ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا می شود هارد های اینترنال را در باکسی قرار داد و خروجی usb یا لن ازشون گرفت (با هزینه مناسب ، نه زیاد)

erfannew
26-07-2012, 01:01
سلام دوستای عزیز
وقتتون بخیر

من حدود 5 تا هارد 2 و 1 ترابایت دارم که میخوام بتونم از طریق لب تابم به اطلاعات دستیابی داشته باشم
آیا به نظرتون راهی هست که به من پیشنهاد کنید که خروجی usb و ... بتونم از اون هارد ها به لب تاپ وصل کنم .

دوست دارم تا میشه توی هزینه ، هوای منو داشته باشید .

ata.royalfalcon
26-07-2012, 19:24
سلام دوستای عزیز
وقتتون بخیر

من حدود 5 تا هارد 2 و 1 ترابایت دارم که میخوام بتونم از طریق لب تابم به اطلاعات دستیابی داشته باشم
آیا به نظرتون راهی هست که به من پیشنهاد کنید که خروجی usb و ... بتونم از اون هارد ها به لب تاپ وصل کنم .

دوست دارم تا میشه توی هزینه ، هوای منو داشته باشید .

سلام
اگر بخواهید این 5 هاردها بطور همزمان در دسترس باشند میبایستی hdd enclosure 5 bay بخرید که ارزانقیمت هم نیستند مثل مدل Drobo S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که دارای اینترفیس usb3 و esata و FireWire 800 هست . نمونه مدلی که lan داشته باشه Drobo FS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
در غیر اینصورت دو راه هست یا یه سیستم کامل بخرید و هر 5 هارد رو روی سیستمتان اسمبل کنید (این روش توصیه میشه) یا اینکه 5 عدد باکس هارد بخرید و به اکسترنال تبدیل کنید . روش دوم رو بخاطر آداپتورهای برق غیر استانداردی که این باکسها دارند توصیه نمیکنم مگر اینکه از یک پاور استاندارد استفاده کنید .