مشاهده نسخه کامل
: کمک ویروس live security platinum
starpars
26-07-2012, 20:17
دوستان سیستم من از دیروز آلوده شده یه پنجره از ویروس/نرم افزار live security platinum میاد تمام نرم افزار ها از جمله nod 32 و تسک منیجر رو غیر فعال کرده و فقط میگه باید اسکن کنی و نرم افزار رو بخری و از این چرت و پرتا،
چجوری میشه پاکش کرد اینو دهنمونو سرویس کرده
starpars
26-07-2012, 22:36
هیچکی نیست آیا؟
راست میگم به امام
سلام.
آنتی ویروس قلابی نصب کردین/شده.
برنامه ی پایین رو بگیرین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه رو بگیرین آپدیتش کنید :
به Safe mode برین.
با برنامه ی اول اسکن کنید.
سپس با برنامه ی دوم اول آپدیت شده باشه و سپس اسکن.
میتونم راههای دستی رو هم بهتون بگم اگه مایل بودین ولی همین راه کارساز هستش.
موفق باشی.
landscape
22-08-2012, 00:09
دوستان كمـــــــــــك...من هم همين بلا سرم اومده ، amin جان كاري كه شما گفتي رو هم انجام دادم، ولي همچنان نرفته......
لطفــــــــا كمك كنيد، دارم ديوونه ميشم...
سلام.
این برنامه رو بگیر ، اجرا کن و یک دقیقه صبر کن
سه تا لوگ بهت میده هر سه رو زیپ کن و آپلود کن اینجا قرار بده
سلام با اجازه امین جان
این کد رو به نرم افزار بدین
64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2
بعدش میتونید با آنتی ویروستون اسکن کنید و فایل رو از بین ببرید
یا میتونید از MBAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید
landscape
22-08-2012, 11:12
ســــــــــلام
دوستان یک دنیا ممنون
از شرش راحت شدم
jolan جان از MBAM حل شد......
تازه کامپیوترم هم سرعتش بهتر شد، احتمالا کلی چیزای دیگه هم داشته که با نرم افزارایی که معرفی کردید رفت...اون نرم افزاری که amin جان گفتید که آپدیتش کنیمو اسکن کنیم ، توی اون 460 تا threats پیداکرده بود..
باز هم تشکر میکنم ازتون......
ســــــــــلام
دوستان یک دنیا ممنون
از شرش راحت شدم
jolan جان از MBAM حل شد......
تازه کامپیوترم هم سرعتش بهتر شد، احتمالا کلی چیزای دیگه هم داشته که با نرم افزارایی که معرفی کردید رفت...اون نرم افزاری که amin جان گفتید که آپدیتش کنیمو اسکن کنیم ، توی اون 460 تا threats پیداکرده بود..
باز هم تشکر میکنم ازتون......
خواهش میکنم
البته احتمالا مواردی که پیدا کرده cookie و غیره بوده
با این حال یک آنتی ویروس قوی ( پیشنهاد من نورتون , بیت دیفندر , بولگارد ,کسپر و ...) بر روی سیستمت نصب کن و همیشه آپدیتش کن , یک فول اسکن هم انجام بده
maryami00075
24-08-2012, 14:44
[QUOTE=jolan57;7172913]سلام با اجازه امین جان
این کد رو به نرم افزار بدین
64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2
بعدش میتونید با آنتی ویروستون اسکن کنید و فایل رو از بین ببرید
یا میتونید از MBAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید[m
man laptopam joori shode k hich barnameio nemitoone nasb kone,in anti virooseam asabamo khoord karde hichkodom az barnamea baz nemishe torokhoda begin chi kar konam,ye soal oon kodo be koja bayad vared kard?man aslan balad nistam:24::19:
سلام.
در محیط برنامه دکمه ی Registration رو بزن.
55205
و این کد رو وارد کن.
AA39754E-715219CE
55206
maryami00075
24-08-2012, 20:01
kheyli mamnoon mer30
سلام.
55205
و این کد رو وارد کن.
AA39754E-715219CE
55206
ممنون واسه منم پاک شد.
فقط هر کاری میکنم از داخل control panel/unistall or change a program پاک نمیشه.
اویرا نصب کردم ویزوسی شد مال خود مایکروسافت microsoft security essential گزاشتم اینجوری شد میشه یدونه آنتی ویروس خوب معرفی کنید
سپاس
سلام.
میتونی با برنامه ی your uninstaller پاکش کنی.
برنامه ی Tuneup utilities رو هم نصب کن تا سیستمت یکم روبرا بشه.
به عنوان آنتی ویروس هم ← کسپرسکی ، بیت دیفندر ، نورتون ، بولگارد
هرکدوم رو که نصب کردی کارش خوبه.
سلام منم این بلا سرم اومد چند روزی با حالت safe mod e کار کردم دوروزه مشکلم برطرف شده اما باز نگرانم باز این مشکل پیش بیا میشه راهنمایی کیند ممنون
سلام منم این بلا سرم اومد چند روزی با حالت safe mod e کار کردم دوروزه مشکلم برطرف شده اما باز نگرانم باز این مشکل پیش بیا میشه راهنمایی کیند ممنون
سلام.
انتی ویروس الان چی داری استفاده میکنی ؟ ویندوزت چیه ؟ سیستمت قوی یا ضعیف...
سلام.
انتی ویروس الان چی داری استفاده میکنی ؟ ویندوزت چیه ؟ سیستمت قوی یا ضعیف...
انتی ویروسم ناد32
ویندوزم 7
سیستمم ضعیفه
آنتی ویروس رو به نورتون یا ایویرا تغییر بده حتما.
نورتون :
ایویرا :
البته این چندوقت کلیدهای ایویرا بد گیر میاد ، ولی نورتون راحتتر گیر میاد.
آنتی ویروس رو به نورتون یا ایویرا تغییر بده حتما.
نورتون :
ایویرا :
البته این چندوقت کلیدهای ایویرا بد گیر میاد ، ولی نورتون راحتتر گیر میاد.
مرسی از راهمناییتون
پس اگه انتی ویروس وتغییر بدم مشکلی پیش نمیاد
خیالت راحت باشه، فقط توصیه هایی که بهت دارم اینه که روی مرورگرت افزونه ی WOT رو نصب کنی.
از سایت پایین مرورگرت رو انتخاب کن و نصب کن روش :
این دیگه بهت میگه کدوم سایت آلودس و کدوم سایت آلوده نیست، اون ویروس رو هم از سایتهای آلوده گرفته بودی.
وارد سایتهای آلوده نشو ازین به بعد. آنتی ویروست رو هم همیشه آپدیت نگه دار.
خیالت راحت باشه، فقط توصیه هایی که بهت دارم اینه که روی مرورگرت افزونه ی WOT رو نصب کنی.
این دیگه بهت میگه کدوم سایت آلودس و کدوم سایت آلوده نیست، اون ویروس رو هم از سایتهای آلوده گرفته بودی.
بی نهایت ممنون
بی نهایت ممنون
سلام امین جان اون کدی رو که دادی تو قسمت رجیستر وارد کردم و الان دیگه مشکلی ندارم ولی میترسم دوباره فعال بشه میخوام بپرسم اصلا دوباره فعال میشه؟یا نه؟
لطفا هر کی میدونه جواب بده:41:
سلام امین جان اون کدی رو که دادی تو قسمت رجیستر وارد کردم و الان دیگه مشکلی ندارم ولی میترسم دوباره فعال بشه میخوام بپرسم اصلا دوباره فعال میشه؟یا نه؟
لطفا هر کی میدونه جواب بده:41:
سلام.
دقیقا ازین پست پایین به بعد دوستمون هم سوال شما رو داشتن بخون و شما هم انجام بده ،
راستی فقط وارد کردن کد رجیستری کافی نیست.. بعد ازون حتما با برنامه ی MBAM آپدیت شده ، سیستم رو کامل اسکن کنید.
babriman
30-08-2012, 12:51
سلام.
55205
و این کد رو وارد کن.
AA39754E-715219CE
55206
سلام امین
ان شا الله که خدا برایت ثواب بزرگی بنویسد. من هم این مشکل را داشتم و عصبی شده بودم چون نمی توانستم هیچ برنامه ای را باز کنم.
اما با این کد شما مشکلم برطرف شد.
ممنون.
babriman
30-08-2012, 12:59
سلام امین
ان شا الله که خدا برایت ثواب بزرگی بنویسد. من هم این مشکل را داشتم و عصبی شده بودم چون نمی توانستم هیچ برنامه ای را باز کنم.
اما با این کد شما مشکلم برطرف شد.
ممنون.
راستی بعد از رجیستر باید کار دیگه ای هم بکنم؟ پاسخ دهید.
من بعد از این موضوع آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی را نصب کردم.
راستی بعد از رجیستر باید کار دیگه ای هم بکنم؟ پاسخ دهید.
من بعد از این موضوع آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی را نصب کردم.
سلام.
رجیستر کافی نیست.. شما الان باید خود برنامه رو هم از بین ببرید. راهش هم نصب برنامه هایی هست که معرفی میکنم و اسکن با اون ها.
دوست قبلیمون که این مشکل رو داشت ، انتی ویروسش ناد بود، اصلا قابل اطمینان نیست.
ناد رو پاک کن... به جاش کسپرسکی ، نورتون یا ایویرا یا بیت دیفندر نصب کن بسته به قدرت سیستم.
از سیستم قوی به ضعیف :
کسپرسکی >> بیت دیفندر >> ایویرا >> نورتون
هر 4 تا انتی ویروس بالا کارشون خوبه. هر کدوم که نصب کردی در کنارش برنامه ی MBAM رو هم دانلود کن و نصب کن.
آنتی ویروس هات رو حتما حتما آپدیت کن.
به عنوان مثال شما کسپرسکی و MBAM رو نصب میکنی، آپدیت میکنی و بعدش یه اسکن روی سیستمت انجام بده تا باقی اون آنتی ویروس قلابی از بین بره.
babriman
30-08-2012, 14:30
سلام.
رجیستر کافی نیست.. شما الان باید خود برنامه رو هم از بین ببرید. راهش هم نصب برنامه هایی هست که معرفی میکنم و اسکن با اون ها.
دوست قبلیمون که این مشکل رو داشت ، انتی ویروسش ناد بود، اصلا قابل اطمینان نیست.
ناد رو پاک کن... به جاش کسپرسکی ، نورتون یا ایویرا یا بیت دیفندر نصب کن بسته به قدرت سیستم.
از سیستم قوی به ضعیف :
کسپرسکی >> بیت دیفندر >> ایویرا >> نورتون
هر 4 تا انتی ویروس بالا کارشون خوبه. هر کدوم که نصب کردی در کنارش برنامه ی MBAM رو هم دانلود کن و نصب کن.
آنتی ویروس هات رو حتما حتما آپدیت کن.
به عنوان مثال شما کسپرسکی و MBAM رو نصب میکنی، آپدیت میکنی و بعدش یه اسکن روی سیستمت انجام بده تا باقی اون آنتی ویروس قلابی از بین بره.
سلام
زمانی که این اتفاق برام افتاد، اصلاً آنتی ویروس نصب نبود.
یعنی شما می خواهید بگویید که برنامه ی Live Security Platinum ویروسی است و همچنین از کنترل پنل و Unistall A Program هم پاک نمی شود؟ کامل توضیخ دهید. منظورتان را درست نفهمیدم.
اگه Eset Smart Security نسخه ی 5 نصب باشه، حتماً باید پاک کنم؟ نمیشه اون برنامه ی Live Security Platinum را پاک کنم و همیشه دیگه با اسمارت کار کنم؟
رم من 4 گیگ است و گرافیک من 1 گیگ و GT 220 است؟ کدام آنتی ویروس برای سیستم من مناسب است؟ آیا این آنتی ویروس ها قابلیت آپدیت دارند؟ آیا این آنتی ویروس هایی که معرفی کردید، سرعت سیستم مرا خیلی پایین می آورند؟ منظورتان از برنامه ی MBAM این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است؟
ببخشید زیاد سؤال پرسیدم.
سلام
زمانی که این اتفاق برام افتاد، اصلاً آنتی ویروس نصب نبود.
یعنی شما می خواهید بگویید که برنامه ی Live Security Platinum ویروسی است و همچنین از کنترل پنل و Unistall A Program هم پاک نمی شود؟ کامل توضیخ دهید. منظورتان را درست نفهمیدم.
اگه Eset Smart Security نسخه ی 5 نصب باشه، حتماً باید پاک کنم؟ نمیشه اون برنامه ی Live Security Platinum را پاک کنم و همیشه دیگه با اسمارت کار کنم؟
رم من 4 گیگ است و گرافیک من 1 گیگ و GT 220 است؟ کدام آنتی ویروس برای سیستم من مناسب است؟ آیا این آنتی ویروس ها قابلیت آپدیت دارند؟ آیا این آنتی ویروس هایی که معرفی کردید، سرعت سیستم مرا خیلی پایین می آورند؟ منظورتان از برنامه ی MBAM این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است؟
ببخشید زیاد سؤال پرسیدم.
این برنامه آلوده نیست، بلکه هدفش فقط اینه که شما رو بترسونه بگه" توی سیستم شما ویروس هست و باید منو بخری و رجیستر کنی تا ویروسها رو از بین ببرم." این درحالیه که اصلا ممکنه داخل سیستم شما ویروس نباشه.
شما این برنامه رو که با اون کد رجیستر کردین برین فولدرهای برنامه رو بطور کامل از مسیرهای پایین پاک کنید
اول مخفی هارو از Folder options باز کنید ( مخفی معمولی و همچنین فایلهای سیستمی )
بعد به مسیرهای پایین برین ببینید فولدر یا فایلی به نام Live security platinum هست ، اگه هست پاک کنید.
C:\Program Files
C:\ProgramData
C:\Users\Amin\AppData\Roaming
C:\Users\Amin\AppData\Local
آنتی ویروستون هم که Eset هست حتما عوض کنید تا ایمن باشید.. با توجه به مشخصات سیستمتون و اینکه میخواین سرعتتون پایین نیاد زیاد من نورتون یا بیت دیفندر رو توصیه میکنم
یعنی
Norton internet security 2012
یا
Bitdefender internet security 2013
هردو برنامه های بالا آپدیت میشن ، منتها بیت دیفندر آپدیت دستی نداره و باید آنلاین باشین.
ضمنا برنامه ی MBAM رو هم ازینجا دریافت کنید. اون لینکی که دادین ورژن قدیمیش هست.
به لینک پایین برین و سمت راست صفحه اون دکمه ی سبز رنگ رو بزنید که بغلش نوشته Download the latest version
babriman
30-08-2012, 15:24
این برنامه آلوده نیست، بلکه هدفش فقط اینه که شما رو بترسونه بگه" توی سیستم شما ویروس هست و باید منو بخری و رجیستر کنی تا ویروسها رو از بین ببرم." این درحالیه که اصلا ممکنه داخل سیستم شما ویروس نباشه.
شما این برنامه رو که با اون کد رجیستر کردین برین فولدرهای برنامه رو بطور کامل از مسیرهای پایین پاک کنید
اول مخفی هارو از Folder options باز کنید ( مخفی معمولی و همچنین فایلهای سیستمی )
بعد به مسیرهای پایین برین ببینید فولدر یا فایلی به نام Live security platinum هست ، اگه هست پاک کنید.
C:\Program Files
C:\ProgramData
C:\Users\Amin\AppData\Roaming
C:\Users\Amin\AppData\Local
آنتی ویروستون هم که Eset هست حتما عوض کنید تا ایمن باشید.. با توجه به مشخصات سیستمتون و اینکه میخواین سرعتتون پایین نیاد زیاد من نورتون یا بیت دیفندر رو توصیه میکنم
یعنی
Norton internet security 2012
یا
Bitdefender internet security 2013
هردو برنامه های بالا آپدیت میشن ، منتها بیت دیفندر آپدیت دستی نداره و باید آنلاین باشین.
ضمنا برنامه ی MBAM رو هم ازینجا دریافت کنید. اون لینکی که دادین ورژن قدیمیش هست.
به لینک پایین برین و سمت راست صفحه اون دکمه ی سبز رنگ رو بزنید که بغلش نوشته Download the latest version
این دو تا سؤال آخر را می پرسم و گورم را گم می کنم. خیلی پرسیدم آخه.
این برنامه از کجا می آید و وارد سیستم می شود؟(منظورم برنامه ی ...Live است)
آیا آنتی ویروس های نورتون و بیت دیفندر درست و حسابی رجیستر می شن؟
این دو تا سؤال آخر را می پرسم و گورم را گم می کنم. خیلی پرسیدم آخه.
این برنامه از کجا می آید و وارد سیستم می شود؟(منظورم برنامه ی ...Live است)
آیا آنتی ویروس های نورتون و بیت دیفندر درست و حسابی رجیستر می شن؟
هنگامی که در حال وبگردی هستید و رفتن به سایتها مختلف، یا درحال تماشایی ویدئوهای فلش در سایتها، این برنامه ی 300 کیلوبایتی میتونه داخل اونها قرار بگیره و وارد سیستم شما بشه. بعد از اجرا یه سری فایلهای دیگه هم خودش دانلود میکنه مخفیانه.
خود نورتون رو ازینجا دانلود کن :
برای نورتون در تاپیکش به اندازه ی کافی سریال وجود داره میتونید برید اونجا
این پست رو هم انجام بده :
ترانه0123
15-02-2013, 16:58
خیلی ممنونم ازتون....من تازه توی سایتتون عضو شدم.به طور کاملا وحشتناکی این برنامه عصبیم کرده بود.طوری بود دیگه فینگیلیشم نمیتونستم تایپ کنم:n27:
الان تقریبا راهو تا نصفه رفتم.امیدوارم باقیشم موفقیت آمیز باشه.فقط یه سوال.من نود32 دارم.آنتی ویروس بهتری سراغ دارین که از این بهتر باشه؟؟؟:n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.