ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید رم و کارت گرافیک

mehdi speed 700
25-07-2012, 23:07
با سلام
1-من مادر بوردم روی جعبش نوشته رم 1066 ساپورت می کنه میشه یه توضیحی دربارش بدین
و این که واسه فعال سازی دو کاناله شدن من دو رم 1 گیگ دارم که ddr2 هستند که یکیش رو به ورودی اول زدم و دومی رو به ورودی دوم که طبق دفترچه اینطوری حافظه دو کانالش فعال میشه حالا میخوام یا دو رم دو گیگ یا دو رم 1 گیگ برای سیستمم خریداری کنم که طبق دفترچش باید یک مدل و یک برند باشن حالا میخوام بدونم رابطه ای بین خریداری رم با cpuهم هست یا هر رمی رو میتونم با مدل ddr2 خریداری کنم.

2-و من میخوام قوی ترین کارت گرافیک رو برای سیستمم بخرم که البته باید ddr2 باشه میخواستم بدونم آیا بالاتر از این مدل یعنی 220 gt هم واسه ی ddr2 هست.

3-و یک سوال میخواستم در مورد این مطلب من رو توجیه کنید :با توجه به محدودیت های مشخصات چیپ ست، اگر شما یک پردازنده AM3/AM2+ بر روی این مادربرد AM2 نصب کنید، سرعت باس سیستم از HT3.0 (5200MT/s) به HT1.0 (2000MT/s) کاهش خواهد یافت، اگرچه، فرکانس پردازنده AM3/AM2+ محدود نخواهد شد. برای اطلاعات بیشتر لطفا به "لیست پردازنده های پشتیبانی شده" مراجعه کنید.
مدل سی پی یو من:amd Athlon 64 x2 dual core 5000
اینم اطلاعات مادر بوردم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MR.CART
25-07-2012, 23:49
1-من مادر بوردم روی جعبش نوشته رم 1066 ساپورت می کنه میشه یه توضیحی دربارش بدین
یعنی حداکثر تا 1066 ساپورت میکنه :31:

و این که واسه فعال سازی دو کاناله شدن من دو رم 1 گیگ دارم که ddr2 هستند که یکیش رو به ورودی اول زدم و دومی رو به ورودی دوم که طبق دفترچه اینطوری حافظه دو کانالش فعال میشه حالا میخوام یا دو رم دو گیگ یا دو رم 1 گیگ برای سیستمم خریداری کنم که طبق دفترچش باید یک مدل و یک برند باشن حالا میخوام بدونم رابطه ای بین خریداری رم با cpuهم هست یا هر رمی رو میتونم با مدل ddr2 خریداری کنم.

برای فعال سازی دو کاناله باید 2تا رم رو بایک حجم و باس توی 2اسلات یک رنگ بزارین
یعنی طبق این عکس:
میتونین 2 تا رم رو توی اسلات قرمز یا زرد بزارین.
کنترلر مموری هم تو این سوکت فکر کنم توی پردازنده هست:)دقیق نمیدونم

2-و من میخوام قوی ترین کارت گرافیک رو برای سیستمم بخرم که البته باید ddr2 باشه میخواستم بدونم آیا بالاتر از این مدل یعنی 220 gt هم واسه ی ddr2 هست.
این DDR2 که نوشته ماله رم هست نه کارت گرافیک من خودم مینم رم DDR2 میساپورته ولی کارت DDR3 هست:27:
مورد سوم هم خبر ندارم.
بودجه ها رو مشخص کنید
(پیشنهادم اینه برید به سوی اینتل)

amirxxx
25-07-2012, 23:54
سلام خسته نبشيد من مادر برد p5ld2 se asus دارم مي خواستم بدونم ايا كارت گرافيك ddr3 64bit رو اين مادر برد جواب ميده ساپورتش ميكنه؟

mehdi speed 700
26-07-2012, 12:11
یعنی حداکثر تا 1066 ساپورت میکنه :31:

برای فعال سازی دو کاناله باید 2تا رم رو بایک حجم و باس توی 2اسلات یک رنگ بزارین
یعنی طبق این عکس:
میتونین 2 تا رم رو توی اسلات قرمز یا زرد بزارین.
کنترلر مموری هم تو این سوکت فکر کنم توی پردازنده هست:)دقیق نمیدونم

این DDR2 که نوشته ماله رم هست نه کارت گرافیک من خودم مینم رم DDR2 میساپورته ولی کارت DDR3 هست:27:
مورد سوم هم خبر ندارم.
بودجه ها رو مشخص کنید
(پیشنهادم اینه برید به سوی اینتل)

میگم نمیتونم مادر بورد رو عوض کنم چون خیلی خرجم میره بالا شما واسه کارت گرافیک یه مدلی معرفی کنید که ddr2 باشه ولی از 220 قوی تر باشه.
راستی یعنی من میتونم کارت گرافیک ddr3 هم روی این سیستمم بندازم.
اون سوال 3 رو کسی نمیتونه جوابم رو بده.
و راستی با تعویش رم یا کارت گرافیک نیازی به تعویض ویندوز هم هست

mehdi speed 700
27-07-2012, 15:25
بسیار ممنون از کمک دوستان چقدر جواب گرفتیم از این تاپیک.
دوستانی که مثلا مدیر این بخش هستن یعنی نمیتونن جواب مارو بدن

MR.CART
27-07-2012, 16:39
راستی یعنی من میتونم کارت گرافیک ddr3 هم روی این سیستمم بندازم.
بله میتونید:)

و راستی با تعویش رم یا کارت گرافیک نیازی به تعویض ویندوز هم هست
اگه بالای 4 گیگ نصب میکنید بله
باید ویندوز 64 بیت نصب کنید

amirxxx
27-07-2012, 19:19
نكنه يه وقت يكي جواب بده هااا:41: