PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا 1.5 یا1.6 با این مشخصات

esyo
28-07-2012, 16:15
با سلام و خسته نباشید. خواهر بنده قصد خرید لپ تاپ داره و من هرچی بهش گفتم صبر کن تا یک تبلت برات بخریم صبر نکرد. رشته اش پرستاری است. کاربرد در حد اینکه یک فایل آفیس باز بکنه و توی اینترنت یک دوری بزنه و نهایتا فیلم ببینه. مهمترین خواسته این هست که کیفیت تصویر بسیار خوب باشه و انداره اون 15 تا 17 اینچ باشه رنگ:سفید باشه بهتر هست سی پیو: بین I5 و I7 باشه مشکلی نیست.ترجیحا I7 باشه بهتر هست. رم: 4 گیگ کفایت می کنه. هارد:500 به بالا باشه و دور بالا باشه(7200 دور)(اگر حجم هارد پایین بود و دور بالا بود اشکالی نداره) وزن:هرچه کمتر بهتر ولی اگر بقیه قابلیت ها خوب باشه وزن زیاد مهم نیست. گرافیک:در حدی بالا نباشه(یعنی برای بازی نمی خواهیم.ولی بازی های روز را حداقل اجرا بکنه و مشکلی نداشته باشه) امکانات:LAN-HDMI-WIFI-Card Reader-Usb - Webcam سیستم عامل:اصلا مهم نیست و اگر نداشته باشه خیلی بهتر هست!(پول اضافه بابت چی بدم؟!) باتری:فکر کنم همون 6 سل کفایت بکنه. برند:ترجیحا سونی و اچ پی باشه.ولی اگر از برند های دیگه مدلی رو می شناسید که با اون کار کردید و راضی هستید رو معرفی کنید.(لپ تاپ خودم رو تقریبا 3 یا 4 سال پیش گرفتم.dell studio xps 1640 و خیلی راضی هستم ولی برای بقیه دوستانم که دل خرید کردم اصلا راضی نبودند) بودجه:1500 تا 1600 تومان(اگرکمتر شد هم اشکالی نداره .مثلا 1300 شد بقیه اش رو امکانات دیگه مثل کیف و هارد خواهم خرید) 1)ممنون میشم با این بودجه و امکانات یک لپ تاپ خوب معرفی کنید. 2)آیا لپ تاپ یا اولترا بوکی هست که با این قیمت صفحه لمسی باشه؟(وکیفیت تصویر و قابلیت لمسی بودنش هم خوب باشه)اگر بود ممنون میشم معرفی کنید.

Highbury
28-07-2012, 17:11
لبتابی که برای شما مناسب باشه با زیر 900تومان هم میشه خرید ! با این حال ...
شما میتونید لنوو z580 را تهیه کنید

acer v3 571 هم لبتاب خوبی هست.

اما زد 580 عمومی پسندتره. مثلا صفحه بهتر برای فیلم دیدن، کیبورد خوب برای تایپ کردن، سیستم تهویه خوب، صدای اسپیکر بلند و باکیفیت، کیفیت ساخت بالا و محکم و ...
با دو سا لگارانتی سازگار ارقام+کیف+موس +آنتی ویروس ارجینال
حدود 1380 گویا باید باشه

esyo
28-07-2012, 23:40
با تشکر از شما دست عزیز
2 خواسته داشتم
1)با قیمت 900 تومان اگر گزینه ای رو مد نظر دارید معرفی کنید.
2)چرا ازبرند اچ پی وسونی چیزی معرفی نکردید؟(هرچند که دنیا محل رقابت و پیشرفت هست ولی 4 سال پیش لپ تاپ های ایسر و ایسوز رو می گفتن خیلی گیفیت پایین هست.آیا هنوز هم به همین شکل هست؟)
با تشکر

Highbury
29-07-2012, 00:00
با تشکر از شما دست عزیز
2 خواسته داشتم
1)با قیمت 900 تومان اگر گزینه ای رو مد نظر دارید معرفی کنید.
2)چرا ازبرند اچ پی وسونی چیزی معرفی نکردید؟(هرچند که دنیا محل رقابت و پیشرفت هست ولی 4 سال پیش لپ تاپ های ایسر و ایسوز رو می گفتن خیلی گیفیت پایین هست.آیا هنوز هم به همین شکل هست؟)
با تشکر
دوست من با شرایطی که شما عنوان کردین شما یه لبتاب دم دستی میخواهید
اینطور نیست که فلان لبتاب برای این کار و صنف ساخته شده و همینطور...
اچ پی و سونی چیز مناسبی باتوجه به خواسته های شما در آن محدوده قیمت نداشتند
برای حدود 1400 اون دومدلی که گفتم جز خوبهاست. اصلا شما در اون رنج هر لبتابی از هربرندی که بگیرید پشیمان نمیشوید چون استفاده ی شما یه چیز دم دستی هست و تخصصی نیست.
تو این دوره که خرما کیلویی 5600 شده و شبکه ی بازار هم بلای جان ماها شده باید به فکر جیب بود.
-------
زیر 1 تومان شما میتونید سامسونگ e5z با کانفیگ ci3 تهیه کنید که لبتاب خوبی هست
با اینکه 15 اینچ هستید اما در بدنه ی جمع و جوری جاشده و فضاهای اضافی حذف شده
وزنش 2300 گرم هست. معمولا 15 اینچ ها 2700 گرم هستند .
2 سال گارانتی هورداد رایان
کیفیت ساخت خوب
صفحه نمایش مات و با کیفیت قابل قبول
کیبورد کامل
صدای نسبتا خوب
زیبایی هم که سلیقه ای هست.

شخصا از هر برندی که مدل مناسبی را در رنج قیمتی که خریدار بخواهد و باتوجه به نیازش باشه پیشنهاد میدم. و معمولا بین برندها حساسیت زیادی ندارم و مهم الویتهاست.
چون نام کمپانی یه چیزی هست که پشت لبتاب درج شده ...

esyo
29-07-2012, 02:40
با تشکر و ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.
چند سوال:

Samsung 300 E5Z A05 34500 که گرافیک 3000 HD داره آیا برای دیدن فیلم های فول اچ دی مناسب هست؟ و سی پیو اون برای بازی های معمولی و به روز کفایت خواهد کرد.؟
فرق این دو مدل در چیست؟ Samsung 300 E5Z S03 54510 و 54510 Samsung 300 E5Z S01 و کدام یک بهتر است؟(فکر می کنم سی پیو و مانیتورشون فرق کنه ولی در اینترنت به نتیجه ای نرسیدم)
مدل z580 دارای 4 گیگ رم Single Channel است در حالی که z570 دارای 6 گیگ رم Dual Channel است.آیا این تاثیر زیادی دارد؟یعنی اینکه مدل قدیمی کانفیگ بهتری داشته باشد؟
z570 یا z570 دارای بلوری است؟

esyo
29-07-2012, 02:40
تکراری پاک شود

r4deon
29-07-2012, 16:10
باید اولویت بندی کنید.اگر یک چیزی می خواهید که هم تبلت باشد هم نت بوک باید قید خیلی از چیزهای دیگر را بزنید(مثلا" سایز 15 تا 17) چون همه ی دیوایس هایی که هم لمسی اند هم کیبرد دارند سایز کوچکتری،13 به پایین دارند.
اگر اولیتتان لمسی بودن است دو انتخاب دارید.
یکی Asus Transformer TF700T که هم تبلت است هم داک کیبرد به آن متصل می شود.و دارای سیستم عامل آندروید و 32 یا 64 گیگ حافظه است.سایز اسکرین هم 10.1،قیمت هم 1350 حدودا"!البته مدل های جدیتری از این نوع هم د راهند.
گزینه ی دیگر خرید از سری x لنوو است که البته فکر کنم قیمت بالاتری از چیزی که مدنظرتان هست دارند.ولی سیستم عامل آن ویندوز ،هارد 320 و ... هم قلم مخصوص لمسی دارد هم کیبورد هم کیفیت ساخت بی نظیر.
اینجا را ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می توانید از سازگار قیمت بگیرید.
ولی اگر از این ها صرف نظر کردید و قصدتان لپ تاپ بود.اگر اولویت صفحه نمایش است می توانید یک مدل full hd از asus بردارید مثل n53sv!را در نظر داشته باشید.در صورت خرید توجه کنید که حتما" فول اچ دی باشد.ولی اگر اولویتتان قطعات بالاتر است z580 گزینه ی خوبی است و حدود 200 تومان هم ارزانتر از مدل قبلی.

artyst
30-07-2012, 17:49
لنوو z580 بهتره

ahmad_izrayil
01-08-2012, 05:11
سلام وآقا یکی در مورد Fujitsu LifeBook SH-531-A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه اطلاعاتی بده تو این رنج قیمت 1500 بهتر از این لپتاپ چی داریم؟ظاهرا این نسبت به قیمتش از hp probook سر تره .این و بگیرم به نظرتون ضرر نکردم؟اینم بگو واسه گیم نمیخوام.

هرکی اطلاعاتی در مورد فوجیتسو داره کمکم کنه . ممنون میشم.

الف.ت
14-08-2012, 17:08
لبتابی که برای شما مناسب باشه با زیر 900تومان هم میشه خرید ! با این حال ...
شما میتونید لنوو z580 را تهیه کنید

acer v3 571 هم لبتاب خوبی هست.

اما زد 580 عمومی پسندتره. مثلا صفحه بهتر برای فیلم دیدن، کیبورد خوب برای تایپ کردن، سیستم تهویه خوب، صدای اسپیکر بلند و باکیفیت، کیفیت ساخت بالا و محکم و ...
با دو سا لگارانتی سازگار ارقام+کیف+موس +آنتی ویروس ارجینال
حدود 1380 گویا باید باشه
سلام
سري y از سري z بهتر نيست؟