ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیک موتوری؟

habstem
25-07-2012, 22:42
سلام دوستان

در رابطه با پیک موتوری سوال داشتم.
اول چند تا سوال کلی و بعد سوال جزئی!

کلی:
1- ارائه ی خدمت پیک موتوری چه جوریه؟ یعنی مثل آژانس میاد در خونه، بسته رو می گیره می بره مقصد؟ یا باید بری به محلش و بسته رو بدی تا ببرند به مقصد؟
2- اگه حالت اوله، اگه خونه نباشی، هرجا که باشی آدرس بدی میان همون جا؟
3- به طور کلی هزینه ش تو چه رنجی هست؟

جزئی:
مثلا من توی تهران، از میدون ولیعصر، بخوام یه بسته بفرستم خیابون مفتح شمالی، از کدوم پیک موتوری استفاده کنم بهتره و هزینه ش چقدر می شه؟!

پیشاپیش مرسی از راهنمایی های شما!

Mr_100_dolari
26-07-2012, 11:52
سلام دوستان

در رابطه با پیک موتوری سوال داشتم.
اول چند تا سوال کلی و بعد سوال جزئی!

کلی:
1- ارائه ی خدمت پیک موتوری چه جوریه؟ یعنی مثل آژانس میاد در خونه، بسته رو می گیره می بره مقصد؟ یا باید بری به محلش و بسته رو بدی تا ببرند به مقصد؟
2- اگه حالت اوله، اگه خونه نباشی، هرجا که باشی آدرس بدی میان همون جا؟
3- به طور کلی هزینه ش تو چه رنجی هست؟

جزئی:
مثلا من توی تهران، از میدون ولیعصر، بخوام یه بسته بفرستم خیابون مفتح شمالی، از کدوم پیک موتوری استفاده کنم بهتره و هزینه ش چقدر می شه؟!

پیشاپیش مرسی از راهنمایی های شما!

1) میادش دمه خونتون قبلش زنگ بزن آدرس خونتون رو بده و بگو بسته ای که میخوای حمل کنی چیه و مسیری که باید بره کجاست
2) آره هر جا باشی آدرس رو درست بده و یه جا واستا که راحت پیدات کنه
3)بستگی به مسیرت داره و پاکتی که قراره حمل کنه اگر بار داشته باشی هزینش بیشتره

4)پیک موتوری زیاد هستش اونجا میتونی زنگ بزنی 118 بگی شماره یه پیک موتوری توی میدان ولی عصر رو بده (پیک باد پا هم که دیگه معروفه) هزینشم قبل از اینکه بیاد با توجه به آدرس و بار یا بستت تلفنی ازشون بپرس

موفق باشید

habstem
26-07-2012, 12:00
ممنون
یه سوال دیگه!

رسید چه جوریه؟
مثلا یه بسته رو من برای دوستم می فرستم، خب دوستم وقتی دریافت کنه، به من اطلاع می ده!
اما رسیدی که پیک به من میده چه جوریه؟
مثلا اس ام اس می ده که تحویل داده شد؟! یا چی؟!

مرســــی

Mr_100_dolari
26-07-2012, 20:40
ممنون
یه سوال دیگه!

رسید چه جوریه؟
مثلا یه بسته رو من برای دوستم می فرستم، خب دوستم وقتی دریافت کنه، به من اطلاع می ده!
اما رسیدی که پیک به من میده چه جوریه؟
مثلا اس ام اس می ده که تحویل داده شد؟! یا چی؟!

مرســــی

خوب رسید رو به کسی تحویل میده که قرار هزینه پیک رو حساب کنه که وقتی تماس گرفتی بگو حتما رسید می خوای و توش هزینه و مسیر و بار مشخص شدست دیگه ولی باز برای اطمینان زنگ زدی بپرس ازشون
وقتی هم بسته رو از شما تحویل گرفتش ازش بپرس با توجه به مسیر چقدر دیگه میرسی به مقصد مثلا اگرگفتش 1 ساعت دیگه شما هم حول و حوش 1 ساعت دیگه با دوستت تماس بگر ببین رسیده یا نه یا به دوستت بگو وقتی رسیدش به شما اطلاع بده دیگه .
اگر پیک مطمئنی باشه دیگه جای نگرانی در رسیدن بستتون وجود نداره ولی بهتره ارزش پول نقدی یا کالاتون بیشتر از 3 تومن نباشه که از طریق پیک جا به جا میکنید

habstem
31-07-2012, 16:34
ممنووووووووووووووووون

habstem
07-08-2012, 20:38
سلام!

یه سوال دیگه!

پیک موتوری ها، آیا غذا رو هم می برند تحویل بدهد؟!

(غذا مثلا برای یکی که غذاشو جا گذاشته!)

ملا نصرالدین
08-08-2012, 00:15
فرقی نداره.بسته هرچی باشه.حتی چک -کلید و... را هم میبرند ولی باید ببینی ارزشش را دارد یا نه.مثلا پول غذا 4 تومان میشود ولی پیک تا اون مسیر میگه مثلا 4 تومان یا بیشتر.خب این به صرف اینه که طرف از همون محل غذا بگیره دیگه