ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفتن تصویر مانیتور

mohammadmother
27-07-2012, 19:42
سلام
من یه مشکلی دارم فکر کنم از کارت گرافیک باشه
وقتی سیستم رو که روشن می کنم بعد از اینکه در حدود نیم ساعت می گذره بهو صفحه ی مانیتور خاکسنری می شه وتصویر در هم خط دار نمایش داده می شه ولی سیستم کارشو انجام می ده مثلا اگر داشت آهنگ می خوند به خوندنش ادامه می ده من برای رفع مشکل مجبورم تا مانیتور رو خاموش کنم تا مثلا صفحه ی مانیتور خنک شه بعد که ده دقیقه از خاموش بودن مانیتور می گذره بعد که روشنش می کنم خوب می شه ولی بعد از نیم ساعت یا کمتر دوباره اون مشکل به وجود میاد
با تشکر

EXTREME
27-07-2012, 20:06
باید اول از همه مانیتور و کابل دیتا چک بشه
اگه مشکلی نبود درایور گرافیک رو آپدیت کنید و با یک گرافیک دیگه سیستم رو تست کنید
مانیتورتون crt است ؟

mohammadmother
01-08-2012, 12:30
باید اول از همه مانیتور و کابل دیتا چک بشه
اگه مشکلی نبود درایور گرافیک رو آپدیت کنید و با یک گرافیک دیگه سیستم رو تست کنید
مانیتورتون crt است ؟

کابل دیتا رو چه جوری چک کنم؟
مانیتورم LCD سامسونگ مدل B1730 هست
کارت گرافیکم هم GForce MX 4000 هست

yoshij
01-08-2012, 14:19
کابل دیتا رو چه جوری چک کنم؟
مانیتورم LCD سامسونگ مدل B1730 هست
کارت گرافیکم هم GForce MX 4000 هست
سلام
شما بهتره که اول سیستم تو با یه منیتور دیگه چک کنی . احتمال 90 % مشکل از lcd شما ست نه از کارت گرافیکی .

mohammadmother
01-08-2012, 15:38
سلام
شما بهتره که اول سیستم تو با یه منیتور دیگه چک کنی . احتمال 90 % مشکل از lcd شما ست نه از کارت گرافیکی .

من خودم فکر می کنم از سیستم باشه چون چند وقتی هست که سرعت سیستم کند شده و مثلا موقع خاموش کردن سیستم وقتی روی استارت کلیک می کنی تا shut down کنی سیستم کلا هنگ می کنه یا مثلا Recycle Bin کلا نیست و delete شده

EXTREME
01-08-2012, 18:51
من خودم فکر می کنم از سیستم باشه چون چند وقتی هست که سرعت سیستم کند شده و مثلا موقع خاموش کردن سیستم وقتی روی استارت کلیک می کنی تا shut down کنی سیستم کلا هنگ می کنه یا مثلا Recycle Bin کلا نیست و delete شده

اولین کاری که باید بکنید چک کردن با یک مانیتور دیگست
درست نشد ببرید رو نصب ویندوز و درایور گرافیک رو آپدیت کنید
درست نشد گرافیک و پاور باید چک بشه