مشاهده نسخه کامل
: نمیدونم چه ویروسیه اصلا چیه لطفا کمکم کنید
باسلام به دوستان محترم
نمیدونم این چه ویروسیه فقط دهن منو صاف کرده یک بار هم تو ویندوز قبلیم سراغم اومد ولی نتونستم مقاومت کنم و مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم الان هم بعد از دوماه تعویض ویندوز به سراغم اومده نمیدونم شاید از یه نرم افزاری باشه که نصب کردم خلاصه نمیدونم چیه خواهش میکنم کمکم کنید
در ضمن این ویرووس به این پوشه که تصویرشم گذاشتم میره حتی به صورت دستی هم که پاک میکنی پاک میشه ولی بازم میاد البته بیشتر موقعی آنتی ویروسم اخطارش رو میده که میخوام یه برنامه ای رو باز کنم خلاصه نمیدون چیه کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
از اونموقعی که فروم تغییر کرده ما که نتونستیم یه عکس آپولود کنیم یا بزارم اینجا حالا هم که به مشکل خوردیم و باید عکس بزارم موندیوم چی کار کنیم بگذریم خلاصه آدرس عکس اینه : فقط جای خالی بنویسید وطن دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس جای دیگه گزاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این ویروس نیست یه تروجان هست که البته آنتی شناسایی کرده
با یه آنتی تروجان می تونید راحت حذفش کنید
البته با این آنتی کوچیک هم می تونی پاکش کنی ولی توصیه می کنم یه آنتی تروجان دیگه و معتبر استفاده کنی
asrit.net
27-07-2012, 20:38
اگر اين تروجان محدوديت هايي براي سيستم شما ايجاد كرده اند مي توانيد توسطنرم افزار RRT مي توانيد برطرف كنيد.
maminsafari
27-07-2012, 21:30
اینقدر خودتون را خسته نکنید این اویرای بی خود هم بزارید کنار . شد انتی ویروس .
این کارا بکنید . فایل را بگیر بعد با کد اکتیوش کن یه اسکن میکنه بعد با اسکن بعدی پاک میکنه . کارش درسته . اگه پاک نکرد یا تشخیص ندادش هم یه ابزار میدم باهاش یه ریپورت بگیر و اپلودش کن.
SAA4-WRSM-95EC-F2F7-FF82
ابزار برای ارسال ریپورت . لطفا یه نسخش را از دستکتاپ برامون ارسال کنید.
ممنون از راهنمایی های شما دوستان ولی عملی نشد هیچکدومش جواب نداد از این طرفم این آنتی ویروسم هر یک دقیقه یکبار پیام میده خلاصه حوصلمو سر برده فقط میخواستم ببینم اگه تروجانش زیاد خطری نیست از طریق آنتی ویروسم دیسیبلش کنم تا گیر نده اگرم که خطریه که ویندوزش رو عوض کنم
ممنون از راهنمایی های شما دوستان ولی عملی نشد هیچکدومش جواب نداد از این طرفم این آنتی ویروسم هر یک دقیقه یکبار پیام میده خلاصه حوصلمو سر برده فقط میخواستم ببینم اگه تروجانش زیاد خطری نیست از طریق آنتی ویروسم دیسیبلش کنم تا گیر نده اگرم که خطریه که ویندوزش رو عوض کنم
چرا اتفاقا بسیار هم خطرناک است
برای پاک کردن این ویروس ابتدا وارد Safe Mode With Networking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شوید
تاپیک Norton Power Eraser رو مطالعه کنید و کار با آن را یاد بگیرید
تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حال در سیف مود با نرم افزار بالا اسکن کنید و فایل های پیدا شده را پاک کنید ( دقت کنید فایل های پیدا شده فایل های مورد نیاز شما مثل کرک و غیره نباشد )
سلام دوست عزیز. اگه اشتباه نکنم این ویروس 1 سال پیش نصیب من شده بود. اون موقع من avast داشتم و یکدفه اخطارش شروع شد. هر 10 ثانیه اوست اخطار میداد و مینوشت با موفقیت پاک شد ولی پس از 10 ثانیه دوباره شروع میشد.
در واقع فایل اصلی ویروس یک جای دیگست و وقتی که آنتی ویروس فایل های فرعی رو پاک میکنه دوباره تکثیر میشه. و به همین دلیل آنتی ویروس پیام موفقیت حذف میده ولی ویروس هنوز باقیه.
راستش من الان طریقه کامل حذفش رو یادم نیست چون دو روز روش کار میکردم و روش های زیادی رو امتحان کردم تا اینکه پاک شد.
لطفا آدرس کامل ویروس رو که آنتی ویروست پیغام میده اینجا بزار تا ببینم اگه همونی که من میگم باشه، کمکت کنم....
اینم عکس جای دیگه گزاشتم
سلام
شما طبق پست شماره 8 عمل کنید و همچنین میتونید از دیسک نجات انتی ویروس کسپرسکی و یا بیت دیفندر استفاده کنید در این مواقع باید از انتی ویروسهایی که قدرت پاکسازی بالایی دارند استفاده کنید.
سلام دوست عزیز. اگه اشتباه نکنم این ویروس 1 سال پیش نصیب من شده بود. اون موقع من avast داشتم و یکدفه اخطارش شروع شد. هر 10 ثانیه اوست اخطار میداد و مینوشت با موفقیت پاک شد ولی پس از 10 ثانیه دوباره شروع میشد.
در واقع فایل اصلی ویروس یک جای دیگست و وقتی که آنتی ویروس فایل های فرعی رو پاک میکنه دوباره تکثیر میشه. و به همین دلیل آنتی ویروس پیام موفقیت حذف میده ولی ویروس هنوز باقیه.
راستش من الان طریقه کامل حذفش رو یادم نیست چون دو روز روش کار میکردم و روش های زیادی رو امتحان کردم تا اینکه پاک شد.
لطفا آدرس کامل ویروس رو که آنتی ویروست پیغام میده اینجا بزار تا ببینم اگه همونی که من میگم باشه، کمکت کنم....
آدرسش رو که تو عکس گذاشتم فقط اگه بتونی کمکم کنی که مرکز پخش این بی شرف رو پیدا کنم که ممنون میشم:11:
سلام.
اسم این ویروسی که کامپیوتر شما رو اسیر کرده توی گوگل سرچ کردم. راستش هیچ آنتی ویروسی نمیتونه اونو پاک کنه اما یک روش دستی موجوده که اگر یکم انگلیسی بلد باشین میتونید به راحتی پاکش کنید. لینکشو پایین گزاشتم. باز اگه مشکلی داشتید حتما بپرسید.
اگه باز می خواهید روش های دیگری را هم در بقیه سایت ها ببینید میتوانید متن زیر را در گوگل سرچ کنید:
how can i remove 80000000 virus
ابتدا به به حالت safe mode وارد ویندوز شوید.( برای این کار در هنگام زدن دکمه کیس مرتبا پشت سر هم دکمه f8 را فشار دهید سپس وارد یک صفحه میشوید که با انتخاب اولین گزینه (safemode ) کامپیوتر شروع به باز کردم safe mode میشود. اگر در هنگام ورود از شما سوالی پرسیده شد yes را بزنید. پس از وارد شدن task mannager را باز کنید و پروسه این ویروس که احتمالا با نام random.exe هست را ببندید. سپس در منوی استارت گزینه run را سرچ کرده و آن را باز کنید سپس در آن عبارت regedit را تایپ کنید و ok کنید. سپس در منوی سمت چپ آدرس های زیر را پیدا و فایل ها و پوشه ها را پاک کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run\Random Characters
KEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\Wow6432Node\~\Browser Helper Objects\
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\ windows nt\currentversion\drivers32
“mixer9″=wdmaud.drv
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run\80000000.@ Trojan.gen.2
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServicesOnce\Random Characters
Note: Please feel free to get computer experts for instant help anytime you get stuck or when you feel it’s tough to kill the terrible virus.
بعد پوشه های زیر را هم پاک کنید:
C:\Windows\Installer\{872f14e1-fb83-a546-3aee-59cced5657e0}\U\80000000.@
C:\Windows\Installer\{872f14e1-fb83-a546-3aee-59cced5657e0}\U
C:\Users\Username\AppData\Local\{c614d3bf-243a-3fd7-a4fd-36cd3756874b}\u\80000000.@
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\mgent.dll
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\ddaddd38.exe
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\msimg32.dll
بعد از انجام این مراحل ریستارت کنید.
ابتدا به به حالت safe mode وارد ویندوز شوید.( برای این کار در هنگام زدن دکمه کیس مرتبا پشت سر هم دکمه f8 را فشار دهید سپس وارد یک صفحه میشوید که با انتخاب اولین گزینه (safemode ) کامپیوتر شروع به باز کردم safe mode میشود. اگر در هنگام ورود از شما سوالی پرسیده شد yes را بزنید. پس از وارد شدن task mannager را باز کنید و پروسه این ویروس که احتمالا با نام 80000000.@ هست را ببندید. سپس در منوی استارت گزینه run را سرچ کرده و آن را باز کنید سپس در آن عبارت regedit را تایپ کنید و ok کنید. سپس در منوی سمت چپ آدرس های زیر را پیدا و فایل ها و پوشه ها را پاک کنید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\wow6432node\microsoft\ windows nt\currentversion\drivers32
“mixer9″=wdmaud.drv
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Run\80000000.@ Trojan.gen.2
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\Random Characters
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServicesOnce\Random Characters
Note: Please feel free to get computer experts for instant help anytime you get stuck or when you feel it’s tough to kill the terrible virus.
C:\Users\Username\AppData\Local\{c614d3bf-243a-3fd7-a4fd-36cd3756874b}\u\80000000.@
سلام.
اسم این ویروسی که کامپیوتر شما رو اسیر کرده توی گوگل سرچ کردم. راستش هیچ آنتی ویروسی نمیتونه اونو پاک کنه اما یک روش دستی موجوده که اگر یکم انگلیسی بلد باشین میتونید به راحتی پاکش کنید. لینکشو پایین گزاشتم. باز اگه مشکلی داشتید حتما بپرسید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه باز می خواهید روش های دیگری را هم در بقیه سایت ها ببینید میتوانید متن زیر را در گوگل سرچ کنید:
ابتدا به به حالت safe mode وارد ویندوز شوید.( برای این کار در هنگام زدن دکمه کیس مرتبا پشت سر هم دکمه f8 را فشار دهید سپس وارد یک صفحه میشوید که با انتخاب اولین گزینه (safemode ) کامپیوتر شروع به باز کردم safe mode میشود. اگر در هنگام ورود از شما سوالی پرسیده شد yes را بزنید. پس از وارد شدن task mannager را باز کنید و پروسه این ویروس که احتمالا با نام random.exe هست را ببندید. سپس در منوی استارت گزینه run را سرچ کرده و آن را باز کنید سپس در آن عبارت regedit را تایپ کنید و ok کنید. سپس در منوی سمت چپ آدرس های زیر را پیدا و فایل ها و پوشه ها را پاک کنید:
“mixer9″=wdmaud.drv
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“mixer9″=wdmaud.drv
بالاخره موفق شدم این ویرووس بی شرف رو پاک کنم :31:
هیچکدوم از این پوشه هایی که نوشته بودید وجود نداشتند فکر کنم ویرووس به اون قسمت ها نرفته بوده ولی از این فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک نرم افزار بود دانلود کردم بعد پوشه ای که ویرووس داخلش بود رو کلا فولدرش رو پاک کردم البته از همون طریق safe mod بعد یکبار دیگه با آنتی ویروسم سیستمم رو اسکن کردم یک ویروس که تو قسمت ویندوز 32 بود پیدا کرد و بعد همین تروجانها رو بعد ریموو کردن دیگه مشکلم حل شد
الانم تو پوست خودم نمیگنجم بدجوری تو مخم بود دست همتون درد نکنه از راهنماییهاتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.