استبداد
26-07-2012, 16:08
نمیدونم نوکیا 110 کلوب داره یا نه
اما من این گوشی رو دیروز یه دونه آبی ش رو گرفتم
گوشی خوبی به نظر میاد به نسبت قیمتش , کیبرد نرم و خوبی هم داره , اما از همین الان معلوم که احتمالا" به مرور زمان و تایپ زیاد باد میکنه دی:
من هرچقدر هم میگردم هیچ جای یو اس بی پیدا نمیکنم که بشه گوشی رو باش به کامپیوتر وصل کرد !
ولی به نسبت پولی که میدین حس میکنم گوشی خوبی میخری
دوربیتش که افتضاح !
باتری گوشی هم 5-c تا اینجا که استفاده کردم خوب کار میکنه
هرچند فوق العاده هم نیست !
صدای اسپیکر گوشی هم خیلی معمولیییی و نباید انتظار بالایی ازش داشت
حس میکنم کسی که میخواد مثلا" یه 101 بخره
بیارزه 27-8 تومنن بزاره روش و 110 رو خریداری کنه
خصوصا" ظاهرش نسبتا" خوشگل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GSM 900 / 1800 - SIM 1 & SIM 2
نوع شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می 2012
تاريخ معرفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موجود
وضعيت فعلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات کلی
۱۱۰ x ۴۶ x ۱۴.۵ ميليمتر
ابعاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
80 گرم
وزن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اندازه
TFT ، دارای 56 هزار رنگ
نوع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_type)
۱۲۸ x ۱۶۰ پيکسل ، 1.8 اینچ
اندازه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_size)
صفحه نمايش
پلی فونيک
نوع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_type)
قابليت دريافت آهنگ
دريافت آهنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_download)
دارد
لرزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آوای زنگ
1000 مخاطب
دفترچه تلفن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_book)
دارد
ثبت اطلاعات تماس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_records)
microSD, up to 32 GB
کارت حافظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_slot)
10 مگابايت حافظه داخلی
حافظه
دارد
GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
اينترنت بی سيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد با EDR
بولوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
مادون قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
ورودی رايانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
داده ها
SMS(threaded view), MMS, Email, IM
پيام رسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WAP 1.1
مرورگر اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد
بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشكی ، سبز ، زرد ، بنفش
رنگها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۶۴۰ x ۴۸۰ ، VGAپيکسل ، فيلمبرداری
(176x144@15fps)
دوربين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قابليت دوسيمكارته
جاوا
بلندگو
سوكت صوتی 3.5 ميليمتری
راديو استريو FM با RDS
ضبط FM
پخش MP3/WMA/AAC
پخش MP4/H.264
سازمان دهنده
ضبط خبرنگاری
پخش مداوم موسيقی تا 27 ساعت
ويژگيها
Standard battery, Li-Ion 1020mAh (BL-5C)
حداكثر 636 ساعت
زمان آماده باش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-by)
حداكثر 10 ساعت و 30 دقيقه
زمان مکالمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_time)
باتری
اما من این گوشی رو دیروز یه دونه آبی ش رو گرفتم
گوشی خوبی به نظر میاد به نسبت قیمتش , کیبرد نرم و خوبی هم داره , اما از همین الان معلوم که احتمالا" به مرور زمان و تایپ زیاد باد میکنه دی:
من هرچقدر هم میگردم هیچ جای یو اس بی پیدا نمیکنم که بشه گوشی رو باش به کامپیوتر وصل کرد !
ولی به نسبت پولی که میدین حس میکنم گوشی خوبی میخری
دوربیتش که افتضاح !
باتری گوشی هم 5-c تا اینجا که استفاده کردم خوب کار میکنه
هرچند فوق العاده هم نیست !
صدای اسپیکر گوشی هم خیلی معمولیییی و نباید انتظار بالایی ازش داشت
حس میکنم کسی که میخواد مثلا" یه 101 بخره
بیارزه 27-8 تومنن بزاره روش و 110 رو خریداری کنه
خصوصا" ظاهرش نسبتا" خوشگل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GSM 900 / 1800 - SIM 1 & SIM 2
نوع شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
می 2012
تاريخ معرفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موجود
وضعيت فعلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات کلی
۱۱۰ x ۴۶ x ۱۴.۵ ميليمتر
ابعاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
80 گرم
وزن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اندازه
TFT ، دارای 56 هزار رنگ
۱۲۸ x ۱۶۰ پيکسل ، 1.8 اینچ
اندازه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_size)
صفحه نمايش
پلی فونيک
قابليت دريافت آهنگ
دريافت آهنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_download)
دارد
لرزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آوای زنگ
1000 مخاطب
دفترچه تلفن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_book)
دارد
ثبت اطلاعات تماس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_records)
microSD, up to 32 GB
کارت حافظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_slot)
10 مگابايت حافظه داخلی
حافظه
دارد
GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
اينترنت بی سيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد با EDR
بولوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
مادون قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
ورودی رايانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
داده ها
SMS(threaded view), MMS, Email, IM
پيام رسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WAP 1.1
مرورگر اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد
بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشكی ، سبز ، زرد ، بنفش
رنگها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
۶۴۰ x ۴۸۰ ، VGAپيکسل ، فيلمبرداری
(176x144@15fps)
دوربين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قابليت دوسيمكارته
جاوا
بلندگو
سوكت صوتی 3.5 ميليمتری
راديو استريو FM با RDS
ضبط FM
پخش MP3/WMA/AAC
پخش MP4/H.264
سازمان دهنده
ضبط خبرنگاری
پخش مداوم موسيقی تا 27 ساعت
ويژگيها
Standard battery, Li-Ion 1020mAh (BL-5C)
حداكثر 636 ساعت
زمان آماده باش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-by)
حداكثر 10 ساعت و 30 دقيقه
زمان مکالمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_time)
باتری