مشاهده نسخه کامل
: مشکل کارت گرافیک
سلام
چند روز پیش کارت گرافیک xfx 6770 رو خریدم اما حس می کنم که یه خورده بیش از حد فنش کار می کنه و گرما زیادی تولید میکنه + صدای زیادی داره ولی با نرم افزار دیدم دماش داخل بازی از 65 بالاتر نمیره !!!
در ضمن روی جعبه کارت گرافیک نوشته پاور مورد نیاز 450 یا بیشتر ( recommand = 600 watt ) الان پاور من 530 هست نمیدونم این پاور واسه سیستم کم نمیاره ؟ یه موقع همه قطعاتو نسوزونه !!! راهی نیست که بشه فهمید الان کامپیوترم چقدر برق مصرف می کنه ؟
mb = gigabyte p75-d3
cpu = corei3 2120
vga = xfx 6770
ram = kingmax 4gig
ممنون میشم کمکم کنین
طبیعیه با بالا رفتن دمای گرافیک دور فن هم بالاتر میره و نویزشم بیشتر میشه
تهویه کیس رو بهتر کنید و دمای محیط رو هم کنید باعث میشه دمای گرافیک کمتر شده و دور فن هم کمتر شود
دمای گرافیکتون هم خوبه
530 وات برای سیستم کاملا کافیه :10:
hamid_noroze
01-01-2013, 09:47
من وقتی بازی pes 2013رو میخوام اجرا کنم این ارورو میده
your computer does not meet the minimum system requirements to run this software as a result you may experience errors you may experience errors during operation your video card does not meet the required specifications
تو انجمن پی اس مطرح کردم گفتن کارت گرافیکت خراب شده در حالی که بازیایه دیگرو اجرا میکنه
اینم تست سرعت کارگرافیکم به نظر شما کارت گرافیکم مشکل داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed System
01-01-2013, 10:34
من وقتی بازی pes 2013رو میخوام اجرا کنم این ارورو میده
your computer does not meet the minimum system requirements to run this software as a result you may experience errors you may experience errors during operation your video card does not meet the required specifications
تو انجمن پی اس مطرح کردم گفتن کارت گرافیکت خراب شده در حالی که بازیایه دیگرو اجرا میکنه
اینم تست سرعت کارگرافیکم به نظر شما کارت گرافیکم مشکل داره؟
دوست عزیز عضویتتون رو شادباش میگم ...بهتر بود برای موضوع جدید تاپیک جدید میزدید...:n16:
کارت گرافیکتون که خراب بود که اصلا تصویر نمیداد یا بازیهای دیگرو اجرا نمیکرد..این ارور کاملا مشخصه نوشته کامپیوتر شما حداقل سخت افزار مورد نیاز بازی pes2013 رو نداره و در آخر اشاره به کارت گرافیک کرده که یک چیزی کم داره...برای اجرای بازی
فکر کنم باید کارت گرافیکت حتما پیکسل شیدر ورژن 3 و ورتکس شیدر ورژن 3 رو داشته باشه..اینا همون سایه زنها هستن...کارت گرافیکت ati 5450 کلا کارت ظعیفیه و برای گیمهای روز اصلا پیشنهاد نمیشه...میتونی برای اینکه خیالت راحت بشه به این قسمت setting
بازی مراجعه کنی سربرگ specifications :
hamid_noroze
01-01-2013, 10:47
من خیلی وقته عضوم
اخه من خیلی وقته به بهترین شکل این بازیو دارم تو کام\یوتم اجرا میکنم هیچ مشکلی نداشته یهو امروز اینجوری شده
کام تو مغازست میگم شاید دیشب سرد بوده کارت گرافیکم یه چیزیش شده
hamid_noroze
01-01-2013, 10:49
ضمنا بازیای دیگه که گرافیکشون از این بیشتره مثل DRUNیا هیت من یا کال اف9 \س چرا اونارو اجرا میکنه؟
ممکنه ویروسی شده باشه؟
در اصل دیروز مرحله7مدال ارور داد به خاطر اون دایرکست10نصب کردمو یه خورده با کام ور رفتم بعد باز \ی اس بازی کردم صبح بیدار شدم اینجوری شده بود
جلوی کار گرافیک نوشته Unable
یعنی نمیکشه
درایورشو آ\دیتم کردم ولی باز
ارور نوشته نرم افزار های مخصوص بازی نصب نشده
درایور گرافیک رو آپدیت کنید و directx مخصوص بازی رو نصب کنید و ++visualc رو نصب کنید با یک کرک دیگه هم تست کنید
اگه با بازی های دیگه مشکلی ندارین مشکل نرم افزاری است سخت افزاری نیست
hamid_noroze
01-01-2013, 11:25
حالا میخوام دایرکست نصب کنم این ارورو میده
hamid_noroze
01-01-2013, 13:45
ویندوزو دوباره نصب کردم درس شد
persian9
08-04-2013, 15:44
سلام به همه عزیزان
دوستان من یه مدتی کارت گرافیکم دچار مشکل شده
اول اینکه تقریبا تو تمام بازیها هنگ میکنه و بعد کامپیوتر خاموش میشه بعضی اوقات هم هنگ میکنه به طوری که حتی دکمه ریستارت هم کار نمیکنه و باید دکمه خاموش شدن رو بگیری تا کامل خاموش بشه البته فقط مانیتور فقل میکنه و کیس کار میکنه و صدای بازی هم میاد
بعضی اوقات صفحه آبی میاد و دامپینگ میکنه تازه گاهی اوقات هم تصویر مانیتور میره ولی کیس هنوز کار میکنه و با خاموش روشن کردن مانیتور تصویر بر میگرده ولی هنگ کرده
خلاصه کلی مشکل داره
در ضمن کارت گرافیک من GT-240 DDR5 هست و قبلا خوب کار میکرد.
لطفا اگه میشه زود جواب بدین تا از این خرابتر نشده.:n30::n29::n28::42:
اول کارهای نرم افزار ی مثل تعویض ویندوز اسکن ویروس آپدیت درایور گرافیک همرو انجام بدین
درست نشد باید اول از همه دمای قطعات به خصوص گرافیک چک بشه و با یک گرافیک و پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد برید سراغ جا به جا کردن رم ها چک کردن با یک رم دیگه و چک کردن هارد که اینا احتمالش کمتره
farhad_alonso
12-06-2013, 23:48
سلام .
hd 7870 sapphire دارم.میخواستم بدونم بهترین تنظیمات amd vision engine چیه؟ اعصابمو خرد کرده .چون فریم پایین میده
cpu:965 phenom2
ram:8 gig
ممنون میشم
سلام .
hd 7870 sapphire دارم.میخواستم بدونم بهترین تنظیمات amd vision engine چیه؟ اعصابمو خرد کرده .چون فریم پایین میده
cpu:965 phenom2
ram:8 gig
ممنون میشم
تو همه بازی ها همینطوریه و فریم کم میگیرین ؟
farhad_alonso
14-06-2013, 06:05
نه.مثلا توی hitman کمتر از قبل که گرافیکم gtx460 بود میگیرم یا توی metro last light
ولی tomb raider رو عالی فریم میده.nba2k هم یه فریمش خوبه ولی یه مقدار کند شده
نه.مثلا توی hitman کمتر از قبل که گرافیکم gtx460 بود میگیرم یا توی metro last light
ولی tomb raider رو عالی فریم میده.nba2k هم یه فریمش خوبه ولی یه مقدار کند شده
افت فریم خیلی علت داره
مثل ویندوز ویروس درایور گرافیک خود بازی
و سخت افزاری مثل هارد پاور و دمای قطعات و... این موارد رو تست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.