مشاهده نسخه کامل
: مشکل عدم دسترسی به درایو D
هارد دیسک من داراری ارور در قسمت درایو D می باشد که اجازه دسترسی به آن را نمی دهد و پیام برای فرمت کردن آن می دهد من با نرم افزار های مختلف وجود خطا را دیدم ولی نتنستم آن را برطرف کنم لطفا نرم افزاری یا راهی برای آن معرفی کنیدC:\Documents and Settings\kamal\My Documents\My Pictures\partition info.jpg
ata.royalfalcon
25-07-2012, 18:27
هارد دیسک من داراری ارور در قسمت درایو D می باشد که اجازه دسترسی به آن را نمی دهد و پیام برای فرمت کردن آن می دهد من با نرم افزار های مختلف وجود خطا را دیدم ولی نتنستم آن را برطرف کنم لطفا نرم افزاری یا راهی برای آن معرفی کنیدC:\Documents and Settings\kamal\My Documents\My Pictures\partition info.jpg
سلام .
لطفاً دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود (run در منوی استارت هست)، وضعیت پارتیشن مورد نظر رو بررسی کنید ، مثلاً آیا RAW شده یا ...
برای راهنمایی بهتر از برنامه دیسک منجمنت یه عکس بگیرید و در img4up.com آپلود کنید و لینکشو اینجا بذارید .
عکس از disk managment سیستم بزارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.