مشاهده نسخه کامل
: چگونه درایوی را که ویندوز قدیمی و معیوب در آن نصب بوده فرمت کنم؟
baran310
27-07-2012, 03:42
سلام دوستان.
به دلیل بروز مشکل در اجرای ویندوز 7 که بر روی درایو C لپتاپم نصب بود و این مشکل علیرغم راهنماییهای دوستان عزیز حل نشد، ناگزیر از نصب ویندوز 7 جدید در درایو D شدم و مشکل حل شد. متعاقب اینکار درایوی که ویندوز جدید روی آن ویندوز نصب کردم به C تغییر نام یافت و درایوی که ویندوز معیوب روی اون نصب بود با نام D نشون داده میشه. الان که میخوام درایو D رو فرمت کنم با پیام عدم امکان فرمت مواجه میشم. لطفا راهنمایی بفرمایین چطور این درایو رو فرمت کنم؟ متشکرم
jafarian
27-07-2012, 07:27
روشهای پایین برین :20:
روش اول
منوی run اجراکنید داخلش دستور diskmgmt.msc رو تایپ اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه روی درایو خودتون کلیک راست گزینه delete volume انتخاب کنید تایید کنید بعدش که پاک شد درایو شما از نوع روش کلیک راست گزینه new simple volume انتخاب کنید طبق ویزارد پیش برین تا درایو شما ساخته بشه
روش دوم
از یک سیدی بوت مثل xp یا که 7 استفاده کنید بالا بیاین به وسیله سیدی بوت درایو خودتون از محیط اونجا فرمت کنید
روش سوم
برنامه minitools لینک تحت بوتش از پایین دانلود روی سیدی رایت کنید بصورت بوت با این برنامه بالا بیاین از داخل محیط این برنامه پارتیشن خودتون فرمت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asrit.net
27-07-2012, 12:44
یک راه چهارم هم هست که من معمولا برای کار با پارتیشن ها از آن استفاده می کنم و آن
بوت Active Partion Suite 10.5 است. بسیار عالی است همه کارهای مربوط به پارتیشن را
می توان با آن انجام داد. در سایت P30world.com هم فکر کنم لینکش بود ،یک سرچ کنید.
jafarian
27-07-2012, 14:08
این راهم هست که ابتدا پنجره cmd رو باز کنن بعدشم داخل ابتدا دستور diskpart بزنن تو خط بعدی دستور list volume بزنن اینتر کنن بعدشم تو خط سوم طبق شکل پایین شماره 4 دستور select volume بزنن درایو خودشون مشخص کنن شمارش بطور مثال من 6 زدم که مربوط به درایو h میشه اینتر کنن تو خط آخرم دستور delete volume بزنن اینتر کنن طبق شماره 7 یک پیغام مثل شکل پایین دریافت میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.