ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد کراس فایر کارت گرافیک

m3hrd4d
26-07-2012, 16:26
من می خواستم دو تا کارت گرافیک رو سیتمم ببندم . الان یه کارت گرافیک amd readeon 5570 hd دارم و می خوام یه کارت گرافیک دیگه نصب کنم .
دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین .:11:
باید هر دو کارت گرافیک یه مدل و یه نوع باشند؟
باس و حافظه و ... بقیه با هم جمع میشه و با هم به کار گرفته میشه ؟( مثلا باس یکی 128 و دیگری 512 باشه بعد کراس فایر میشه 640 ؟)

ess_1362
26-07-2012, 18:31

در کراس فایر هر دو کارت گرافیک باید از یک خانواده باشند
در مورد 5570 هر دو کارت باید از خانواده 5500 باشند

باس و حافظه و ... بقیه با هم جمع میشه و با هم به کار گرفته میشه ؟( مثلا باس یکی 128 و دیگری 512 باشه بعد کراس فایر میشه 640 ؟)

خیر بدین شکل که مد نظر شماست انجام نخواهد شد
کلا پیچیده تر از این مورد هست
به زبان خیلی ساده صفحه نمایش به دو قسمت تقسیم خواهد شده که هر قسمت بوسیله یکی از کارت ها پردازش خواهد شد

برای اطلاعات بیشتر می توانید از لینک زیر کمک بگیرید

Crossfirex Table ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن : توصیه اکید می کنم با توجه به کارایی فوق العاده پایین کارت گرافیک مورد نظر شما در گیم از کراس فایر کردن آن جدا خودداری کنید و هزینه خود را برای خرید یک کارت گرافیک قوی تر هزینه کنید

موفق باشید

EXTREME
26-07-2012, 20:48
من می خواستم دو تا کارت گرافیک رو سیتمم ببندم . الان یه کارت گرافیک amd readeon 5570 hd دارم و می خوام یه کارت گرافیک دیگه نصب کنم .
دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین .:11:

اگه در رادئون ها گرافیک ها دقیقا یکی باشن که هیچی
دو گرافیک که یک مدل نیستند ولی از یک خانواده هستند هم با هم کراس میشن منتها نرخ کلاک متفاوت دو کارت ممکنه یکم اذیت کنه که یا باید کلاک هارو درست کنید یا چینش کارت هارو تغییر بدین

MR.CART
26-07-2012, 21:03
فکر کنم واسه ای ام دی هسته استریم ATi streamبا هم جمع میشن اگه CF کنیم چون تو انویدیا هم هسته های کودا با هم جمع میشن

davlish
08-03-2015, 22:05
سلام دوستان یه سوالی دارم که مدت ها ذهنمو مشغول کرده!!!
من یه CPU دارم که مشخصاتش اینه
AMD A8-3850 APU with Radeon(tm) HD Graphics حتما میدونین که این CPU پردازنده ی گرافیکی داره اونم مدلش AMD Radeon HD 6550D هستش!!

حالا سوالی که دارم اینه که من میتونم یه کارت گرافیک به سیستم اضافه کنم(در حال حاضر کارت گرافیک ندارم) و از پردازنده ی گرافیکی CPU بهره مند بشم یا نه؟؟؟؟؟؟

afshin b
08-03-2015, 22:32
AMD A8-3850 APU with Radeon(tm) HD Graphics حتما میدونین که این CPU پردازنده ی گرافیکی داره اونم مدلش AMD Radeon HD 6550D هستش!!

حالا سوالی که دارم اینه که من میتونم یه کارت گرافیک به سیستم اضافه کنم(در حال حاضر کارت گرافیک ندارم) و از پردازنده ی گرافیکی CPU بهره مند بشم یا نه؟؟؟؟؟؟
خیر. یا باید از گرافیک مجتمع CPU استفاده کنین یا از کارت گرافیک. با هم نمیشن.

EXTREME
11-03-2015, 17:35

در صورتی که مین قابلیت کراس هیبرید رو ساپورت کنه و کارت گرافیک اصلی هم قابلیت کراس هیبرید با گرافیک مجتمع رو داشته باشه میتونید گرافیک مجتمعتون رو با گرافیک اصلی کراس هیبرید کنید و قدرت دو گرافیک رو ترکیب کنید مثل virtual mvp شرکت اینتل هست عملکردش ولی کانفیگش کمی متفاوت است

davlish
17-03-2015, 10:09
در صورتی که مین قابلیت کراس هیبرید رو ساپورت کنه و کارت گرافیک اصلی هم قابلیت کراس هیبرید با گرافیک مجتمع رو داشته باشه میتونید گرافیک مجتمعتون رو با گرافیک اصلی کراس هیبرید کنید و قدرت دو گرافیک رو ترکیب کنید مثل virtual mvp شرکت اینتل هست عملکردش ولی کانفیگش کمی متفاوت است

دوست من میشه یهم بگبن از کجا بفهمم قابلیت کراس هیبرید داره یا نه؟ مدل مادر بورد F1A75-M ASUS هست و کارت گرافیک هنوز نگرفتم به نظرتون چه کارتی بگیریم که قابلیت کراس هیبرید داشته باشه؟؟؟