مشاهده نسخه کامل
: (راهنمایی) اجرای PhysX بر روی گرافیک AMD
ursamajor
26-07-2012, 04:02
سلام به همه دوستان
همان طور که میدانید برنامه ها و بازی هایی هستند که از شتاب دهنده PhysX برای کمک گرفتن از کارت گرافیک استفاده می کنند و این شتاب دهنده مختص کارت های گرافیکی NVIDIA است.
حال، آیا راهی است که بتوان از PhysX با کارت های AMD استفاده کرد؟
خودم با جست و جویی که کردم فهمیدم که می توان با استفاده همزمان از یک کارت گرافیک NVIDIA به صورت هیبرید از آن بهره جست ولی چگونه تنها با استفاده از کارت های AMD از PhysX می توان استفاده کرد؟
saeed_136915
26-07-2012, 07:50
سلام
عزیز نمیشه. باید چیپ Physix توی گرافیک باشه که بشه ازش استفاده کرد
سلام به همه دوستان
همان طور که میدانید برنامه ها و بازی هایی هستند که از شتاب دهنده PhysX برای کمک گرفتن از کارت گرافیک استفاده می کنند و این شتاب دهنده مختص کارت های گرافیکی NVIDIA است.
حال، آیا راهی است که بتوان از PhysX با کارت های AMD استفاده کرد؟
خودم با جست و جویی که کردم فهمیدم که می توان با استفاده همزمان از یک کارت گرافیک NVIDIA به صورت هیبرید از آن بهره جست ولی چگونه تنها با استفاده از کارت های AMD از PhysX می توان استفاده کرد؟
تنها فکر نکنم بشه قبلا شنیده بودم یک نرم افزار هایی است که باهاش میشه رو گرافیک های رادئون اینکارو کرد ولی خودم تا حالا نکردم اینکارو
اون دو تا گرافیک انویدیا و رادئون هم مینتون باید چیپست hydra رو داشته باشه و گرنه باهم ترکیب نمیشن
ursamajor
26-07-2012, 15:41
تنها فکر نکنم بشه قبلا شنیده بودم یک نرم افزار هایی است که باهاش میشه رو گرافیک های رادئون اینکارو کرد ولی خودم تا حالا نکردم اینکارو
اون دو تا گرافیک انویدیا و رادئون هم مینتون باید چیپست hydra رو داشته باشه و گرنه باهم ترکیب نمیشن
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید. روش اجرای physx بر روی گرافیک AMD با کمک گرافیک nvidia. خب اگه به هیچ وجه نمیشه physx رو فقط با گرافیک AMD استفاده کرد، ارزان ترین گرافیک nvidia که بتوان از آن به عنوان گرافیک دوم استفاده کرد و physx را رون آن اجرا کرد چیه؟
مشخصات سیستم من:
880GA-UD3H
Phenom II X2 555
HD6790
GP535A
چرا شما گبر دادین به physx تعداد نرم افزار و بازی هایی که این تگنولوژیو سافرت میکنن از انگشتان دست کمتره اینا همش کلک انویدیاست برای جذب
ursamajor
26-07-2012, 17:12
چرا شما گبر دادین به physx تعداد نرم افزار و بازی هایی که این تگنولوژیو سافرت میکنن از انگشتان دست کمتره اینا همش کلک انویدیاست برای جذب
حالا اکه کارت گیر یکی از همین نرم افزار هایی که تعدادشون از انگشتان دست کمتره بیفته چی؟
saeed_136915
26-07-2012, 17:15
فکر نکنم مادربرد شما چیپست Hydra داشته باشه
این هم لیست بازی هایی که از Physix استفاده میکنن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
26-07-2012, 18:53
با توجه به اینکه کلیه کارتهای گرافیک از جیفورس های سری 8 به بعد از این قابلیت پشتیبانی می کنند پس شما می تونید یک کارت گرافیک ارزان قیمت از سری 8 یا 9 داشته باشید
همچنین با استفاده از یک -- نرم افزاری می توانید از این قابلیت استفاده کنید
البته حتما باید کارت amd بعنوان کارت گرافیک primary در سیستم تعریف شده باشه
قبلا من یک پست در بخش کارگاه سخت افزار که روش استفاده از این -- را آموزش میداد داشتم که متاسفانه گمش کردم:31:
به هر حال من یک رفرنس از یک سایت برای شما قرار میدم تا از آن استفاده کنید ولی باز هم توصیه می کنم خیلی به این موضوع اهمیت ندین و گیر هم ندید چون کارایی خاصی این physix به شما در بازی ها نخواهد داد حالا چه با کارت انویدیا باشه چه با --
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط توصیه اکید می کنم که به ورژن های نرم افزاری و ورژن های درایور ها توجه دقیق داشته باشید چون این قابلیت(--) در درایورهای جدید انویدیا وجود نداره بعبارتی این حفره نرم افزاری در درایورهای دید پوشش داده شده
موفق باشید
ursamajor
26-07-2012, 20:52
فکر نکنم مادربرد شما چیپست Hydra داشته باشه
یعنی من نمیتونم همزمان از گرافیک AMD و Nvidia روی سیستمم استفاده کنم؟
با توجه به اینکه کلیه کارتهای گرافیک از جیفورس های سری 8 به بعد از این قابلیت پشتیبانی می کنند پس شما می تونید یک کارت گرافیک ارزان قیمت از سری 8 یا 9 داشته باشید
همچنین با استفاده از یک -- نرم افزاری می توانید از این قابلیت استفاده کنید
البته حتما باید کارت amd بعنوان کارت گرافیک primary در سیستم تعریف شده باشه
قبلا من یک پست در بخش کارگاه سخت افزار که روش استفاده از این -- را آموزش میداد داشتم که متاسفانه گمش کردم:31:
فقط توصیه اکید می کنم که به ورژن های نرم افزاری و ورژن های درایور ها توجه دقیق داشته باشید چون این قابلیت(--) در درایورهای جدید انویدیا وجود نداره بعبارتی این حفره نرم افزاری در درایورهای دید پوشش داده شده
ممنون از پاسختون:11:
به هر حال من یک رفرنس از یک سایت برای شما قرار میدم تا از آن استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو که خودم دوتا پست بالا تر داده بودم:31:
این هم لیست بازی هایی که از Physix استفاده میکنن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باز هم توصیه می کنم خیلی به این موضوع اهمیت ندین و گیر هم ندید چون کارایی خاصی این physix به شما در بازی ها نخواهد داد حالا چه با کارت انویدیا باشه چه با --
موفق باشید
حالا چرا همه گیر دادین به بازی! من این رو برای استفاده از موتورهای رندر GPU Base می خوام که متاسفانه فقط از physx پشتیبانی می کنند:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.