مشاهده نسخه کامل
: >>>>>>راهنمایی برای شروع سی شارپ(مبتدی-پیشرفته)<<<<<<
amir-2012
27-07-2012, 15:50
با سلام خدمت دوستان:11:
هدف از زدن این تاپیک به اشتراک گذاشتن تجربیات و اطلاعات افراد حرفه ای در زمینه سی شارپ برای افرادیه که قصده حرفه ای شدن دارن.لذا از اساتید این امر دعوت میکنم تا ما رو از اطلاعاتشون بی نصیب نزارن...:20:
من قصد یادگیری زبان سی شارپ رو دارم.البته میخوام به صورت حرفه ای روش وقت بزارم.برای شروعم از کتاب آقای هاشمیان دارم استفاده میکنم.
میخواستم منو در زمینه اینکه برای شروع سی شارپ باید چیکار کنم و اینکه آیا قبل از یادگیریش باید با سی پلاس کمی آشنا باشم یا لازم نیست راهنماییم کنید.
هم چنین اساتید نظرشونو در ارتباط با اینکه بهتره از چه کتاب و منبعی برای شروع کار استفاده کنم بدن.البته نمیخوام کتاب یا منبع سطح پایینی معرفی کنیدا.میخوام کتاب طوری باشه یا منبع معرفی شده از سوی شما طوری باشه که منو از سطح مبتدی تا سطح حرفه ای بالا ببره.
در ارتباط با حل تمرینم میخواستم ازتون کمک بخوام که بایستی از چه منبعی استفاده کنم.:happy:
ممنون از لطفتون:40:
amir-2012
28-07-2012, 05:13
از دوستان حرفه ای تقاضا میشه جهت راهنمایی افراد دیگر و کمک به پیشرفت سطح برنامه نویسی کشور در این تاپیک حضور به عمل برسونندو بنده و افراد دیگر رو که قصد حرفه ای شدن در این امر رو دارن تا حد امکان یاری کنند.
بنده از حضور این عزیزان سوالاتی رو داشتم که در پست بالا از ایشان پرسیده ام.منتظر جواب سوال هام از سوی اساتید این امر هستم.امیدوارم چشم انتظارم نزارن.....:46:
szh_1367
28-07-2012, 10:21
با سلام خدمت دوستان:11:
هدف از زدن این تاپیک به اشتراک گذاشتن تجربیات و اطلاعات افراد حرفه ای در زمینه سی شارپ برای افرادیه که قصده حرفه ای شدن دارن.لذا از اساتید این امر دعوت میکنم تا ما رو از اطلاعاتشون بی نصیب نزارن...:20:
من قصد یادگیری زبان سی شارپ رو دارم.البته میخوام به صورت حرفه ای روش وقت بزارم.برای شروعم از کتاب آقای هاشمیان دارم استفاده میکنم.
میخواستم منو در زمینه اینکه برای شروع سی شارپ باید چیکار کنم و اینکه آیا قبل از یادگیریش باید با سی پلاس کمی آشنا باشم یا لازم نیست راهنماییم کنید.
هم چنین اساتید نظرشونو در ارتباط با اینکه بهتره از چه کتاب و منبعی برای شروع کار استفاده کنم بدن.البته نمیخوام کتاب یا منبع سطح پایینی معرفی کنیدا.میخوام کتاب طوری باشه یا منبع معرفی شده از سوی شما طوری باشه که منو از سطح مبتدی تا سطح حرفه ای بالا ببره.
در ارتباط با حل تمرینم میخواستم ازتون کمک بخوام که بایستی از چه منبعی استفاده کنم.:happy:
درود
تا جایی که دانشی داشته باشم در خدمت دوستان هستم
ابتدا اینکه کتاب خوبی رو برای استارت کار انتخاب کرده اید همین کتاب رو تا جایی که برای شما قابل درک است ادامه دهید
لزومی نداره که برای یادگیری زبان سی شارپ شما زبان دیگه ای رو بلد باشید
کتاب زبان اصلی رو در اینترنت سرچ کنید
Professional
C# 4 and .neT 4
نویسندگان
Christian Nagel
Bill Evjen
Jay Glynn
Karli Watson
Morgan Skinner
روش مطالعه هم جناب اقای بهنام اقاجانی در تاپیک اموزش اندروید به زیبایی هرچه تمام نوشته اند
منبع این مطلب « وب سایت شخصی بهنام آقاجانی » ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.
در ویرایش مطالب سعی شده، تمامی کدها، جداول و جزئیات نوشتار، رعایت گردد. اما چنانچه ضعف هایی در مطالعه آن دیدید، می توانید از منبع اصلی هم استفاده نمایید.
چنانچه پرسشی در خصوص آموزشها در ذهن شماست، لطفاً آنرا در سایت منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح نمایید تا مورد استفاده مشترک کاربران هر دو سایت قرار گیرد.
لطفاً با حمایت خود از این مطالب در سایت منبع، باعث ایجاد انگیزه مضاعف در به اتمام رسانیدن این آموزشها باشید.
روش مطالعه:
روش مطالعه صحیح دوره آموزشی اندروید، جهت کسب بیشترین بازدهی در حداقل زمان، در قالب نکاتی در زیر درج شده. لذا جهت سهولت کار خود سعی کنید که این نکات را در مطالعه آموزشها در نظر بگیرید.
♦ هر دوره آموزشی را در چندین مرور بخوانید.
- بار اول سریع و بدون توجه به جزئیات مطالعه کنید. کدها و تصاویر را خیلی سطحی نگاه کنید، نیاز نیست آنها را در برنامه بنویسید و آزمایش کنید، فقط نگاه کنید و بدنبال علل و چگونگی نوشتار نباشید. در این مرحله اگر 10% از کل مطلب را متوجه شوید کفایت می کند.
- بار دوم، دقیقتر به مطالب توجه کنید. از لینک های کمکی که با * مشخص شده اند جهت کسب راهنمایی بیشتر استفاده کنید. باز هم نیاز به نوشتن کدها و برنامه نیست اما با دقت بیشتری کدها را بررسی کنید و سعی کنید عملکرد کدها را حدث بزنید. در این بار مرور اگر 20% دیگر از مطالب را متوجه شوید کفایت می کند.
- بار سوم، دقیقتر از بار دوم مطالب را مطالعه کنید. در این مرحله با نوشتن بعضی نکات، رسم نمودارها، رسم چارت های مطالعه و ... می تواند کمک بیشتری به شما بکند. کدها را بنویسید و بررسی کنید اما نه خیلی دقیق بلکه سطحی. در این بار مرور اگر 20% دیگر مطالب برای شما آشکار شود کفایت می کند.
- بار چهارم، سعی کنید مطالب را با کدهای نوشته شده تطبیق دهید و هر تعریف تئوری را در کد پیدا کنید و کاربرد آنرا ببینید. در این مرحله انتظار می رود حدود 80% از کل مطلب را دریافته باشید. این مرحله می تواند بیشترین زمان را از شما بگیرد.
- بار پنجم، به توصیه ها عمل کرده تا بتوانید 100% مطالب بیان شده را بکار ببرید. سرعت اتمام این مرحله به تمرین و توانایی های قبلی شما بستگی دارد و شاید کوتاهتر از مرحله چهارم باشد، شاید هم بیشتر از مرحله چهارم به طول انجامد ولی سعی کنید به تمام توصیه های نوشته شده در انتهای مطلب عمل کنید.
♦ پیشنهاد می شود هر روز بیش از 6 ساعت برای برنامه نویسی وقت بگذارید.
♦ تا جاییکه می توانید از مطالب انگلیسی استفاده کنید. اگر در مطالعه انگلیسی ضعفی دارید با نصب یک دیکشنری کمک بگیرید. توجه داشته باشید که پیشرفت شما در گرو توانایی متون انگلیسی موجود در اینترنت خواهد بود.
♦ هر دوره به طور معمول حدود 3 تا 7 روز نیاز به کار دارد و بستگی به ساعتی است که در روز صرف انجام تمرینات و مرور ها می نمایید.
♦ از لینک های * دار در حدی استفاده نمایید که فقط بدانید چیست و در صورت داشتن وقت بیشتر آنرا بیشتر مطالعه کنید.
♦ به توصیه های پایین هر مطلب آموزشی توجه داشته باشید. به عبارتی این توصیه ها ، تمریناتی هستند که به شما در تکمیل جلسه فعلی و پیشروی بیشتر در جلسات آینده کمک زیادی خواهند کرد.
♦ در یادگیری عجله نداشته باشید و سعی کنید با خونسردی و رعایت نکات فوق مطالب را یک به یک یاد بگیرید.
♦ مطالب را به دلخواه خود، رد نکنید و آنها را به ترتیب بخوانید، مگر اینکه در مطلبی ذکر شده باشد که مطالعه آن دلخواه است.
♦ جلسه اول آموزش دارای تعداد زیادی از اصطلاحات و واژه های معمولاً نا آشناست. بیشتر وقت شما در این جلسه صرف فهمیدن این واژه ها می شود که جهت ادامه کار به شما کمک زیادی خواهد کرد. بدانید که این واژه ها در بین برنامه نویس ها مصطلح است و دانستن آن در آینده ضروری خواهد بود و در اوایل کار کمک کننده.
♦ کتاب خاصی برای مطالعات اضافه پیشنهاد نمی شود و اکیداً توصیه می شود که خود را به یک کتاب محدود نکنید. می توانید انواع کتب را از سایتهایی که به طور غیر مجاز کتابهای غیر رایگان را برای دانلود می گذارند دانلود کنید و هر بار که در مورد مطلبی سئوال دارید به سرفصل اکثر آنها مراجعه و بهترین گزینه را برای مطالعه انتخاب کنید. هیچ کتابی در ارائه همه مطالب قوی نیست و هر کدام برای زمان و شرایط خاصی مناسب هستند. اما توصیه بهتر اینست که سئوالات خود را مستقیماً از گوگل درخواست کنید. با یک search keyword مناسب در گوگل بسیار بسیار سریعتر به مطالب آموزشی دست پیدا خواهید کرد.
با آرزوی موفقیت
بهنام آقاجانی
موفق باشید
amir-2012
01-08-2012, 01:58
با تشکر و سپاس از دوست عزیزم SZHکه زحمت پست بالا رو کشیدن.
میخواستم این سوال رو از حضور این دوست عزیزم داشته باشم که بنده چه مدت طول میکشه که سی شارپ رو تموم کنم؟با توجه به اینکه روزی شاید بتونم 2 ساعت بخونم.
بعد باید به کجا کوچ کنم؟
بعد میخواستم تا اگه امکانش هست برای سی شارپ دوستان اگه تمارین خوبی دارن با جواب حتما این تاپیک رو هم بی نصیب نزارن.
مرسی از لطفتون:40:
szh_1367
01-08-2012, 15:53
با تشکر و سپاس از دوست عزیزم SZHکه زحمت پست بالا رو کشیدن.
میخواستم این سوال رو از حضور این دوست عزیزم داشته باشم که بنده چه مدت طول میکشه که سی شارپ رو تموم کنم؟با توجه به اینکه روزی شاید بتونم 2 ساعت بخونم.
بعد باید به کجا کوچ کنم؟
بعد میخواستم تا اگه امکانش هست برای سی شارپ دوستان اگه تمارین خوبی دارن با جواب حتما این تاپیک رو هم بی نصیب نزارن.
مرسی از لطفتون:40:
درود
یکم سوالت نامفهوم هست
شما هرچی سعی و تلاش کنید بیشتر و بیشتر خواهید اموخت و حرفه ای تر خواهید شد
والا من تاحالا ندیدم کسی رو که بگه من اخر برنامه نویسی یا سی شارپ هستم چون هر لحظه شما میتوانید چیز جدید یاد بگیرید
بعد بکجا کوچ کنید یعنی چی :31:
برای تمرین باید مشکلات دیگران رو حل کنید فرضا برو در سایت برنامه نویس قسمت سی شارپ ببین افراد چه مشکلی دارند و چه جوابی دریافت میکنند
شما هم مطوئنا روزی به این مشکلات برخواهید خورد اینجوری شما قبل از رسیدن به مشکل اون رو حل کرده اید
amir-2012
01-08-2012, 17:24
با تشکر
واسه کوچ کردن منظورم کوچ به یکی از زبان های WPF یا WP7یا silverlightهستش؟؟
بعد اینکه من اگه بخوام از مباحثی که میخونم فرضا حلقه های شرطی تمرین های خوبی حل کنم شما چه کتاب یا منبعی رو پیشنهاد میدید؟
در ارتباط با سایتم امکانش هست آدرسشو برام بنویسی..
szh_1367
01-08-2012, 20:19
با تشکر
واسه کوچ کردن منظورم کوچ به یکی از زبان های WPF یا WP7یا silverlightهستش؟؟
بعد اینکه من اگه بخوام از مباحثی که میخونم فرضا حلقه های شرطی تمرین های خوبی حل کنم شما چه کتاب یا منبعی رو پیشنهاد میدید؟
در ارتباط با سایتم امکانش هست آدرسشو برام بنویسی..
ببخشید که درست متوجه منظور شما نشدم
هرکسی با توجه به علایق خودش در رشته ای فعالیت میکند مثلا من اویل برنامه نویسی ، خیلی دوست داشتم طراحی سایت انجام بدهم که به دلایلی این کار انجام نشد اما الان مجبورم که این فناوری رو یاد بگیریم
انشاءالله شما کمی که در بخش برنامه نویسی حرفه ای تر شدید میتوانید خود تصمیم بگیرید
من کتابی ندیدم که صرفا به بحث تمرین پرداخته باشد اگر شما چیزی پیدا کردید خوشحال خواهم شد که به بنده هم اطلاع دهید
من برای خودم اینجوری تمرین میساختم یا حل میکردم
فرضا قرار بود یک عدد رو از ورودی دریافت کنم در نگاه اول این کار ساده ای است اما من سعی میکردم همین دریافت عدد رو به شکل ها مختلف برنامه نویسی کنم مثلا اگر طرف عدد منفی وارد کرد به کاربر اطلاع بدهم یا عدد رو بگیرم و کد اسکی اون رو به کابر اطلاع بدهم ، کد اسکی بگیره کاراکتر تحویل بده و . . .
حال شما هم میتوانید از این روش استفاده کنید مسائل رو به روش های مختلف ، ایده های جدید و . . . حل نمائید
ادرس سایت barnamenevis.org
amir-2012
19-08-2012, 20:33
ببخشید که درست متوجه منظور شما نشدم
هرکسی با توجه به علایق خودش در رشته ای فعالیت میکند مثلا من اویل برنامه نویسی ، خیلی دوست داشتم طراحی سایت انجام بدهم که به دلایلی این کار انجام نشد اما الان مجبورم که این فناوری رو یاد بگیریم
انشاءالله شما کمی که در بخش برنامه نویسی حرفه ای تر شدید میتوانید خود تصمیم بگیرید
من کتابی ندیدم که صرفا به بحث تمرین پرداخته باشد اگر شما چیزی پیدا کردید خوشحال خواهم شد که به بنده هم اطلاع دهید
من برای خودم اینجوری تمرین میساختم یا حل میکردم
فرضا قرار بود یک عدد رو از ورودی دریافت کنم در نگاه اول این کار ساده ای است اما من سعی میکردم همین دریافت عدد رو به شکل ها مختلف برنامه نویسی کنم مثلا اگر طرف عدد منفی وارد کرد به کاربر اطلاع بدهم یا عدد رو بگیرم و کد اسکی اون رو به کابر اطلاع بدهم ، کد اسکی بگیره کاراکتر تحویل بده و . . .
حال شما هم میتوانید از این روش استفاده کنید مسائل رو به روش های مختلف ، ایده های جدید و . . . حل نمائید
ادرس سایت barnamenevis.org
با تشکر
با این حال اگه تونستید یه کتاب خوب در زمینه تمرین حل کردن از تمامی مباحث سی شارپ ,از مباحث ابتدایی گرفته تا مباحث پیشرفته گیر بیارید بی زحمت به حقیر هم تو این زمینه کمک کنید.
منم اگه کتاب خوبی تو این زمینه پیدا کردم که احتمالا دنبالش خواهم رفت اطلاع میدم.
mohsentanha
20-08-2012, 13:16
بهتره قبل c# حداقل یک مروری روی c++ داشته باشید یک سری الگوریتم ها و مباحث پیچیده ای تو برنامه نویسی هست که جلوتر بری باهاش مواجه میشی اگه از اول پایه رو بسازی بهتره خیلی ها با c# شروع به کار میکنن که این در واقع مثل اینه که شما یدفعه بری سر کلاس تافل بشینی
تا میتونی تمرین sample انجام بدید من خودم تازه شروع کردم و با چند نفری که مشاوره گرفتم گفتن از پایه شروع کنی خیلی بهتره (حل تمرین های گوناگون هر چند ساده)
در ضمن برنامه نویسی صبر هم میخواد یدفعه انتظار حرفه ای شدن نداشته باش (عجول نباش)
اگه تو برنامه ای چند ساعت گیر کردی هم ناامید نشو از خودت
زمان خیلی مهمه بهتره وقت بزاری برای برنامه نویسی بعد یمدت شیرین میشه (وقتتو تنظیم کن البته خودم اخر شب حس و حالشو دارم)
اگه با یکی که برنامه ساز حرفه ای هست دوست باشی هم خیلی میتونه کمکت کنه
نظراتم تا حدودی شخصی بود و خودم تو این ۱ ۲ ماه آشنایی با زبان برنامه نویسی تجربه کردم
amir-2012
22-08-2012, 20:31
با تشکر از دوستان
لازم دونستم یه سری از کتابای خوب تو زمینه سی شارپ و برای دوستان بزارم.امیدوارم به دردتون بخوره.
1-کتاب how to program دیتل -البته سی شارپش-انتشارات ناقوس-نسخه VS2010
2-کتاب ویژوال سی شارپ جان شارپ-انتشارات ناقوس
3-Mastering Visual Csharp .net (البته من پیداش نکردم اما میگن جامع تر از دایتل و به درد افراد تازه کارم زیاد نمیخوره)
4-Beginning with Visual Csharp 2010 wrox Programmer(این کتابم انگلیسیه و لی شنیدم متن ساده ای داره)
5-آموزش سی شارپ احمدزاده
6-آموزش سی شارپ هاشمیان
دوستان اگه مورد 3و4رو پیدا کردن به بنده هم اطلاع بدن ..
در ضمن اگه کسی هم از یه کتاب تمرین خوب که تو این زمینه باشه خبر داره اطلاع بده تا بقیه هم استفاده کنن..
szh_1367
22-08-2012, 23:05
با تشکر از دوستان
لازم دونستم یه سری از کتابای خوب تو زمینه سی شارپ و برای دوستان بزارم.امیدوارم به دردتون بخوره.
1-کتاب how to program دیتل -البته سی شارپش-انتشارات ناقوس-نسخه VS2010
2-کتاب ویژوال سی شارپ جان شارپ-انتشارات ناقوس
3-Mastering Visual Csharp .net (البته من پیداش نکردم اما میگن جامع تر از دایتل و به درد افراد تازه کارم زیاد نمیخوره)
4-Beginning with Visual Csharp 2010 wrox Programmer(این کتابم انگلیسیه و لی شنیدم متن ساده ای داره)
5-آموزش سی شارپ احمدزاده
6-آموزش سی شارپ هاشمیان
دوستان اگه مورد 3و4رو پیدا کردن به بنده هم اطلاع بدن ..
در ضمن اگه کسی هم از یه کتاب تمرین خوب که تو این زمینه باشه خبر داره اطلاع بده تا بقیه هم استفاده کنن..
اقای احمدزاده استاد بنده بودند
ایشون راضی نیست که از pdf ای که از ایشون در اینترنت برای دانلود قرار داده شده است استفاده شود به گفته خودشون کتاب از ایشون سرقت رفته و در اینترنت قرار داده شده است
مورد چهار هم به وفور در اینترنت وجود دارد تا جایی که یادم هست نسخه جدیدترش هم هست
سلام دوست عزیزبعنوان کسیکه چند ماه پیش بدنبال جواب سوالت امروز شما میگشت بخدمتتون عرض کنم متاسفانه خیلی از راهنمائی ها مفید و درست نیستندعرضم به حضورتون که شما همون کتاب آقای هاشمیان را شروع کن بعد با ویژوال استدیو پروژه های ویندوز فرم را استارت بزن و اصلا به قسمت های دیگش نگاه هم نکنکمی که خوندی دیگه کتاب محور نباشی و پروژه محور باش. از پروژه های ساده شروع کن. مثلا دو تا عددد رو جمع کنه. مقدار تو تکست باکس رو تو لیبل بنویسه و ... اگر علاقه و استعداد لازمو داشته باشی خودت راهشو پیدا میکنیمرحله مهمتر از سی شارپ یادگیری بانک اطلاعاتیه. اگر بخواهی ویندوزی ادامه بدی اونوقت میبینی همه اونچه که فکر میکردی سی شارپ باید برات انجام بده اسکریپ های sql server انجام میدن. سی شارپ یه پوسته ای میکشه روی عملیات های sql serverمن چون خودم هیییییییییییچی بلد نبودم میفهمم که تصور یه تازه کار چطوریه. وقتی شما درک کنید که برنامتون بدون یه بانک اطلاعاتی حتی یه عدد رو نمیتونه نگهداره و وقتی بسته بشه کلا ریست میشه میفهمید که یا برنامتون فقط باید ماشین حساب باشه یا اینکه پایگاه داده داشته باشه!!!! اولش ناراحت میشید که باید سی شارپ عزیز رو ول کنید و برید پایگاه داده یاد بگیرید. اما وقتی sql server را یاد گرفتید اصلا دیگه سراغ سی شارپ نمیرید. هر کاری بخواهید بکنید رو با همون انجام میدید.فکر میکنم اکثر بچه های اینجا با حرفای من موافق نباشن علت عمدشم اینه که اونها sql قوی ای ندارن!!!میدونم ادعای بزرگیه ولی کسیکه واقعا برنامه نویسی رو دوست داشته باشه میدونه برنامه نویسی یعنی تحلیل اطلاعات و داده ها. سی شارپ هیچ داده ای نداره که بخواد تحلیل کنه. همه داده ها توی بانکه و خود بانک بهتر از سی شارپ میتونه خودش رو تحلیل کنه.اینو برای کسائیکه یه مقدار وارد تر هستن میگم. کسیکه یه ذره هوش و استعداد و ذوق داره بجای اینکه دنبال یادگیری ساختن اینتر فیس های جالب باشه میشینه سلکت نویسیش رو قوی میکنه. من خودم گاهی فکر میکنم چطوری میتونم سلکتی بنویسم که طرف یه عدد الکی را وارد کنه و من گروه خونیش رو برگردونم!!!!!اگر حرفام رو پسندیدی و دوست داشتی بیشتر و دقیق تر راهنمائیت کنم پیام خصوصی بده
szh_1367
25-08-2012, 23:43
سلام دوست عزیزبعنوان کسیکه چند ماه پیش بدنبال جواب سوالت امروز شما میگشت بخدمتتون عرض کنم متاسفانه خیلی از راهنمائی ها مفید و درست نیستندعرضم به حضورتون که شما همون کتاب آقای هاشمیان را شروع کن بعد با ویژوال استدیو پروژه های ویندوز فرم را استارت بزن و اصلا به قسمت های دیگش نگاه هم نکنکمی که خوندی دیگه کتاب محور نباشی و پروژه محور باش. از پروژه های ساده شروع کن. مثلا دو تا عددد رو جمع کنه. مقدار تو تکست باکس رو تو لیبل بنویسه و ... اگر علاقه و استعداد لازمو داشته باشی خودت راهشو پیدا میکنیمرحله مهمتر از سی شارپ یادگیری بانک اطلاعاتیه. اگر بخواهی ویندوزی ادامه بدی اونوقت میبینی همه اونچه که فکر میکردی سی شارپ باید برات انجام بده اسکریپ های sql server انجام میدن. سی شارپ یه پوسته ای میکشه روی عملیات های sql serverمن چون خودم هیییییییییییچی بلد نبودم میفهمم که تصور یه تازه کار چطوریه. وقتی شما درک کنید که برنامتون بدون یه بانک اطلاعاتی حتی یه عدد رو نمیتونه نگهداره و وقتی بسته بشه کلا ریست میشه میفهمید که یا برنامتون فقط باید ماشین حساب باشه یا اینکه پایگاه داده داشته باشه!!!! اولش ناراحت میشید که باید سی شارپ عزیز رو ول کنید و برید پایگاه داده یاد بگیرید. اما وقتی sql server را یاد گرفتید اصلا دیگه سراغ سی شارپ نمیرید. هر کاری بخواهید بکنید رو با همون انجام میدید.فکر میکنم اکثر بچه های اینجا با حرفای من موافق نباشن علت عمدشم اینه که اونها sql قوی ای ندارن!!!میدونم ادعای بزرگیه ولی کسیکه واقعا برنامه نویسی رو دوست داشته باشه میدونه برنامه نویسی یعنی تحلیل اطلاعات و داده ها. سی شارپ هیچ داده ای نداره که بخواد تحلیل کنه. همه داده ها توی بانکه و خود بانک بهتر از سی شارپ میتونه خودش رو تحلیل کنه.اینو برای کسائیکه یه مقدار وارد تر هستن میگم. کسیکه یه ذره هوش و استعداد و ذوق داره بجای اینکه دنبال یادگیری ساختن اینتر فیس های جالب باشه میشینه سلکت نویسیش رو قوی میکنه. من خودم گاهی فکر میکنم چطوری میتونم سلکتی بنویسم که طرف یه عدد الکی را وارد کنه و من گروه خونیش رو برگردونم!!!!!اگر حرفام رو پسندیدی و دوست داشتی بیشتر و دقیق تر راهنمائیت کنم پیام خصوصی بده
جناب اسطقس به ظاهر که پیشرفت کرده اید امیدوارم که در اصل نیز چنین باشد
برای شما و تمام برنامه نویسان عزیز ایرانی ارزوی موفقیت میکنم
فکر کنم کمی تند رفتید خیلی از برنامه ها اصلا نیازی به پایگاه داده ندارند و داده ها به صورت انی ( انلاین ) انجام میشوند اما بنده منکر این هم نیستم که تحلیل داده ها یکی از مهمترین پایه های برنامه نویسی است اما نه اینقدر که شما دات نت رو یک پوسته فرض کردید !
جناب اسطقس به ظاهر که پیشرفت کرده اید امیدوارم که در اصل نیز چنین باشد
برای شما و تمام برنامه نویسان عزیز ایرانی ارزوی موفقیت میکنم
فکر کنم کمی تند رفتید خیلی از برنامه ها اصلا نیازی به پایگاه داده ندارند و داده ها به صورت انی ( انلاین ) انجام میشوند اما بنده منکر این هم نیستم که تحلیل داده ها یکی از مهمترین پایه های برنامه نویسی است اما نه اینقدر که شما دات نت رو یک پوسته فرض کردید !
سلام
مرسي دوست عزيز
مطمئن باشسيد كه در اصل هم همينه :31:
خودم گفته بودم كه نظراتم را ديگران نميپذيرند
كاش نمونه برنامه هاييكه به پايگاه نيازي نداره را ميگفتيد تا من هم ياد بگيرم.
شما وقتي ميفهمي كه نقش زبون برنامه نويسي تو يه برنامه چيه كه سعي كني به جواب اين سوالت برسي كه آيا ميشه sql يك اينتر فيس هم داشته باشه و بتونه با كاربرش تعامل كنه. وقتي دنبال جواب اين بريد متوجه ميشيد كه تنها علتي كه به سي شارپ نياز داريد همينه
من ازتون يه وسال ميكنم. شما ado.net و linq و روش هايي مثه اينها رو ناشي از ضعف زبون برنامه نويسي ميدونيد يا پايگاه داده؟
بنظر من اينها از ضعف هاي زبون هايي مثه سي شارپه. پايگاه رو پاي خودش ايستاده و زبون بيچاره دنبال راهيي براي ارتباط با اونه!!!
البته من چون تخصصم كامپيوتر نيست نميتونم مثه شما با لغات كامپيوتري و اصطلاحات تخصصي حرف بزنم ولي اينو فهميدم كه سي شارپ حتي هنر درست متصل شدن به پايگاه رو هم نداره. شما بيا يه جدول با يه فيلد و يه ركورد تو ديتا بيسيت بساز. بعدش بايد 60 خط كد بنويبسي تا سي شارپ بره اونو بخونه!!!!
پاورقي : روش اتصالي كه من استفاده ميكنم استفاده از SpGen است و اينكه خودم متد هايي مشابهش رو توليد ميكنم و استفاده ميكنم. ساعتها فكر ميكنم يك استور پروسيجر مينويسم و فقط اسمش رو تو كد آماده قرار ميدم.
اينم از نقش سي شارپيه كه من مي خاستم همه مسائل دنيا رو باهاش حل كنم
زنده باد sql server
Expert32
26-08-2012, 14:20
َAdobe Photoshop
Adobe Reader
Adobe ...
-----------
Autodesk 3Ds Max
Maya
....
-------------
KMPlayer
Classic player
....
------------
Nero
Power DVD
.....
------------
Mozilla Firefox !
Internet Explorer
Apple Safari
.....
مرورگرها بطور معمول برای کاری که ساخته شدن به هیچ پایگاه داده ایی نیاز ندارند مگر اینکه ویژگی خاصی رو بخوان اضافه کنن که نیاز به پایگاه داده داشته باشه.
26-08-2012, 16:06
سلام
مرسي دوست عزيز
مطمئن باشسيد كه در اصل هم همينه :31:
خودم گفته بودم كه نظراتم را ديگران نميپذيرند
شما وقتي ميفهمي كه نقش زبون برنامه نويسي تو يه برنامه چيه كه سعي كني به جواب اين سوالت برسي كه آيا ميشه sql يك اينتر فيس هم داشته باشه و بتونه با كاربرش تعامل كنه. وقتي دنبال جواب اين بريد متوجه ميشيد كه تنها علتي كه به سي شارپ نياز داريد همينه
من ازتون يه وسال ميكنم. شما ado.net و linq و روش هايي مثه اينها رو ناشي از ضعف زبون برنامه نويسي ميدونيد يا پايگاه داده؟
بنظر من اينها از ضعف هاي زبون هايي مثه سي شارپه. پايگاه رو پاي خودش ايستاده و زبون بيچاره دنبال راهيي براي ارتباط با اونه!!!
البته من چون تخصصم كامپيوتر نيست نميتونم مثه شما با لغات كامپيوتري و اصطلاحات تخصصي حرف بزنم ولي اينو فهميدم كه سي شارپ حتي هنر درست متصل شدن به پايگاه رو هم نداره. شما بيا يه جدول با يه فيلد و يه ركورد تو ديتا بيسيت بساز. بعدش بايد 60 خط كد بنويبسي تا سي شارپ بره اونو بخونه!!!!
پاورقي : روش اتصالي كه من استفاده ميكنم استفاده از SpGen است و اينكه خودم متد هايي مشابهش رو توليد ميكنم و استفاده ميكنم. ساعتها فكر ميكنم يك استور پروسيجر مينويسم و فقط اسمش رو تو كد آماده قرار ميدم.
اينم از نقش سي شارپيه كه من مي خاستم همه مسائل دنيا رو باهاش حل كنم
زنده باد sql server
زیاد سخت نگیر افرادی مثل من بیسواد و مایکروسافت با هم در اشتباه هستیم
َAdobe Photoshop
Adobe Reader
Adobe ...
-----------
Autodesk 3Ds Max
Maya
....
-------------
KMPlayer
Classic player
....
------------
Nero
Power DVD
.....
------------
Mozilla Firefox !
Internet Explorer
Apple Safari
.....
مرورگرها بطور معمول برای کاری که ساخته شدن به هیچ پایگاه داده ایی نیاز ندارند مگر اینکه ویژگی خاصی رو بخوان اضافه کنن که نیاز به پایگاه داده داشته باشه.
داداش خوبم علاوه بر جوابي كه پائين نوشتم مضافا بايد به شما عرض كنم بنظر من 3 نوع نگاه ميشه به مساله پايگاه داشت. اول اينكه هر گاه برنامه اي بعد از بسته شدن هنوز داده اي را ذخيره كند اون برنامه پايگاه داره. دوم اينكه هرگاه برنامه اي بطور رسمي و مشخص از يك پايگاه داده استفاده كند پايگاه دارد. و سوم هم اينكه هر برنامه اي ممكن است بدون در نظر گيري دو شرط قبل پايگاهي براي خود داشته باشد.
از نگاه اول كه هر برنامه آپشن داري پايگاه داره. از نگاه دوم كه تقريبا هيچ برنامه اي پايگاه نداره ( چند تا برنامه نام ببريد كه اعلام كرده ما از فلان پايگاه استفاده كرديم ) و از نگاه سوم در مورد نداشتن هيچ برنامه اي نميشه ابراز نظر قطعي كرد. من اكثر مثال هاي شما رو نميپذيرم. من مثل شما متخصص نيستم ولي نميتونم بگم كه مثلا NERO براي يه كار ساده مثل رايت دي وي دي آيا از پايگاه استفاده ميكنه يا نه.
اينكه ميفرمائيد پلير بنويس بايد عرض كنم برنامه هائي امثال پليرها از منابع ويندوزي استفاده ميكنن. شما نميتوني مستقل از سيستم عاملت پلير بنويسي. پس لاقال براي من نامعلومه كه آيا پليرها از پايگاه استفاده ميكننن يا نه. ضمن اينكه من نه با SQL نه با سي شارپ نميتونم هيچ پليري بنويسم!!! يعني اصلا بلد نيستم اينكارو انجام بدم.
مطلب آخر هم اينكه يه نقش مهم ديگه زبون برنامه نويسي بحث مديريت حافظه است كه بي انصافيه اسمي ازش نبريم. بنظر من خيلي مهمه كه برنامه نوشته بشه كه با بيشترين سرعت و كارايي بتونه پايگاه خودشو اطلاعات حافظه رو بخونه و كد هاش رو اجرا كنه
زیاد سخت نگیر افرادی مثل من بیسواد و مایکروسافت با هم در اشتباه هستیم
عزيز دل برادر اولا كه sql server هم مال مايكروسافته. ثانيا من نگفتم سي شارپ يا ساير زبون هاي برنامه نويسي مسخرن يا الكين ثالثا شما كه طرف بحث بنده نبودي. اگر باوجود علم بيشترتون نسبت به من نميتونيد يه حرف بزنيد كه بنده هم از اشتباه در بيام نيازي نيست پست بديد. اگر من اين پست بالايي شما را داده بودم احتمالا الان بن بودم. كما اينكه دو مرتبه بهمين شكل بن شدم. پس به بنده حق بديد كه نتونم جواب لازم به اين نوع واكنش شما رو مرقوم كنم.
رابعا شما نه براي آگهي من بلكه براي آگاهي خواننده هاي احتمالي اين مطالب بگو اگر رابط كاربري شما توسط SQL قابل ايجاد بود ديگه چقد دنبال سي شارپ و امثالهم ميرفتي. البته اينم نقش كمي نيست. بنظر من رابط كاربري خيلي مهمه ولي من ميدونم كسيكه علاقه مند ميشه به برنامه نويسي علاقش براي ايجاد نوعي هوش مصنوعيه نه يه رابط زيبا. من فكر ميكردم اين هوش رو با سي شارپ يا مثلا وي بي بايد ساخت ورفتم دنبال اونا. ولي بعد فهميدم اونا قدرت تحليل زيادي ندارن و بايد اين چيزها رو توي پايگاهعم دنبال كنم. من تعصبي روي حرفم ندارم. اين نظر من نيست بلكه تجربمه. ممكنه بگيد تجربت غلطه من ميپذيرم ولي اين واقعيت كاري منو عوض نميكنه. من الان بعنوان پشتيبان يه نرم افزار اتوماسيون اداري به زبان دلفي، كار ميكنم. خودمم در حال نوشتن يه آناليزور نتايج ليگ هاي فوتبالي به زبان سي شارپ هستم. تو هر دوي اين زمينه ها هم تمركز كاريمون روي SQL SERVER هست نه اون زبوني كه برنامه باش نوشته ميشه. من هم وي بي كار كردم هم سي شارپ. مهمترين فرقشون رو من تو نحوه تعريف متغير ديدم!!!!!!
Expert32
27-08-2012, 16:17
بنظر من 3 نوع نگاه ميشه به مساله پايگاه داشت. اول اينكه هر گاه برنامه اي بعد از بسته شدن هنوز داده اي را ذخيره كند اون برنامه پايگاه داره. دوم اينكه هرگاه برنامه اي بطور رسمي و مشخص از يك پايگاه داده استفاده كند پايگاه دارد. و سوم هم اينكه هر برنامه اي ممكن است بدون در نظر گيري دو شرط قبل پايگاهي براي خود داشته باشد.
خوب این نظریه که تازه تو پست قبلی بهش رسیدید ولی تو پستهای قبل تر تون شما فقط میگفتید SQL SQL SQL !
از نگاه اول كه هر برنامه آپشن داري پايگاه داره.
هر برنامه آپشن داری پایگاه نداره!
شما مفهوم پایگاه داده رو درست متوجه نشدید. پایگاه داده در کوتاهترین توضیح به محلی گفته میشه که شما میتونید اطلاعاتتونو ذخیره, پردازش, جستجو کنید.
هیچ انسانی که دارای سلامتی ذهنی هست نمیاد مثلا از SQL server فقط برای ذخیره تنظیمات برنامش استفاده کنه! یک برنامه میتونه براحتی از یک فایل ini برای ذخیره تنظیمات برنامش استفاده کنه و مثلا شما هیچوقت ساختار ini رو نمیتونید با یک پایگاه داده مقایسه کنید.
پس چیزی که شما به عنوان پایگاه داده ازش نام میبرید زیاد با مفهوم اصلی کلمه جور درنمیاد.
هيچ برنامه اي پايگاه نداره ( چند تا برنامه نام ببريد كه اعلام كرده ما از فلان پايگاه استفاده كرديم )
کافی یک جستوجو فقط در برنامه های ایرانی بکنید تا به جواب این سوالتون برسید.
مثل شما متخصص نيستم ولي نميتونم بگم كه مثلا NERO براي يه كار ساده مثل رايت دي وي دي آيا از پايگاه استفاده ميكنه يا نه.
اولا که رایت DVD کار ساده ایی نیست!
دوما من به شما تضمین میدم که Nero برای عمل رایت از پایگاه داده! استفاده نمیکنه از هرکسی که دوست داشتید میتونید بپرسید.
اينكه ميفرمائيد پلير بنويس بايد عرض كنم برنامه هائي امثال پليرها از منابع ويندوزي استفاده ميكنن. شما نميتوني مستقل از سيستم عاملت پلير بنويسي.
پلیر های مالتی پلتفرم زیاد وجود دارند که مستقل از سیستم عامل هستند کافی یک جستجو در گوگل بکنید.
پس لاقال براي من نامعلومه كه آيا پليرها از پايگاه استفاده ميكننن يا نه.
پلیر ها هم برای پخش صوت و تصویر از هیچ پایگاه داده ایی استفاده نمیکنند اینم از هرکس که دوست داشتید میتونید بپرسید.
ضمن اينكه من نه با SQL نه با سي شارپ نميتونم هيچ پليري بنويسم!!!
این نشون میده که شما هنوز تجربه زیادی در برنامه نویسی ندارید.
من برنامه نویس #C نیستم ولی میدونم که نوشتن یک پلیر در #C با اون همه کلاسو تشکیلات آماده کار ساده ایی هست.
پس بهتره در رابطه با چیزی که زیاد تجربه ایی در آن ندارید نظر هایی مثل پست های قبلی ندهید.
مطلب آخر هم اينكه يه نقش مهم ديگه زبون برنامه نويسي بحث مديريت حافظه است كه بي انصافيه اسمي ازش نبريم. بنظر من خيلي مهمه كه برنامه نوشته بشه كه با بيشترين سرعت و كارايي بتونه پايگاه خودشو اطلاعات حافظه رو بخونه و كد هاش رو اجرا كنه
مدیریت حافظه در زبانی مثل #C و یا SQL معنای خاصی نداره. اگر به دنبال مدیریت حافظه هستید پیشنهاد میکنم از ++C استفاده کنید تا کاملا مفهوم مدیریت حافظه رو متوجه شوید.
خوب این نظریه که تازه تو پست قبلی بهش رسیدید ولی تو پستهای قبل تر تون شما فقط میگفتید SQL SQL SQL !هر برنامه آپشن داری پایگاه نداره!شما مفهوم پایگاه داده رو درست متوجه نشدید. پایگاه داده در کوتاهترین توضیح به محلی گفته میشه که شما میتونید اطلاعاتتونو ذخیره, پردازش, جستجو کنید.هیچ انسانی که دارای سلامتی ذهنی هست نمیاد مثلا از SQL server فقط برای ذخیره تنظیمات برنامش استفاده کنه! یک برنامه میتونه براحتی از یک فایل ini برای ذخیره تنظیمات برنامش استفاده کنه و مثلا شما هیچوقت ساختار ini رو نمیتونید با یک پایگاه داده مقایسه کنید.پس چیزی که شما به عنوان پایگاه داده ازش نام میبرید زیاد با مفهوم اصلی کلمه جور درنمیاد.کافی یک جستوجو فقط در برنامه های ایرانی بکنید تا به جواب این سوالتون برسید.اولا که رایت DVD کار ساده ایی نیست!دوما من به شما تضمین میدم که Nero برای عمل رایت از پایگاه داده! استفاده نمیکنه از هرکسی که دوست داشتید میتونید بپرسید.پلیر های مالتی پلتفرم زیاد وجود دارند که مستقل از سیستم عامل هستند کافی یک جستجو در گوگل بکنید.پلیر ها هم برای پخش صوت و تصویر از هیچ پایگاه داده ایی استفاده نمیکنند اینم از هرکس که دوست داشتید میتونید بپرسید.این نشون میده که شما هنوز تجربه زیادی در برنامه نویسی ندارید.من برنامه نویس #C نیستم ولی میدونم که نوشتن یک پلیر در #C با اون همه کلاسو تشکیلات آماده کار ساده ایی هست.پس بهتره در رابطه با چیزی که زیاد تجربه ایی در آن ندارید نظر هایی مثل پست های قبلی ندهید.مدیریت حافظه در زبانی مثل #C و یا SQL معنای خاصی نداره. اگر به دنبال مدیریت حافظه هستید پیشنهاد میکنم از ++C استفاده کنید تا کاملا مفهوم مدیریت حافظه رو متوجه شوید.سلام بینهایت ممنون که زحمت کشیدید برای آگاهی بنده زحمت تایپ متن بالا را کشیدید اما .... * مسلمه که هر برنامه آپشن داری پایگاه نداره. عرض بنده اینه که حتی برای آپشن داشتن هم نیازی به ذخیره اطلاعات است. البته من واقعا هیچ اطلاعات تخصصی ای در مورد ساز و کار ذخیره آپشن های تو برنامه های مختلف ندارم ولی اینو میدونم که ممکنه برای ذخیره اطلاعات مهمی مثل پسوورد از روش های دیگه ای استفاده بشه که بازم الزما نباید پایگاه باشه. منم مثل شما معتقد به کاربرد مهمتر و بیشتری برای پایگاه هستم. *تا اون حدی که من میدونم برنامه ها و سایتهای قوی و معروف صحبتی از پایگاه دادشون نکردن. یعنی مثلا گمون نکنم کسی بتونه شرکت هایی مثه یاهو و ... از چه پایگاهی استفاده میکنن. عرض بنده اینه که اینکه مثلا گفته میشه فوتوشاپ از پایگاه استفاده نمیکنه قابل اثبات نیست چون من ندیدم شرکتی جار بزنه که ما از فلان تکنولوژی استفاده کردیم ( زبون برنامه نویسی رو ممکنه بگن ولی پایگاه رو ندیدم که بگن ) *رایت دی وی دی کار ساده ای هست یا نیست؟ جواب این سوال کاملا نسبیه. رایت دی وی نسبت به خوردن آب کار پیچیده ایه ولی نسبت به مثلا تکنولوژی پردازش ابری ساده باشه. بهر حال موضوع بحث ما این نیست *فرمودید نوشتن پلیر کار ساده ایه!!!!! من نمیدونم چرا اینهمه دغدغه پلیر تو کشور ما وجود داره. همیشه با این معضل رو برو هستیم که پلیری داشته باشیم که همه فرمت ها رو بخونه. مایکروسافت با اون عظمتش تو نسخه 12 پلیرش هم نتونسته پلیری بسازه که حداقل بشه گفت اکثر فرمت ها رو میخونه. من با ساز و کار پلیرها آشنا نیستم و فکر میکنم با dirctex و منابع ویندوزی کار میکنن. بهرحال من فکر میکنم بیش از اینکه نوشتن یه پلیر تخصص برنامه نویسی بخواد تخصص در زمینه سیستم عامل و فرمت های مختلف را میخواد. بهرحال ادعای بزرگی کردید. امیدورام اگر واقعا اینقد ساده است شما با هر زبونی دوست دارید یه پلیر بنویسید تا مجبور نباشیم چندین و چند برنامه کرک شده رو سیستممون نصب کنیم. مطمئنا دعاگویتون خواهیم بود. *من نمیدونم منظور من از مدیریت حافظه با معنای مورد نظر شما یکیه یا نه. ولی چیزی که من میدونم اینه که مثلا انتخاب دیتا تایپ های صحیح و نیز تعریف اونا تو یه scope مناسب تو سی شارپ وجود داره. من c++ بلد نیستم ولی تا اونجا که من میدونم این زبون در اراتباط برقرار کردن با سیستم قوی تره و با توجه به صحبت شما قطعا این زبون تو مدیریت حافظه قوی تره اما بقول منطق دانان اثبات شیء رفع ماعدا نمیکنه. پس سی شارپ هم مدیریت حافظه میکنید.مرسی که قابل دونستید و جواب دادید. خوشحال میشم هم صحبت بچه های با سواد اینجا بشم هرچند که جناب szh_1367 از دست بنده ناراحت شدن. ظاهرا بنده تو بحث کردن کمی اعصاب خورد کن هستم:-(
szh_1367
28-08-2012, 03:53
خوشحال میشم هم صحبت بچه های با سواد اینجا بشم
راستش از بس در سایت های مختلف در مورد های مختلف بحث کردیم دیگه اون حس وحال قدیم رو ندارم
هرچند که جناب szh_1367 از دست بنده ناراحت شدن. ظاهرا بنده تو بحث کردن کمی اعصاب خورد کن هستم:-(
شما کار بدی نکردید که باعث ناراحتی بنده بشود
موفق باشید
Expert32
28-08-2012, 18:44
منم مثل شما معتقد به کاربرد مهمتر و بیشتری برای پایگاه هستم. *تا اون حدی که من میدونم برنامه ها و سایتهای قوی و معروف صحبتی از پایگاه دادشون نکردن. یعنی مثلا گمون نکنم کسی بتونه شرکت هایی مثه یاهو و ... از چه پایگاهی استفاده میکنن.
چه لزومی داره شما یا من بدونیم یاهو از چه پایگاهی استفاده میکنه؟
در ضمن من یاهو رو تو پستهای قبلم نام نبردم.
عرض بنده اینه که اینکه مثلا گفته میشه فوتوشاپ از پایگاه استفاده نمیکنه قابل اثبات نیست چون من ندیدم شرکتی جار بزنه که ما از فلان تکنولوژی استفاده کردیم ( زبون برنامه نویسی رو ممکنه بگن ولی پایگاه رو ندیدم که بگن )
اولا که هر برنامه ایی موظفه از از ابزار های تجاری که داخل برنامش استفاده کرده در برنامش نام ببره. این یک قانونه و بجز ایران در همه جای دنیا باید رعایت بشه.
دوما تا مفهوم پایگاه داده بین من و شما روشن نشه نمیتونیم بگینم که برنامه x از پایگاه استفاده کرده یا برنامه y استفاده نکرده.
*رایت دی وی دی کار ساده ای هست یا نیست؟ جواب این سوال کاملا نسبیه. رایت دی وی نسبت به خوردن آب کار پیچیده ایه ولی نسبت به مثلا تکنولوژی پردازش ابری ساده باشه
خوب الان دو تا چیز فوقالعاده بی ربطو باهم مقایسه کردید!
کافی یکم راجب عمل رایت و پیاده سازی اون در اینترنت تحقیق کنید که هم به ساده نبودنش پی ببرید هم به اینکه هیچ ربطی به پردازش ابری نداره.
بهر حال موضوع بحث ما این نیست *فرمودید نوشتن پلیر کار ساده ایه!!!!! من نمیدونم چرا اینهمه دغدغه پلیر تو کشور ما وجود داره. همیشه با این معضل رو برو هستیم که پلیری داشته باشیم که همه فرمت ها رو بخونه. مایکروسافت با اون عظمتش تو نسخه 12 پلیرش هم نتونسته پلیری بسازه که حداقل بشه گفت اکثر فرمت ها رو میخونه. من با ساز و کار پلیرها آشنا نیستم و فکر میکنم با dirctex و منابع ویندوزی کار میکنن. بهرحال من فکر میکنم بیش از اینکه نوشتن یه پلیر تخصص برنامه نویسی بخواد تخصص در زمینه سیستم عامل و فرمت های مختلف را میخواد. بهرحال ادعای بزرگی کردید. امیدورام اگر واقعا اینقد ساده است شما با هر زبونی دوست دارید یه پلیر بنویسید تا مجبور نباشیم چندین و چند برنامه کرک شده رو سیستممون نصب کنیم.
من از شما یک پلیر ساده خواستم. یعنی فقط یک فرمتو بدون هیچ تنظیماتی پخش کنه. این کاریه که حتی در multy media builder هم در حد 2 خط اسکریپت شدنی هست!
هدف من ساخت پلیر یا معرفی یا ... نبود هدفم این بود که میخواستم به شما ثابت کنم که SQL اونجوری که شما میگفتید هم نیست!
من نمیدونم منظور من از مدیریت حافظه با معنای مورد نظر شما یکیه یا نه. ولی چیزی که من میدونم اینه که مثلا انتخاب دیتا تایپ های صحیح و نیز تعریف اونا تو یه scope مناسب تو سی شارپ وجود داره. من c++ بلد نیستم ولی تا اونجا که من میدونم این زبون در اراتباط برقرار کردن با سیستم قوی تره و با توجه به صحبت شما قطعا این زبون تو مدیریت حافظه قوی تره اما بقول منطق دانان اثبات شیء رفع ماعدا نمیکنه. پس سی شارپ هم مدیریت حافظه میکنید
چیزی که منظور من بود خیلی با منظور شما متفاوت هست پس رو این قضیه دیگه هیچ بحثی نمیکنم.
.مرسی که قابل دونستید و جواب دادید
خواهش میکنم.
amir-2012
03-09-2012, 19:27
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
در ابتدا به سبب گفتگو و بحثی در ارتباط با سی شارپ و sqlداشتید ممنونم.
اما از دوستان تقاضا دارم که چون این تاپیک مختص سی شارپ و کمک به افرادیه که میخوان سی شارپ خوب یاد بگیرن از دوستان ممنون میشم که مطالب حول سی شارپ و نحوه یادگیریه اون باشه.
هم چنین از دوستان استاد و حرفه ای تو این زمینه دعوت میکنم تا با گذاشتن تمارین خوب و معرفی کتابی تو این زمینه من و سایر دوستان رو بیشتر کمک کنند.
هم چنین میخواستم تا افراد حرفه ای کمی هم در ارتباط با کاربرد های سی شارپ که در حال حاضر داره اونو بیشتر معرفی کنن.
amir-2012
12-09-2012, 13:44
با سلام
از دوستان تقاضا میشه که اگه در ارتباط با هوش مصنوعی و ارتباط اون با سی شارپ چیزی میدونن ما رو هم با بیاناتشون به فیض برسونن..
amir-2012
23-09-2012, 17:12
با سلام
دوستان اگه همکاری لازم رو در ارتباط با نوشته بالا به منظور کمک به افرادی که میخواهند بیشتر در ارتباط با سی شارپ بدانند به عمل بیارند ممنونشان خواهم بود..
amir-2012
25-09-2012, 22:48
دوستان کسی راجب هوش مصنوعی و اینکه چه طوری میشه ایجادش کرد و به کار گرفتش و اینکه آیا با سی شارپ میشه هوش مصنوعی نوشت
میدونه؟؟؟
اساتید اگه جواب بدن ممنونشون میشم .
مرسی:40:
کتاب Microsoft Visual C# step by step by John Sharp کتاب خیلی خوبیه از انتشارات مایکروسافت هست.
اگه دیدید حوصله کتاب خوندن ندارید میتونید ویدیو های آموزشی MSDN درباره C# که Bob Taylor گذاشتند رو ببینید. خیلی channel9.msdn.com/Series/C-Sharp-Fundamentals-Development-for-Absolute-Beginners MSDN خیلی منبع خوبیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.