دیده شده بعضی از مدل‌های کیندل و سونی با این فرمت مشکل داشتن، ۶ یا ۷ اینچی رو انتخاب کنید، در هر صورت مدل‌های ارزون رو باید از نزدیک دید! Energy Book رو باهاش کار نکردم ولی با توجه به قیمتی که داره گزینه مناسبی برای مادر شما خواهد بود

ali-konkor
08-02-2013, 01:22
بوک ریدر خیلی قدیمیه
برین سراغ تبلت ها
اونا براحتی کار بوک ریدر ها رو انجام میدن