مشاهده نسخه کامل
: ادیوس 5 بهتره یا 6؟
baran!!!
28-07-2012, 13:30
من از چند تا تدوینگر شنیدم که ادیوس 5 بهتر از 6 هست ولی برای من که با فایل های حجیم کار می کنم و ادیوس 6 قابلیت proxy داره کار با 6 راحت تره.
ولی می خوام بدونم مزیت ادیوس 5 نسبت به نسخه ی 6 چیه که ادیوس 5 رو بهتر می دونن؟
اگر کسی اطلاعی داره منتظرم.
قبلا ممنون
imangholami
17-09-2012, 23:48
salam baran jan . bebin chandta nokte hast ke kheiliharo majbur karde ba hamun Edius 5.50 kard konan 1 inke crack khubi vase edius 6 montashe nashode yani ehtemale paridane theme windows dar moghe kar ba edius 6 ziade ke dar windows 7 bishtar be cheshm miad 2 inke .newblue tuye edius 6 khub sazgar nist 3 inke ba bishtare pluginha mesle adoreg ya vitacent mach nist yani dar moghe kar ba in pluginha ehtemale paridane edius ziade ke bar migarde be hamun crackesh vali man khodam az edius 6.03 Estefade mikonam kheili raziad vali pishnahade man ham edius 6 hast chon........... MOAFAGH BASHIN
salam baran jan . bebin chandta nokte hast ke kheiliharo majbur karde ba hamun Edius 5.50 kard konan 1 inke crack khubi vase edius 6 montashe nashode yani ehtemale paridane theme windows dar moghe kar ba edius 6 ziade ke dar windows 7 bishtar be cheshm miad 2 inke .newblue tuye edius 6 khub sazgar nist 3 inke ba bishtare pluginha mesle adoreg ya vitacent mach nist yani dar moghe kar ba in pluginha ehtemale paridane edius ziade ke bar migarde be hamun crackesh vali man khodam az edius 6.03 Estefade mikonam kheili raziad vali pishnahade man ham edius 6 hast chon........... MOAFAGH BASHIN
اینکه شما میگی با با پلاگین ها خوب سازگار نیست قبول ندارم من خودم نسخه 6.2 رو دارم و تمام پلاگین ها رو از ادوریج بگیر تا بوریس رد و ویتاسن و هروگلیف و نیو بلو و ..... همه رو دارم و نصب کردم و هیچ مشکلی اعم از پریدن ادیوس ندارم و اینکه میگن ادیوس 5.5 بهتره بخاطر اینه که تو ادیوس 6 تعداد باگها زیاده و یکسری از کارتها رو ساپورت نمیکنه و اون هم به خاطر اینه که ادیوس 6 به شرکت grass vally فروخته شده و تا بخواد بیاد درست بشه یه مدت زمان میبره و همین هم شده که تو نسخه 6.5 تعداد باگهایی که داشت کمتر شده و تونسته اکثر کارتها رو ساپورت کنه به نظر من تو نسخه 7 همه این مشکلات برطرف میشه و همه از ادیوس 5 میپرن تو 7 البته این نظر منه
دوم اینکه میگید کرک خوبی برای نسخه 6 نیومده رو قبول ندارم چون خودم دارم استفاده میکنم فقط اینو میدونم که هنوز کرک درست و حسابی برای نسخه 6.5 نیومده و خیلی ها با نسخه 6.5 مشکل دارن حتی با نصبش به نظر من که نسخه 6.2 فعلا بهترین نسخس .........
موفق باشید
majidtorabkhani
25-05-2013, 02:26
سلام من هم عقیدم اینه که ادیوس 6 بهتره بخاطر. امکانات جدیدش یه سری مشکلات آن اساپورتی داره که می شه تحملش کرد
nima_effat
15-01-2014, 00:26
این چه سوالیه یعنی هنوز کسی هست با 5 کار کنه
majid0307
23-01-2014, 23:45
به جرات میتونم بگم که برای سریعتر انجام دادن کار ادیوس 5.5 بهترین گزینه هستش
به دلایل زیادی که فرصت ندارم اینجا بنویسم
اما پیشنهاد میکنم هر دو را نصب کنید و با هردو کار کنید اگر کارتون زیاد باشه و وقتتون کم خواهید دید که ادیوس 5 گزینه مناسبتری است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.