مشاهده نسخه کامل
: SONY VAIO F Series VPC-F23 EFX چه طور لپ تاپیه؟
سلام به همگی. نظرتون درباره این لپ تاپ چیه؟ به نظرتون می تونه بازی های معمول رو اجرا کنه؟
SONY VAIO F Series VPC-F23 EFX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CPU: INTEL Core i7 - 2670QM / 2.9 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500++ GB SATA2 / LED: 16.4" 1920 x 1080 ( Full HD ) / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT520 - 1GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64-bit Edition / USB3
2000,000 Toman
Amir-Rainman
25-07-2012, 10:24
راستیَتِش من از سونی زیاد چیزی سر در نمیارم، فقط میدونم حیف آدم 2 میلیون پول بده بعد گرافیک GT520 1G بخره!!!!
حمید031090
25-07-2012, 13:32
سلام این لپ تاپ خوبیه ...اما کمی قدیمیه...
این رو پیدا کردم که خیلی بهتر گرچه اینم قدیمیه اما پر قدرته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این گرافیک باید قید بازی رو بزنی.مگه اینکه بخوای angry birds بازی کنی!:دی
با این گرافیک عمرا اگه بتونی بازی کنی مگه اینکه ice ige2 بازی کنی:31:
با سلام
دوستانی که از لپ تاپ های وایو هیچی نمیدونن نظر ندن لطفا....!!!!
من خودم الان حدود یه ماه که دنبال لپ تاپ هستم و می خوام که این لپ تاپ رو بخرم
واقعا عالیه.....از نزدیک هم دیدم،خیلی محشره
خواستی بهم پ.خ بده تا با هم صحبت کنیم
حمید031090
30-08-2012, 12:55
با سلام
دوستانی که از لپ تاپ های وایو هیچی نمیدونن نظر ندن لطفا....!!!!
من خودم الان حدود یه ماه که دنبال لپ تاپ هستم و می خوام که این لپ تاپ رو بخرم
واقعا عالیه.....از نزدیک هم دیدم،خیلی محشره
خواستی بهم پ.خ بده تا با هم صحبت کنیم
سلام دوست عزیز ...من خودم سونی دارم و با توجه به قطعات امروزی بهت توصیه می کنم (دوستانه...برادرانه!!)که این مدل از سونی رو نخری تنها دلیلش هم اینه که قدیمی شده ....اما سری svs خیلی خوووووبه ....محشره....
الان دیگه همه ی لپ تاپ ها دارند از نسل سوم پردازنده ها و چندی دیگر از قطعات جدید با فرکانس بالاتر استفاده می کنند که همه و همه در سری svs قرار گرفته....
svs ها هم قدرتمند هستند هم سبک و هم قشنگ و میزان شارژ باطری رو نگو که کولاک کرده!!!!
به این لینک برو یه چیزایی قرار دادم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidshah
23-11-2012, 14:08
البته گرافیک اف23 جیتی 540 هست.من که راضیم
از امکانات انتقال بسیم اطلاعات با قرار دادن دوربیم رو قسمت مچی لپ تاپ و ارسالش چطور باید استفاده کرد؟
madara sama
10-12-2012, 21:20
اقا من سونی سری زد داشتم عالی هست فقط یه مشکل اونم این که اگه خراب بشه درست شدنش با خداست اونم تو ایران فقط این طوریه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.