ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لب تاپ یکی از دو *** ASUS N56vz و یا Lenovo Y580 ***

hojjat_vahidi
27-07-2012, 15:04
درود به همه
دوستان بنده قصد خرید لپ تاپ دارم و فقط و فقط در انتخاب یکی از دو مدل *** ASUS N56vz و یا Lenovo Y580 *** مردد هستم

ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
قیمت تو رنج هر دو اصلا برام مهم نیست و لطفا مدل جدیدی را نیز معرفی نکنید
با تشکر

hojjat_vahidi
27-07-2012, 17:59
دوستان لنوو فقط مدل اچ دی را ایران آورده و مدل فول اچ دی را نیاورده!!!!!

بنظر دوستان بهتره صبر کنیم تا لنوو Y580 فول اچ دی بیاد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن اگرلنوو مدل هارد SSD دار نگیریم و بعدا بخواهیم هارد SSD اضافه کنیم مشکلی از بابت گارانتی پیش میاد یا نه ؟
با تشکر

h0tem0b0y
27-07-2012, 19:10
سری 7000 اچ پی خیلی بهتره تا آهن پاره لنوو ...
فقز کانفیگ کرده و چبز دیگه ای نداره ...
جلوی اچ پی که اصلا به حساب نمیاد ...
بخواب بیرون هم ببری همه میگن این دیگه چیه از بس بزرگ و زشته ...
کلا خیلی برند ضایعی هست ...
پول رو هدر ندین ...
فکر کن بگی لنوو ..

irainian
27-07-2012, 21:14
این دوست که تازه هم عضو شدن همش 30 تا پست گذاشتن از hp عزیز به حرف ایشون گوش نده بعدشم یک چیز رو به صورت تخصصی بررسی میکنن نه اینکه اهن پاره و این چیزا یک سرچی تو notebookreview همه میگن lenovo الان thinkpad که اصلا خرابی نداره این idlepad هم نداره در حد خیلی کم ولی hp چی ؟ من که خودم دارم میرم فردا انشالله اگه بشه یه y580 بخرم اگه دیدم خوبه خبرشو بهتون میدم در ضمن asus n56 هم خوبه هم ظاهر خوبی داره هم کیفیت تصویر بهتری و هم از نظر صدا بهتره ولی یکم گرافیکش کمتر که خیلی تاثیر نداره و اینکه گرم شدنش شنیدم زیاد هست نسبت به lenovo

h0tem0b0y
27-07-2012, 21:30
مگه به تعداد پسته ...
من خودم ID هزار پسته داشتم بن شده ربطی نداره ...
همه مثل شما هستن دیگه اولین باره می خوان لپ تاچ بخرن ...
اصلا اچ پی به درد امثال شما نمی خوره چون سطح شما خیلی ... شما برو همون لنووتو بخر ...
در مورد مقایسه هم خیلی راحت می تونم ...
لنوو اصلا جلوی اچ پی به حساب نمیاد ...
تو همه چی شکست می خوره ...
فقط امثال شما هستن که فکر می کنن نوت بوک فقط کانفیگه در صورتی که اولویت های بالاتری وجود داره ...
دیزاین لنوو رو هیچ کس قبول نداره به شدت مشکل طراحی داره فقط اومده با کانفیگ بالا سرپوش بزاره رو ضعفاش ...
برو اول سری 7000 اچ پی رو ببین بعد حرف الکی بزن ...

Highbury
27-07-2012, 21:54
درود به همه
دوستان بنده قصد خرید لپ تاپ دارم و فقط و فقط در انتخاب یکی از دو مدل *** ASUS N56vz و یا Lenovo Y580 *** مردد هستم

با تشکر
سلام
هردولبتاب خوبی هستن و تمام نیازهای شما رو برطرف میکنه.
اما گرافیک y580 قویتره
هر دو کیفیت بسیار بالایی دارند . شخصا lenovo y580 را پیشنهاد میکنم.

UPPPPPPPPPPPPPPP
خواهشا دیگه اینکار رو نکنید. اینجا فروم فروش نیست که up بزنید. اگر کسی بتونه راهنمایی کنه انجام میده. با این کار حق دیگران را زیرپا میکنید.
ممنون
-----------------------------------------------------
خطاب به کاربر h0tem0b0y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در پست اول اشاره کردند که فقط انتخابشون بین این دو هست. اگر انسانی پس بفهم، اگر نیستی که نیستی، اگر روانی هستی به روانپزشک مراجعه فرمایید.
شما چندین بار بن شدین و هربار با یوزر جدیدی ثبت نام میکنید. با این کار شخصیتی که البته ندارید را نشان میدین. وقتی شما را از جایی اخراج میکنن یعنی تو رو نمیخوان، حالا شما صدبار بیا التماس کن، به پا بیفت و ... با این کار خودت رو از اینی که هست کوچکتر میکنی.
خوشبختانه ما اجازه فعالیت میدیم تا خود کاربران به چشم ببینند.
اما اینجا تیمارستان نیست و کسی حوصله بحث کردن با آدمایی آنتی سوشال، بوردرلاین ، نارسیستیک و غیر قابل انعطافی که در برابر تذکر دیگران اهمیتی نمیدهند را نداریم و مطمئن باشید هیچکس به شما اهمیتی نمیدهد

از سایرکاربران محترم هم بابت عنوان کردن این موضوع عذرخواهی میکنم ، چندین بار شما با من تماس گرفتید که ایشان را بن کنیم اما ما اجازه فعالیت میدهیم تا خودتان قضاوت کنید. دوست نداریم اینجا محیطی دیکتاتوری باشه.

Amir-Rainman
27-07-2012, 22:20
من به شخصه Asus N56 vz رو پیشنهاد میدم:31:
خلاصه صفحه فول اچ دی یه چیز دیگست، شکل ظاهریش هم از لنووو بهتره؛ ولی درمورد گرما هنوز چیزه خاصی معلوم نیست، من خودم تویه یه کلیپی که در مورد N56 بود دیدم دمای دستگاه، موقعی که یک فیلم داشت Play میشد، حدودا 35-40 درجه بود، حالا این دما واسه چنین کاری مناسب هست یا نه، من نمیدونم، اگه کسی میدونه بگوید!
البته در حال حاظر Asus n56 به راحتی گیر نمیاد ولی احتمالا تا ماه آینده سازگار ارقام، این مورد رو جزء موارد فروشی خودش قرار میده.

hojjat_vahidi
28-07-2012, 00:14
با تشکر از همه دوستان
و تشکر ویژه از دوست گرامی zimka_14162

قیمت امروز N56VZ nv در بازار دبی که دوستم برام فرستاده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته هنوز لنوو y580 را تو دبی پیدا نکرده اند
به نظرتان قیمت ایسوس چطوره ؟دوستم دو هفته دیگه میاد تهران و میتونه برام بیاره
منتظر راهنمائی شما دوستان هستم
با تشکر

Mr.Mazmamfi
28-07-2012, 00:29
درود به همه

با تشکر

سلام

عزیزم انتخاب ، باید بر اساس نیاز باشه !!!
شما باید نیاز هات رو بیان میگردی !!! :13:

اگر برای بازی میخوایی خب مسلمه Y580 .
ولی اگر تصویر بهتری میخوایی N56 پیشنهاد میشه .

نقطه ضعف Y580 صفحه نمایشش هست ، نقطه ضعف N56 هم گویا در "درجه ی حرارت " هست .

نکته » نقطه ضعف هایی که میگم در قیاس این 2 با هم بود ، مثلا اگر شما Y580 رو بخوایی با Z580 و یا K53 مقایسه کنی مسلما صفحه ی بهتری داره .

ولی حیف و 100 حیف که صفحه ی Y580 حداقل HD+ نیست !!!

موفق باشید.

hojjat_vahidi
28-07-2012, 00:53
سلام

عزیزم انتخاب ، باید بر اساس نیاز باشه !!!
شما باید نیاز هات رو بیان میگردی !!! :13:

ولی اگر تصویر بهتری میخوایی N56 پیشنهاد میشه .

نقطه ضعف Y580 صفحه نمایشش هست ، نقطه ضعف N56 هم گویا در "درجه ی حرارت " هست .

نکته » نقطه ضعف هایی که میگم در قیاس این 2 با هم بود ، مثلا اگر شما Y580 رو بخوایی با Z580 و یا K53 مقایسه کنی مسلما صفحه ی بهتری داره .

ولی حیف و 100 حیف که صفحه ی Y580 حداقل HD+ نیست !!!

موفق باشید.

با تشکر
دوست عزیز لنوو ( سازگار ) فقط مدل اچ دی را ایران آورده و مدل فول اچ دی را نیاورده!!!!!
( Display
15.6" LED backlit HD display
15.6" LED backlit FHD display )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

payma
28-07-2012, 01:13
سلام

نقطه ضعف N56 هم گویا در "درجه ی حرارت " هست .
موفق باشید.

شما دیگه چرا مستر:41: خداییش ببینید این نتایج برای دمای این لپ تاپ ضعیف هستش یا فوق العاده؟
I play 4.30 hours straight of skyrim today and i got(with occt) 82ºC max to CPU and 78 ºC max to GPU. ambient temperature is between 25ºC and 30ºC. In COD(black ops and mw3) it usually never passes 80ºC(both CPU and GPU. in my opinion the fan is very quiet...

من شخصا بنچ مارک هر دو تا GPU رو نگاه کردم فرقشون توی 2 یا 3 بازی اونم فقط توی تنظیمات Ultra هستش که برای N56vz زیر 30 فریم میاد والا اختلافشون خیلی کمه
بازی فقط گرافیک نیست صفحه نمایش هم بسیار مهمه!

Mr.Mazmamfi
28-07-2012, 01:52
شما دیگه چرا مستر:41: خداییش ببینید این نتایج برای دمای این لپ تاپ ضعیف هستش یا فوق العاده؟
I play 4.30 hours straight of skyrim today and i got(with occt) 82ºC max to CPU and 78 ºC max to GPU. ambient temperature is between 25ºC and 30ºC. In COD(black ops and mw3) it usually never passes 80ºC(both CPU and GPU. in my opinion the fan is very quiet...

من شخصا بنچ مارک هر دو تا GPU رو نگاه کردم فرقشون توی 2 یا 3 بازی اونم فقط توی تنظیمات Ultra هستش که برای N56vz زیر 30 فریم میاد والا اختلافشون خیلی کمه
بازی فقط گرافیک نیست صفحه نمایش هم بسیار مهمه!

عزیزم نگاه کن ، سایت نوت بوک چک ، سایت معتبری هست ، وقتی اون میاد نمره ی پایینی رو به Temperature میده ، جای تامل داره .

تو یکی از پست هام هم توضیح دادم ، بهترین نظر رو خود کاربرانی که از n56 استفاده میکنن ، میتونن بدن ، همونطوری که بچه های 5755 و 5750 دادن .

و

این ها هم نمره ی Temperature پایینی دارن ولی بچه هایی که دارن میگن دماش به اون حدی که نوت بوک چک گفته نمیرسه ، ولی گرمای زیادی داره .

این دمایی هم که شما دادی دمای فوق العاده خوبی هست .

نکته » من بعید میدونم این لپ تاپ با این کانفیگ چنین دمایی داشته باشه ، یه جورایی اغراق آمیز هست !!! ( مخصوصا تو حالت عادی ) اگر نظر یکی بوده ، توجهی نمیشه بهش کرد ، ولی اگر واقعا همه چنین نظری دارن ، نوت بوک چک اشتباهه محضی رو کرده !!!:13:

من نظرم اینه که بچه هایی که N56 رو گرفتن خودشون نظر بدن . ( به فروم های خارجی کاری نداشته باشیم ، اونجا هم 100% کاربرانی مثل ... هستن که فقط از یه برند دم بزنن ، پس ملاک نیست )

همونطوری که بچه های Y580 نظر دادن و گفتن سیستم کولینگ خیلی قوی داره و همه ازش متعجب شده بودن .

در ضمن انتخاب آخر خود hojjat_vahidi باید انجام بده که انتخاب سختی نیست .

به سازگار زنگ بزن ، ببین اصلا فکر آوردن FHD این مدل رو داره یانه !!! وگرنه الکی وقتتو تلف نکن .

موفق باشید.

artyst
28-07-2012, 14:02
asus n56 بهتره و کانفینگ خوبی داره

hojjat_vahidi
28-07-2012, 21:22

به سازگار زنگ بزن ، ببین اصلا فکر آوردن FHD این مدل رو داره یانه !!! وگرنه الکی وقتتو تلف نکن .

موفق باشید.[/QUOTE]

دوست عزیز با تشکر از شما
بندهمراحل انتحاب لپ تاپ شما را خوندم
میشه لطفا برای موضوع ذیل از بابت قیمت نظر بدهید:

با تشکر

hojjat_vahidi
28-07-2012, 21:23
l[/URL]

موفق باشید.

دوست عزیز با تشکر از شما
بنده مراحل انتحاب لپ تاپ شما را خوندم
میشه لطفا برای موضوع ذیل از بابت قیمت نظر بدهید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر

hojjat_vahidi
29-07-2012, 17:05
جهت اطلاع دوستان

برسی لنوو Y580 در سایت notebookcheck.netl

بررسی ایسوس N56VZ در سایت notebookcheck.netl

hojjat_vahidi
29-07-2012, 17:12

موفق باشید.

امروز به سازگار ارقام زنگ زدم و راجع به لنوو فول اچ دی پرسیدم که گفت :
************************************************** ****************************************
احتمال کمی است که بزودی وارد کنند چون اختلاف قیمت بالائی داره و به صرف مشتری نیست ؛ ولی نگفت که کی میارن .
************************************************** *****************************************

بهرحال فعلا اگر لنوو فول اچ دی باشه بدون معطلی اونو می گیرم و در این اصلا شک ندارم .
چون تنها چیزی که باعث شده لنوو را نگیرم فقط اچ دی بودن اونه و منتظرم ببینم میشه فول اچ دی گیر بیارم یا نه .
اگر مطمئن بشم فول اچ دی را نمیشه پیدا کرد
اونوقت تصمیم آخر را میگیرم

P4RS4
29-07-2012, 18:17
سلام دوست عزیز برای راهنمای بیشتر به جدول زیر نگاه کن قضاوت با خودتون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من اگه جای شمابودم lenovo انتخاب میکردم چون ( The backlight, however, is a new standard addition ) داره شب موقع تایپ خیلی کمک میکنه به عکس زیر نگاه کن !!

تشکر یادتون نره

payma
29-07-2012, 19:22
آقا دمت گرم بنده شخصا ازت تشکر میکنم اما اگه بخواد فقط با نور کیبورد انتخاب کنه که بیا اینم کیبورد N56 !!!
تازه 3 تا درجه تنظیم شدت نور کیبورد هم داره!
آخه مرد مومن کجای دنیا لپ تاپ رو فقط برا نور کیبوردش میخرن:31:

P4RS4
29-07-2012, 21:27
آقا دمت گرم بنده شخصا ازت تشکر میکنم اما اگه بخواد فقط با نور کیبورد انتخاب کنه که بیا اینم کیبورد N56 !!!
تازه 3 تا درجه تنظیم شدت نور کیبورد هم داره!
آخه مرد مومن کجای دنیا لپ تاپ رو فقط برا نور کیبوردش میخرن:31:

دوست عزیز ای کاش قبل از فرستادن پست یک کم فکر میکردی اگه هم چیزی متوجه نشدی سوال میکردی !

من کجا کفتم به خاطر کیبورد انتخاب کنه ؟؟:18:

در ضمن این دو مدل که دوست خوبمون گفتم تقریبا در یک سطح هستن !! وقتی دو مدل لپ تاپ از نظر سخت افزاری شبیه هم بودن اون برای انتخاب بهتر سراغ طراحی باید رفت مثل طراحی بدنه جنس بدنه کیبورد فاصله دکمه ها و .....

من در پست قبلی گفتم که من اگه جای شما بودم این مدل لنو وو ترجیح میدادم چون به نظرم کیبورد زیبا تری نسبت به ایسوس داره مخصوصا در شب !!

امید وارم متوجه شده باشی و دیگه قبل از کامل نخوندن پست و متوجه نشدن اون بی جهت و از روی احساسات نظر ندی :11:

hojjat_vahidi
29-07-2012, 21:55
با تشکر از همه دوستان
لطفا اساتید در خصوص فاصله دکمه های کیبورد در این دو مدل نظر دهید
مثل اینکه فاصله دکمه ها در لنوو Y580 کمی بشتر از ایسوس N56VZ است درسته یا نه ؟
حالا کدوم مهمتره فاصله بیشتر یا فاصله کمتر که مطمئنا نظر افراد با تجربه خیلی مهمه
با تشکر فراوان

Mr.Mazmamfi
30-07-2012, 02:05
شرمنده به سوال هاتون دیر جواب دادم . :11:

احتمال کمی است که بزودی وارد کنند چون اختلاف قیمت بالائی داره و به صرف مشتری نیست ؛ ولی نگفت که کی میارن .

حدس میزدم ، پس امیدی به وارد کردنش نداشته باش .

لطفا اساتید در خصوص فاصله دکمه های کیبورد در این دو مدل نظر دهید
مثل اینکه فاصله دکمه ها در لنوو Y580 کمی بشتر از ایسوس N56VZ است درسته یا نه ؟
حالا کدوم مهمتره فاصله بیشتر یا فاصله کمتر که مطمئنا نظر افراد با تجربه خیلی مهمه

ببین جفت کیبوردها چیکلت هست ( فاصله دار ) ولی همیشه کیبورد های لنوو یه قدم از برند های دیگه جلوتر بوده ( آرگونومیک هست ) و تایپ با اونها بسیار راحت تر هست ( گرچه برای N56 هم خوبه ) .

اگر برنامه نویسی میکنی و زیاد تایپ میکنی لنوو ارجحیت داره به ایسوس .

گرچه نظرم اینه که مسائل مهم تری اعم از صفحه نمایش و ... تو اولویت بالاتری قرار دارن .

موفق باشید.

hojjat_vahidi
30-07-2012, 17:13
حدس میزدم ، پس امیدی به وارد کردنش نداشته باش .

موفق باشید.

دوست عزیز با تشکر
همانطور که قبلا هم گفتم برای بنده کیفیت تصویر از اولویتهاست و به همین خاطر منتظرم تا ببینم تکلیف لنوو Y580 فول اچ دی چیه ؟

اما راجع بع به اختلاف قیمت لنوو Y580 فول اچ دی با لنوو Y580 اچ دی من اکثر سایتها فروش را بررسی کردم و متوجه شدم که اختلاف قیمت در حدود 100 دلار است که بنظرم منطقی است و نمیدونم ایران بیاد هم این قدر اختلاف قیمت خواهد داشت یا بیشتر و یا کمتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fusion
30-07-2012, 20:11
دوستان کنتراست y580 که از n65 بالا تره پس چرا از صفحش بد میگین؟!
کنتراست بیشتر=رنگ های زنده تر:31:

hojjat_vahidi
31-07-2012, 21:31
فقط جهت اطلاع دوستان
قیمت امروز Lenovo Y480 در دبی که دوستم برام فرستاده :

البته هنوز Lenovo Y580 را تو دبی پیدا نکرده اند و کماکان منتظرم ببینم بالاخره تو دبی هست یا نه ؟
اگر دوستان کسی خبر داره که Lenovo Y580 تو دبی هست و کجا ؛ بهم خبر بده .
با تشکر فراوان

hojjat_vahidi
31-07-2012, 22:05
جهت اطلاع دوستان

برسی Lenovo Y580 در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HITB0Y
03-08-2012, 21:59
فقط جهت اطلاع دوستان
قیمت امروز Lenovo Y480 در دبی که دوستم برام فرستاده :

البته هنوز Lenovo Y580 را تو دبی پیدا نکرده اند و کماکان منتظرم ببینم بالاخره تو دبی هست یا نه ؟
اگر دوستان کسی خبر داره که Lenovo Y580 تو دبی هست و کجا ؛ بهم خبر بده .
با تشکر فراوان

با احتساب درهم 549 تومان این لپ تاپ حدودا 2200 آب میخوره!!!:18:

forexet
04-08-2012, 06:32
با اجازه صاحب تایپک
شاید شما مدل هارو در سایت خارجی دیدید
بله مدل فول اچ دی Y580 از N56VZ بهتره از نظر استاندارد بودن رنگها و ساخت LG هم هست اما این مدلی که در ایرانه فرق داره از یکی از دوستان پرسیدم چه مدلی هست جواب داد بررسی میکنم ولی حتی اگر خوب باشه باز هم فول اچ دی نیست
برای لپ تاپ 15.6 به نظر من بهترین رزولوشن 1600x900 یعنی +HD هست نه مثل فول ریز میشه صفحه نه مثل HD پیکس هاش با چشم از فاصله هم دیده میشه اما من +HD فقط لپ تاپ سامسونگ دیدم مدل RF 511 که ارزش قیمتش رو نداره سر همین فول میخوام بردارم اگه Y580 بیاد حتما اون وگرنه همین N56 رو میگیرم چون تو یک فروم خارجی پرسیدم گفتن جدیدا روش نمایشگر LGd02d9 میذارن
ضمنا اونجا یکی گفت خیلی بازی میکنه مشکل گرم شدن بیش از حد نداره ، حالا فوقش موقعی که میخوام زیاد بازی کنم زیرش یک فن کولر خفن میذارم
ولی در کل بیشتر کیفیت Lenovo رو قبول دارم طبق تجربه

ulsss
12-08-2012, 21:34
برای لپ تاپ 15.6 به نظر من بهترین رزولوشن 1600x900 یعنی +HD هست نه مثل فول ریز میشه صفحه نه مثل HD پیکس هاش با چشم از فاصله هم دیده میشه اما من +HD فقط لپ تاپ سامسونگ دیدم مدل RF 511 ه
خوب شما fhd بکیر بعد روی hd+ تنظیم کن
هرجا لازم شد بزار روی fhd

bahman30
14-08-2012, 18:32
گرافیک y580 از n56 قویتره ولی n56 فول اچ دی هستش ولی در کل من y580 توصیه می کنم،hp 7000 بازهم گرافیکش از y580 ضعیفتر و کیفیت ساخت hp از lenovo پائین تره.

metallover
14-08-2012, 19:18
asus n56vz قیمتش بالاست آخرین قیمتی که شنیدم ازش بالای دو میلیون و چهارصد وپنجاه بود البته هاردش یک ترا ست و صفحه نمایشش full hd ولی بازم بنظر من یه مقدار قیمتش منطبق با کانفیگش نیست و لنوو y580 خریدش بصرفه تره البته اگه مدل ssd دارش گیرتون بیاد که عالیه و از نظر گرما y580 از n56vz خنکتره.

surena_iran2564
18-08-2012, 13:22
سلام
یک سوال راجع به کارت گرافیک این دو نوت بوک داشتم
در حال حاظر، کارت گرافیک های این دو نوت بوک که gtx660m و gt 650m، جزو کارت گرافیک های قدرتمند حتی در مقایسه با کارت های دسکتاپی به حساب میان یا که خیر ؟
و سوال دوم اینکه Ram های این دو نوت بوک حداکثر تا 8 گیگ قابلیت ارتقا دارند یا 16 گیگ هم ساپورت میکنن؟

با سپاس

ulsss
18-08-2012, 21:20
در حال حاظر، کارت گرافیک های این دو نوت بوک که gtx660m و gt 650m، جزو کارت گرافیک های قدرتمند حتی در مقایسه با کارت های دسکتاپی به حساب میان یا که خیر ؟
در مقایسه با گرافیکهای دسکتاپ ها حرفی برای گفتن ندارن. gtx 660m حتی از 550ti هم ضعیفتره

و سوال دوم اینکه Ram های این دو نوت بوک حداکثر تا 8 گیگ قابلیت ارتقا دارند یا 16 گیگ هم ساپورت میکنن؟
جواب دقیق این سوال هیچ کس نمیدونه. باید زنگ بزنی از مرکز گارانتی تهران بپرسی .
البته در سایت هر دو نوشته up to 8g

panizz
19-08-2012, 11:55
سلام، من اطلاعات خاصی در رابطه با لپتاپ ندارم، با توجه به مطالبی که تو تاپیکای مختلف خوندم به این 2تا لپتاپ رسیدم، خیلیا تو این تاپیک استحکام و کیفیت ساخت لنوو رو بهتر دونستن و مشکل گرمای ایسوس رو ذکر کردن، من ریویوی این 2تا تو رو سایت نوت بوک چک رو که بچه ها گذاشتن خوندم، اون استحکام و ساخت asus n56 رو بهتر دونسته، اثر انگشت برخلاف لنوو روش نمیمونه، مانیتورش بهتره انعکاس نورش کمتر و کیفیت صداش بهتر هست، و در مورد مشکل گرما که بچه ها ذکر کردن تو تست های مختلف دماش در حد لنوو بود، در کل نظرش رو ایسوس مثبت تر بود، ولی اینجا اکثریت نظرشون با لنوو هست، گیج شدم :( بالاخره کدوم بهتره؟
ایسوس ssd داره یا امکان اضافه کردنش بعدا هست؟

1DL0VeB0Y
19-08-2012, 17:24
نه نداره و نمیشه بهش اضافه کرد مگر این که از هارد hubrid استفاده بشه ...
اما اچ پی سری 7000 mssd می خوره و از این دو سرتره ...
هم طراحی و کیفیت و اسپیکرکه beats هست ...

l2eza.d
04-09-2012, 18:26
دوستان مثل اینکه throttling سی پی یو با یه آپدیت بایوس حل می شه و این مشکل در بایوس 202 بوده و با آپدیت به 204 این مشکل حل می شه .
حرارت رو هم هر چی در فروم های خارجی سوال پرسیدم می گن خوبه و در صورت استفاده از کولپد مشکلی نداره . پس در کل به نظر می رسه n56vz انتخاب بهتری هست.

Amir-Rainman
04-09-2012, 21:56
دوستان مثل اینکه throttling سی پی یو با یه آپدیت بایوس حل می شه و این مشکل در بایوس 202 بوده و با آپدیت به 204 این مشکل حل می شه .
حرارت رو هم هر چی در فروم های خارجی سوال پرسیدم می گن خوبه و در صورت استفاده از کولپد مشکلی نداره . پس در کل به نظر می رسه n56vz انتخاب بهتری هست.

بله، انتخاب خوبی هست ولی با گارانتی الماس گرونه و زیاد ارزش خرید نداره ...
سازگار هم که گفته عرضه نمیشه، راست و دروغش پای خودشون، ولی امیدوارم عرضه کنه ...

Zhangooler
06-09-2012, 14:51
Asus N56vz انتخاب منه...خودم دارم باری خریدش اقدام میکنم...
دلایل رو در پستی بعد به طور کامل شرح میدم...سر فرصت کامل توضیح میدم که چرا!!
یا حق

r4deon
07-09-2012, 15:39

صفحه های شفاف کنتراست و شفافیت بیشتری دارند ولی نور را منعکس می کنند و زوایه دیدشان از مات ها کمتر است و ایضا" مات ها نور را به هیچ وجه منعکس نمی کنند و برای استفاده در هر محیطی مناسبند.

nahal93
08-09-2012, 12:52
من سونی دارم ولی با Asus موافقم فقط