ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چیدن قارچ و ابتلا به مسمومیت



fati ghasemi
25-07-2012, 13:55
توجه کنید که شرایط آب و هوایی (گرما و باران) در رشد این قارچ ها مؤثر بوده اند، به حدی که تعداد زیادی از افرادی که برای سپری کردن تعطیلات شان به آنجا رفته بودند، مبادرت به چیدن قارچ ها کردند تا آنها را بچشند، بدون اینکه از نوع قارچ ها اطلاعی داشته باشند.
توصیه هایی دربارۀ چیدن قارچ
فقط قارچ هایی را جمع کنید که به طور کامل می‌شناسیدشان. زیرا بسیاری از قارچ های سمی شبیه به قارچ های خوراکی هستند.
فقط قارچ های کاملاً سالم را بچینید تا بتوانید نوع آن را تشخیص دهید.
بی شک، پرسیدن نظر یک داروشناس یا قارچ شناس بسیار مفید خواهد بود.
قارچ ها را بنابر نوع شان از هم جدا کنید. باید بدانید که یک قارچ سمی بقیۀ قارچ ها را هم آلوده می‌کند.
قارچ های چیده شده را داخل یک جعبه یا کارتن بگذارید نه در یک کیسۀ پلاستیکی زیرا کیسه های پلاستیکی روند آلوده شدن را سریع تر می‌کنند.
قارچ هایی را که در محل های آلوده روییده اند، نچینید زیرا این قارچ ها آلوده شده اند.
بعد از چیدن قارچ ها، دست های تان را به خوبی بشویید.
قارچ ها را در یخچال نگه داری کنید و نهایت دو روز بعد از چیدن، آنها را مورد استفاده قرار دهید.
آخرین توصیه: قارچ ها را به هیچ وجه به شکل خام مصرف نکنید، الزاماً، قبل از خوردن باید آنها را به مدتی منطقی بپزید!
و در آخر، اسهال، تهوع، لرزش، سرگیجه یا مشکلات بینایی در ساعات بعد از مصرف قارچ به این معناست که قارچ ها سمی بوده اند: فوراً خود را به اولین مرکز درمانی یا مرکز مبارزه با سموم برسانید.