مشاهده نسخه کامل
: خیلی ویژه درباره خرید لپ تاپ دانشجویی کمک کنید یه مدل خوب انتخاب کنیم . . .
سلام دوستان گلم :11:
بالاخره :31: من میخوام یه لپ تاپ بخرم با قیمت حدود 900 تومن.رشته کامپیوتر نرم افزار میخونم . .
شاید یکمم بازی و کارهای گرافیکی انجام بدم . .
به نظر شما من لپ تاپ نو بگیرم با مشخصات پایین یا استوک ولی با مشخصات بالاتر ؟؟؟
مشخصاتشم دوست دارم Core i3 یا 5 به بالا باشه.
فقط توی سایت کیمیا آنلاین چند تا لپ تاپ با مشخصات خوب و قیمت خوب تر همین حدود 900 تومن دیدم ولی بعضی هاشون گرافیک اینتل هست و cpu شون فرق داره .
گرافیک Ati چطوره ? اینتل رو میگن نمیشه باهاش اصلا کارهای گرافیکی کرد ؟
تفاوت گرافیک ها و Cpu های توی بازار رو هم اگه بهم بگیم ممنون میشم .
-------------------------------
یکی از دوستام یه لپ تاپ ارزون بهم معرفی کرده با قیمت 650 تومن Dell Latitude e6400 استوک . قیمت نوش 1 تومن هست. نظرتون چیه درباره این ؟
سلام دوستان گلم :11:
بالاخره :31: من میخوام یه لپ تاپ بخرم با قیمت حدود 900 تومن.رشته کامپیوتر نرم افزار میخونم . .
شاید یکمم بازی و کارهای گرافیکی انجام بدم . .
به نظر شما من لپ تاپ نو بگیرم با مشخصات پایین یا استوک ولی با مشخصات بالاتر ؟؟؟
مشخصاتشم دوست دارم Core i3 یا 5 به بالا باشه.
فقط توی سایت کیمیا آنلاین چند تا لپ تاپ با مشخصات خوب و قیمت خوب تر همین حدود 900 تومن دیدم ولی بعضی هاشون گرافیک اینتل هست و cpu شون فرق داره .
گرافیک Ati چطوره ? اینتل رو میگن نمیشه باهاش اصلا کارهای گرافیکی کرد ؟
تفاوت گرافیک ها و Cpu های توی بازار رو هم اگه بهم بگیم ممنون میشم .
-------------------------------
یکی از دوستام یه لپ تاپ ارزون بهم معرفی کرده با قیمت 650 تومن Dell Latitude e6400 استوک . قیمت نوش 1 تومن هست. نظرتون چیه درباره این ؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟
سلام
تو این محدوده قیمت دستت زیاد باز نیست
مدل aspire 5750 از ایسر
و 4530 از اچ پی برای خرید مناسبه
گرافیک سری 4000 اینتل خوبه ، ولی برای بازی زیاد مناسب نیست
jak_1300
26-07-2012, 12:09
پولت کمه آخه
اگر بتونی HP PRO BOOK 4520S گیر بیاری که خوبه . تا 900 می تونی اینو بگیری corei5 هم هست
سامسونگ 300E5Z هم یکی از بهترین مدل ها تو این رنج قیمت هست corei3
'اگر هم لپتاپ استوک خواستی بگیری خیلی حواست جمع باشه . با کانفیگ corei5 4 DDR3 gt540 حد اقل بگیری
یه ایسر 5750g بگیر عالیه.همه جوره کارتو را میندازه.i5-vga geforce gt540 1g-ram 4g-h.d.d 640-
راحت کارتو را میندازه.در غیر اینصورت باید مایه رو ببری بالا.
دوستان از همتون ممنونم .:40: خیلی محشرید :11:.من خیلی اطلاعات نداشتم . . .:10:
حالا یکمم درباره استوکش بهم توضیح بدید مثل 3rdoor عزیز که یکم درباه استوکش راهنماییم کرد . . اصلا استوک بگیرم ؟؟؟؟
اگه میشه درباه اون مطلب که نوشتم dell latitude e6400 هم یکم برام توضیح بدید . . . :46:
Highbury
28-07-2012, 11:23
دوستان از همتون ممنونم .:40: خیلی محشرید :11:.من خیلی اطلاعات نداشتم . . .:10:
حالا یکمم درباره استوکش بهم توضیح بدید مثل 3rdoor عزیز که یکم درباه استوکش راهنماییم کرد . . اصلا استوک بگیرم ؟؟؟؟
اگه میشه درباه اون مطلب که نوشتم dell latitude e6400 هم یکم برام توضیح بدید . . . :46:
4520 که دوستمون معرفی کرده مال 3 سال پیشه
ببین دوست من لبتابی که شما قصد خریدش رو داری و با اون چیزایی که گفتی باید 1300 خرج کنی اما بعضی چیزا بیخوده
مثلا میگی گاهی بازی...
اون بازی به چه دردی میخوره آخه :D من لبتابم رو 5 سال قبل 580 خریدم رفیقم 1030، ما با هم زندگی میکنیم. دقیقا استفاده هامون یه چیزی بوده و تنها بازی که انجام میداد pes بود که منم میتونستم.
در مورد گرافیک atiو ... که گفتی...
عزیز ati و به قول معروف جیفورس هیچ تفاوتی با هم ندارند. اینایی هم که میگن این اینطوریه اون اینطوریه بر اساس تئوریه. در عمل اگه تفاوتشو فهمیدی بهت جایزه میدم. اصلا شما با این بودجه نباید به گرافیک مستقل فکر کنی !
اون لبتابی هم که دوستتون معرفی کرده رو بیخیال شو... عمرا آکش وجود داشته باشه اگرم هست خدا میدونه از چه سالی مونده
با 900تومان میتونید ایسر 5750- 5749 تهیه کنید که لبتابهای خوبی هستند
4530 هم که یکی از دوستان معرفی کرد، چند وقتیه کمی افزایش قیمت داشته و حذف میشه
-------------
درمورد لبتاب استوک
استوکی بگیر که آکش تو بازار داره خرید و فروش میشه، یعنی با کمترین کارکرد
مثلا ایسر 5750 با پردازنده ci5 رو میتونی راحت پیدا کنی
یا 5755
یا 4530 و ...
اما اگه بلد نیستی استوک بگیری بیخیال شو. این کار ماست
درثانی کار شما رو لبتابهای ci3 هم راه میندازه . فکر نکنم حرفه ای باشین
قوانین بخش را کاش میخوندین. این تاپیک رو باید تو قسمت لبتابهای معمولی میزدین
موفق باشی
دوست عزیزم zimka_1416 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی خیلی ازتون ممنونم واقعا راهنمایی خوبی بود :8:
از دوستان کسی میتونه cpu ها و گرافیک ها رو برام مقایسه کنه وبزاره . به ترتیب بهتر بودنشون :42:
مثلا cpu :
i7
i5
i3
.
.
.
ادامه نقطه چین رو برام بنویسین تا ببینم کدومشون توی مشخصات پایین تر بهتره . . .
همچنین واسه گرافیک ها
اگه یه نفر اینا رو برام بنویسیه بی نهایت ازش ممنون میشم . . . منتظرما .
acer 5750 رو بخر گرافیکش عالیه
دوستان عزیز من این مدل هایی رو که گفتید نگاه کردم ولی هر کدوم از مدل ها 5 تا مشخصات متفاوت داره :24:
مثلا این مدل ایسر 5750 که میگید با گرافیک
nVIDIAGT610M 1024 پیدا کردم ولی سی پی یو ش intel b690 2.2 هست؟؟؟
یه مدل دیگه از همین 5750 با مشخصات گرافیک اینتل 3000 وهست و cpuCore i3 ؟؟؟مدل هاشون که متفاوته گیج شدم . . .
اطلاعاتم در مورد سی پی یو کمه
بهم توضیح بدید لطفا . . .
کدوم مدلش هم گرافیکش و Cpu ش مناسبه ؟؟؟
Highbury
28-07-2012, 15:50
دوستان عزیز من این مدل هایی رو که گفتید نگاه کردم ولی هر کدوم از مدل ها 5 تا مشخصات متفاوت داره :24:
مثلا این مدل ایسر 5750 که میگید با گرافیک
nVIDIAGT610M 1024 پیدا کردم ولی سی پی یو ش intel b690 2.2 هست؟؟؟
یه مدل دیگه از همین 5750 با مشخصات گرافیک اینتل 3000 وهست و cpuCore i3 ؟؟؟مدل هاشون که متفاوته گیج شدم . . .
اطلاعاتم در مورد سی پی یو کمه
بهم توضیح بدید لطفا . . .
کدوم مدلش هم گرافیکش و Cpu ش مناسبه ؟؟؟
آقا یه مثال میزنم
100 تومان توجیبت داری میری مغازه می پرسی آدامس الیپس چنده. بعد میپرسی طعم های مختلفش چنده.
همشون گرونه دیگه...
تا 900 تومان هم فقط ci3 گیر شما میاد.
b960 از ci3 ضعیفتره.
ci7 هم باید پولتون تقریبا دوبرابر بشه !
کلا اینا مهم نیست.
به دکتر میگن این قرص چه جوری درست میشه. میگه به من چه!! من میدونم این برای فلان درد خوبه. برای شما ci3 و گرافیک اینتل یا نهایت همون 610 گیرتون میاد( ایسر5750)
در مورد انواع پردازنده ها و گرافیکها میتونید توی گوگل سرچ کنید اما پیشنهاد میکنید بیخیال شید. دور خودتون بیشتر میچرخید با این کار:31:
موفق باشی
نظرت درباره این چیه
ویرایش پست: دادن لینک فروشگاه فارسی خلاف قوانین سایت می باشد.
Highbury
28-07-2012, 16:53
نظرت درباره این چیه
بله همانطور که گفتم 5750 برای شما مناسب است، قیمت خوبی داره و کیفیت مناسب
دوستان گلم مدل استوک رو چی پیشنهاد میدین.؟؟ حداقل تنظیماتش با این پولی که ما داریم ( 900 ) بنظرتون باید چی باشه ؟؟؟
من بالاترین کانفیگ رو با این قیمت میخام بدونم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازتون ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.