مشاهده نسخه کامل
: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران
برادر همین الان خبر گم شدن مدال طلا ی دو میدانی کار المانی توسط bbc و صفحه توییتر ورزشکار المانی تایید شد
دوست عزیز توی بی بی سی سرچ کردم اصلا همچین خبری نبود . اگه ممکنه لینک بزارید .
روی صفحه ی توییترشم نوشته بهش دستبرد زدن ! خود اینو که ایسنا گفته بود ! تازه کارت شناساببشم دزدیدن ! اما مدال طلایی همراه خودش نداشته . چون اصلا توزیع نشده !
ببینید ایسنا چی می گه :
سخنگوي فدراسيون دووميداني آلمان با تاييد اين خبر گفت: هارتينگ در حال حاضر آي دي كارت جديدي را دريافت كرده تا مشكلي براي ورود به دهكده المپيك نداشته باشد، خوشبختانه مدال طلاي اين ورزشكار شب گذشته به او داده نشد. در غير اين صورت طلاي او نيز گم ميشد.
این هم حرفی که تو توییتر زده:
Puuh i just got robbed while i did some work to please athletic fans! I lost all my accredition for olympic village! - no entrance ;(
SNOW PATROL
08-08-2012, 16:40
دوست عزیز توی بی بی سی سرچ کردم اصلا همچین خبری نبود . اگه ممکنه لینک بزارید .
روی صفحه ی توییترشم نوشته بهش دستبرد زدن ! خود اینو که ایسنا گفته بود ! تازه کارت شناساببشم دزدیدن ! اما مدال طلایی همراه خودش نداشته . چون اصلا توزیع نشده !
ببینید ایسنا چی می گه :
این هم حرفی که تو توییتر زده:
برادر بزن شبکه بی بی سی الان داشت میگفت احتمالا تو بخش دوم خبری بگه گفت هم مدالش رو زدن هم کارتش رو من هم نمیدونم چه جور مدال ندادن بهش مدالش رو دزدین
کلا بیخیال
برادر بزن شبکه بی بی سی الان داشت میگفت احتمالا تو بخش دوم خبری بگه گفت هم مدالش رو زدن هم کارتش رو من هم نمیدونم چه جور مدال ندادن بهش مدالش رو دزدین
کلا بیخیال
آره واقعا بی خیال این خبرگزاریا آدم نمی دونه به حرف کدومشون بکنه . ضمنا ماهواره نداریم اگه نه نگاه می کردم ! اگه حالا باز رو سایتش اومد یه ندا بده .
حالا امشب مراسم اهدای مداله اگه بهش طلا دادن می فهمیم شایعه بوده دیگه .:10:
personal
08-08-2012, 16:45
بچه ها چی شد بالاخره مدالا رو دیشب دادند به حدادی یا نه ما که نفهمیدیم..!:44:
CRIS Joon CR7
08-08-2012, 16:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
یعنی ما ازکشور هایی مثل ژاپن و برزیل و اسپانیا و ... بالاتریم؟ خواب میبینم؟
...
دقت کنید به تعداد نقره های استرالیا و ژاپن
اگه حتی نصف این نقره هاشون هم طلا بود الان یه رقمی بودند
یعنی میشه ایران کارشو با یه رتبه ی یه رقمی تموم کنه؟
PSYCHO_MAN
08-08-2012, 16:47
من دیشب داشتم از sky sport نگاه میکردم ندیدم برای پرتاب دیسک مدالی توزیع بشه و احتمال سرقت مدال رد میشه.
ضمناً آلمانیه هم اصلا سمت تماشاگرای ما نرفت بعد اینکه لباسشو از خوشحالی و هیجان بردن مدال پاره کرد رفت سمت مربیا و تماشاگرای خودی و با اونا خوشحالی میکرد
احسان حدادیم همینطور اومد سمت بچه های خودی و مسئولین فدراسیون
n78nokia
08-08-2012, 16:56
منم شنیدم یکی از خبرنگاران بی بی سی گفت مدال طلا و کارت ورود به المپیکشش رو گم کرده یا دزدیدن!!!!!
اما به نظر میرسه مراسم توزیع مدالها امشب هستش !
همه میگن حق خوری شده بعدش بعضی دوستان تز روشن فکری میدن اقا جون مارتینتی خوده کشتی گیره فرانسوی گفتن با کمک داور بردن
چطور از خبرگزاریهای خارجی ها صحبت میکنی وقتی که هیچ اهمیتی به قهرمانی ایران توی کشتی فرنگی ندادن و هیچی بهش نپرداختن
الانم اخبار شبکه سه گفت داور محروم شده!!!
منم شنیدم یکی از خبرنگاران بی بی سی گفت مدال طلا و کارت ورود به المپیکشش رو گم کرده یا دزدیدن!!!!!
اما به نظر میرسه مراسم توزیع مدالها امشب هستش !
همه میگن حق خوری شده بعدش بعضی دوستان تز روشن فکری میدن اقا جون مارتینتی خوده کشتی گیره فرانسوی گفتن با کمک داور بردن
چطور از خبرگزاریهای خارجی ها صحبت میکنی وقتی که هیچ اهمیتی به قهرمانی ایران توی کشتی فرنگی ندادن و هیچی بهش نپرداختن
الانم اخبار شبکه سه گفت داور محروم شده!!!
عزیزم کسی تز روشن فکری نداد . این که شما می گی همه من می گم همه نیستن کما این که توی همین شبکه سه ای که شما داری می گی کارشناس کشتی آوردن که گفته هر دو تایم رو درست سوت زده.
بله اغلب می گن اشتباه کرده منتهی نباید بگی همه . من هم از خدامه حق با ما باشه مگه ما از مدال بدمون می یاد ؟ بحث فرانسویه هم بهش پرداختم صفحات قبل تابناک نوشته بود که اصلا هم نگفته با کمک داور بردم تازه داوری رو هم تایید کرده.
یعنی رو سایت فیلا نیست رو سایت المپیک نیست فقط صدا و سیما و فارس همچنی حرفی می زنن ، این یعنی محروم شده ؟ ضمنا این بحثا قبلا شده بهتره ادامه ندیم همه جا هم دارن می گن داوره بر علیه ما بود منم قبول دارم ولی وقتی از کمر بارانداز می زنه بهتره نگیم حقمونو خوردن !
szh_1367
08-08-2012, 17:23
دوتا سوال . ربطی هم نداره که مدالش رو دزدین یا گم کرده یا شایعه هست یا . . .
چطور وقتی مدالی به ورزشکار داده نشده اون مدال در جدول ثبت میشه
و در همه مسابقات تا مسابقه تمام میشود 10 تا 15 دقیقه بعد مدال داده میشود حالا چرا مدال های پرتاب دیسک رو ندادن ؟؟؟!!!!
دوستان میشه بگین این کاهو فروشی و وضع بد مالی عبدولی خبرش از کجا بوده؟؟؟؟؟ آیا اینم شایعه نیست؟؟؟؟؟؟
دوستان میشه بگین این کاهو فروشی و وضع بد مالی عبدولی خبرش از کجا بوده؟؟؟؟؟ آیا اینم شایعه نیست؟؟؟؟؟؟
متاسفانه از این نقل قول ها می شه . اول از همه این خبر اینجا اومده :
آخرش نقل قول کرده که :
Abdavali was a simple fruit seller who sacrificed a lot in four years for the Olympic Games…people only applaud the ones who won gold medals…We should not leave this champion alone and support him.
که اسمی از کاهو(!) برده نشده . اینجا می گه میوه فروش هست اما خداییش نگاه کنید منبعی که ذکر می کنه رو :
!! اینجا فقط نوشته تهی دسته ! که اونم معلوم نیست ! می بینیم از تو وبلاگ می یان نقل می کنن ! تازه این وبلاگ هیچ جاش ننوشته که سبزی فروشه من نمی فهمم از کجای این مطلب نقل کرده که بعد لینک اینجا رو به عنوان منبع وارد می کنه .
و همینم کافیه که دیگه سایتای زرد شروع کنن به پراکنده کردن این حرف ها .
من نمی دونم . عبدولی رو نمی شناسم . شاید میوه فروش باشه ولی خودتون برید ببینید کجای اون مطلب تو وبلاگ همچین چیزی نوشته که می یاد همچنی نقل قولی می کنه !
جالبه که زده نقل قول از ایران من اونوقت یه لینک دیگه گذاشته (در واقع اشتباه کرده). منبعشون این هست فک کنم که می بینید وبلاگی هست در بلاگفا :
متاسفانه از این نقل قول ها می شه . اول از همه این خبر اینجا اومده :
آخرش نقل قول کرده که :
که اسمی از کاهو(!) برده نشده . اینجا می گه میوه فروش هست اما خداییش نگاه کنید منبعی که ذکر می کنه رو :
!! اینجا فقط نوشته تهی دسته ! که اونم معلوم نیست ! می بینیم از تو وبلاگ می یان نقل می کنن ! تازه این وبلاگ هیچ جاش ننوشته که سبزی فروشه من نمی فهمم از کجای این مطلب نقل کرده که بعد لینک اینجا رو به عنوان منبع وارد می کنه .
و همینم کافیه که دیگه سایتای زرد شروع کنن به پراکنده کردن این حرف ها .
من نمی دونم . عبدولی رو نمی شناسم . شاید میوه فروش باشه ولی خودتون برید ببینید کجای اون مطلب تو وبلاگ همچین چیزی نوشته که می یاد همچنی نقل قولی می کنه !
جالبه که زده نقل قول از ایران من اونوقت یه لینک دیگه گذاشته (در واقع اشتباه کرده).
خیلی ممنون . منم همینو میخواستم بدونم
یه صفحه ای توی فیس بوک هست که از عکساش معلومه مال خود عبدولی هست .البته با احتمال نود درصد و در اون خودش نوشته که
با سلام به دوستان گلم خوب هستین راستی من از بعضی از شما ناراحتم یکی نوشته سبزی فروش یکی زده کاهو فروش ........نان حلال مهمه حالا با کارگری یا میوه فروشی فرق نداره ولی من تو ناز و نعمت بزرگ شدم پدرم کارگر بوده :(
و از اینجا میشه فهمید که اینا شایعه ای بیش نبوده . به نظر من مردم ما میخوان پیاز داغ یه چیزو زیاد کنن میان مسئله رو غم انگیز تر میکنن غافل از اینکه اینا باعث آزار ورزشکارا میشه . من امیدوارم یه روزی دست از این رفتارامون برداریم و هر چیزی رو همونجور که هست نشون بدیم
خبر دزدیده شدن مدال اون المانیه احتملا صحت داره . توی وقت اضافه هم گفت اینو . اون قضیه ای که اومده سمت تماشاگران ایرانی هم مثل اینکه راسته .
خبر دزدیده شدن مدال اون المانیه احتملا صحت داره . توی وقت اضافه هم گفت اینو . اون قضیه ای که اومده سمت تماشاگران ایرانی هم مثل اینکه راسته .
فعلا فقط صدا و سیما و فارس دارن می گن دزدیده شده . سخنگوی فدراسیون دو و میدانی آلمان این خبر رو رد کرده . توی تویتترش این بنده خدا نوشته کارتمو دزدیدن . مهم تر از همه اصلا مدال ها قراره امشب توزیع بشه ! شما صفحات قبل رو هم یه مطالعه بفرمایید.
قضیه ی سمت تماشاگرای ایران اومدن رو هم فردوسی پور گفت بعدش هم حرفشو خورد.بلیت توی ورزشگاه المپیک لندن شماره داره . یعنی هر کسی باید رو صندلی خودش بشینه . مگه اون طرف ورزشگاه مال ایرانیا بوده ؟ دوستمون هم تو چند صفحه قبل گفتن که هارتینگ کلا این حرکتا رو زیاد انجام می ده همونطوری که بعدش هم از موانع دو خانمها پرید و پیرهنشو پاره کرده و ...
این ویدئو رو هم ببینید و بگید از کجا فهمیدید اون جا محل اجتماع ایرانی ها بوده ؟
personal
08-08-2012, 18:57
مدالهای پرتاب دیسک امشب توزیع میشه؟:13::13::13:
خیلی جالبه صدا و سیمای ما می گه هنوز مدال ندادن به حدادی بعد تو همه بخشهای خبری میگن مدال طلای قهرمان المانی رو توی راه رفتن به کلوپ شبانه دزدیدن و شبو تو مترو خوابیده !
الان شبکه خبر میگفت وقتی قهرمان شده اومده جلو تماشاچیایه ایرانی لباسشو جر داده
خوبه لباس تنش بوده :31:
M E S S I
08-08-2012, 19:30
مراسم جر دادن لباس!:31:
----------------------
مدالهای پرتاب دیسک امشب توزیع میشه؟
بله امشب مدال ها رو توزیع میکنن!
pandemonium
08-08-2012, 19:36
خیلی جالبه صدا و سیمای ما می گه هنوز مدال ندادن به حدادی بعد تو همه بخشهای خبری میگن مدال طلای قهرمان المانی رو توی راه رفتن به کلوپ شبانه دزدیدن و شبو تو مترو خوابیده !
الان شبکه خبر میگفت وقتی قهرمان شده اومده جلو تماشاچیایه ایرانی لباسشو جر داده
خوبه لباس تنش بوده :31:
همش دروغه.
ضمنا من ویدیوی لحظات برنده شدن اون آلمانی رو کامل از ZDF دیدم این حرف هایی که در آوردند همش ناشی از ذهن بدبین و تئوری توطئه هست که همیشه در ذهن ملت جا خوش کرده.
طرف لباسش رو جلوی دوربین های خبرنگاری پاره کرد نه ایرانی ها.
بعدش هم کلا تماشاگرهای استدیوم رو یک دور طواف کرد نه اینکه صرفا اومده باشه طرف جایگاه ایرانیا!
احتمالا طرف اگه ایرانی بود ملت با این ذهنیتشون یه قضیه ای هم واسه پاره کردن لباسش میساختن که مثلا آره چرا لباسی که روش اسم ایرانه رو پاره کرده !
---------
اصلا یک فیلمی بودا خیلی خنده دار بود کارهاش دیشب... طرف از بس ذوق زده شده بود نمیدونست دیگه چی کار بکنه. لباسشو پاره کرد استدیوم رو طواف کرد، رفت توی قسمت دوی با مانع از روی موانع دو میدانی پرید با همون تن لخت. بعدش رفت طرف مشعل المپیک!. از پله های جایگاه مشعل رفت بالا، رفته بود میله های مشعل رو چسبیده بود :31: که دیگه انتظامات محل اومدن اینو یه جوری مهارش کردند از مشعل دورش کردند.
خیلی خنده دار بود کارهای این بابا :31:
منم همینو میگم دیگه اخه من که دیشب برنامه المپیکو دیدم امروزم اخبارو دیدم فهمیدم که نمیشه هم مدال داده نشده باشه هم مدالش دزدیده شده باشه
یعنی یه نفر نیست به اینا بگه با این چرتی که شماها میگین بعدا اگه یه حرفه راستم بزنین باورش نمیشه؟
یعنی ایکیو در حد جلبک فقط میخوان بگن اره همون یارو که دیشب خودشو جلو ما جر میداد مدالشو دزدیدن
توهم در توهم
MASTER OC 7
08-08-2012, 20:32
سلام به همه
لینک دانلود مسابقه عبدولی را کسی داره ؟ :11:
M E S S I
08-08-2012, 20:45
سلام به همه
میتونی از این صفحه دانلود کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزیده ای از مسابقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همه
این عکسو : دی
شوخی با عمو کاظم قلمچی!!
pandemonium
08-08-2012, 21:05
دوستان لطفا هي نگين فوتبال اينجوريه فوتبال اونجوريه اگه فوتبال ما به اين وضع فلاكت بار رسيده مسببش خود مردم هستندكه با وجود اينكه ميدونن تو فوتبال چه خبره باز ميرن دنبالش و سر 2 تا رنگ هزاران هزار بد و بيراه به هم ميگن.........
يه دوستي گفته به فرهاد مجيدي و علي كريمي و جواد نكونام هر چي پول بدن حقشونه ميخوام بگم دوست عزيز پولي كه فقط به اين 3 نفر دادن چيزي حدود 12 ميليلارد تومان و شايد بشتر ميشه كه از جيب منو شما ميدن......
حالا حساب كن چند تا طلا ميشه با اين رقم به دست آورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن تبريك ميگم 12 شدنمون رو ....
موافقم.
بحثم کلی هست بحث مردم، بحث این فروم نیست.
همین مردم که الان دارن به فوتبالیستها بد و بیراه میگن که چرا اینقدر بهشون زیادی توجه میشه و اینقدر پول به پاشون میریزن، خیلی هاشون دوباره چهار روز دیگه سر آبی و قرمز و ....خودشونو میکشن، واسه دیدن بازی اینها شب قبلش پشت استدیوم میخوابند، به آب و آتیش میزنند.
خود ملت موقع بازی این جور تیم ها حاضرند چندین برابر قیمت واقعی بلیط از بازار سیاه پول بلیط بازی اینها رو بخرند و از جیب خودشون مایه میذارند.(بعدش هم که بازی تموم میشه واسه هزارمین بار عصبانی اند که چرا اینا اینقدر بی غیرت بازی میکنند و چرا اینقدر به پای اینها پول میریزند مسولین، ولی بعدش دوباره همین ملت واسه بلیط بازی بعدی چند برابر قیمت پول بلیط بازار سیاه میدند)
خب همینها باعث میشه مسولین اینقدر از جیب ملت روی تیم های فوتبال پول بریزند، وقتی میبینند خود مردم حاضرن اینقدر وقت و انرژی و پولشونو به پای تیم های فوتبال بریزند حتی اگر اون تیم ها بدترین نتایج رو میگیرند. مسئول مربوطه میبینه اگه پای این تیم فوتبال پول بریزه (البته از جیب مردم!) حتی اگه بدترین نتایج هم بگیره این تیم، باز ملت خودشونو واسه تیم به آب و آتیش میزنند و پولش راه دوری نمیره. به عبارتی در واقعیت ، پول ریختن به پای فوتبال ناموفق خیلی به صرفه تر هست براشون از پول ریختن به پای مثلا تیم های کشتی و تکواندو و... موفق، چرا چون این "ملت" هستند که خیلی بیشتر" پشتیبان فوتبال" هستند تا کشتی و ورزش های دیگه.
منظور این نیست که ملت فوتبال نگاه نکنند! منظور این هست که خود مردم هم خیلی کمتر طرف ورزش های دیگه میرند و پشتیبانی شون نمی کنند (جو المپیک رو نگاه نکنید، 4 روز دیگه فراموش میکنند اینها رو).
خودم فوتبال دوست هستم ولی همیشه ترجیح دادم فوتبال اروپا رو نگاه کنم چون چیزی که توی فوتبال این مملکت نمیبینم "فوتبال" ناب هست.طرفداری اکثر ملت (حالا نه همه ملت) از تیم ها توی ایران هم بیشتر از نوع کل کل و رو کم کنی همدیگه هست تا خود فوتبال. تعصب کور. حالا ممکنه یه عده بدشون بیاد ولی واقعیته.
طرف فوتبالیسته با یه پول بیشتر خیلی ریلکس از آبی میره قرمز فصل های بعد(یا برعکس) {مشکلی هم در این نمیبینم}، اونوقت طرفدارهای این تیم ها n ساله به جون هم افتادند و کاسه داغ تر از آش شدند.
یا وقتی ملت از یه بازیکن که یه چند تا بازی خوب انجام داده یک بت میسازند و بیش از حدِ اون فوتبالیست گندش میکنند خب تیم ها هم حاضر میشن واسه به خدمت گرفتن اون بازیکن رقم های نجومی بدند چون حتی اگه عملکرد بدی هم نشون بده حداقل بت ملت هست و طرفدارهای تیم رو بالا میبره!
البته اینم بگم که تو این بی قانونی فوتبال ایران یک عده مسولین دیگه شورشو در آوردن. مثل اون یارو که به تیمی که بدترین نتایج اش رو گرفته از بیت المال پورشه بذل و بخشش میکنه و وقتی ازش میپرسند چرا در جواب با قلدری میگه اگه میتونستم هواپیمای شخصی بهشون میدادم! یا تیم دیگه که خدا تومان واسه یه بازیکن لژیونر میده که همه مردم و حتی کارشناس ها رو شگفت زده میکنه رقم این قیمت!
ولی در نهایت : مسولین پای فوتبال اینقدر پول از بیت المال میرریزند بخاطر اینکه این فوتبال مریض و فاسد اگر بدترین عملکرد و نتایج رو هم بگیره باز هم واسه ملت جواب میده و برای ملت توی بورس هست وقتی مردم حاضرن وقت و انرژی و پول خودشون رو به پای این فوتبال مریض و بی کیفیت بریزند.
Last Night
08-08-2012, 21:47
aluminum
08-08-2012, 22:11
منم با دوستان در مورد پولهايي كه در فوتبال و يا ساير ورزش ها خرج ميشه موافقم.
ولي خب وقتي سرگرمي براي مردم ايجاد نميشه و مردم با فوتبال بزرگ شدن و با تيمهاشون خاطره دارن جدا كردنشون از فوتبال خيلي سخته
وقتي يك ورزشكار مثل كشتي و وزنه برداري چهار سال زجمت ميشه و چندين ماه قبل از المپيك ميره اردو و اون فشارها سنگين رو را تحمل ميكنه و از شكستگي ابرو و سر در كشتي بگير تا فشارهايي كه به عظلات و مفاصل وزنه بردارن وارد ميشه و اگر بتونه مدال طلا بگيره فوقش ميخوان بهش 150 ميليون بدن اگر بدن ، رو با فوتباليستهايي كه براي اردو هاي يكي دو هفته اي مشكل دارن و يا روزهاي آخر به تيمها اضافه ميشن كه فشار اردو بدنسازي رو تحمل نكنن و از هتل محل اقامتشون ايراد ميگرن و بازي هاي دو سه روز رو بهونه كم كاريشون ميكنن ولي بازيكن درجه سوم ليگ برتر ايران وقتي بهش بگي 150 ميليون قهر ميكنه و اگر پولش يكي دو روز دير ميشه كاري ميكنه كه مدير عامل مجبور بشه سريع پول رو جور كنه ، يه حس بدي به ادم دست ميده
اي كاش يكي توي اين كشور پيدا بشه جرات داشته باشه اين فوتبال رو تعطيل كنه و پولي كه قراره توي فوتبال خرج بشه رو بياد توي سه رشته شنا- ژيمناستيك و دو ميداني خرج كنن و توي همه محلات استخرهايي بسازن كه مردم با كمترين هزيته بتونن از اون استفاده كنن
اينجوري هم ميشه در اين ورزشهاي مادر براي المپيكها سرمايه گذاري كرد و هم فراگير شدن اين ورزشها رابطه مستقيمي با سلامتي جامعه داره.
هر چی بیشتر در مورد فوتبال و پولهایی که واسه این رشته و بازیکن هاش خرج میشه و هیچ خروجی هم نداره فکر میکنم بیشتر اعصابم خورد میشه
وقتی مستندی که در مورد سعید عبدولی رو دیدم که چطوری خرج خانواده پر جمعیتش رو در میاره و در چه جایی زندگی میکنه و
اون رو با فقط ماشین های فوتبالیست ها نه وضع زندگی و
رستورانهای شخصی و بقیه چیزهایی که از فوتبال به جیب زدن مقایسه میکنم واقعا دوست دارم سرمو بکوبم به میز .
به خدا اگه خروجی داشت ناراحت نمیشدم . وقتی پیشرفت ژاپن و کره جنوبی رو در قبال خرجی که کردن میبینم مثل همین المپیک که جزو 4 تیم برتر شدن
و یا پیشرفت تو رده های بالاتر که به دست آوردن میبینم بیشتر ناراحت میشم .
میلیاردها تومان پول هر سال خرج این فوتبال میشه بعدش جلوی قطر و کویت و تیم های درجه چتدم آسیا مثل بچه مدرسه ای ها بازی میکنیم و با یه برد 1 بر 0
به قدری خوشحال میشیم که انگار برزیل رو 3 - 0 بردیم . آیا اینه خروجیه اینهمه پولی که واسه فوتبال خرج میشه ؟
آیا با این تفاسیر اجازه دارم سرمو بکوبم به میز ؟؟؟؟؟؟؟
مراسم اهدا مدال حدادی هم که چند دقیقه قبل بود شبکه 3 هم به خاطر اینکه یه خانم مدال رو میداد مراسم رو ناقص پخش کرد
مدال طلا این آلمانیه هم دادن بهش و گم نشده!!
alireza20202003
08-08-2012, 23:47
:27::27::31::31:
منظورم اینه اگه آمریکا به لحاظ امتیازی برنز بخواد ولی به لحاظ مدالی طلا ، ورزشکارشون به همون برنز راضی میشه
وقتی همه ورزشکارا برای طلا بجنگن سطح بالاتره یا فقط برای مدال بجنگن ؟
قطعا روش رده بندی فعلی خيلی درست و حساب شدست ، ايران نيست كه همينجوری كيلويی ، به نظر منم رده بندی بر اساس طلا خيلی درست تر هست تا اينكه به هر مدال بخوان امتياز بدن. حتما خيلی ها اين نظر رو كه برای هر مدال امتياز بدن قبلا ارائه كردن اما با حساب و كتاب به اين نتيجه رسيدن كه بهترين روش همين روش فعلی هست.
koroshfe
09-08-2012, 00:46
آرزوي موفقيت براي احسان روزبهاني !
خيلي مشت زني رو دوست دارم !
خوب روزبهانی هم با اینکه خوب بازی کرد ولی از دور مسابقات کنار رفت .
ولی یه مشت خیلی خفن به یارو زد . یارو چند ثانیه گیج میزد . یکی دیگه از همونا میزد طرف ناک اوت میشد .
اون مشتش خیلی چسبید . من جای یارو فکم درد گرفت . :31:
قزاق فقط به خاطر تجربه بالاش برد و گرنه روزبهانی تو مبارزه از اون کمتر نبود .
مراسم اهدا مدال حدادی هم که چند دقیقه قبل بود شبکه 3 هم به خاطر اینکه یه خانم مدال رو میداد مراسم رو ناقص پخش کرد
مدال طلا این آلمانیه هم دادن بهش و گم نشده!!
ولی عجب شایعه ای سایت های ایرانی درست کردند . دیشب فکر کنم به خاطر بارندگی شدید مراسم برگزار نشد .
چرا امروز فقط یک مسابقه داریم اونم توی تکواندو . قرار بود که از امروز کشتی ازاد و تکواندو شروع بشه اما زده از فردا شروع میشه .
mohsen_gh1991
09-08-2012, 11:19
دوستان الان یه خبری تو تلویزیون گفت واقعا خوشحال شدم :
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان به وزیر ورزش و جوانان دستور داد نظر به شایستگی قهرمان کشتی گیر فرنگی کشومان و برخورد ناعادلانه با سعید عبدولی در المپیک مدال وی طلا محسوب شده و مورد تقدیر شایسته قرار گیرد
دمش گرم واقعا حداقل نذاشتن اینجا حقش ضایع بشه
سوتی شبکه ورزش که خودم زنده دیدم ! :دی
شوخی انگلیسی ها :
mani_2004_2006
09-08-2012, 15:36
آفرین به معتمد آربا مبارزه اولشو با اقتدار برد
ساعت 20:15 با نیک پا از افغانستان مبارزه داره
SNOW PATROL
09-08-2012, 15:57
البته درسته که افغانستان تو ورزش قوی نیست ولی تو تکواندو پیشرفت کرند امیدوارم که مشکلی پیش نیاد
hojjatinho
09-08-2012, 16:49
مبارزه بعدی باقری معتمد کی هست ؟ به وقت تهران .
ساعت 20:15
.............
یک نکته در مورد توضیح مدالهای دو میدانی بگم تا خانوادهای رو از نگرانی دراریم :دی : کلا در دومیدانی مدالها روز بعد توزیع می شه . و دلیلش بارش باران، استکبار جهانی یا چیز دیگری نبوده :دی
persian365
09-08-2012, 17:12
حریف کشور افغانستان از نظر تکواندو ایشون قوی هستند و در ایران سالها تمرین میکردند و دارای عنوان هستند . از همه مهم تر تنها شانس کشورش برای مدال است و داری انگیزه بالایی است
باقری معتمد هم بسیار با فکر مبارزه می کنه ،ان شا الله اشتباهی انجام نده که باعث شکستش بشه
در مورد پاداش به عبدولی واقعا اگر عملی بشه بسیار خوبه ،حد اقل انگیزه میشه برای این ورزش کار تا بتونه ادامه بده .
درمقابل پول های کلان ورزش های دیگر این پاداش چیزی نیست
persian365
09-08-2012, 18:22
نماینده ترکیه در وزن 68 کیلو که یکی از مدعیان این گروه هم هست حریف خودشو از اکراین 9-2 شکست داد
یکی از حریفان باقری معتمد در این وزن است
شاید بشه گفت یک طرف فینال باشه
کمتر از یک ساعت دیگه باقری معتمد باید با نیکپا نماینده افغانستان بازی کنه بازی مهمیه
آرزوی موفقیت میکنم برای باقری معتمد
persian365
09-08-2012, 18:33
بریتانیا هم صربستان و شکست داد
تا حالا شگفتی از نظر من رخ نداد و همه افراد برتر پیروز شدن
اگر به همین روش پیش بره دیگو برزیلی هم باید از محمد از اردن شکست بخوره که برنده این دو حریف ایران در صورت پیروزی بر افغانستان
persian365
09-08-2012, 19:06
محمد از اردن با این که دو راند اول و سوم رو برد ولی در مجموع با نتیجه 7-5 مقابل حریف برزیلی شکست خورد تا همه چی طبق پیش بینی ها جلو نره
بازی بعدی نوبت نماینده ایران
با آرزوی موفقیت . . . .
M E S S I
09-08-2012, 19:38
خدا رو شکر رفتیم مرحله بعد:7::
معتمد در مرحله نیمه نهایی باید با "دیگوسیلوا" تکواندو کار تیم ملی برزیل مبارزه کند.
hojjatinho
09-08-2012, 19:47
حریف بعدی باقری معتمد ، سیلوای برزیلی در المپیک اتن در 1/4 نهایی از هادی ساعی شکست خورده بود ...
این تکواندو کار ترک خیلی قوی به نظر میرسه . راند اول 5 بر صفر از حریف انگلیسیش جلویه .. طلای قهرمانی جهان رو هم داره امیدوارم باقری معتمد رسید فینال به مشکل بر نخوره
hojjatinho
09-08-2012, 20:11
این تکواندو کار ترک خیلی قوی به نظر میرسه . راند اول 5 بر صفر از حریف انگلیسیش جلویه .. طلای قهرمانی جهان رو هم داره امیدوارم باقری معتمد رسید فینال به مشکل بر نخوره
طلای قهرمانی جهان رو در مصاف با باقری معتمد در فینال بدست اورد !
persian365
09-08-2012, 20:14
همین طور که گفتم ترکیه به فینال رسید بسیار قوی هست و حریف سختی برای باقری معتمد ( 9-6 بریتانیا رو شکست داد )
اول امیدوارم برزیل و شکست بده بعد ان شا الله ترکیه
mohsen_gh1991
09-08-2012, 20:15
دوستان بازی بعدی معتمد نیمه نهاییه یا یک چهارم؟
دوستان بازی بعدی معتمد نیمه نهاییه یا یک چهارم؟
سلام
رفت فینال عزیزم و ساعت 2 امشب هم بازی فینالش هست
بدم اومد از گزارشگر.یعنی چی که بنده خدا رو اینقدر تحقیر میکرد که حریفی نیست و فلان اینا
از این جور گزارش ها بدم میاد
===
M . Sayid
09-08-2012, 20:51
باقری معتمد واقعا اون آخرای راندسوم بی تجربگی کرد ، اون 30-40 ثانیه آخر راند 3 حریفش به خاطر اینکه چرخشیش نمی گرفت و به زمین می خورد چندتا اخطار گرفت معلوم بود اون 6 ثانیه آخر بازم همونو می زنه ! تازه مربیشم کارت داد به داور ینی هنوز نقشه دارن !
اگه نمی برد خیلی بد میشد ! تقصیر خودشم بود !
LONELY MAN
09-08-2012, 20:51
واقعا شانس اوردش یاد اون جمله معروف افتادم.. یه لحظه غفلت ..یه عمر پشیمانی...:31:
فینالیست شدن باقری معتمد رو تبریک میگم :27:
من گفتم الان بازم داورا نامردی میکنن و رای رو به نفع برزیل میدن که خدا رو شکر اینطور نشد واقعا برد حقش بود :20:
امیدوارم یه طلا دیگه برامون بیاره انشا الله :27:
دمش گرم واقعا باقری معتمد . گل کاشته که تا الان .
هر چند توی روند چهارم داشت منو سکته میداد .
برزیلیه هیچی واسه اجرا نداشت
فقط داشت میخوابید رو زمین تا استراحت کنه و بلند شه یه حرکتی بزنه
باقریمعتمد خوب و تکنیکی کار کرد
ولی اواخر بازی با بیتجربگی به حریفش امتیاز خیلی بدی داد
گزارشگر شبکه3 هم خیلی [***] بود
همش میگفت که برزیلیه هیچی نیست آخرم برزیلیه زهرشو بدجور ریخت
در کل امیدوارم یه طلا دیگه بیاریم!
از ورزشکار المپیکی که 5-1 جلو هست و 10 ثانیه مونده بازی تموم بشه همچین ضربه ای به سرش بخوره واقعا بعید بود. یکی نیست بگه بابا اینجا المپیکه ها .
وقتی میبینی حریفت فقد قصد داره به سرت ضربه بزنه چرا حواستو جمع نمیکنی ؟ چرا آدمو سکته میدی ؟
persian365
09-08-2012, 21:05
به فینال رسیدیم
هر چند پیش بینی میشد راحت تا اینجا برسه
ولی دو بازی آخر خیلی نزدیک بود بازی و استرس آور
حریف ترکیه محمد باقری معتمد هم جوان هم دارای افتخار
نفر سوم المپیک پکن
قهرمانی جهان در سال 2011
مقام سوم جهان در سال 2009
مقام اول اروپا در سال 2010 و 2012
دعا کنید به طلا برسیم
خوبه حداقل اینجا داوری به نفع ما بود !
فکر کنم باقری تو فینال کم بیاره . مقابل حریف ترکش قبلا تو گزینشی المپیک باخته .
ali_agha1981
09-08-2012, 21:10
این گزارشگر تکواندو چرا اینجوری صحبت میکنه ....؟
روح الله نیکپا تکواندوکار افغان رو له کرد....!!:41:
داشت میگفت که نیکپا تکذیب کرده و گفته من توی ایران تمرین نکردم و مربی نداشتم...!!
در صورتی که دیروز تو شبکه من و تو یه گزارش ازش نشون داد که خودش گفت من در ایران تمرین کردم و مربی ایرانی هم داشتم...(کِی تکذیب کرده آخه ؟)
و برعکس یه تکواندوکار افعانی دیگه بود که می گفت من توی ایران تمرین نکرده بودم و تا حالا هم مربی ایرانی نداشتم..
فکر کنم این گزارشگر هم دیشب داشته شبکه من و تو رو نیگاه میکرده...:27: ولی اشتباه کرده بود.. چون اون یکی تکواندو کار افغان گفته بود من توی ایران تمرین نکردم..
M E S S I
09-08-2012, 21:12
بچه ها بهدادو ببینین!دمش گرم...
The New York Times has a cool image analysis of Behdad Salimikordasiabi of Iran during his first attempt at a clean and jerk of 545 pounds, or 247 kilograms
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
باقری معتمدم ایشالله امشب طلا رو میگیره:
Amir_oscar
09-08-2012, 21:16
دم باقریمعتمد گرم که قراره طلا بگیره! اون تکواندوکار افغان هم یه عمر با ما بوده و تو سلمونی موهامون رو کوتاه کرده. :دی کاش به ما نمیخورد و تو فینال میبردیمش!
ایم برزیلیه هم خیلی موزمار بود! هی الکی استراحت میکرد. وقتی مساوی میشه، گویا داورا از روی تیپ و قیافه امتیاز میدن. خب لگه ضربهای بوده که امتیاز داشته، امتیازش قبلا داده شده و اگه امتیاز نداشته، که نمیشه حساب کرد کی بیشتر حمله کرده و ضربهي بدون امتیاز زده که ان رو برنده اعلام بکنن. اصن یه وضی میشه وقتی مساوی میشن!
hojjatinho
09-08-2012, 21:35
سال گذشته در مسابقات جهانی باقری معتمد 8 بر 9 از این حریف ترکیه ای شکست خورد....
اما دو سال پیشش همین حریف رو در نیمه نهایی 4-3 برد ...
هر دو عنوان دارند . باقری معتمد یک طلا و یک نقره جهانی رو داره و سروت ترکیه ای هم یک طلا و یک برنز جهانی و یک برنز المپیک ...
سروت ترکیه ای نفر اول رنکینگ جهان و محمد هم نفر دوم رنکینگه ...
کار خیلی سختی داره . امیدوارم پیروز بشه .
ماشالا این گزارشگر شبکه سه هم که چه قد جوگیر هستش !
هنوز بازی تموم نشده گفت من اجازه می خوام فینالیست شدن محمد(!) رو به همه ی مردم تبریک بگم مشخص هست که حریف دیگه نا نداره ... یک دقیقه بعد یه ضربه ی چهار امتیازی زد ... برگشت گفت خب البته من تو مسابقات گذشته هم گفتم چهار امتیاز اصلا فاصله ی قابل اعتمادی نیست ! اگه نیست چرا جلو جلو تبریک می گی ! یا مثلا می گه باور کنید اینا اخطار داره همه ی داورایی که صدای منو می شنون می دونن ! یا می گه اینجا باید محمد اخطار بگیره . که خوشبختانه بهش نمی دن !
همونطوری که دوستان گفتن کار باقری خیلی سخته . امیدوارم دیگه ایندفه تو خونش نرفته باشن از فامیلاشون فیلمبرداری کنن که اگه خدایی نکرده زبونم لال نقره گرفت خیلی تو ذوق همه می خوره.
با آرزوی موفقیت برای محمد باقری معتمد
تبریک میگم ..
بازی فینالش خیلی سخته و از لحاظ منطقی باید حریف ترکی رو برتر از معتمدی بدونیم . اما اینجا المپیکه و به هیچ وجه نمیشه از قبل قضاوت کرد
به نظر من این حریف ترکیه که باید از معتمدی و نام ایران بترسه چون تکواندوی ما قهرمان جهانه و سابقه قویتری داره ..
campuzlit
09-08-2012, 21:54
بچه ها ما تو تکواندو چند تا نماینده داریم؟
به جز کرمی که فردا مسابقه داره فرد دیگه ای هم هست که بتونه مدال بگیره؟
CRIS Joon CR7
09-08-2012, 21:58
بچه ها ما تو تکواندو چند تا نماینده داریم؟
به جز کرمی که فردا مسابقه داره فرد دیگه ای هم هست که بتونه مدال بگیره؟
برای سوسن حاجی پور هم امید مدال هست ؟
تا حالا عنوان جهانی داشته ؟
خوشبختانه من از شبکه ورزش نگاه میکردم و این چرت و پرت هایی که کارشناس شبکه 3 گفته رو من نشنیدم . :31:
من 3 تا سوال برام پيش اومد:
1: مگه ضربه به سر 3 امتياز نداره ؟ پس چرا اين 1 امتياز داشت يه دفعه شد 5 امتياز؟
2: چرا ما 3 تا سهميه از 4 تا سهميه داريم تو تكواندو؟
3: چرا اينهمه برزيليه خودشو مينداخت زمين دار عين خيالش نبود؟
king_darkness
09-08-2012, 22:14
1: مگه ضربه به سر 3 امتياز نداره ؟ پس چرا اين 1 امتياز داشت يه دفعه شد 5 امتياز؟
1. ضربه به سر 3 امتياز داره ولي مربي برزيل اعتراض كرد يه امتياز به برزيلي دادن شد 2
2. مردان 2 سهميه و زنان 1 سهميه گرفتيم
3.برزيليه يكم زرنگ بود از اول پاش رو ميگرفتم كه مثلا مصدوم هستم
برای سوسن حاجی پور هم امید مدال هست ؟
تا حالا عنوان جهانی داشته ؟
هیچی معلوم نیست ...
رنکینگش پایینه ... 15 ام دنیاست تو وزن خودش ...
اما خب هیچی مشخص نیست
یه برنز بازیای آسیایی داره، تو انتخابی المپیک هم طلا گرفته ...
1- احتمالاً یک امتیاز ناک داون هم دادن ... اون قدر سریع اتفاق افتاد که هیشکی نفهمید چی شد
3- خب یه مقدار مصدومیت داشت، داور هم در صورت مصدومیت بازیکن، چیزی نمیگه ... اون صحنههایی هم که بر اثر ضربه میافتاد و خودش رو میگرفت، واقعاً اخطار نداشت ...
M . Sayid
09-08-2012, 22:18
جواب اولی : ضربه به سر 3 امتیاز داره ، خود ضربه چرخشی هم یک امتیاز داره مجموعا 4 امتیاز شد ! تازه اگه شمارشو شروع می کرد فک کنم میشد 5 امتیاز دقیقا یادم نیست !
دومی : یه سهمیه زنانو نگرفتیم !
سومی : نمی دونم !
البته مجموعاً هر کشور میتونه 8 سهمیه داشته باشه، چهار تا واسه آقایون، چهار تا هم خانوما ... اما تو آقایون ما تو دو وزن نتونستیم سهمیه بگیریم متأسفانه ... واقعاً تو اون دو وزن جای ایرانیا خالیه ... تو خانوما هم خیلی انتظار نمیرفت همین سوسن حاجی پور هم سهمیه بگیره ...
نه کورش جان هر کشور 2 سهمیه ! برای هر جنسیت !
mohsen121
09-08-2012, 22:20
هیچی معلوم نیست ...
رنکینگش پایینه ... 15 ام دنیاست تو وزن خودش ...
اما خب هیچی مشخص نیست
یه برنز بازیای آسیایی داره، تو انتخابی المپیک هم طلا گرفته ...
1- احتمالاً یک امتیاز ناک داون هم دادن ... اون قدر سریع اتفاق افتاد که هیشکی نفهمید چی شد
2- البته مجموعاً هر کشور میتونه 8 سهمیه داشته باشه، چهار تا واسه آقایون، چهار تا هم خانوما ... اما تو آقایون ما تو دو وزن نتونستیم سهمیه بگیریم متأسفانه ... واقعاً تو اون دو وزن جای ایرانیا خالیه ... تو خانوما هم خیلی انتظار نمیرفت همین سوسن حاجی پور هم سهمیه بگیره ...
3- خب یه مقدار مصدومیت داشت، داور هم در صورت مصدومیت بازیکن، چیزی نمیگه ... اون صحنههایی هم که بر اثر ضربه میافتاد و خودش رو میگرفت، واقعاً اخطار نداشت ...
دوست عزيز اطلاعات درست بده . هر كشور تو المپيك 4 تا سهميه مي تونه داشته باشه 2 تا براي زنان 2 تا براي مردان . كه ما تو زنان يك سهميه گرفتيم.
فکر کنم با رقابت های باقیمونه 4 تا طلای دیگه هم داشته باشیم
فکر کنم با رقابت های باقیمونه 4 تا طلای دیگه هم داشته باشیم
به نظر شخص بنده کشتی آزاد نمیتونه مدال طلا بیاره و نهایتا بتونه نقره بیاره ... خود مفسران کشتی هم بارها اشاره کردند که از این تیم زیاد نباید انتظار داشت چون فقط 6 ماهه داره با مربیه جدید کار میکنه ..
به نظر شخص بنده کشتی آزاد نمیتونه مدال طلا بیاره و نهایتا بتونه نقره بیاره ... خود مفسران کشتی هم بارها اشاره کردند که از این تیم زیاد نباید انتظار داشت چون فقط 6 ماهه داره با مربیه جدید کار میکنه ..
درسته که از لحاظ بازده تمرینات و ... مثل فرنگیمون نمیشه اما کشتی ازاد ایران همیشه حرف واسه گفتن داشته . نه واسه نقره و برنز بلکه طلا . من یکی به رسول خادم اطمینان دارم . فکر کنم لااقل بتونه تا یکی دوتا طلا رو بگیره .
بالاخره یه پست هم من پیدا کردم که بزنم تو این تاپیک!!!! که البته ارزش چندانی نداره باز!!!!
رفقا عصر ایران یه نظر سنجی داره با چند هزار شرکت کننده که پرسیده:
ایا با تقلیل قابل توجه بودجه فوتبال و تزریق ان به ورزش های مدال اور مثل کشتی و وزنه برداری و تکواندو و.... موافقید؟!!
همین صفحهی اول هستش..... حدود 20 هزار نفر هم شرکت کردن که 94 درصدش موافق بودن....... البته کاربرد و نتیجهای نداره.... ولی یه پتیشنی هستش که فکر میکنم حرکت خوبی باشه!
hojjatinho
10-08-2012, 00:46
ساعتی قبل در دوی 200 متر طبق پیش بینی ها یوسن بولت قهرمان شد . نکته جالب سکوی قهرمانی کاملا جامائیکایی این ماده هست . نفرات اول تا سوم همه از جامائیکا !
با این وجود جامائیکا با 3 طلای که تا اینجا داشته پشت سر ما در جدول مدالهاست . البته هنوز مسابقات زیادی من جمله دوی 4 در 100 متر امدادی باقی مونده که احتمالا یک طلای دیگر برای جامائیکا باید کنار بذاریم .
ویرایش: ظاهرا تیم 4 در 100 متر جامائیکا امروز حذف شده ! یکی از دوندهاشون مصدوم شد.
Amir_oscar
10-08-2012, 01:23
معتمد باخت، ولی این چیزی از ارزشهای او کم نمیکنه! :دی
یه نکتهی جالب، خوشاخلاقی تکواندوکار ترک و مرامش بود که آخر بازی هی به معتمد میگفت ناراحت نباش داداش! ( حدس میزنم همچین چیزی گفته باشه! :دی)
باقری هم نقره ای شد ... بهش تبریک می گم
اون آخرش ورزشکار ترکیه ای دست محمد رو برد بالا ... واقعا با اخلاق بود
mohsen_gh1991
10-08-2012, 01:23
خب معتمد هم نقره گرفت کسب مدالشو به همه تبریک میگم . خیلی خوب مسابقه داد . با وجود اینکه حریفش هم تجربه بیشتری داشت و هم فک کنم رنکینگ بهتر. در کل خیلی خوب بود .
Reza31001
10-08-2012, 01:30
خوب یه مدال خوشرنگ دیگه برای تکواندو و بچه های ایران (نمیگم کاروان چون کاروان ایران همشون آدمای خوبی نیستن!)
بالاخره قسمت شد یه بازیهای یه مبارز ایرانی رو کامل ببینم!
تنها نکته منفی تو 4 مسابقه محمد 6 ثانیه آخر مسابقه با برزیلی بود که بی تجربگی کرد و نتونست امتیازش رو حفظ کنه با یکی دو اخطار میتونست کار رو 5-3 یا 5-4 تموم کنه
خوشبختانه داورهای انسانی (!) هم وجود داشتن و تقریبا داوری ها هیچ مشکلی نداشت و حتی تو یکی از بازیها 4-5 بار کارت قرمز و آبی رو شد یعنی داورها اشتباه می کردن و بعد بازبینی اون اشتباه رو قبول می کردن که جای امیدواری داره تو این رشته
تو فینال هم به نظر من یه مسابقه کاملا پایاپای بود شاید اگه یکی از ضربه های 2 یا 3 امتیازی معتمد می خورد برده بود که نشد و از اون طرف هم حریف ترک واقعا خوب کار کرد و معلوم بود ورزشکار با اخلاقی هست و نتیجه هم که نزدیک ترین حالت ممکن بود
به امید طلای یوسف که نوبتی هم باشه نوبت طلا گرفتنشه!
cescjoon
10-08-2012, 01:30
منم تبریک میگم هر چند دلم می خواست مدال طلا باشه و بعد از مسابقه هم شدیدا ناراحت شدم.
این تکواندو کار ترکی خیلی سریع بود. آخر مسابقه هم مردانگی کرد و دست معتمدی رو بالا برد.
باز هم تبریک میگم.
mohsen_gh1991
10-08-2012, 01:33
حرکت اخر تازگل خیلی قشنگ بود همونطور که دوستان گفتن . و همینطور تبریک گرم مربی روح الله نیک پا که باقری معتمد رو تو بغلش گرفت.
ragbar12
10-08-2012, 01:44
من هم اين مدال با ارزشو تبريك ميگم
واقعا بايد به ملي پوشان كشورمون افتخار كرد مجموع9 مدال تا حالا واقعا دست مريزاد داره
همين المپيك پكن رو به ياد بياريد فقط وفقط 2 مدال گرفتيم
بايد به ايران وايراني افتخار كرد فقط كافيه حدول مدالها رو نگاه كنيد ببينيد چه كشور هايي رو جا گذاشتيم.
معتمد امشب خوب جنگيد ولي رقيبش بهتر وباهوش تر بود و طلا گرفت. معتمد هم به اندازه طلا تلاش كرد نقره اي هم كه گرفت ارزشش از طلا كمتر نيست
براي يوسف كرمي هم ارزوي موفقيت ميكنم گويا يوسف تمام رقياي اصليشو مثل لوپز امريكايي بايد قبل فينال زيارت كنه! يوسف يه فينال بره طلا گرقته به اميد خدا
اول اولین مدال تکواندو تبریک
ولی چرا این آقاب معتمدب ضربه سر نمی زد. اصلا یه ذره کند بود. تو فینال آخرش که چیزی برای از دست دادن نداشت چرا هی حمله نمی کرد شاید می برد. نمی دونم شاید خسته بود:19:
*Batman*
10-08-2012, 02:02
سلام.
تبریک میگم مدال نقره باقری معتمد رو.خوب مبارزه کرد.حریفش فقط یه کم سریع تر بود.
خوب ما به خاطر داوری بد خیلی ضربه خوردیم.به همین خاطر خدا رو شکر میکنم که داورای تکواندو واقعا خوب و بی غرض قضاوت کردن.
تکواندو کارها هم با اخلاق بودن و این خیلی لذتبخش و دلچسب بود.
من کاری به حریفای یوسف ندارم که چقدر قوی هستن.... یوسف باید طلا رو بگیره!:3:
منم تبریک میگم .
ولی باقری معتمد 30 ثانیه آخر که باید خودشو به آب و آتیش میزد تا امتیاز بگیره ولی انگار به نقره راضی شده بود .
بر خلاف حریف برزیلیش که تا آخرین ثانیه داشت میجنگید که نهایتا یه ضربه 4 امتیازی زد .
باقری هم باید مثل اون خیلی تلاش میکرد .
persian365
10-08-2012, 02:35
متاسفانه بازی و ندیدیم
الان متوجه شدم باخت
حریفش از قبل مشخص بود خیلی سر تره
خیلی دوست داشتم طلا بگیریم
چون بازی و ندیدم از نظر تکنیکی نمی تونم بگم چه طور بود ولی از نتیجه مشخصه نزدیک بود بازیشون
ولی نقره هم کم ارزش نیست چون ما چند روز طلا گرفیتم نقره برامون کم میاد
به امیدموفقیت یوسف کرمی و خانم سوسن حاجی پور
و تیم پر امید کشتی آزاد
دوستان تو جه داشته باشيد اگه نتونيم طلا بگيريم ديگه بالاتر از 14 نميريم حتي پايينتر هم مياييم و در اون صورت بايد 24 تا نقره بگيريم تا بيام بالا كه غير ممكنه.....
personal
10-08-2012, 10:29
بچه ها به نظر من برای اولین بار در مسابقات المپیک امسال حریف مقابلیک ایرنی ( معتمد) با شایستگی و بدوه کمک داور قهرمان شد ... هر کی بازی رو دیده میدونه که مهدی باید بیشتر تلاش میکرد اما نوش جونش نقره ی با ارزشی بود:46:
امروز یوسف کرمی کار بسیار مشکلی داره. برای رسیدن به فینال باید با تمام قهرمانان جهان و المپیک سلام و علیک کنه. :31:
براش آرزوی موفقیت دارم.
طلاهایی که نقره شدند: نواب نصیر شلال و معتمد باقری و احسان حدادی. :13:
طلاهای دزدیده شده: سعید عبدولی :41:
طلاهایی که دزدیم : قاسم رضایی :12:
آرزو گفته که بهترین نتیجه رو در کایاک 200 متر می گیرم. آرزو خانوم این گوی و این میدان. تو تلاشت رو بکن . دعای خیر یک ملت پشت و پناهته. :)
پیش بینی من در ادامه مسابقات برای دلاوران کشورمون، 2 طلا و 1 نقره و 1 برنز دیگر است.
Reza31001
10-08-2012, 10:51
دوستان تو جه داشته باشيد اگه نتونيم طلا بگيريم ديگه بالاتر از 14 نميريم حتي پايينتر هم مياييم و در اون صورت بايد 24 تا نقره بگيريم تا بيام بالا كه غير ممكنه.....
باز یه دفعه یه اتفاق خوب افتاد و با دو تا طلا و دو تا نقره شبکه های سیما جو گرفتشون که بریم جزو 10 تیم برتر دنیا!
انگار بقیه تیم ها دیگه نمی خوان مدال بگیرن
پیش بینی من همین رتبه 10-15 المپیکه که یک اتفاق باورنکردنی و فوق العاده برای تیممون هست
راستی نمی دونم درباره روزبهانی هم صحبت شد که چقدر این بچه با غیرت بود واقعا
خیلی حال کردم باهاش و بازم یه جورایی حقش رو خوردن
ان شاء الله آقایان افشارزاده و علی آبادی توان جوابگویی این حرف رو دارن که تشخیص دادن برای رشته بوکس فقط یه مربی کافیه در کنار ورزشکار باشه!
و اینکه بقیه سهمیه ها برای ورود به لندن رو صرف چه کسانی کردن!
فدراسیون بوکس هم که مربی ای فرستاد که دیگه کوچکترین انگیزه ای براش نمونده بود بنده خدا!
سه اتفاق مهم افتاد تو این بازیها (باخت مظاهری و دو بازی آخر روزبهانی) ولی ایشون کوچکترین انعطافی نداشت
نه از اون حق خوری ها ناراحت شد نه از پیروزی درخشان مقابل حریف ترک احسان کوچترین خوشحالی داشت
در آخر امیدوارم این 200 تا سکه رو به عبدولی بدن که تو مصاحبش صراحتا گفت می خواستم با این پول به زندگیم سروسامون بدم!
باشه که فقط یکم از این میلیاردمیلیاردهای بیت المال به دست کسانی برسه که مردم هم راضی باشن
vahidgame
10-08-2012, 11:07
دور اول مسابقات 80- کیلوگرم تکواندو که یوسف کرمی در اون قرار داره به این صورته:
حریف اسپانیایی که یوسف با اون مسابقه داره رنکینگ پنجم جهان رو داره
دور بعد هم احتمالا با حریف انگلیسی مسابقه داره که اونم رنکینگ هفتم جهان رو داره
نکته جالب هم اینه که دور اول دو تا حریف قدرتمند یوسف بهم خوردن یعنی رامین عزیزوف آذربایجانی و استیون لوپز آمریکایی
عزیزوف توی انتخابی المپیک تونسته بود طلا بگیره و یوسف هم نقره گرفته بود که البته یوسف چون مصدوم بودش توی فینال دیگه مقابل این تکواندو کار قرار نگرفته بود
لوپز رو هم که دیگه فکر کنم همه می شناسین و تکواندو کار باتجربه و پر افتخاریه که دو تا مدال طلا و یه برنز رو در کارنامه خودش داره ولی خب یکمی پا به سن گذاشته ست و یوسف هم توی همین مرحله انتخابی المپیک اونو شکست داده
در کل به امید خدا امروز یوسف طلا رو می گیره و به حقش توی این سال ها می رسه
دور اول مسابقات 80- کیلوگرم تکواندو که یوسف کرمی در اون قرار داره به این صورته:
حریف اسپانیایی که یوسف با اون مسابقه داره رنکینگ پنجم جهان رو داره
دور بعد هم احتمالا با حریف انگلیسی مسابقه داره که اونم رنکینگ هفتم جهان رو داره
نکته جالب هم اینه که دور اول دو تا حریف قدرتمند یوسف بهم خوردن یعنی رامین عزیزوف آذربایجانی و استیون لوپز آمریکایی
عزیزوف توی انتخابی المپیک تونسته بود طلا بگیره و یوسف هم نقره گرفته بود که البته یوسف چون مصدوم بودش توی فینال دیگه مقابل این تکواندو کار قرار نگرفته بود
لوپز رو هم که دیگه فکر کنم همه می شناسین و تکواندو کار باتجربه و پر افتخاریه که دو تا مدال طلا و یه برنز رو در کارنامه خودش داره ولی خب یکمی پا به سن گذاشته ست و یوسف هم توی همین مرحله انتخابی المپیک اونو شکست داده
در کل به امید خدا امروز یوسف طلا رو می گیره و به حقش توی این سال ها می رسه
و با این حساب یوسف در مرحله سمی فاینال عزیزوف یا لوپز رو پیش رو خواهد داشت. کلا بالای جدول خیلی خیلی سخت تر از پایین جدول هست.
باز یه دفعه یه اتفاق خوب افتاد و با دو تا طلا و دو تا نقره شبکه های سیما جو گرفتشون که بریم جزو 10 تیم برتر دنیا!
انگار بقیه تیم ها دیگه نمی خوان مدال بگیرن
پیش بینی من همین رتبه 10-15 المپیکه که یک اتفاق باورنکردنی و فوق العاده برای تیممون هست
راستی نمی دونم درباره روزبهانی هم صحبت شد که چقدر این بچه با غیرت بود واقعا
خیلی حال کردم باهاش و بازم یه جورایی حقش رو خوردن
ان شاء الله آقایان افشارزاده و علی آبادی توان جوابگویی این حرف رو دارن که تشخیص دادن برای رشته بوکس فقط یه مربی کافیه در کنار ورزشکار باشه!
و اینکه بقیه سهمیه ها برای ورود به لندن رو صرف چه کسانی کردن!
فدراسیون بوکس هم که مربی ای فرستاد که دیگه کوچکترین انگیزه ای براش نمونده بود بنده خدا!
سه اتفاق مهم افتاد تو این بازیها (باخت مظاهری و دو بازی آخر روزبهانی) ولی ایشون کوچکترین انعطافی نداشت
نه از اون حق خوری ها ناراحت شد نه از پیروزی درخشان مقابل حریف ترک احسان کوچترین خوشحالی داشت
در آخر امیدوارم این 200 تا سکه رو به عبدولی بدن که تو مصاحبش صراحتا گفت می خواستم با این پول به زندگیم سروسامون بدم!
باشه که فقط یکم از این میلیاردمیلیاردهای بیت المال به دست کسانی برسه که مردم هم راضی باشن
با حرفات موافقم ..
در مورد عبدولی کاش یکم با تجربه تر کشتی میگرفت . این پسر ذاتا کشتی گیره اما مشخصه از هوشش اصلا استفاده نمیکنه تو مسابقات المپیک وقتی یه داولر چند بار بهت گیر میده باید برات تجربه بشه که این یارو قصد آزار داره و باید تاکتیک خودم رو تغییر بدم ..
بهرحال عبدولی همون کسیه که عکسش در اومد سمبوسه میفروخت .. اگر صرفا یه نمایش نبوده باشه برای مسئولان ورزش بیش از پیش متاسفم ...
راستی یه قصه دردناک دیگه هم من براتون تعریف کنم ..گرچه اولین باز نیست داریم میشنویم
بچه های رشت میتونند صحتش رو براتون تایید کنند (برن سبزه میدون رشت پرسو جو کنند )
تو محل من یه کشتی گیره کهنه کار به نام جناب نیکنژاد هست.. ایشون قهرمان سابق آسیا و امیدهای جهانه ..یه ماه پیش تو مسابقات پیشکسوتان ایران به راحتی اول شد و همه میگند اگر در مسابقات جهانی شرکت کنه اونجا هم به راحتی اول میشه ..
متاسفانه و در کمال ناباوری مسئولان ورزش ازش خواستند برای اینکه بره به مسابقات مجارستان 3 میلیون تومان پرداخت کنه و ما هیج مبلغی پرداخت نخواهیم کرد .. حتی پول اقامت هم نخواهیم داد.. و از اونجایی که ایشون فقط یه راننده تاکسیه و نمیتونه چنین پولی رو پرداخت کنه بیخیال شده و نمیخواد بره ..
الان کشورهایی که ما رو تهدید می کنن بلاروس و کوبا و بویژه جامائیکاست. جامائیکا امشب در 4 در 100 متر امدادی زنان و فردا شب در مردان میتونه با درو کردن طلاها جایگاه ما رو بگیره. مخصوصا که دیشب در 200 متر مردان یک سکوی کاملا جامائیکایی داشتیم. ولی خب امروز ما هم دلاوران نام آوری رو به صحنه خواهیم فرستاد.
تا حالا بهش فكر كردين اگه 7 نفرمون طلا بگيرن چي ميشه؟ ميشيم 6 جهان........:7:
انشاالله كه ميگيرن......
متاسفانه و در کمال ناباوری مسئولان ورزش ازش خواستند برای اینکه بره به مسابقات مجارستان 3 میلیون تومان پرداخت کنه و ما هیج مبلغی پرداخت نخواهیم کرد .. حتی پول اقامت هم نخواهیم داد.. و از اونجایی که ایشون فقط یه راننده تاکسیه و نمیتونه چنین پولی رو پرداخت کنه بیخیال شده و نمیخواد بره ..
فکر کنم این قضیه برای تمام شرکت کنندگان در مسابقات پیشکسوتان وجود داره. یکی از اقوام دور ما قهرمان پیشکسوتان وزنه برداری بود ( بابلسری ها خوب میشناسنش ). از اونم برای اعزام به مسابقات پیشکسوتان مبلغی خواسته بودن. البته ایشان تمکن مالی داشتن و از لجش نرفت. البته ایشون دیگه کلا ورزش حرفه ای رو کنار گذاشته.
تا حالا بهش فكر كردين اگه 7 نفرمون طلا بگيرن چي ميشه؟ ميشيم 6 جهان........:7:
انشاالله كه ميگيرن......
این آرزوی قلبی ماست. اما نشدنی است. یعنی ما در کشتی آزاد چند مدال می تونیم بگیریم؟ کشتی آزاد ما در این سالها افت کرده. همچنین رقبای گردن کلفتی چون ایالات متحده و ترکیه و آذربایجان و کشورهای بلوک شرق در انتظار ماست.
ولی خب، در سه روز پایانی لحظات نفسگیری خواهیم داشت.
mohammadirani
10-08-2012, 11:57
استیون لوپز غول تکواندوی جهان و پرافتخارترین تکواندوکار جهان بازی اولش رو به آذری باخت
حالا این آذری رقیب احتمالی یوسف کرمی در نیمه نهایی هستش
لوپز در کمال ناباوری مغلوب عزیزوف شد. این آذریه به نظر حریف باهوشی میاد.
alireza20202003
10-08-2012, 12:20
داوری تكواندو زنان افتضاح بود ، واقعا اين المپيك لندن افتضاح ترين داوریها رو داره !
داور یه کم ناشی و تازه کار میزد اما در نتیجه نهایی تاثیری نداشت.
mohsen121
10-08-2012, 12:49
به نظر من ايتاليايي اين اذري رو مي بره. ايتاليايي ژارسال دوم المژيك شد و از ساعي شكست خورد .
alireza20202003
10-08-2012, 12:59
خوب يوسف هم باخت !
mohammadirani
10-08-2012, 12:59
چه فاجعه وار کار کردش
وای . اصلا نمیدونم چی بگم . امید طلامون همین یوسف کرمی بود:41:
EngineeR EhsaN
10-08-2012, 13:01
اصلا باورم نمیشه یوسف اینطوری حذف بشه :44:
کرمی حال مسابقه نداشت.:18:
قایق هم که حذف شد.
من دیگه چشم اب نمی خوره طلا بگیریم
LONELY MAN
10-08-2012, 13:02
نه به اون انگیزه اول بازی....نه به اون خستگی اخر بازیش
چرا..؟
وین رونی
10-08-2012, 13:02
به نظر من خیلی مغرورانه از اول شروع کرد
مخصوصا راند اول
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
یادش بخیر هادی ساعی چه میکرد
این گزارشگر جو گیره هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت
majid322
10-08-2012, 13:04
حریفش خیلی قدر بود ضربه هاش واقعا هدفدار بود ولی کرمی با اینکه خیلی حمله کرد به نتیجه نرسید..دلیلشم ضربات بی هدفش بود..
campuzlit
10-08-2012, 13:04
بدترین مسابقه ای که دیدم همین مسابقه کرمی بود. اصلا تلاشی برای جبران نکرد شاید خیلی راحت از قبل خودش رو برنده می دونست که اینجوری افتضاح باخت
moraddad
10-08-2012, 13:05
مغرور بود یوسف کرمی !
از همون اولم که داشتن میومدن معلوم بود !
کاپیتان تیم ملی حداقل باید بدونه تو المپیک از همون اولین حریف باید واسه همه برنامه داشته باشه .... نمایشی میخواست بازی کنه !!! بدجورم خورد ....
یه کم کاروان ورزشی ما به نظر اقناع شده میاد. خصلتی که همه ما ایرانی ها داریم. نشون به اون نشون که یوسف 10 درصد خودش هم نبود. اما با توجه به قدرت حریف اسپانیایی ، در رپه شارژ، به نظر یوسف هنوز شانس مدال داره.
به نظرم یوسف یکم از خودش مطمئن بود اول بازی . خیلی ریلکس اومد تو مسابقه و ضربه تو سر رو که خورد تازه به خودش اومد ولی چه فایده که طرف هم امتیاز نمیداد و تازه امتیاز هم گرفت .
bleu2u4u
10-08-2012, 13:06
ضمن تشكر ويژه از سر و صورت يوسف
اين باخت هيچي از ارزشهاش كم نميكنه :دي
اون مصدوميت قديمي هم اذيتش ميكرد
mohsen121
10-08-2012, 13:07
وقتي 3 امتيازي رو داد معلوم بود روحيه اش رو باخته.
یه کم کاروان ورزشی ما به نظر اقناع شده میاد. خصلتی که همه ما ایرانی ها داریم. نشون به اون نشون که یوسف 10 درصد خودش هم نبود. اما با توجه به قدرت حریف اسپانیایی ، در رپه شارژ، به نظر یوسف هنوز شانس مدال داره.
فکر نکنم . گزارشگره گفت دور اول که حذف بشن کلا حذفن و از دور دوم که ببازن میرن توی دسته بازنده ها واسه برنز .
SNOW PATROL
10-08-2012, 13:08
اینی که من دیدم همونجا هم گند میزنه تکواندو کار زنمون خیلی بهتر کار کرد
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
توی این وزن فرزاد عبداللهی پارسال قهرمان جهان شد و یوسف توی 7 کیلو بالاتر.اومدیم وزن یوسف رو 7 کیلو کم کردیم تا بیاد توی این وزن مسابقه بده!اینم نتیجه اش شد.مربی تکواندو رو هم که 6 ماه قبل از المپیک به خاطر مسائل مالی و حقوق و از این حرفها عوض کردیم.رئیس فدراسیون تکواندو با این افتضاحش باید استعفا بده.بسه آقای پولادگر این 10-20 سالی که رئیس بودین!!
یک جا کار ریشه ای از جوانان انجام شد با یک مربی کاربلد به نام محمد بنا که نتیجه اش رو هم دیدیم
LONELY MAN
10-08-2012, 13:09
فکر کنم حذف شدش چون خود گزارشگر گفتش که پرونده تکواندو بسته شدش....
توی این وزن فرزاد عبداللهی پارسال قهرمان جهان شد و یوسف توی 7 کیلو بالاتر.اومدیم وزن یوسف رو 7 کیلو کم کردیم تا بیاد توی این وزن مسابقه بده!اینم نتیجه اش شد.مربی تکواندو رو هم که 6 ماه قبل از المپیک به خاطر مسائل مالی و حقوق و از این حرفها عوض کردیم.رئیس فدراسیون تکواندو با این افتضاحش باید استعفا بده.بسه آقای پولادگر این 10-20 سالی که رئیس بودین!!
یک جا کار ریشه ای از جوانان انجام شد با یک مربی کاربلد به نام محمد بنا که نتیجه اش رو هم دیدیم
البته اینا درست ولی فکر میکنم شاید 50 درصد عامل شکست کرمی اینا باشه . 50 درصد دیگه خود کرمی کم کاری کرد به نظرم .
1. یا خیلی از خود مطمئن شده بود
2. یا کلا به خاطر همون کم کردن وزن امیدی نداشت به پیروزی .
من هنوز باورم نمیشه! انصافا سوسن حاجی پور خیلی بهتر بازی کرد
من انتظار داشتم یوسف حریفشو این جوری خرد کنه برعکس شد! :41:
فکر کنم حذف شدش چون خود گزارشگر گفتش که پرونده تکواندو بسته شدش....
بله حذف شد کامل . اگر توی preliminary round کسی ببازه باید برگرده کشورش
mohsen121
10-08-2012, 13:16
كاش مربي تيم ملي مهمان دوست بود.
یوسف کرمی باختش خیلی غیر منتظره بود دیگه با این اختلاف امتیاز فاحش با حریف اسپانیاییش هیچ حرفی باقی نمیمونه که بشه زد وقتی یک مربی مثل مهماندوست که تکواندو برای اولین بار قهرمان جهان کرد کلی افتخار کسب کرد با تیم ملی راحت میگذارن کنار فکر اینجاش رو هم باید میکردن
personal
10-08-2012, 13:19
بابا بچه ها چرا اینقده شما جوگیرین؟ تا یکی میبره به به چه چه میزنید تا میبازه میکوبیدش به دیوار ؟ ورزش همینه یه سرش باخته.... :13:اما با این وجود چیزی از ارزشهای کرمی کم نمیشه!!!:31: خب تکواندوکار اسپانیایی عالی بود برد حالا چرا اینقده تفسیر میکنید؟ به نظر من که آخرین مدالمونو معتمد گرفت و ایران بتونه تو 20 تای اول بمونه عالیه... در ضمن توجه کردید هر ورزشکاری که امسال ازش انتظارات بالا بود یا باخت یا بازوندنش؟ رستمی + کرمی +مظاهری +عبدولی ..... بودار نیست؟:19:
میدونین چرا دیگه مدال نمیارن ؟ همین الان شبکه 2 امید نوروزی و رضایی طلایی های فرنگی رو آورده بود بهشون دیکته کرده بودن بگن مهمترین چیز برا ما بالا بردن پرچم تو کشور دشمن انگلیسه .
مربیه هیچی بارش نیست هیچی . باقری معتمد هم با تلاش خودش رفت فینال .
باید ساعی سرمربی بشه .
alireza20202003
10-08-2012, 13:22
مشرق: درادامه رقابتهاي تكواندو در وزن 80- كيلوگرم مردان يوسف كرمي با نتيجه 8 بر 2 مقابل "نيكلاس گارسيا هم" نفر پنجم رنكينگ جهاني از اسپانيا شكست خورد.
در راند نخست كرمي حملات بيشري انجام داد، و در ثانيههاي پاياني يك امتياز گرفت و در پايان وقت نخست پيش افتاد.
در وقت دوم كرمي يك ضربه به هوگو و يك ضربه به سر دريافت كرد و 4 بر يك عقب افتاد و تايم دوم هم به پايان رسيد.
در وقت سوم باز هم كرمي ضربه سر دريافت كرد و 7 بر يك عقب افتاد تا كارش سخت شود. ضربات متعدد از سوي حريف كرمي امتيازات او را به هشت رساند تا كرمي مقابل اين تكواندوكار بلندقامت 24 ساله اسپانيايي كه تاكنون بارها مقابل تكواندوكاران ايراني شكست خورده بود، با اختلاف زياد 8-2 ببازد.
اين اسپانيايي در مسابقههاي انتخابي المپيك لندن در باكو در ديدار نيمه نهايي 7 بر 3 به يوسف كرمي بازي را واگذار كرده بود.
یوسف کرمی در صورت صعود حریف اسپانیایی به فینال به رقابت خود در جدول بازنده ها برای کسب مدال برنز ادامه می دهد.
دو نكته جالب :
1. تو ديدار انتخابی المپيك 7 بر 3 به يوسف باخته بود !
2. اينجا 8 بر 2 يوسف رو برد !
خوب جز مغروريت بيش از حد يوسف به نظر من دليل ديگهای نداشته اين باخت سنگين. به هر حال اميدوارم كه حداقل اين اسپانيايی باقی بازیهاشو ببره و بره فينال كه بعيده اما اگه بره ما شانس برنز داريم.
mani_2004_2006
10-08-2012, 13:25
لوپز آمریکایی هم باخت و حذف شد !!!
Mr.Mazmamfi
10-08-2012, 13:26
[حذف شد]
به نظر من خیلی مغرورانه از اول شروع کرد
مخصوصا راند اول
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
بدترین مسابقه ای که دیدم همین مسابقه کرمی بود. اصلا تلاشی برای جبران نکرد شاید خیلی راحت از قبل خودش رو برنده می دونست که اینجوری افتضاح باخت
مغرور بود یوسف کرمی !
از همون اولم که داشتن میومدن معلوم بود !
کاپیتان تیم ملی حداقل باید بدونه تو المپیک از همون اولین حریف باید واسه همه برنامه داشته باشه .... نمایشی میخواست بازی کنه !!! بدجورم خورد ....
سلام
دقیقا با نظرتون موافقم ، یه جورایی خودشو از قبل برنده میدونست ، حیف اون ایرانی هایی که اومده بودن برای تشویق ، و کلی پرچممون رو با افتخار تکون میدادن . :41:
یادش بخیر هادی ساعی چه میکرد
این گزارشگر جو گیره هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت
بدترین گزارش گری رو داریم میبینیم ، کلی از یوسف تعریف کرد ، آخر چشمش زد ، دقیقا برعکس شد .
داشت میگفت آمریکاییه باخته و ... ، یه لحظه به ذهنم خطور کرد که یوسف هم میبازه ، بعد سریع پاکش کردم ، گفتم بابا این گزارش گره داره میگه آمادس یوسف و .... غیر ممکنه ببازه که :13:
ولی یه چیزی رو من تو تکواندوکارهای مردمون ندیدم ، اینکه مثل هادی ساعی خودشون رو به آب و آتیش نمیزدن ، باور کنید ، اگه یوسف قاطی میکرد و روحیه داشت ، میتونست ، 8 بر 2 رو جبران کنه ، بابا 4 تا لقد مینداختی رو کله ی یارو ، 12 امتیاز میگرفتی دیگه . :31:
SNOW PATROL
10-08-2012, 13:26
خانم آرزو حکیمی هم تو کایاک 200 متر بین هفت نفر هفتم شد و حذف شد
دو نكته جالب :
1. تو ديدار انتخابی المپيك 7 بر 3 به يوسف باخته بود !
2. اينجا 8 بر 2 يوسف رو برد !
خوب جز مغروريت بيش از حد يوسف به نظر من دليل ديگهای نداشته اين باخت سنگين. به هر حال اميدوارم كه حداقل اين اسپانيايی باقی بازیهاشو ببره و بره فينال كه بعيده اما اگه بره ما شانس برنز داريم.
نه کرمی حذف شد و شانس مدال نداریم . اون مال دور کوالیفیشن هست که اگه ببازی می ری گروه بازنده ها الان یوسف توی preliminary round بود که باخت
M . Sayid
10-08-2012, 13:29
برعکس همه ، به آزاد امیدوارم ! منتظرم رضا یزدانی آماده رو ببینم ! البته نه تو کنسرت !! :27: !! :31: !!
مهمترین چیز برا ما بالا بردن پرچم تو کشور دشمن انگلیسه .
اونجوری که انگلیس تو تاریخ ما رو نابود کرده ، آره خیلی حال میده جلو چشم اونا !
attractive_girl
10-08-2012, 13:29
بازم صد رحمت به محمد باقری باز یه نقره ای گرفت
یوسف کرمی واقعا گل کاشت ! عجب نتیجه ای!!!
پ.ن : من کلا با این تکواندو نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی فکر میکنم مربی مناسبی نداشتن که نتیجه ها اینجوری بوده
alireza20202003
10-08-2012, 13:33
نه کرمی حذف شد و شانس مدال نداریم . اون مال دور کوالیفیشن هست که اگه ببازی می ری گروه بازنده ها الان یوسف توی preliminary round بود که باخت
اشتباه میكنی ، اون خبر كه از مشرق بود اينم از ايسنا :
يوسف كرمي پس از شكست در رقابتهاي المپيك گفت: شايد خودم را چشم زدم و هنوز هم نميدانم كه چرا اين طور شد.
تكواندوكار وزن 80- كيلوگرم ايران در بازي المپيك لندن پس از شكست سنگين برابر گارسيا اسپانيايي در نخستين مسابقه در گفتوگوبا خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به لندن اظهار كرد: اشتباه خودم بود كه باختم، هنوز هم نميدانم كه چرا اينطور شد. در مسابقات كسب سهميه المپيك با همين اختلاف امتياز حريف خود را شكست داده بودم اما نميدانم كه چرا اين جا اينگونه باختم.
وي افزود: خودم هم ماندهام كه چه بگويم و چه شده، شايد مصلحت اين گونه بوده. از كساني كه شب و روز مرا دعا كردند عذرخواهي ميكنم.
دارنده مدال برنز بازيهاي المپيك 2004 آتن در پاسخ به اين سوال كه آيا اگر مهماندوست هنوز هم سرمربي تيم ملي بود آيا ميتوانستي به مراحل بالاتر بروي و اين جا شكست نخوري؟ گفت: اصلا به اين چيزها ارتباطي ندارد. موفقيت يك تيم به يك نفر نيست. مربي من تمام تلاش خود را در تمرينات انجام داده بود و ديگر اين جا ميخواست چه كاري انجام دهد.
وي ادامه داد: تا روز گذشته در تمرينات بسيار خوب تمرين ميكردم و شرايط خوب بود. شايد خوم را چشم زدم. گروه ما گروه سختي بود. اما كسي كه براي مدال طلاي المپيك آمده باشد اين چيزها نبايد برايش مهم باشد.
كرمي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر ميكند اين تكواندوكار اسپانيايي به ديدار فينال برسد تا او هم شانس داشته باشد براي مدال برنز در گروه بازندهها مسابقه دهد؟ يادآور شد: فكر نميكنم اين اسپانيايي تا فينال برسد.
در صورتي كه نيكولاس گارسيا از اسپانيا به ديدار نهايي رقابتهاي تكواندو المپيك برسد يوسف كرمي شانس دارد كه براي كسب مدال برنز در گروه بازندهها مسابقه دهد. در غير اين صورت اين تكواندوكار ايران از دور رقابت المپيك حذف خواهد شد.
باز هم تكرار میكنم اگه اين اسپانيايه بره به فينال كه بعيده ما میتونيم در گروه بازندهها برای برنز بجنگيم !
سلام
حیف،واقعا حیف،قبل از مسابقات تکواندو یه مستند از تمرینات تکواندو نشون داده،میگفت ما 9 ماه هست که داریم تمرینهای خیلی سخت و فشرده انجام میدیم،و از خانواده دوریم
من گفتم صد در صد این سه نفر سه تا طلا میگیرن،ولیـــــــــــــــ ـــ......
بله حذف شد کامل . اگر توی preliminary round کسی ببازه باید برگرده کشورش
فکر نکنم . گزارشگره گفت دور اول که حذف بشن کلا حذفن و از دور دوم که ببازن میرن توی دسته بازنده ها واسه برنز .
نه یوسف و نه سوسن، هیچکدوم فعلا حذف نشدن. دیروز کسانی که در مرحله مقدماتی باخته بودن، تو رپه شارژ مسابقه دادن.
یوسف کرمی اصلا چندم رنکینگ بود ؟ این اسپانیایی رو زده پنجم ولی برای کرمی نزده ؟! یعنی جزو نفرات برتر دنیا نبوده؟
اشتباه میكنی ، اون خبر كه از مشرق بود اينم از ايسنا :
باز هم تكرار میكنم اگه اين اسپانيايه بره به فينال كه بعيده ما میتونيم در گروه بازندهها برای برنز بجنگيم !
ممنون به خاطر تذکر به جاتون.
اینی که من گفتم نقل قول مستقیم از گزارشگر شبکه ی 3 بود که بعدشم گفت پرونده ی تکواندو بسته شد و احمدی هم باهاش خداحافظی کرد و گفت کاش بیشتر در خدمتتون بودیم .
LONELY MAN
10-08-2012, 13:44
اقا یه ادم باسواد روشنمون کنه که حذف شد یا نه؟؟؟
Mr.Mazmamfi
10-08-2012, 13:44
سلام
دوستان برای المپیک بعدی ، 99% کوروش باقری ، سرمربی وزنه برداری ایران هست و خودش هم گفته تا وقتی رضازاده باشه ، منم هستم ، رضازاده هم که خرش میره و خوشبختانه میتونه کارهای مثبتی تو این رشته بکنه و میشه به این نتیجه رسید که انشاالله تو المپیک بعدی وزنه برداریمون نتیجه ی بهتری رو کسب میکنه .
» مسئله ی اصلی تو کشتی فرنگیمون هست ، که محمد بنا گفته دیگه نمیخواد ادامه بده ، و این باعث میشه که مربی های دیگه هم برن ، چون خودشون گفتن موندن ما به آقای بنا بستگی داره . خلاصه اگه این اکیپی که الان مربی های کشتی فرنگی هستن ، برن ، عمرا بتونیم المپیک بعدی نتایج درخشانی تو کشتی فرنگی داشته باشیم .
» به نظرم برای المپیک بعدی باید رو بوکس سرمایه گذاریه بیشتری بشه ، چون واقعا ما پتانسیل کسب مدال رو داریم ، و با کمی سرازیر شدن بودجه به سمت این رشته نتایج خوبی رو به دست میاریم .
الان شما تاریخچه ی المپیک ایران رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8% A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9
همه ی مدال هامون از کشتی و تکواندو و وزنه برداری بوده ، حالا دو میدانی هم که امسال اضافه شد و این در صورتیه که "مشت زنی " سابقه ی خیلی طولانی داره تو المپیک ولی اصلا نتایج خوبی نداشتیم .
امروز خداکنه طلا بگیریم ، چون ما برای تک رقمی شدن به طلا نیاز داریم ، و 2 تا تیمی که بالای ما هستن ، نقره و برنز های زیادی دارن .
موفق باشید .
این یعنی کرمی و حاجی پور هنوز شانس دارن و مهم نیست توی چه مرحله ای باختن.فقط باید منتظر این باشن که حریفاشون به فینال می رسن یا نه..می شه امیدوار بود ولی خب بعیده . . .
new2012user
10-08-2012, 13:45
گول این چهارتا مدال رو نخورید
هیچ تغییر بنیادینی در ساختار ورزش ما صورت نگرفته
این مدالها هم موفقیت های زود گذر هستش که ما تو یه سری ورزش هر از گاهی به یک نسل طلایی برخورد میکنیم اینجوری میشه
درست مثل فوتبال که جام جهانی 98 نسل طلاییمون بود ولی آیا مشکل فوتبال ما بعد از اون حل شد؟
وقتی میتونی بگی ورزشت بنیادی تغییر پیدا کرده که چند دوره نتیجه رو تکرارا ببینی
مثلا ژاپن و استرالیا تکلیفشون با خودشون روشنه که همیشه جز برترین ها هستن
ما این کشتی گیرا نبودن دلمون به کی خشک میکردیم؟
درست میشد مثل المپیک چین فقط با یک مدال طلا
دوران این نسل کشتی گیرامون هم بگذره همونطوری میشه
باید به یه ثبات در ورزش رسید و این حرکت فراز و نشیبی فایده ای نداره
مثلا 3 تا طلا سیدنی 1 طلا چین دوباره لندن خوب برزیل بد و....
مثلا ثبات این باشه که ورزشکارات اماده نباشن بدونی کف جایگاهت تو المیپک 20 هست
نه اینکه ورزشکارات اماده نباشن کف جایگاهت تو المیپک بیاد رو 50-60
مگه مسابقات کشتی آزاد نمونده که از الان دارید آیه یآس میخونید!
persian365
10-08-2012, 14:11
اول اینو بگم اگر حریف سوسن حاجیپور و یوسف کرمی برن فینال این هر دو شانس دارن
در مورد بازی یوسف کرمی از حق نباید بگذریم ایشون اصلا خوب بازی نکرد بازی در حد المپیک و برای کسی که تجربه بازی های المپیک داره نبود
ناراحتی من از بازی بد یوسف کرمی
که چرا اینجوری بازی کرد
چرا بی انگیزه چرا مبتدی
مشکل از کجاست نمی دونم . خود شخص ! مربی ! در هر صورت اصلا خوب نبود
روی مدال طلا یوسف کرمی خیلی امید داشتم
آرزو حکیمی هم که قول داده بود بهترین نتیجه رو بگیره، به قولش عمل کرد و در گروهش آخر شد.:39: الوعده الوفا!
persian365
10-08-2012, 14:23
اول اینو بگم اگر حریف سوسن حاجیپور و یوسف کرمی برن فینال این هر دو شانس دارن
در مورد بازی یوسف کرمی از حق نباید بگذریم ایشون اصلا خوب بازی نکرد بازی در حد المپیک و برای کسی که تجربه بازی های المپیک داره نبود
ناراحتی من از بازی بد یوسف کرمی
که چرا اینجوری بازی کرد
چرا بی انگیزه چرا مبتدی
مشکل از کجاست نمی دونم . خود شخص ! مربی ! در هر صورت اصلا خوب نبود
روی مدال طلا یوسف کرمی خیلی امید داشتم
حریف سوسن حاجی پور ساعت 18:30 با حریف سوئدی خودش بازی میکنه
با این نتایج استرسم برای کشتی ازاد هم زیاد شد
آرزو حکیمی هم که قول داده بود بهترین نتیجه رو بگیره، به قولش عمل کرد و در گروهش آخر شد.:39: الوعده الوفا!
این بنده خدا که 17 سالشه انتظار دیگه ای ازش داشتی ...
اگه به همینا یک صدم فوتبالیستا پول بدند با سرعت قایل موتوری برات پارو می زنند و اگه هواشو داشته باشند و خوب بهش برسند مطمئن باش 4 سال دیگه که می شه 21 سالش به نیمه نهایی مرسه و 8 سال دیگه که میشه 25 سال حتما یه مدال میگره فقط اگه باور کنید اگه فقط هر ماه پول معادل بنزین ماشین فوتبالستها رو به اینا بدند کلی افتخار کسب می کنند فقط پول بنزین این فوتبالستهای پورشه سوار رو
حریف سوسن حاجی پور ساعت 18:30 با حریف سوئدی خودش بازی میکنه
با این نتایج استرسم برای کشتی ازاد هم زیاد شد
این سوئدیه تکواندو کار مصری رو که صاحب رنکینگ جهانی است شکست داده. و فکر نکنم کار مشکلی برابر این زن و شوهر استرالیایی داشته باشه. فلذا سوسن رو باید حذف شده دونست.
این بنده خدا که 17 سالشه انتظار دیگه ای ازش داشتی ...
اگه به همینا یک صدم فوتبالیستا پول بدند با سرعت قایل موتوری برات پارو می زنند و اگه هواشو داشته باشند و خوب بهش برسند مطمئن باش 4 سال دیگه که می شه 21 سالش به نیمه نهایی مرسه و 8 سال دیگه که میشه 25 سال حتما یه مدال میگره فقط اگه باور کنید اگه فقط هر ماه پول معادل بنزین ماشین فوتبالستها رو به اینا بدند کلی افتخار کسب می کنند فقط پول بنزین این فوتبالستهای پورشه سوار رو
نه منظورم به قولش بود وگرنه انتظاری ازش نداشتیم. خودش انتظارها رو بالا برد.
masoudtr
10-08-2012, 14:33
این سوئدیه تکواندو کار مصری رو که صاحب رنکینگ جهانی است شکست داده. و فکر نکنم کار مشکلی برابر این زن و شوهر استرالیایی داشته باشه. فلذا سوسن رو باید حذف شده دونست.
زن وشوهر؟مگه با مردا ها هم میتونن مسابقه بدن؟
persian365
10-08-2012, 14:36
نه منظورم به قولش بود وگرنه انتظاری ازش نداشتیم. خودش انتظارها رو بالا برد.
تا فینال راه زیادیه و سخت
حریف استرالیایی خانم حاجی پور هم رنکینگ خوبی داره و با توجه به سن بیشتر و تجربه بیشتر از حریف سوئدی بدون شانس نست
ولی تازه این اول راهه در صورت پیروزی حریف های چینی یا امریکایی رو در پیش داره که خیلی سخته
همین طور که شانس کمی داریم ،همین قدر هم می تونیم به شانس امیدوار باشیم
نتایج عجیبی در تکواندو این دوره رقم خورده
زن وشوهر؟مگه با مردا ها هم میتونن مسابقه بدن؟
نه نمیتونن . زن و شوهرن و هر دو تو المپیک شرکت کردند مرده حذف شد مونده زنه
مرده مربی زنست
نمیدونم مربی مرده کی بوده شاید زنش
این که زن و شوهرند رو بارها گزارشگر به توصیه احمدی تکرار کرد که اگه تو صحنهای دیدیم دست مرده میخوره به زنه مردم بدونن عمل خلافی انجام نمیشه
+
کرمی قبل از المپیک گفت که طلا مال خودشه و مثل بقیه نمیگه که شاید و ... و حتما طلا میگیره
فکر میکنم ثانیههای آخر بازی چه سخت بهش گذشته و درس عبرتی شد برای سایر ورزشکارها که دیگه چنین حرفهایی نزنن
ورزشکارای دیگهای که میان المپیک همینجور الکی شرکت نمیکنن
persian365
10-08-2012, 14:54
خیلی حالم از این نتیجه تکواندو گرفته
تکواندو این چند سال جز ورزش هایی بود که همه ازش انتظار مدال داشتند
مطمئن باشید از امروز اعتراض و نقد های تند برای تکواندو زیاد میشه
اینم اولیش
مهماندوست:پولادگر و ذوالقدري بايدپاسخگو باشند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع خبر : ورزش3
pcforlife
10-08-2012, 14:56
دوستان
کشتی فرنگی که گذشت، لطفا من بعد، بحث و تبادل نظر راجع به آزاد کار ها و کلا رشته کشتی فقط در تاپیک رشته کشتی | آزاد/فرنگی | المپیک 2012 لندن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
فقط صحبت های کلی راجع به مدال آوران رشته های مختلف در المپیک من جمله کشتی در این تاپیک قابل قبوله.
»
طبیعتا پست های مربوط به رشته کشتی من بعد از این تاپیک حذف خواهد شد (بدون موو شدن به تاپیک رشته کشتی)./
+
تاپیک کشتی هم برای دسترسی بیشتر "مهم" شد./
با تشکر : )
سلام
حیف،واقعا حیف،قبل از مسابقات تکواندو یه مستند از تمرینات تکواندو نشون داده،میگفت ما 9 ماه هست که داریم تمرینهای خیلی سخت و فشرده انجام میدیم،و از خانواده دوریم
من گفتم صد در صد این سه نفر سه تا طلا میگیرن،ولیـــــــــــــــ ـــ......
منم وقتی اون مستند رو دیدم گفتم 3 تا طلا رو شاخشه .
واقعا که . آدم نمیدونه چی بگه . کرمی وقتی 8-2 عقب بود انگار 8-2 خودش جلو بود انقدر ریلکس مبارزه میکرد .
من همه مسابقه ها رو دیدم . همشون بلا استثنا وقتی عقب بودن خودشونو به آب و اتیش میزدن تا امتیاز بگیرن مخصوصا 30 ثانیه آخر و مخصوصا روی ضربات سر و صورت .
حسرت به دل موندم کرمی هم مثل بقیه واسه بردن بجنگه نه اینکه تفریحی مبارزه کنه .
مدال نگرفتن اصلا مهم نیست بلکه تلاش کردن مهمه . من دوست داشتم حداقل تمام تلاششو میکرد از جون مایه میذاشت و میجنگید .
انگار نه انگار که المپیکه و چشم کلی آدم به مبارزه اونه .
جالبه گزارشگر مبارزه کانادا و ارمنستان وقتی ارمنستانیه دوبار زد تو صورت کاناداییه همش میگفت این ضربات شگرد کرمی هست .
شگرد کرمی رو هم دیدیم .
Ssarshar
10-08-2012, 15:14
این مدالها هم موفقیت های زود گذر هستش که ما تو یه سری ورزش هر از گاهی به یک نسل طلایی برخورد میکنیم اینجوری میشه
درست مثل فوتبال که جام جهانی 98 نسل طلاییمون بود ولی آیا مشکل فوتبال ما بعد از اون حل شد؟
کاملا با نظرتون موافقم .... محکومیم به موافقت تو سیستمی که تنها مصرف گرایی برای آقایون اهمیت داره ، و نه برنامه ریزی کلان ...
درسته که ما سالیان ساله تو رنک فرنگی و آزاد جزو سه تا و دستکم پنج تای اول بودیم ، اما کشتی یه ورزش شناسنامه داره تو این مملکت ...
یه پتانسیل بالقوه توی وجود یکسری مربیان ( نظیر بنا ) و ورزشکاران ایرانیمون وجود داشته ... دقیقا مثل فوتبال و والیبال در برزیل ، و یا بسکتبال در امریکا ...
ما حتی نتونستیم تو المپیک های قبل هم در حیطه ی فنیمون مثل کشتی نتایج دلچسب و با ثباتی رو کسب کنیم ...
المپیک قبل که تنها یک برنز در آزاد گرفتیم !! ... المپیک 2000 هم فقط یک طلای آزاد گرفتیم ...
در حالیکه در المپیک 96 آتالانتا 1 طلا و 1 نقره ( که همراه با حق خوری فراوان در حق جدیدی بود ) گرفته بودیم ...
این یعنی پسرفت ... حال اینکه یک پدیده ی جهانی در عرصه ی مربیگیری مثل بنا میاد و کشتی ما رو اینطور رو میاره بحث جداییه ...
هنوز یادم نرفته وقتی مدیران ارشد! بنا رو برکنار کردند ، کشتی فرنگی چه ضرباتی رو متحمل شد ... بعد مجددا مجبور شدن بنا رو برگردونن و نتیجش رو هم دیدن ...
یا مثلا در تکواندو ، 1 نقره ... دو نماینده ، حذف در مرحله ی اول ...
در حالیکه در تکواندو همیشه درخشان ترین نتایج رو تو المپیک و بازیهای آسیایی گرفتیم ...
شاید برکناری مهماندوست ( سرمربی موفق سابق تکواندو ) یکی از دلایل ناکامی بود ، اما فراموش نکنیم نسل طلاییمون رو به انحطاطه ....
کرمی که دیگه سنش بالا رفته و توان سابقشو نداره ، ساعی که بازنشست شده ... باقری معتمد هم که تو المپیک بعد حتی از کرمی پا به سن گذاشته تر خواهد شد ...
در پرتاب دیسک ... احسان حدادی همیشه از کمبود امکانات و عدم حمایت های فدراسیون رنج کشیده ...
تنها به پشتوانه ی مادی پدرش و تمریناتی که در خارج از ایران انجام داده میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ...
آیا اگر حدادی از خانواده ای فقیر متولد میشد ، امکاناتی فراهم میشد که احسان بتونه از استعدادش بخوبی استفاده کنه ؟؟
یا مثلا محسن شادی ! قایقرانی که قهرمان جوانان جهان شده اما نتونست حتی جزو 20 پارو زن برتر مسابقات باشه ...
کشور هایی مثل کره ، ایتالیا ، هلند ، مجارستان ، استرالیا ، بریتانیا ، فرانسه هر سال رنک قابل قبولی رو کسب میکنند ... بخاطر سرمایه گذاری کلان و دراز مدت روی تمام رشته ها ...
اما متاسفانه به جز فرصت سوزی و دل سپردن به نسلهای طلایی و ناپایدارمون که چندین سال یکبار در یک رشته نمایان میشه به اهداف دیگری دلخوش نکردیم ...
حالا نهایتش در دو المپیک پیاپی نتایج خوب میشه ، اما ناگهان در یک یا دو المپیک بعدی نتایج عجیب غریب و دور از انتظار میشه ...
این در تاریخ ورزشمون در المپیک چندین بار رخ داده .... و با این دید کلی مسئولین و برنامه ریزی ها بعید نیست دوباره حقیقت پیدا کنه !؟!!
Reza31001
10-08-2012, 16:13
البته کسی اینجا گول نخورده حتما
نقش فدراسیون و نمی دونم وزارت و کمیته المپیک و... تو ورزشهای پایه و تیمی پر رنگ تر از ورزش های انفرادی هست
مسلما بهداد سلیمی که تنها رقیبش وزنه هست نیازی به برنامه ریزی های کلان مسئولین نداره همین طور حدادی، کشتی هم که بحثش جداس
ولی تو ورزش های تیمی که حضوری نداشتیم اصلا:20:
تو ژیمناستیک، من که اسم یک ورزشکار ایرانی رو هم نمی دونم شما میدونید بگید!
تو شنا همانند پکن با یک سهمیه شرکت کردیم منتها با این پسرفت که اون موقع خودمون سهمیه گرفتیم این بار با white card رفتیم لندن!
تو دو میدانی اما با پیشرفتی یک صدم درصدی روبرو بودیم هم کیفی و هم کمی
که اونم اگه حدادی رو یه اتفاق در نظر بگیریم (مدالش رو نمی گم خودش منظورمه!) لیلا رجبی و نیکفرم که اسما ایرانی هستن و رسما نیستن بنابراین اونجا هم پیشرفتی نداشتیم در واقع:20:
D o l f i n
10-08-2012, 16:32
خب من تا حالا اینجا پست نزاشتم ولی باخت کرمی بسیار دردناک بود
ببینید بی تدبیری و بازم سلیقه ای عمل کردن رئیس یک فدارسیون چه به سر تکواندو آورد بهترین مربی جهان رو داشتیم که فقط به خاطر حقوق ندادش اعتراض کرد گذاشتنش همونی بلایی که سر شمس آوردن و اونجوری فوتسال خراب کرد و خدا کنه اینبار درست عمل کرده باشن و و ضرب المثل تا سه نشه برامون عمل نکنه و کشی آزاد خراب نکنه
اینبار هم میگیم اشکال نداره ولی تا کی ,تا کی قراره درس بگیریم حتی عربها هم در آستانه یه رویداد بزرگ همچین تغییراتی انجام نمیدن چه برسه اون رویداد المپیک باشه
امروز مصاحبه عبدالله موحد رو نگاه می کردم نمیدونم دیدید یا نه صحبت قشنگی کرد گفت هنوزم ورزش ایران دیمی هست و این چند تا مدالی که اومد تکیه بر افراد داشته و بس و واقعا هم همینطوره
برید در باد این چند تا مدل بخوابید که هیچ اتفاقی نیفتاده
Mr.Mazmamfi
10-08-2012, 17:30
سلام
الان مصاحبه ی جاودانی با ساعی رو نشون داد ، خود ساعی هم گورگیجه گرفته بود که چرا یوسف اون جوری بازی کرد ، گفت صبح که براش میت میگرفتم خیلی سرحال بود ، نمیدونم چرا بازیش این جوری شد .
گفت امید داریم ، حریفش به فینال برسه و یوسف بتونه تو شانس مجدد مدال بگیره .
یه حرف هایی هم در مورد مهماندوست زد ، ولی اون چیزی که مشخصه جنجال زیادی برای تکواندو اتفاق خواهد افتاد که آینده ی این ورزش پر مدال رو به خطر میندازه .
موفق باشید.
persian365
10-08-2012, 18:38
حریف استرالیایی خانم سوسن سوسن حاجی پور حریف سوئدی خودشو با نتیجه 6-3 شکست داد
بازی بعدیش ساعت 20:30 دقیقه باید با ترکیه بازی کنه در صورت فینالیست شدن
کارمن مارتون استرالیایی در صورت پیروزی برحریف ترکیه ای ، خانم سوسن جاجی پور در گروه شانس مجدد برای برنز می تونه تلاش کنه
کاریکاتور...
Mr.Mazmamfi
10-08-2012, 18:43
سلام
خب حریف اسپانیاییه یوسف هم بازیشو برد و رفت برای مرحله ی بعدی .
بازیه بعدیشم با حریف ایتالیایی هست که قدش 1.97 :18: هست نمیدونم تکواندو رو با بسکتبال اشتباه گرفتن ، همشون قد بلند هستن .
mohammadirani
10-08-2012, 19:04
سلام
خب حریف اسپانیاییه یوسف هم بازیشو برد و رفت برای مرحله ی بعدی .
بازیه بعدیشم با حریف ایتالیایی هست که قدش 1.97 :18: هست نمیدونم تکواندو رو با بسکتبال اشتباه گرفتن ، همشون قد بلند هستن .
این ایتالیایی همون حریف ساعی در فینال پکن هستش
خیلی خیلی ورزشکار بااخلاقیه
اون فینال هم که باخت بعدش اومد ساعی رو بغل کرد و تو مصاحبه هم گفت همین نقره هم برام باارزشه چون آرزوم بازی با ساعی بوده و بس
.
اگه به خاطر یوسف کرمی نبود خیلی خییلی دوست داشتم این ایتالیایی قهرمان شه ولی به خاطر یوسف دوست دارم نیکلاس گارسیا برنده شه و بره فینال
این طوری رقابت یوسف و مائور سارمینتو هم خیلی جذاب میشه
mohsen121
10-08-2012, 19:07
فعلا حريف هاي كرمي و حاجي پور جفتشون رفتن نميه نهايي
mohammadirani
10-08-2012, 19:09
ساعت 8.30 برای سوسن حاجی پور و 8.45 برای یوسف کرمی
امیدوارم هر دو تکواندوکارمون شانس داشته باشند و با پیروزی مارتون و نیکلاس شانس یوسف و سوسن برای برنز هنوز زنده بمونه
به شخصه خیلی دوست دارم تا سوسن حاجی پور مدال بگیره
بنده خدا تو بازی با مارتون هم خیلی عالی کار کردش و با اون قد کوتاهش یه ضربه عالی زدش به سر طرف
به هر حال باید کمی هم شانس داشته باشند
به امید اینکه امشب یه طلا و دو برنز به دست بیاریم
Mr.Mazmamfi
10-08-2012, 19:41
متاسفانه حریف خانم حاجی پور فعلا 3 بر صفر عقب افتاده .
.................
ای بابا ، این که باخت ، حریفش 19 سالش بود . ولی ترکیه خوب کار کرده تو تکواندو ها ، دمش گرم .
persian365
10-08-2012, 19:44
متاسفانه نماینده 19 ساله ترکیه وزن 67 کیلو تکواندو حریف استرالیایی خودشو شکست داد با نتیجه 6-0
خانم سوسن حاجی پور هم شانس خودشو برای برنز از دست داد
خیلی دوست داشتم به مدال برسیم
خب متاسفانه اون تکواندوکار استرالیایی که سوسن حاجی پور رو برده بود از حریف ترک باخت و نرسید فینال....حاجی پور رسما حذف شد!
تا چند دقیقه دیگه هم بازی اون اسپانیایی که کرمی رو برده بود هست که خدا کنه بره فینال!
persian365
10-08-2012, 19:44
متاسفانه نماینده 19 ساله ترکیه وزن 67 کیلو تکواندو حریف استرالیایی خودشو شکست داد با نتیجه 6-0
خانم سوسن حاجی پور هم شانس خودشو برای برنز از دست داد
خیلی دوست داشتم به مدال برسیم
alireza20202003
10-08-2012, 19:46
متاسفانه قسمت نشد كه سوسن حاجي پور به بازی بازنده ها برسه ، ولی بازی كارمن و نور واقعا زيبا بود و باز هم طبق معمول داورها اول ضربه سر رو امتياز دادن و بعد پس گرفتن (نميدونم چرا اينقدر اشتباه اتفاق ميفته تو داوری اين دوره) ، اين تكواندو كار تركيه ای واقعا تكنيكی ضربه ميزنه و خيلی هوشمندانه امتياز میگرفت مخصوصا ضربه چرخشی دو امتيازيش واقعا زيبا بود.
=================
اسپانيا برد و حالا شانس برنز برای يوسف كرمی به وجود مياد ، فقط اميدوارم اين دفعه غرورش رو كنار گذاشته باشه. خيلی حيف شد كه هر دو ورزشكارمون نشد به بازی بازندهها برسن.
Mr.Mazmamfi
10-08-2012, 19:58
آقا برد ، این پسره اسپانیاییه برد و شانس با یوسف یار بود ، دیگه یوسف نباید این فرصت رو از دست بده ، و مدال برنز رو بگیره .
LONELY MAN
10-08-2012, 19:59
خب الان گارسیا بردش یوسف هنوز شانس داره
الان مسابقه یوسف کی هستش
SNOW PATROL
10-08-2012, 20:01
بازی های شانس مجدد کی شروع میشه؟
alireza20202003
10-08-2012, 20:03
بازی های شانس مجدد کی شروع میشه؟
نتيجه بازی بعدی هم مشخص بشه بعدش مشخص خواهد شد.
LONELY MAN
10-08-2012, 20:04
فکر کنم 11.45 باشه با حریف انگلیسی
mohammadirani
10-08-2012, 20:08
23.45 یوسف کرمی باید با محمد لوتلوی بریتانیا مسابقه بده
اگه پیروز شه که 99 درصد میشه باید به مصاف برنده ارمنی و آرژانتین بره
دلم میسوزه نتیجه 4 سال تلاشش رو نگیره
3 ساله کچل کرده به خاطر همین المپیک و کلا تو اردو بوده
بدون مدال نابود میشه ولی امیدوارم بتونه برنز بگیره
23.45 یوسف کرمی باید با محمد لوتلوی بریتانیا مسابقه بده
اگه پیروز شه که 99 درصد میشه باید به مصاف برنده ارمنی و آرژانتین بره
دلم میسوزه نتیجه 4 سال تلاشش رو نگیره
3 ساله کچل کرده به خاطر همین المپیک و کلا تو اردو بوده
بدون مدال نابود میشه ولی امیدوارم بتونه برنز بگیره
اگه انگلیسی رو ببره باید با ارمنستان برای برنز مبارزه بده .
mani_2004_2006
10-08-2012, 22:56
خب به سلامتی اینم از یوسف کرمی :دی
از اولم هیچی نبود الکی بزرگش کرده بودن
alireza20202003
10-08-2012, 22:59
متاسفانه يوسف كرمی به حريف بريتانيايی هم باخت ، نمیدونم مصدوميت مچ پاش چقدر جدی بود چون صبح كه خيلی اين مصدوميت ديده نمیشد.
Amir_oscar
10-08-2012, 23:01
اگر پاش درد میکرد یوسف کرمی، چرا صبر نمیکرد تا دکتر بیاد و اسپری برنه؟!
حریف انگلیسیه هم بااخلاق بود و دست کرمی رو بالا برد. گزارشگر، خراسانی، یه لحظه خواست بگه که دست کرمی رو بالا میبره حریف که گویا یادش افتاد طرف انگلیسیه و نگفت! :|
campuzlit
10-08-2012, 23:02
به نظر من کلا دوست نداشت ببره. بعد از بازی صبح هم که مصاحبه اش رو تو تلویزیون دیدم اصلا ناراحت که نبود هیچی انگار خوشحال هم بود. بازم دم باقری گرم با اینکه نقره گرفت بازم اونجوری ناراحت بود.
szh_1367
10-08-2012, 23:03
خب به سلامتی اینم از یوسف کرمی :دی
از اولم هیچی نبود الکی بزرگش کرده بودن
میخواستم همین جمله رو بگم که گفتی
فکر نکنم اینقدر که ضربه به سر کرمی خورد توی این مسابقات به سر کل شرکت کنندگان خورده باشه
یه جوری داخل پروفایل کرمی نوشته تانک و . . .
ویرایش: در این المپیک روی هر روزشکاری حساب باز کردیم خراب کرد
نمیدونم چی بگم . اصلا یه جورایی کاملا بودار بود که یوسف نمیخواد امروز مبارزه کنه . معلوم نیست حالا پشت پرده چه ماجرایی هست . در هر حال یوسف کرمی امروز خودش نبود .
Amir_oscar
10-08-2012, 23:06
در ضمن اگه یادتون باشه یه بار نمیدونم برای چه مسابقاتی بود که حرف و حدیث درست شده بود که حق کرمی هست که بره شرکت بکنه، اما ساعی رو جاش فرستادن. با توجه به اینکه توی این وزن یه نفر دیگه پارسال قهرمان شده بود، شاید به خاطر تلافی کردن اون دوره، کرمی رو اوردن المپیک...
SNOW PATROL
10-08-2012, 23:10
در ضمن اگه یادتون باشه یه بار نمیدونم برای چه مسابقاتی بود که حرف و حدیث درست شده بود که حق کرمی هست که بره شرکت بکنه، اما ساعی رو جاش فرستادن. با توجه به اینکه توی این وزن یه نفر دیگه پارسال قهرمان شده بود، شاید به خاطر تلافی کردن اون دوره، کرمی رو اوردن المپیک...
آره فکر کنم انتخابی المپیک پکن بود ساعی مصدوم شده یود تو انتخابی شرکت نکرد کرمی اول شد ولی بازم ساعی رو بردن البته فکر کنم! !
در هرصورت امروز ما میتونستیم خیلی بهتر باشیم اما. ....
persian365
10-08-2012, 23:11
کاش به این بازی نمی رسید اینجوری بهتر بود
با این وضعیت بازی بد خودشو بیشتر نشون داد
اصلا طوری هم بازی نکرد که حد اقل بگیم زحمت کشید
یوسف کرمی خیلی با انرژی و امیدوار بود همیشه ، خیلی هم دوست داشت طلا بگیره
ولی این یوسف اصلا یوسفی که میشناختیم نبود
نمی دونم . . . .
greenmidi
10-08-2012, 23:19
جمعه روز ورزشکارهای ما نبود
امروز شنبه هم بعیده که مدالی کسب بشه
البته به قول دوستمون روی هر ورزشکاری که حساب کردیم گند زد خدا رو چه دیدی
یهو دیدی امروز ستاره های جدید به دنیای کشتی معرفی شدند
حقش بود باخت من خوشحال شدم . کاش حداقل جونای دیگه رو جای اون فرستاده بودند !
با توجه به اینکه یه ذره مسابقات تکاندو شانسیه مثلا همون راند طلایی یا اینکه داورا تصمیم بگیرند کی بره بالا. من دلم از همه بیشتر برا نماینده خانم تکواندو سوخت. بیچاره با این امکانات ایران این همه زحمت کشیده بود. اگر امکانات و در نظر بگیریم کلی موفقیت آمیز بود که با استرالیاییه مساوی کرده بود. یعنی لا اقل حقش بود این مسابقه رو ببره. آخی آخرشم اشک تو چشاش جم شده بود.:37:
کجای دنیا قبل از مسابقات المپیک بهترین مربی جهان رو به علت منافع شخصی اخراج میکنن؟
سرِ 2میلیون آقای مهماندوست که زحمت خیلی زیادی واسه تکواندو کشیده اخراج شدن!
آقای ساعی هم بیگناه نبودن توی این قضیه که با جار و جنجال باعث کنارهگیری ایشون شدن!
hermione
10-08-2012, 23:33
این کرمی اصلا واسه چی اومده المپیک باخت هاش به کنار خیلی ریلکسه انگار نه انگار عقبه .
کلکسیون ضربه خوردن از سر بود توی مصاحبه ناراحت نیست هیج می خنده ...
[منبع]مهماندوست: پولادگر و ذوالقدري بايد پاسخگو باشند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B3%D8%AA:%D9%BE%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8 %B1_%D9%88_%D8%B0%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%AF%D8 %B1%D9%8A_%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF%D9%BE%D8%A7%D8% B3%D8%AE%DA%AF%D9%88_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%A F)
ورزش۳: رضا مهماندوست در گفت وگو با ايسنا، اظهار کرد: از پولادگر بايد سوال کنيد که چرا تکواندوي ايران در بازيهاي المپيک اين همه ضعيف عمل کرد. تکواندوي ما از اتفاقي که براي کشتي در المپيک 2008 پکن رخ داد درس نگرفت. بايد تکواندوي ايران به اين شرايط بد ميافتاد تا آنها به فکر بيفتند چرا آن زمان که ما در مسابقات آسيايي دوم شديم کسي به فکر نبود. وي افزود: يوسف کرمي به کسي باخت که در مسابقات کسب سهميه در باکو هفت بر سه او را برده بود. اين تکواندو کار اسپانيايي در اين سالها با هر ورزشکار ما که بازي کرده بود باخته بود، حال چطور ميشود که کرمي را شکست ميدهد! سرمربي سابق تيم ملي تکواندو با اشاره به اينکه کرمي در اين مبارزه هيچ تاکتيکي براي پيروز شدن نداشت، گفت: او تنها ميخواست به نوعي مبارزه کند که نگويند خوب مبارزه نکرد و قصد داشت براي رفع تکليف پا بزند. وي ادامه داد: با اين نتايج آبروي ما در تکواندوي جهان رفت، آبرويي که سالها براي به دست آوردن آن زحمت کشيده بوديم. مسئولان فدراسيون همين را ميخواستند، اگر هدفشان اين بود، به آن رسيدند. مهماندوست در مورد عملکرد محمد باقري معتمد و مدال نقرهاي که کسب کرد، به ايسنا گفت: به نظر من او هم در اين المپيک باخت چرا که مقابل حريف برزيلي و حتي آن حريف افغان با کمک داوران پيروز شد. او وقتي که داوران در راند طلايي به عنوان فرد پيروز دستش را بالا بردند به هوا پريد و اين نشان ميدهد که به همان مدال راضي بود، حتي معتقدم او به مدال برنز هم راضي بود. وي با بيان اين سوال از مسئولان فدراسيون تکواندو که آن زمان که اعلام ميکرديد دو طلاي المپيک ميگيريد، حال چه شد؟ گفت: از کسي ناراحت نيستم، از ذوالقدري و پولادگر ناراحتم که اين بلا را سر من آوردند، آنها با احساسات مردم و تکواندو کاران ايران بازي کردند و به آن لطمه زدند، در اين دنيا و آن دنيا آنها را نميبخشم. سرمربي سابق تيم ملي با تاکيد بر اينکه اکنون اين فرصت از دست رفته و بايد به فکر آينده بود، گفت: مسئولان فدراسيون ميگفتند که اين تيم بهترين تيم تاريخ بود پس چه شد که تنها يک نقره المپيک را گرفتند. اين تيم يازده ماه پيش بهترين تيم تاريخ بود. وي ادامه داد: بارها گوشزد کردم که مراقب اين تيم باشند، همان زمان که يوسف کرمي در مسابقات آزمايشي المپيک به آرون کوک باخت، زنگ خطر به صدا درآمد اما کسي گوش نکرد. مهماندوست با اشاره به اين که به تکواندو فکر نميکند، به ايسنا گفت: خدا جاي حق نشسته و اين دوستاني که به خاطر اندکي پول اجازه کار را از من و موفقيت تکواندو گرفتند، حالا بايد پاسخگو باشند.
نمی دونم چرا هم کرمی هم باقری معتمد اصلا ضربات بالا نمی زدند .. هر کیه یو که میدیدی با ضربات توی سر مسابقه رو می برد ( باقری معتمد هم خیلی شانسی می برد)
mohsen_gh1991
10-08-2012, 23:55
یوسف کرمی ابرو ریزی کرد واقعا . یکی از سهمیه های تکواندو رو به معنای واقعی کلمه هدر داد . حتی نتونست با یه نتیجه نزدیک ببازه
campuzlit
11-08-2012, 00:02
کرمی از قصد بازی رو واگذار کرد هم بازی ظهر و هم بازی شب. این بازیکن که به ضربات سر و صورت مشهوره چطور می شه حتی یه ضربه سر هم نمی زنه و حتی در دو بازی 10-12 امتیاز رو با ضربه به سر از دست می ده. کاملا معلوم بود که می خواست اعتراض کنه و به همین راحتی یه سهمیه المپیک رو به هدر داد و آبروی تکواندو رو برد. فکر می کنم بچه محل هاش هم اگه می یومدن تو زمین می بردنش.:31:
persian365
11-08-2012, 00:05
کرمی از قصد بازی رو واگذار کرد هم بازی ظهر و هم بازی شب. این بازیکن که به ضربات سر و صورت مشهوره چطور می شه حتی یه ضربه سر هم نمی زنه و حتی در دو بازی 10-12 امتیاز رو با ضربه به سر از دست می ده. کاملا معلوم بود که می خواست اعتراض کنه و به همین راحتی یه سهمیه المپیک رو به هدر داد و آبروی تکواندو رو برد. فکر می کنم بچه محل هاش هم اگه می یومدن تو زمین می بردنش.:31:
اخه المپیک جایی نیست که ادم به خاطر اعتراض خودشو شکست بده
اینطور نیست
به نظر من تمرین مناسبی نداشت
از نظر بدنی اصلا اماده نبود
شاید خیلی دست کم میگرفت حریفاشو
اگه مربی هم باهاش نبود نباید اینجوری بازی میکرد . ابروریزی کرد .
معلوم نیست پشت پرده چه خبر بوده که اینجوری مبارزه کرد .
ولی هر چی بوده نباید اینجوری مبارزه میکرد . با هرکی با هر چی مشکل داشته به مایی که تو مملکت نشستیم داریم حرص و جوش میخوریم ربطی نداره .
اینجا بحث ملی و کشوری هست . حیثیت مملکت هست بحث فردی نیست که حالا حال نداره یا هر مشکلی داره اینجوری مبارزه کنه .
ببخشید ولی غلط میکنه میره اونجا و آبروریزی میکنه و حق یه نفر دیگه رو که میتونه بهتر مبارزه کنه میگیره .
بچه بازی نیست که . جوون باانگیزه کم نداریم که واسه موفقیت کشورشون از جون مایه بزارن .
برد و باخت اصلا مهم نیست . تلاش و کوشش مهمه . ارزش قائل شدن به اینکه نماینده 80 میلیون ایرانی تو عرصه بین المللی بودن مهمه .
silver65
11-08-2012, 00:19
صدرحمت به سوسن خانم:38: کرمی اومد آبروی خودشو برد حیف پول بلیطی که برا این گرفتن:31:
campuzlit
11-08-2012, 00:23
اخه المپیک جایی نیست که ادم به خاطر اعتراض خودشو شکست بده
اینطور نیست
به نظر من تمرین مناسبی نداشت
از نظر بدنی اصلا اماده نبود
شاید خیلی دست کم میگرفت حریفاشو
شاید حرف شما درست باشه و اصلا منطقی نیست که یه ورزشکار بیاد المپیک و حداقل زحمات خودش رو هدر بده ولی
نمی دونم مصاحبه خودش و هادی ساعی رو دیدی یا نه. خودش که انگار خوشحال بود و عین خیالش هم نبود و ساعی هم می گفت که تا قبل از مسابقه خیلی عالی و آماده بوده ولی چطور شده که امروز اینجوری شده خودش هم مونده بود چی بگه.
و اگه آماده نبود حداقل دو تا حرکت که می تونست بزنه بگیم تلاش خودش رو کرد ولی نشد. ولی کاملا ریلکس بازی رو باخت.
اینکه دست کم گرفته حریف رو در بازی اول شاید قابل قبول بود ولی در بازی دوم دیگه حداقل باید می فهمید که هیچ حریفی آسون نیست.
mohammadirani
11-08-2012, 01:01
حرف های یوسف کرمی رو شنیدم الان دلم سوخت
خیلی سعی میکرد الکی بخنده و با روحیه خودش رو نشون بده ولی بغضش گرفته بود
10 بار ازش پرسیدن چرا باختی هیچ دلیلی نگفت فقط بار اخر گفتش به جون دخترم نمیخوام توجیه کنم ولی من خوابم میومد
تو رختکن قبل و بعد مسابقه همش داشتم میخوابیدم
چون شب قبلش فقط 1 ساعت اونم به زور خوابیدم
گفتش متاسفانه کسی هم نبود برم باهاش صحبت کنم که بعد سریع حرفش رو خورد و گفت مصلحت بوده ببازم
فقط مردم منو ببخشند
.
.
کلا یه جورایی دلم سوخت
تازه میفهمم چرا این قدر گیج میزده.
Mr.Mazmamfi
11-08-2012, 01:08
حرف های یوسف کرمی رو شنیدم الان دلم سوخت
خیلی سعی میکرد الکی بخنده و با روحیه خودش رو نشون بده ولی بغضش گرفته بود
10 بار ازش پرسیدن چرا باختی هیچ دلیلی نگفت فقط بار اخر گفتش به جون دخترم نمیخوام توجیه کنم ولی من خوابم میومد
تو رختکن قبل و بعد مسابقه همش داشتم میخوابیدم
چون شب قبلش فقط 1 ساعت اونم به زور خوابیدم
گفتش متاسفانه کسی هم نبود برم باهاش صحبت کنم که بعد سریع حرفش رو خورد و گفت مصلحت بوده ببازم
فقط مردم منو ببخشند
.
.
کلا یه جورایی دلم سوخت
تازه میفهمم چرا این قدر گیج میزده.
آره منم دیدم ، بنده خدا چه قدر هم قسم میخورد ، ولی انصافا گفت تمرینات خوبی داشتیم و از همه چیزم زدم ، 10 ماه ( فکر کنم ) تو اردو بودیم و سخت تمرین کردم ، حتی دخترم رو هم 2 الی 3 بار میدیدم ، به قرآن نمیدونم چی شد !!!!
نکته » خیلی ها میان میگن یوسف عین خیالش نیست و میخنده و ... ، خواستم بگم ، یوسف کلا چهره ی بشاشی داره ، و همیشه تبسم رو لبانش بوده و نمیشه بهش خرده گرفت .
و بهتره برای قضاوت خودمون رو جای اون بنده خدا بذاریم و سریع حکم ارتدادشو ندیم :18:
موفق باشید .
E.G_band
11-08-2012, 01:23
من (اینو نمی گم که از خودم تعریف کرده باشم)7 سال تکواندو کار کردم و چندین مقام هم دارم.......و خدا رو شکر کاملا مبارزه تکواندو رو درک می کنم:
یوسف واقعا معلوم بود که نمی خواد بازی کنه.....معلوم بود .
دلیلش رو نمی دونم ولی واقعا نمی خواست.یوسف کرمی یکی از تکنیکی ترین مبارزه گران دنیاست.ولی همونطور که دیدیم حتی یک ضربه سر هم نزد و واقعا دلیلش رو خودش و خدا می دونه.
وقتی مثلا 20 ثانیه به پایان بازی مونده تموم چیز ها رو فراموش می کنی و فقط حمله می کنی ولی یوسف کرمی توی 3 تا راند و فقط 2 امتیاز گرفت.
همون باقری معتمد هم معلوم بود داشت به زور بازی می کرد و فقط اومده بود توی زمین.خلاصش بگم شاید دلیل داشته باشه که مطمئن هم باشید که داره جفتشون افتضاح بودن اون باقری معتمد هم اصلا مبارزه های خوبی نکرد.
به هر حال فکر می کنم دیگه 100 درصد فردا المپیک برای ما تموم می شه و امیدوارم که برای المپیک برزیل برنامه ریزی بشه .
یه چیز دیگه هم بگم شاید بعضی ها بد برداشت کنن یا هر چیز دیگه ولی حق ایران دریافت این همه مدال نبود و این فقط به خاطر غیرت اونا بود که که اومدن و جنگیدن ولی ایران لیاقتش رو نداشت.چون:1-سرمایه گذاری نمی شه
2-به این ورزشکار ها هیچ اهمیتی داده نمی شه.
3-و......همه چیز هایی که تو ذهن همتون می دونم هست.
ممنونم.
Mr.Mazmamfi
11-08-2012, 01:49
خبر خوب :
چه قدر بازی ضایعی بوده ، فقط یک امتیاز داشته :31:
حریف اسپانیایی یوسف کرمی تو فینال باخت ، چون اگه طلا میگرفت ،تو رنکینگ مدال ها 3 طلاهه میشد . از اون طرف هم که بسکتبالشون فیتالیست شده ، اگر اونجا هم طلا رو میگرفت ( البته عمرا آمریکا بذاره ) میشد 4 طلا و چون نقره هاش خیلی بیشتره ما میشدیم 15 م .
موفق باشید.
توی رادیو جوان داشتن با مهماندوست مصاحبه میکردن قبل بازی یجورایی اصلا از خداش بود این اتفاقات بیفته تابلو بود!
هی میگفت این ورزشکارا انقدر به من عادت کردن عین بچه هامن نمیتونن با کس دیگه کار کنن و من از بچه هام و زندگی خودم زده بودم!
کرمی اصلا شدید تابلو بود خودش بازی نکرد تو بازی اولش یارو پارو آورد ضربه رو بزنه به سرش اما نخورد ولی کرمی حتی سرشو عقبم نبرد یارو هم رلکس با لگد دوم کوبید تو سرش بدون اینکه حتی پاشو بندازه!!!
گند زدن سر این تعویض مربی تیما قبل المپیک! امیدوارم استیضاح وزیر ورزش که مجلسی ها گفته بودن بخاطر المپیک مسکوت نگهش داشتن با اتمام المپیک جدی بشه!
راستی گزارشکر شبکه جوان تو المپیک گفت داورای بازی عبدولی حذف نشدن هیچ هنوزم دارن قضاوت میکنن و مارتینتی تو نشست خبری گفته داورها هیچ مشکلی نداشتن ایرانیا الکی شلوغش کردن!!!
Mr.Mazmamfi
11-08-2012, 01:56
توی رادیو جوان داشتن با مهماندوست مصاحبه میکردن قبل بازی یجورایی اصلا از خداش بود این اتفاقات بیفته تابلو بود!
هی میگفت این ورزشکارا انقدر به من عادت کردن عین بچه هامن نمیتونن با کس دیگه کار کنن و من از بچه هام و زندگی خودم زده بودم!
کرمی اصلا شدید تابلو بود خودش بازی نکرد تو بازی اولش یارو پارو آورد ضربه رو بزنه به سرش اما نخورد ولی کرمی حتی سرشو عقبم نبرد یارو هم رلکس با لگد دوم کوبید تو سرش بدون اینکه حتی پاشو بندازه!!!
گند زدن سر این تعویض مربی تیما قبل المپیک! امیدوارم استیضاح وزیر ورزش که مجلسی ها گفته بودن بخاطر المپیک مسکوت نگهش داشتن با اتمام المپیک جدی بشه!
برای تکواندو فقط میشه تاسف خورد که سر چه بچه بازی هایی دل مردم رو رنجوندن . :41:
فردوسی پور میگفت درسته حق با مهماندوست بوده ، ولی اون هم خیلی تند برخورد کرد که باهاش این جوری کردن .
راستی گزارشکر شبکه جوان تو المپیک گفت داورای بازی عبدولی حذف نشدن هیچ هنوزم دارن قضاوت میکنن و مارتینتی تو نشست خبری گفته داورها هیچ مشکلی نداشتن ایرانیا الکی شلوغش کردن!!!
آره تو تایپک کشتی خبرشو گذاشتم ، اونجوری که اون حرف زده ، انگار داور رو هم محروم نکردن ، چون میگفت قضاوتش درست بوده . ( ولی نمیدونم چرا بنا و ... میگفتن محروم شده ، این خبر گذاری ها هم خودشون رو کشتن ، خیلی ضد و نقیض حرف میزنن )
موفق باشید.
بعد بازی یوسف کرمی خیلی ازش ناراحت بودم همش می گفتم چرا این قدر بی غیرت بازی کرد اما امشب که مصاحبه اش رو گوش کردم فکر می کنم فهمیدم اوضاع از چه قراره میدونین بعضی وقتها برای یک کاری برنامه ریزی می کنین برنامتون هم درست پیش میره اما خیلی راحت کار انجام نمیشه هرچی هم به عقب نگاه می کنین می بینین جایی رو اشتباه نکردین اما بازم موفق نشدین.
من مطمینم اگه خود یوسف هم مسابقش رو ببینه تعجب می کنه که چرا اینجوری بازی کرده اما خواست خدا بالاتر از همه اراده هاست. نمیدونم چرا بعد مصاحبه مهر یوسف خیلی بیشتر از قبل المپیک حتی به دلم نشسته.
بعد بازی یوسف کرمی خیلی ازش ناراحت بودم همش می گفتم چرا این قدر بی غیرت بازی کرد اما امشب که مصاحبه اش رو گوش کردم فکر می کنم فهمیدم اوضاع از چه قراره میدونین بعضی وقتها برای یک کاری برنامه ریزی می کنین برنامتون هم درست پیش میره اما خیلی راحت کار انجام نمیشه هرچی هم به عقب نگاه می کنین می بینین جایی رو اشتباه نکردین اما بازم موفق نشدین.
من مطمینم اگه خود یوسف هم مسابقش رو ببینه تعجب می کنه که چرا اینجوری بازی کرده اما خواست خدا بالاتر از همه اراده هاست. نمیدونم چرا بعد مصاحبه مهر یوسف خیلی بیشتر از قبل المپیک حتی به دلم نشسته.
بحث این نیست که چرا باخته . بحث اینه چرا حداکثر تلاششو نکرده .
خدا نخواسته و روز روز کرمی نبوده درست ولی اینا وقتی معنی پیدا میکنه که کرمی هزار تا ضربه از انواع مختلفش بزنه ولی امتیاز نگیره .اینجاست که میگن روزش نبوده و خدا نخواسته .
ولی اینکه یه جا وایسی و راحت ضربه سر و صورت بخوری و هیچ عکس العمل منطقی انجام ندی آدم شک میکنه که چیزی بالاتر از کم خوابی هستش .
M . Sayid
11-08-2012, 11:53
خدا نخواسته و روز روز کرمی نبوده درست ولی اینا وقتی معنی پیدا میکنه که کرمی هزار تا ضربه از انواع مختلفش بزنه ولی امتیاز نگیره .اینجاست که میگن روزش نبوده و خدا نخواسته .
میگه از تو حرکت از خدا برکت ! نه اینکه تو هیچی نکن بعد بگو خواست خدا بوده !
یوسف کرمی مبارزه نکرد احتمالا به خاطر اون مسائل قبلش !
نبوده تو ورزش ما ورزشکارا به خاطر این مسائل کم کاری کنن ؟ جام جهانی 2006 ؟ علی دایی و کریمی و باقی جریانات ؟
درسته کرمی اصلا خوب بازی نکرد .
ولی دوستانی که میگن کرمی مخصوصا بازی نکرده به این فکر کنید مسابقات جهانی که نیست المپیکه با همه چی فرق میکنه هیچ وقت ورزشکار نمیاد تمام سختی ها و زحمتشو به خاطر هیچی هدر بده . با توجه به سنش یوسف بعیده به المپیک بعدی برسه به نظر من اصلا امکان نداره مخصوصا باخته باشه
mohsen121
11-08-2012, 13:22
نیوزلند طلا گرفت شد 14 و ما شدیم 15 تو جدول مدالی.
campuzlit
11-08-2012, 13:35
هر دوجنبه ماجرا غیر قابل قبول هست
اینکه یه ورزشکار به خاطر مشکلات با عده ای بیاد و المپیک رو خراب کنه اصلا قابل توجیه نیست
همچنین دو بازی بسیار ضعیف از یوسف هم اصلا قابل توجیه نیست که با وجود اینکه می گفت کم خوابی و این مسائل علتش بوده. اگه این حرف ضعف بدنی رو قبول کنیم دیگه قبل بازی فنون و تکنیک های مبارزه که رو که از یاد نبرده بود که بیاد در حد آماتور مبارزه کنه و هر ضربه ای به طرف سرش اومد دست رد بهش نزنه. حداقلش اینه که دو تا حرکت می زد می دیدیم تلاشش رو کرده وقتی که 10 ماه شب روز زحمت می کشی مگه می شه قبل مسابقه خواب و این مسائل رو تنظین نکنی که بدن از رو فرم بیفته؟ در این سطح مسابقات و از یک ورزشکار حرفه ای انتظاری فراتر از این می ره. باز اگه خستگی ناش از چند تا مبارزه بود که یه چیز منطقی هست که گریبان ورزشکارا رو می گیره .
بازم معلوم نیست این تکواندو چه چیزی پشت سرش بوده؟
درسته کرمی اصلا خوب بازی نکرد .
ولی دوستانی که میگن کرمی مخصوصا بازی نکرده به این فکر کنید مسابقات جهانی که نیست المپیکه با همه چی فرق میکنه هیچ وقت ورزشکار نمیاد تمام سختی ها و زحمتشو به خاطر هیچی هدر بده . با توجه به سنش یوسف بعیده به المپیک بعدی برسه به نظر من اصلا امکان نداره مخصوصا باخته باشه
صد در صد تایید . با اینکه اصلا تلاش نمیکرد برای جبران ولی نمیتونم تصور کنم یه ورزشکار تو المپیک برا لجبازی یا هرچیز دیگه مسابقه نده و خودشو بازنده کنه .یعنی یک میلیارد که هیچی ده میلیارد هم بدن همچین کاری نمیکنن.
E.G_band
11-08-2012, 16:51
کی مصاحبه ساعت 12:30 دقیقه کانال خبر با افلاکی رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(افلاکی مربی2 تیم ملی بود.....با مهماندوست.)
اگه دیده باشید می فهمید که چه کادر فنی افتضاحی داشتیم.
من چند تا از بازی های محمد باقری معتمد رو توی جهان دیدم.فقط اینو بهتون بگم که اگه خودش در اون زمان و در حال بازی می کردن(به صورت فرضی با خودش)10-0 می باخت.
مهماندوست کسی بود که تکواندو ایران رو قهرمان جهان کرد می دونید این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم........هرچی می خوام یه چیزی بنویسم می ترسم هرکی تو دلش یه جوری فکر کنه و بگه این دیگه کیه ،از خودش تعریف می که یا فحش رو ببندین بهم.
خلاصه اینکه تموم .ایران حتی لیاقت نداشت اون مدال نقره رو بگیره .
چرا؟؟؟به این دلیل که با نامردی مهماندوست و محمدی (کشتی آزاد)رو انداختن و حالا خدا هم گذاشت تو کارشون.
personal
11-08-2012, 18:43
آقا بچه ها همه دیدند که این 3 کشتی گیر تا پای جوووووووووووون:31: مبارزه کردند و هیچ کس بهشون امید نداشت اما عالی بودند اندازه 4 تا طلا تلاش کردند و اگه کمی با تجربه و البته خوش شانستر بودند طلا رو میگرفتند آقای کرمی غیرت یعنی این . مربی اینها هم عوض شده بود .... رسول خادم خوب کار کرده اگه بهش فرصت بدند یه مربی خوبیه ... به افتخار همشون :33::33::33::33::33::33:
Mr.Mazmamfi
11-08-2012, 18:53
انشاالله همشون مدال های برنشونو بگیرن .
ولی برای صعود کاروانمون تو رده بندی مدال ها باید حتما طلا بگیریم .
H A M A S
11-08-2012, 19:51
کی مصاحبه امروز عادل رو با احسان حدادی رو دید؟
اگر ندید برید دانلود کنید که بسی جالب بود!...توش پر از نکات جالب و نگفته شده بود....مثلا عادل به احسان گفت:اون یارو رقیبت آلمانیه بعد از قطعی شدن مدالش رفت سمت ایرانی ها و ادا و اصول دراورد؟
احسان گفت:یه کارایی کرد ولی اون کلا از مسلمون ها خوشش نمیاد و حتی حاضر نشده توی مسابقات قطر شرکت کنه-توی آلمان هم برام خیلی کری خونده بود طوری که حتی خبرنگار Zdf آلمان هم گفته بود به خاطر حرکات جنون آمیزش(مثل کنده و پاره کردن پیراهنش که اسم کشورش روش بوده) اینجا کسی ازش خوشش نمیاد و ما طرف توییم و....
بعد احسان به عادل گفت:من این یارو رو درستش میکنم!!
Mr.Mazmamfi
11-08-2012, 19:57
کی مصاحبه امروز عادل رو با احسان حدادی رو دید؟
اگر ندید برید دانلود کنید که بسی جالب بود!...توش پر از نکات جالب و نگفته شده بود....مثلا عادل به احسان گفت:اون یارو رقیبت آلمانیه بعد از قطعی شدن مدالش رفت سمت ایرانی ها و ادا و اصول دراورد؟
احسان گفت:یه کارایی کرد ولی اون کلا از مسلمون ها خوشش نمیاد و حتی حاضر نشده توی مسابقات قطر شرکت کنه-توی آلمان هم برام خیلی کری خونده بود طوری که حتی خبرنگار Zdf آلمان هم گفته بود به خاطر حرکات جنون آمیزش(مثل کنده و پاره کردن پیراهنش که اسم کشورش روش بوده) اینجا کسی ازش خوشش نمیاد و ما طرف توییم و....
بعد احسان به عادل گفت:من این یارو رو درستش میکنم!!
آره من دیدم ، احسان خیلی بصیرت خوبی داره ، گفت 3 ماه مونده بود به المپیک رفتم آلمان پیش پزشکم ، هم به خاطر اینکه پیش اون باشم و هم اینکه جو ایران خرابه و از لحاظ روانشناسی کارهای درستی انجام نمیدن و میگن ازت توقع مدال طلا داریم و ....
خیلی ازش خوشم اومد ، واقعا حرفه ای شده ، میتونه آینده ی دو میدانیمون رو متحول کنه ، مثل رضازاده
خدایا کمکش کن ، الهی امین .
یادمه فردوسی پور بعد از طلای بهداد سلیمی گفت ما حداقل دو تا طلای دیگه می گیریم
اینجاست که باید گفت:زرشک!:31:
آره من دیدم ، احسان خیلی بصیرت خوبی داره ، گفت 3 ماه مونده بود به المپیک رفتم آلمان پیش پزشکم ، هم به خاطر اینکه پیش اون باشم و هم اینکه جو ایران خرابه و از لحاظ روانشناسی کارهای درستی انجام نمیدن و میگن ازت توقع مدال طلا داریم و ....
خیلی ازش خوشم اومد ، واقعا حرفه ای شده ، میتونه آینده ی دو میدانیمون رو متحول کنه ، مثل رضازاده
البته نمیدونم المپیک بعدی هستش یا نه . چند سالشه ؟
البته نمیدونم المپیک بعدی هستش یا نه . چند سالشه ؟
خودش که میگفت قطعا المپیک بعدی هست و قراره رکورد بزنه .
امروز حقمون 2 تا طلا بود که آذربایجانیا دزدیدن
خوب د که به روسا امروز هیچی نرسید
EngineeR EhsaN
11-08-2012, 22:29
لینکی ازین مصاحبه دارین؟ من نتونستم پیداش کنم
M E S S I
11-08-2012, 22:35
لینکی ازین مصاحبه دارین؟ من نتونستم پیداش کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%C2%AB%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D8%BA%D8%B2%C2%BB-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%AF%D8%A8-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85%D8%B1%DA%A 9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%87-%D9%87%DB%8C%DA%86%D8%8C%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D 8%AF-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%B2%D8%AF.aspx
rangine.ir
11-08-2012, 22:38
ايراني ها فقط تو ورزش هاي انفرادي مهارت دارن.تو ورزش هاي تيمي خوب نيستن
majid322
11-08-2012, 23:01
تبریک اینم دومین برنز از کمیل قاسمی....ایشالاه فردا طلا میگیریم..
+
واقعا اگه کلینج نبود ( قانون مضخفر ) الان احتمالش زیاد بود که تا فینال پیش بره..ولی خدا رو شکر برنز رو گرفت..
hamid_diablo
11-08-2012, 23:06
خدا رو شکر تا اینجا 2 تا برنز و 1 نقرا کشتی آزاد گرفت.انشالله فردا طلایی بشیم
داشتم رنگینک مدالی رو مرور میکردم .دیدم آمریکا 31 مدال از شنا و تا الان هم 26 مدال فقط از دو و میدانی اورده!!
استرالیا و امریکا و فرانسه و ژاپن مدالهای شنا رو درو کرده بودن.پیش خودم فکر کردم میشه یه روزی هم کشور ما تو این رشته مدال بگیره؟!
خب دوستان يه تحليل از نظر خودم نسبت ديروز كاروانمون انجام ميدم..دوستان اگه جايي اشتباه كردم اصلاح كنيد لطفا.....اينا نظر شخصي منه
خب ديروز مسابقات تكواندو بود كه اولين مسابقه رو خانوم سوسن حاجي پور داشتن كه به نظر من از لحاظ بدني و تكنيكي كاملا آماده بود ولي اونجوري به نظر ميرسيد به شدت از لحاظ روحي رواني مشكل داشت به طوري كع مشاهده ميشد دائما در طي مسابقه به مربيش نگاه ميكرد و معلوم بود كار رواني روش انجام ندادن و اعتماد به نفس پاييني داشت و به نظر من اصلا حقش باخت در مرحله اول نبود چرا كه خيلي محتاطانه و خوب بازي ميكرد.... ولي يه سري مسائل بلعث باختش شد كه مهمترينش همون بي روحيه بودن بعدش بي تجربگي و در آخر اشتباهات زياد داوري در طول مسابقه بود كه فشار رواني زيادي روش گذاشت.
در مسابقه دوم يوسف كرمي مسابقه داشت كه خيلي خيلي بد ظاهر شد و تمام اميد هارو از بين برد و باخت حقش بود جون ابتداعا به شدت مغرور وارد زمين شد و معلوم بود حريفش رو دست كم گرفته و اصلا در ابتداي بازي جانب احتياط رو رعايت نكرد و از اون اول رفت رو تكنيك هاي نمايشي و دليل ديگر باختش حريف اسپانياييه بسيار باهوشش بود چون اون ضربه اول 3 امتيازي كه زد كار هر كسي نيست.......و در آخر يوسف كرمي نشون داد كه 4 سال پيش هم كه به جاش هادي ساعي رو فرستادن كار درستي كردن
البته اينم در نظر داشته باشيد كه مربي تيم مردانمون به شدت ضعيف نشون ميداد......
منم مدال برنز احسان لشکری و کمیل قاسمی رو تبریک میگم . ولی دوسته داشتم تو این المپیک لااقل یک زن یک مدال برنز بگیرد . ولی زنای ایرانی متاسفانه امکاناتشون خیلی پایین تر از این حرفاست. از سوسن حاجی پور هم ممنونم که لااقل مبارزه سختی کرد. و تلاش خودش کرد . قایق ران هامون هم که بیچاره ها اصلا امکانات ندارن،یکیشون گفته بود قایق هایی که تو ایران من باهاشون تمرین میکردم خیلی سبکتر بودن . بیچاره رفته تو المپیک شکه شده . لیلا رجبی هم حتما پشیمون شده که کشور هودش ول کرده و اومده با یه ایرانی ازدواج کرده و مقیم ایران شده و با نام ایران رفته المپیک ، این بیچاره که تو شهر بوشهر زندگی می کنه (قابل ذکر است که من هم بوشهری هستم) من نمی دونم چطوری تمرین میکرده . آخه بوشهر اصلا ورزشگاه دو و میدانی نداره . چه برسه به اینکه استاندارد هم باشه . باید برای همین که سهمیه المپیک هم کسب کرده ازش تشکر کرد. بیچاره بعد مسابقه اش اصلا حوصله مصاحبه هم نداشت . حق داره به خدا . :37:
در پایان هم از شیر زنی مثل سرکار خانم احمدی تشکر می کنم که به فینال رسید با این امکانات .
new2012user
12-08-2012, 13:48
پرونده کاروان ما هم بالاخره با 4 طلا بسته شد
mohsen121
12-08-2012, 13:55
یزدانی خیلی بد مصدوم شد . واقعا حیف . تو این المپیک حسرت هامون خیلی زیاد شد . اولیش خطای احسان حدادی تو پرتاب پنجمش که با اون پرتاب می تونست طلا بگیره . دومیش وزنه 229 کیلو نواب نصیر شلال نزد چون به نقره قانع شده بود . سومیش نا داوری سعید عبدولی بود .بعدی احسان لشگری بود که حریف به قول خودش صدای ناله حریفش از خستگی بلند بود ولی بایک اشتباه طلا رو از دست داد. و واقعا تو آزاد ما اصلا شانس نداشتیم 7 بار کار به کلینچ رسید ولی 1 بار گوی برای ایران شد.
چقدر بد تموم شد المپیک برای ما!
افتضاح یوسف کرمی،قرعه های بد کشتی،حذف تقوی و مصدومیت یزدانی
و در آخر يوسف كرمي نشون داد كه 4 سال پيش هم كه به جاش هادي ساعي رو فرستادن كار درستي كردن
انصافا بي انصافيه اينجوري راجع به يوسف كرمي صحبت كنيم.درسته،واقعا افتضاح بود تو المپيك،ولي نبايد تمام رزومه ورزشيشو ببريم زير سوال.
درواقع اگر تا قبل اين اينقدر خوب نبود،به طلا آوردنش اميد نداشتيم.
شايد ضعفش دليل خارجي داشته باشه ،كسي چه ميدونه.
درهر صورت المپيك تموم شد و ما نبايد ورزشكارهاي ناكاممون رو مورد هجمه انتقاد قرار بديم و فشار روشون بياريم،اونا كه عمدي اينكارو نكردن.
گاهي اوقات اتفاقات اونطور كه ميخوايم پيش نميره،ولي از اين هم نميشه گذشت كه كاروان ما هميشه بايد يه جاي كارش بلنگه.(دوره قبل كه همه جاش لنگيد)
ولي در مجموع مسئولين هم كارشون راضي كننده بود،حداقل بايد گفت كه پيشرفت داشتن(البته نه اون رده بالاها منظورم عباسي و علي آبادي)،آقاي افشارزاده هم زحمات زيادي كشيد،دستش درد نكنه
[حذف شد]
Mr.Mazmamfi
12-08-2012, 17:55
سلام
اوه اوه عجب بازی شده این والیبال ، بالاخره روسیه قهرمانی رو گرفت.
در صورتی که برزیل 2 ست اول رو برده بود ، ست سوم رو هم با قهرمانی 3 امتیاز فاصله داشت که باخت ، 4 و 5 رو هم باخت و روسیه قهرمان شد .
ولی از مربیه روسیه خوشم نیومد ، بازی تو ست پنجم 14 بر 8 به نفع روسیه بود ، یه امتیاز گرفتن و همشون ریختن خوشحالی کردن و .... بعد داور گفت خطا کرده بازیکنتون و امتیاز برای برزیل هست و ... /
مربیه روسیه جلو دوربین شروع کرده بود به فحش دادن ، بدم اومد ازش :13:
بازی فینال والیبال اگه تقریبا 2:30 طول کشید به جرات میتونم بگم که 2 ساعتش رو شبکه ورزش سانسور کرد !
گزارشگر بازی ( محتشمیان ) میگفت که خوشحالی هواداران روس رو میبینید ، یکی نیست که بهش بگه ما که چیزی ندیدیم حتما نمیدونه که اینجا هوادار 2 ساله هم سانسور میشه !
سلام
اوه اوه عجب بازی شده این والیبال ، بالاخره روسیه قهرمانی رو گرفت.
در صورتی که برزیل 2 ست اول رو برده بود ، ست سوم رو هم با قهرمانی 3 امتیاز فاصله داشت که باخت ، 4 و 5 رو هم باخت و روسیه قهرمان شد .
ولی از مربیه روسیه خوشم نیومد ، بازی تو ست پنجم 14 بر 8 به نفع روسیه بود ، یه امتیاز گرفتن و همشون ریختن خوشحالی کردن و .... بعد داور گفت خطا کرده بازیکنتون و امتیاز برای برزیل هست و ... /
مربیه روسیه جلو دوربین شروع کرده بود به فحش دادن ، بدم اومد ازش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگه بازی آخر منچستر سیتی فصل قبل رو میدیدی ، از روبرتو مانچینی بدت میومد که هیچ میرفتی همون جا میکشتیش اینقدر فحش رکیک میداد جلو دوربینا ! :دی
....
Mr.Mazmamfi
12-08-2012, 18:54
سلام
بچه ها من فکر میکنم دیگه یه مقداری داریم در مورد "عبدولی " اغراق میکنیم و این حرف ها اگه به گوشش برسه که 100% هم میرسه ، باعث میشه روحیش خیلی ضعیف بشه .
امروز تو 2 تا برنامه اومده بود ، و خیلی هم خوشتیپ و های کلاس :31: داشت صحبت میکرد و ....
منظورم اینه که دیگه زندگی زیر خط فقر و .... رو بعضی از سایت ها الکی میزنن ، از اینا بعید نیست پس فردا بیان بکن ، سعید خدای ناکرده نون شب هم نداره بخوره . خیلی بده خدایش ، نکنید اینکارهارو .
راستی سعید هم سن منه ، متولد 68 هست و میگه 3 ساله ازدواج کرده ، و یه بچه ی 8 ماهه هم داره :31:
موفق باشید.
54353
amirkhan_0o0
12-08-2012, 20:42
به نظر من باید از نتیجه کاروان المپیک بسیار راضی باشیم. بچه ها با این امکالنات واقعا فوق العاده نتیجه گرفتند و این ناکامی ها چرا بعضی از طلا هامون تو المپیک نقره و برنط شد طبیعیه!!
المپیک میدان بزرگه و این چیزا طبیعیه!
.
.
راستی خیلی برام مسخره بود که هر کس به خودش اجازه می ده به مدال آوران جایزه بده!
امروز تبلیغ ام وی ام رو می دیدم که می گفت جایزه طلا یه ام وی ام-نقره پنجاه میلیون ریال!!-برنز سی میلیون ریال!!!!!!! خسته نباشید واقعاً برای 70 80میلیون جایزه اینقدر تبلیغ تلویزیونی :-)
mohsen_gh1991
12-08-2012, 20:46
با اینکه طلا نگرفتن ولی خیلی خوب کار کردن . پارسال فقط یه برنز مراد محمدی بود برای کشتی . رضا یزدانی خیلی هم با اخلاق به نظرم کشتی گرفت مخصوصا با اون حریف قرقیزش . با اینکه یه بار به رضا پرخاش کرد ولی خیلی خوب و با ملایمت باهاش رفتار کرد.
Alireza.M67
12-08-2012, 21:10
سومیش نا داوری سعید عبدولی بود
ببخشید بچه ها ولی فکر می کنم دیگه زیادی تحت تاثیر این جو کاذب صدا و سیما قرار گرفتید. طبق معمول این رسانه ی ملی هرچی می خواد میگه و ملت شریف هم باور می کنن .
نا داوری به اون صورت نشد .
توی راند اول که عبد ولی از آرنجش استفاده کرد که داور به درستی گرفت.
توی راند دوم هم از ران حریف بارانداز کرد که بازم داور تصمیم درست گرفت (اینا رو خوده کارشناس کشتی تلویزیون هم گفت) .
تنها گیری که می شد به داور داد سوت های پی در پی و تذکراتش بود که روی روحیه کشتی گیر ما تاثیر داشت و به خاطر همونم فیلا بهش اخطار داد .
اینا که اومدن گفتن داوره محروم شده که همه دیدن که بازی های آزاد رو قضاوت کرد.
وین رونی
12-08-2012, 21:34
نتیجه بدی نبود اما چیزی که مشخصه من بعد فیگور گرفتن های برخی آقایون جلوی دوربینه.نمی گم مسئولین کمک نکردن اما نه اون چیزی که انتظار میرفت بچه ها بیشتر رو غیرت خودشون موفق بودن.اگه کمی خوش شانس بودیم سه چهارتا طلا دیگه می گرفتیم
حالا باید از همین فردا برنامه ریزی کنن برای المپیک بعد باید پول بریزن تو این مسیر باید رو چندتا رشته که خیلی مدال توش هست سرمایه گذاری کنن البته برای رشته هایی مثل شنا و ژیمناستیک باید یک برنامه بلند مدت داشت
دست همه بچه هایی هم که تو این سایت لحظه ای آمار و اخبار میدادن درد نکنه
و یک نکته بد هم اینه که فکر کنم با توجه به اختلاف ساعت با برزیل دوره بعد باید نصفه شب بشینیم پای بازی ها اگه زنده بودیم
m.prodigy
12-08-2012, 22:10
به نظر من ؛بعد از بازیهای گوانجو هم مسولا و هم ورزشکارا دیدن که اره؛وقت گذاشتن و هزینه کردن روی ورزشهای انفرادی (هرچیزی غیر از فوتبال )نتیجه بخش تره.پس بهتر عملکردند و نتیجه رو هم گرفتن.
مطمئن باشید دوره بعد خیلی بهتر از این هم خواهیم شد!
ایران رتبهی17 رو کسب کرد
هیچکدوم از این موفقیتها به مسئولای ورزش ربطی نداره
همش تلاش و کوشش بچهها بود
تازه اگر این مسئولان نبودن نتایج خیلی بهتری هم حاصل میشد!
M . Sayid
12-08-2012, 22:44
ایران رتبهی17 رو کسب کرد
هیچکدوم از این موفقیتها به مسئولای ورزش ربطی نداره
همش تلاش و کوشش بچهها بود
تازه اگر این مسئولان نبودن نتایج خیلی بهتری هم حاصل میشد!
وقتی مردم میرن به خاطر فوتبال تو استادیوم گلوشونو پاره می کنن ! مسئولم میاد پولو به فوتبال تزریق می کنه !
وقتی مردم میرن به خاطر فوتبال تو استادیوم گلوشونو پاره می کنن ! مسئولم میاد پولو به فوتبال تزریق می کنه !
چرا مسائل رو باهم قاطی میکنیم
خیلیامون عاشق فوتبالیم و نمیتونیم ازش به این سادگیا دل بکنیم
اصلا بحث فوتبال نیست داداشِ من
من میگم کسایی که اومدن روی کار اصلا صلاحیت این پستها رو ندارن
از وزیر ورزشمون گرفته تا رؤسای فدراسیونها
تا زمانی که این باندبازیها تو دولت انجام میشه، ما هیچ پیشرفتی نمیکنیم
مثلا میان قبل المپیک رضا مهماندوست رو اخراج میکنن
یا غلامرضا محمدی رو از سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد استعفاش میدن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.